מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהרלי22/04/2015
עברתי החזרה של צלחה שני בלסטוציסטים
נפלו בהריון כימי.
הרופאה שלי אמרה, שנתחיל מייד טיפול להחזרת מוקפאים
(הטיפול החל באיפוס הבטא רק שהיה חג ואינני יודעת מתי האיפוס המלא התרחש- הדימום היה במשך 10 ימים בערך - דימום חלש עם תמיכה ודימום שהתגבר אחרי הפסקת אוטרגוסטן.
בכל מקרה ניתן לי לקחת אסטרופם 3 פעמים ביום על מנת להחזיר מוקפאים.
אחרי שבוע נבדקתי רירית הייתה 6.5 , ניתנה לי הוראה לקחת 4 כדורי אסטרופם פומית,
או לחלופין 2 כדורים בוקר וערב וגינלית ולחזור לבדיקה.
הרירית ירדה ל6.3
האם ייתכן שבגלל ההריון הכימי הטיפול לעיבוי הרירית לא נעשה בזמן?
ברור לי שלא ניתן להחזיר מוקפאים ברירית כזו, אבל מה עושים מחכים לוסת?
תודה על המענה ברצוני לומר שאתם עושים עבודת קודש.
עונים במהירות על שאלות שמטרידות וזה דבר שמאוד מקל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2015אם לא עשית במקביל בדיקות דם גם ,אז לא יודעים מה קרה ,אך אני משער שהיה ביוץ תחת האסטרופם.
במצב כזה אין להחזיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
רלי22/04/2015עשיתי בדיקות דם,
נשארו אותו דבר בשתי הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2015מה רמת הפרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
רלי22/04/20150.92
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2015במקרה כזה הייתי ממשיך עם האסטרופם וחוזר על הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקה תקינהיפה22/04/2015
הבת שלי שנתיים ללא כניסה להריון..בדיקת הורמונים אחרונה. ביום שני למחזור.. Tsg 4.92. lh2.6. Fsh5.1. Prolactin 256
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הבדיקה תקינה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2015הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםאושר21/04/2015
שלום,
אני בהריון בשבוע 7 +3 אחרי החזרת עוברים מוקפאים.
עשיתי בדיקת דם Igm שיצאה שלילית גם ה-Igg יצא שלילי אך מופיע מספר 5.0
חשוב לי לציין כי אני בהריון ראשון אחרי 6 שנים של טיפולים שבהם עברתי 7 שאיבות ו-22 החזרות ורק עכשיו אני בהריון בפעם הראשונה.
מודאגת מהתוצאה מכיוון שאני לא מבינה את המשמעות האם העובר בסכנה ?
מה עליי לעשות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015אם שתי הבדיקותדליליות,אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוני זרע בזמן הפריהאני21/04/2015
אשמח להסבר אם הזרע טוב או לא .
יומיים הימנעות.
סוג טיפול isolate
זרע נאטיבי ( מה זה? )
נפח 2 ml
ריכוז 50*(10*6 )
תנועתיות 15*( 10*6)
איכות תנועה 3 .
זרע לאחר טיפול .
נפח 0.3
ריכוז לא כתוב
תנועתיות 50*10*6 אולי טעו והכוונה לריכוז ?
איכות תנועה 3.
אשמח להסבר על איכות התנועה הדרגה טובה או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נתוני זרע בזמן הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015הזרע לוקה במדד התנועתיות,הן בשיעור התאים בתנועה והן לגבי איכות התנועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
אני21/04/2015האם יש דרך לשפר את הדבר .
בן 44 מעשן
לפני חצי שנה טוסטוסטרון 8.1 טופל באיקוקלמין למשך חודש לפני ההפריה.
האם הדבר מסביר למה אין הפריות רגילות ורק איקסי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה .. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2015הפסקת עישון עשויה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות עזרה בבקשה איך מזריקים פוריגיוvika21/04/2015
פוריגיון?
ראיתי סרטון הדרכה ולא הבנתי משהו אחד - לגבי הטיפה שצירכה לצאת בהטענה ראשונה - איך אני מוציאה את הטיפה הזו?
ודבר שני, האם בכל הזרקה אני צריכה לראות שיוצאת טיפה מהמחט לפני ההזרקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם אני יכולה לשמור את התרופה מורכ
vika21/04/2015מורכבת בתוך העט במקרר או צריך לפרק כל פעם מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אולטרסאונד אגן קטןמיכל21/04/2015
שלום,
רופאת הנשים שלי הפנתה אותי לבדיקת אולטרסאונד אגן קטן זאת בשל מחזורים שאינם סדירים.
קבעתי תור להסבר על משמעות התוצאות אולם התור הקרוב ביותר הינו בחודש יולי.
אשמח אם ניתן לתת לי הסבר על משמעות התוצאות, במיוחד האם מראות על אינדיקציה של קושי לכניסה להריון בעתיד.
להלן תוצאות הבדיקה שבוצעו ביום ה-21 למחזור.
גישת הבדיקה: וגינלית
מנח רחם: קדמי
גודל רחם מ"מ: 51X3846
רקמת רחם: מרקם שרירני דיפוזי ללא שרירן מוגדר
רירית הרחם:
בעובי: 5 מ"מ
תיאור הרירית: סדירה
דוגלס: ללא נוזל
שחלה ימנית:
הודגמה
בגודל (מ"מ): 29X26
מבנה: מבנה וגודל תקינים; מספר זקיקים קטנים
שחלה שמאלית:
הודגמה
בגודל (מ"מ): 29X26
מבנה: מבנה וגודל תקינים; מספר זקיקים קטנים
אשמח לתשובה בהקדם.
בברכה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת אולטרסאונד אגן קטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015אין בנתוני האולטרסאונד סיבה ראויה חאי כניסתך להיריון,וזאת למרות הנתון לגבי הרחם במרקם שרירני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרלי21/04/2015
לקחתי שבוע אסטרופם אחרי שבוע בדיקת אולטרסאונד רירית 6.5
אני אמורה להבדק מחר שוב כשזה יהיה 10 ימים ללקיחה.
האם הרירית אמורה להיות יותר גדולה מחר?
או שהקצב לא ידוע?
אני עומדת בפני הקפאת עוברים ואני מבינה שעובי הרירית חשוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015סביר להניח שעובי הרירית יהיה גדול יותר מהבדיקה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץמיכל21/04/2015
שלום רב ,
בדיקות דם מהיום -
E2 - 1256
פרוגסטרון קטן מ- 2
LH - 30
מתי הביוץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015תוך 24-36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו כאבי מחזור מחייב שזה מחזור?שירה21/04/2015
שלום רב,
התחלתי להרגיש הרגשה בבטן כמו שיש לפני שמחזור מגיע, אבל זה התחיל שבוע אחרי הביוץ, כך שלא יתכן שכבר יהיה מחזור.. ושבוע לאחר מכן נעלמה ההרגשה
ועכשיו, שזמן המחזור מתקרב, שוב החלה ההרגשה.
השאלה האם יכול להיות שזה לא בהכרח מעיד על בוא המחזור וזה הריון?
ואם זה מחזור למה ההרגשה החלה משבוע בלבד אחרי הביוץ?
האם כל אחת אמורה להרגיש הרגשה כמו של מחזור גם כשזה הריון? ומתי הזמן שאמורה להרגיש כשמדובר בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמו כאבי מחזור מחייב שזה מחזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015תחושות כאלה או אירות אינן מדד לניבוי אם מדובר במחזור קרב או היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצוואר לפני החזרהדנה21/04/2015
יש לי תת פעילות בבלוטה. מטופלת ביוטירוקס.
יש לי כבר למעלה משבוע כאבים ואי נוחות באיזור הצוואר. היום זה החמיר והתחיל להתלוות לזה תחושה של קוצר נשימה. אני חוששת שאני לא מאוזנת וכנראה שלא יהיה לי איך לבדוק עד יום ראשון בגלל החג.
1. האם ההורמונים אכן גורמים לחוסר איזון?
2. האם זה עלול לפגוע בסיכויי ההשתרשות?
3. זה יכול להיות מסוכן?
מחר ההחזרה שלי ואני כאובה מאד. אנא עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בצוואר לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015אם את כאובה מאוד פני לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים במפשעה הריון תאומיםאני21/04/2015
שלום
הריון תאומים מהפריה שבוע 21. הכל תקין לגמרי. יש משהו שמטריד אותי- יצאו לי ורידים במפשעה. זה הורגש בהתחלה בצד אחד בשבוע 14 ועכשיו גם בצד השני. התאום התחתון מאוד נמוך ולוחץ הוורידים מציקים. זה נפוח. כואב. יש סימן כחול עכשיו בשני צידי המפשעה.
האם יש משהו לעשות בנידון? להקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים במפשעה הריון תאומים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2015עקב הלחץ על הוריד התחתון מופיעים ורידים נפוחים במפשעה.
אפשר ללבוש תחתון מתאים שילחץ על המקום.
בדרך כלל בשכיבה על צד שמאל זה עוזר.
אם ממשיך וכואב יש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים
אני21/04/2015להיבדק אצל רופא נשים או מומחה כלי דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך על גרביון לחץ
דנה21/04/2015את עדיין בשלב האמצע של ההריון בתקווה שהכל ילך חלק עד הלידה.
המצב בדרך כלל הולך ומחמיר וכדאי לא להזניח.
בדרך כלל יש בקופות חולים השתתפות ברכישת הגרביון. הוא עוזר מאד.
יש לי חברות שישנות עם זה בלילה מרוב שזה מקל על הכאב.
אני לא בקיאה בפוצדורה ולאיזה רופא הולכים. את יכולה לנסות בפורום חברתי.
מאחלת לך הצלחה והמשך עגול ומשעמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליצה לך על גרביון לחץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015יש חפנות לביקורת רפואית,ובהחלט יש מקום לשקול שימוש בגרביים אחסטיות לתמיכה בורידים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים
אני22/04/2015יש לי גרביון אלסטי. השתמשתי לא מזמן לטיסה.
אם אפשר לשאול כיצד הגרביים ברגליים ישפיע על הוריד במפשעה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2015אצל הגינקולוג שלך, שיתרחש הפאם יש גן מרכיב דלקתי או רק נפיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 הפריות מ7 זקיקיםשירה21/04/2015
שלום
אני יומיים לאחר שאיבה והרופא אתמול סימס לי שיש 2 הפריות מ7 ביציות שנשאבו. יש זרע גבולי. אני יודעת שאמורים היו לעשות מיקרומניפולציה אבל אין לי יותר מדי תשובות רק שאלות. האם יש מקום שבו אני יכולה להוציא מיגע מפורט לגבי הסיבה. האם זה זרע שהיה פחות טוב הפעם או ביציות לא טובות או שנשאבו מוקדם מידי. איך משיגים את המידע הזה. אני מרגישה בעלטה.
אודה לעזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 הפריות מ7 זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2015תסמסי לרופא בחזרה שיתן לך את ההסברים ,היות והוא מכיר היטב את התיק הרפואי שלך.
חסרים הרבה נתונים כדי להאיר את העלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ בידר
שירה21/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוןשלי21/04/2015
שלום, בת 32 עם רזרבה שחלתית נמוכה
מה מינון הורמונים מקסימום המותר בפרוטוקול יומי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015חזקה על הרופא שלך שיתו לך את המינון האופטימלי בהתאם לסוג הטיפול שאת עוברת,בכל מקרה המינון המירבי עומד על 450-600 יחידות של FSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון המשך
חלי21/04/2015תודה על תשובתך.
אני מעוניינת בהקפאת ביציות.
הרופא המליץ על פרוטוקל של 4 פרגובריס בלבד. לא הסכמתי זה מינון נמוך.
ביקשתי 4 פרגובריס+ גונל F 450 ליום - רופא לא הסכים
התפשרנו על מינון
4 פרגובריס+ גונל F 300 ליום
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מינון המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/20154 אמפולות של פרגובריס מהוות את המינון המקסימלי.
אם את הדרשת למינונים כאלו לצורך השראת ביוץ,אולי אינך מתאימה להליך של הקפאת ביציות עקב רזרבה שחלתית נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 7 זקיקים של 21 מ"מ - לוותר?שרית20/04/2015
שלום,
אני בסבב של גונל והזרעה. מכיוון שראינו כי התפתחו יותר מדי זקיקים - טיפול גונל הופסק לפני שבוע ונלקח רק למשך 4 ימים (במינון 100).
בדיקות מהיום: 7 זקיקים של 21 מ"מ. פרוגסטרון 1.1. אסטרדיול 170.
1. הרופא המליץ להזריק אוביטרל כדי למנוע ציסטות. בזכות האסטרדיול הנמוך - אמר שלא צופה גירוי יתר.
2. האם לדעתכם עדיף שלוותר לגמרי על החודש וגם לא לקיים יחסים (כדי למנוע היריון מרובה עוברים)? או שאפשר לנסות רק יחסים ללא הזרעה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה..
שרית20/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
7 זקיקים של 21 מ"מ - לוותר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015אין שום ערך טיפולי במחזור הזה,המלצתי לקיים יחסים ,ולהמתין לבאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 16 סקירה מוקדמתkineret20/04/2015
בסקירת מערכות מוקדמת שעשיתי אתמול נמצא מוקד אקוגני כפול בחדר השמאלי בלב.
בדיקת דם הרמוני שעשיתי בשבוע 11 הצביעה על סיכוי נמוך מאוד לתסמונת דאון.
(אם כי הגיל שמסרתי היה 30 וגיל תורמת הביצית היה 32).
השקיפות העורפית היתה תקינה גם.
צריכה לעשות בימים הקרובים גם בדיקת חלבון עוברי.
הופנתי לאקו לב בהמשך.
ולייעוץ גנטי.
א. האם ייעוץ גנטי רלוונטי בתרומה כפולה?
ב. האם על פי המידע הזה לדעתכם הסיכוי נמוך לתסמונת דאון?
כל שאר הממצאים בבדיקה היו תקינים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 16 סקירה מוקדמת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/04/2015ייעוץ גנטי חשוב כי יכול להמליץ על בדיקות נוספות לעובר (כגון דיקור מי שפיר וציפ גנטי).
פרט לתסמונת דאון חשוב לשלול תסמונות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)