מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית אחרי החזרת עוברים טרים..לילך23/04/2015
שלום רב...ביום של החזרת עוברים(יום שלישי לשאיבה) רירית היתה 12... האם מומלץ לקחת אסטרופם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית אחרי החזרת עוברים טרים.. - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2015לא בודקים רירית אחרי ביוץ.
אין צורך בשום תוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאות ושקאני98723/04/2015
ב 5.4 הוחזרו שני מוקפאים בני 3 ימים.
יום 11 אחרי החזרה בטא 250
יום 14 בטא 1600
יום 17 בטא 5900
1. האם זה בסדר שבין יום 11 ל 14 היתה הכפלה פי 6 ואילו ביום יום 14 ל 17 "רק" פי 3?
2. ביום שני יש לי תור לרופא נשים. אהיה שבוע חמש פלוס ארבע. האם אמורים לראות שק בשבוע זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטאות ושק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2015בדיקות הביטה תקינות ויתכן גם היריון מרובה עוברים,ביום ב27/4צפוי לראות שק/שקי היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ושאלות נוספות
אני98724/04/20151.יש לי רחם אחורי. האם זה עלול להקשות על מציאת השק?
2.יש לי מדי פעם כאבי בטן בצדדים, בעיקר בצד ימין.
הכאב הוא קל שמופיע כמה פעמים ביום למשך כמה שניות ולא מלווה בדימום.. אני פוחדת מחוץ רחמי. האם זה סביר גם במצב תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ושאלות נוספות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/04/2015רחם אחורי לא יפריע לבדיקת האולטראסאונד, יכולים להופיע כאבים קלים לסירוגין. אם הם מתחזקים כדאי לפנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורולוגnoamit22/04/2015
שלום לכולם
אני צריכה להזמין לבעלי תור לאורולוג מה הוא אמור להביא איתו
לבדיקה? או שלא צריך להביא כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מור22/04/2015צריך להביא בדיקת זרע שעשה לאחרונה, ובדיקות דם אם נתנו לו גם לבדוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה
noamit22/04/2015בדיקות דם צריך לעשות?
סליחה על הבורות אבל אני לא כל כל יודעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2015מכתב ההפניה לאורולוג מצביע על מטרת הפגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברכה מזור - נחוצות המלצות ודיעההילה22/04/2015
שלום רב האם מישהי/ו מכיר את ברכה מזור שמטפלת בתמיסות אדים וטיפול במגע בבעיות פוריות? אני מאוד מתלבטת. היא לא זולה אבל אני צריכה תמיכה. אשמח לדיעה עליה ממי שהתנסתה או מכירה. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברכה מזור - נחוצות המלצות ודיעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2015למרבה הצער קיימים טיפולים שונים ללא כל בסיס מדעי שאינני ממליץ לנסות אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכה מזור - נחוצות המלצות ודיעה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2015מזל שזה ברכה ולא ברוך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסר בידר...
לילך23/04/2015ואם לברוך יש זרע טוב ...אז זה בבא ברוך המבורך.....חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנעמה22/04/2015
שלום רב,
בשבוע 19 וכמה ימים.
ברוך השם, כל הבדיקו תקינות עד כה- שקיפות, סקירה, חלבון עוברי וכן בדיקת דם harmony שביצעתי . אמורה ללדת בעזרת השם בספטמבר 2015, ביוני 2015 אהיה בת 35.
בתחילת ההריון - נטלתי LITIUM אך הפסקתי סביב שבוע 5 (כשגיליתי על ההריון).
בשל נטילת התרופה אני מבצעת ב26.4.15- אקו לב עובר (מקווה שהכל יהיה תקין).
התלבטתי רבות לגבי ביצוע מי שפיר (בשני ההריונות הקודמים- אחד ספונטני ואחד מטיפולים- לפני כשנתיים, לא ביצעתי מי שפיר). הרופא בקופ"ח- הציע לי ללכת ליועץ גנטי ולהתייעץ האם לאור כל הנתונים שציינתי- כדאי לי לבצע בכל זאת את בדיקת מי השפיר.
עלי למהר בהחלטתי היות ואני כבר אוטוטו בשבוע 20.
האם זה נחוץ וכדאי.?
האם כדאי לבצע את הבדיקה.?
בברכה,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2015בהתחשב בעובדה שאת כמעט בת 35,בהיריון שלישי(יש לך 2 ילדים בריאים),במקומך הייתי שוקל לבצע בדיקת מי שפיר עם ציפ גנטי העדיפה על פני בדיקת ה-NIFTY,ללא חשיבות באיזו חברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמותמור22/04/2015
שלום רב,
כרגע אני בהפסקה מטיפולים, ואני באיחור של יומיים מהמחזור
שלשום החלו הכתמות חומות ושיערתי כי המחזור קרב מאוד, אבל ההכתמות נעלמו ואין לי שום כאבים של מחזור וזה הדבר הכי מוזר שקרה לי.
אגב , בחודש האחרון עשיתי איי וי אפ ראשון שלא הצליח ויש לי מוקפאים, אבל לא התאפשר לי להחזירם החודש כיוון שהיו מלא חופשות באמצע כגון פסח ..כך שטכנית זה לא התאפשר ולכן החודש אני ללא כל מעקב.
דבר נוסף אני בת 22 הופננו להפרייה עקב בעיית זרע.
לאור כל החפירה, אתם חושבים שזה היריון? אני די סקפטית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכתמות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2015האפרות בהחלט קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור
מור30/04/2015היי,
אני כרגע באיחור במחזור בעשרה ימים!! טרם בדקתי היריון כי כל הזמן אני מרגישה שהמחזור אוטוטו מגיע, החלו לי כאבי מחזור בימים האחרונים אך עדיין אין כלום.
חשוב לי לציין שיש לי הפרשות ריריות שקופות מרובות כמו של ביוץ!!!! עוד זה לא קרה לי!!! !
האם כדאי לי לחכות עוד קצת אולי אקבל? כי כאילו הרופא אמר שלבעלי בעיית זרע חמורה..ולא יודעת כבר מה לחשוב ...זה מוזר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית
שיר30/04/2015תעשי בדיקה ביתית ונשמח לשמוע בשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/04/2015כדאי לבצע בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאני22/04/2015
רציתי לשאול-
מה זה אומר CANDIDA GLABRATA ?
היה לי זיהום בהריון שהסתיים בגללו בשבוע 12
ושובעיים אחר י ההפלה עשיתי בדיקת תרבית-
בגלל כאבי בטן ואגן.
האם יש קשר בין הדברים? מה הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/04/2015האם הפטריה בודדה בתרבית מתוצרי ההריון?
מדובר בפטריה שנמצאת בנרתיק או בצוואר הרחם ובדרך כלל אינה גורמת לנזק .
עם זאת, יש בספרות מספר מצומצם של תיאורי מקרה של הפלה מזוהמת בהם בודדה פטריה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משערת שזה בודד-
אני24/04/2015בתרביות שנלקחו מהאנדמטריום ובתרבית הדם
ו-תוצרי ההריון לא נראה חיידק ספיציפי או פטריה.
אבל שבועיים אחרי ההפלה בתרבית מהצוואר הפטריה הזו נמצאה.
אם אכן קיימים מקרים של הפלות מזוהומת כתוצאה מפטריה הנ"ל=
זה דיי מעודד אותי. כי חוויתי כבר שלוש הפלות מזוהמות כאלה בשבוע 13
ואף אחד לא יודע מה הסיבה.
ואני לפני לפנות לפונדקאות. מה הפתרון לפטריה הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משערת שזה בודד- - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/04/2015הפיתרון הוא טיפול תרופתי. ניתן לטפל בעזרת כדורים מתאימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ביום שלישי למחזורנעמה22/04/2015
היום הייתי אמורה להתחיל ivf שני.. הגעתי לבדיקת אולטרה סאונד ודם, ואמרו לי שיש זקיקים ואני כנראה מבייצת. איך זה קורה ומה עושים במצב כזה? אני לא ררוצה לדחות טיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ביום שלישי למחזור - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/04/2015מצב כזה עלול לקרות. אם מתרחש כעת ביוץ, הווסת תגיע בעוד שבועיים במידה ולא ייקלט הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
נעמה22/04/2015לא הבנתי. עכשיו אני במחזור ובגלל זה לא מתחילה ליטול הורמונים. אנא הסבירי את כוונתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מידע חסר לי?ליאת22/04/2015
אני שומעת מהרבה נשים בנות גילי (40-44)
1. הבדיקות תקינות ומותאמות שלב.
2. ההורמונים מייצרים ביציות טובות שמופרות יופי... את חלקן גם מקפיאים (בוא נצא מנקודת הנחה שהזרע במצב מעולה)
3. עובי הרירית מותאם סיטואציה.
הכל נראה תקין על פניו (כן, הגיל מאתגר) ואין השתרשות..
מה בעצם מקשה/ לא מאפשר את ההשתרשות?
האם זה זקנת הרחם? אם הרחם בעייתי, אז איך הוא משתף פעולה עם ההורמונים ומוביל לעובי איכותי? מה חסר ברחם?
זקנת הביציות? יש דרך לדעת מה איכותן, מלבד אי הצלחת IVF?
איפה המוקד ואיך יודעים מהו?
מתי מפנים לתרומת ביצית ומתי לפונדקאות?
תודה מראש
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה מידע חסר לי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/04/2015לגיל ישנה השפעה על הפוריות בגלל ירידה באיכות הביציות. מחקרים רבים, מראים ירידה משמעותית בשיעורי ההיריון בקרב נשים בסוף שנות השלושים שלהן, בדומה נמצאה ירידה בשיעורי הצלחה של טיפולי פוריות, כולל הפרית מבחנה (IVF). הסיבה העיקרית לתופעה נעוצה בעובדה שקימת ירידה באיכות הביציות עם הגיל. פירושו של דבר, הסיכוי להריון יורד ככול שגיל האישה עולה,בנוסף שיעור ההפלות המקודמות עולה, עם העלייה בגיל.במקביל, גם הסיכון למומים גנטיים (כרומוזומליים) בקרב ילדים שנולדו לנשים מבוגרות עולה.שינויים בביצית והשיפה שלהם להשפעות הסביבה ורגישות הכישור בעת חלוקת ההפחתה גורמים להפרעות כרומוזומליות בביציות שנפגעות גנטית והתוצאה היא היווצרות שיעור גבוה יותר של עוברים פגומים המפחיתים את שיעור ההשתרשות,ומגדילים את שיעור ההפלות עם העלייה בגיל- זו הסיבה שממליצים לנשים מעל גיל 35 לבצע בדיקת מי שפיר משבוע 18 להיריון ולנשים מגיל 45 ומעלה המעוניינות להרות לפנות לקבלת תרומת ביצית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יתרחש הביוץ? היום או מחר?תמי22/04/2015
זקיק 24.
אסטרודיל 1176.77
פרוגסטן-5.26
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יתרחש הביוץ? היום או מחר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/04/2015נראה שהיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרלי22/04/2015
עברתי החזרה של צלחה שני בלסטוציסטים
נפלו בהריון כימי.
הרופאה שלי אמרה, שנתחיל מייד טיפול להחזרת מוקפאים
(הטיפול החל באיפוס הבטא רק שהיה חג ואינני יודעת מתי האיפוס המלא התרחש- הדימום היה במשך 10 ימים בערך - דימום חלש עם תמיכה ודימום שהתגבר אחרי הפסקת אוטרגוסטן.
בכל מקרה ניתן לי לקחת אסטרופם 3 פעמים ביום על מנת להחזיר מוקפאים.
אחרי שבוע נבדקתי רירית הייתה 6.5 , ניתנה לי הוראה לקחת 4 כדורי אסטרופם פומית,
או לחלופין 2 כדורים בוקר וערב וגינלית ולחזור לבדיקה.
הרירית ירדה ל6.3
האם ייתכן שבגלל ההריון הכימי הטיפול לעיבוי הרירית לא נעשה בזמן?
ברור לי שלא ניתן להחזיר מוקפאים ברירית כזו, אבל מה עושים מחכים לוסת?
תודה על המענה ברצוני לומר שאתם עושים עבודת קודש.
עונים במהירות על שאלות שמטרידות וזה דבר שמאוד מקל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2015אם לא עשית במקביל בדיקות דם גם ,אז לא יודעים מה קרה ,אך אני משער שהיה ביוץ תחת האסטרופם.
במצב כזה אין להחזיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
רלי22/04/2015עשיתי בדיקות דם,
נשארו אותו דבר בשתי הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2015מה רמת הפרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
רלי22/04/20150.92
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/04/2015במקרה כזה הייתי ממשיך עם האסטרופם וחוזר על הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקה תקינהיפה22/04/2015
הבת שלי שנתיים ללא כניסה להריון..בדיקת הורמונים אחרונה. ביום שני למחזור.. Tsg 4.92. lh2.6. Fsh5.1. Prolactin 256
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הבדיקה תקינה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2015הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםאושר21/04/2015
שלום,
אני בהריון בשבוע 7 +3 אחרי החזרת עוברים מוקפאים.
עשיתי בדיקת דם Igm שיצאה שלילית גם ה-Igg יצא שלילי אך מופיע מספר 5.0
חשוב לי לציין כי אני בהריון ראשון אחרי 6 שנים של טיפולים שבהם עברתי 7 שאיבות ו-22 החזרות ורק עכשיו אני בהריון בפעם הראשונה.
מודאגת מהתוצאה מכיוון שאני לא מבינה את המשמעות האם העובר בסכנה ?
מה עליי לעשות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015אם שתי הבדיקותדליליות,אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוני זרע בזמן הפריהאני21/04/2015
אשמח להסבר אם הזרע טוב או לא .
יומיים הימנעות.
סוג טיפול isolate
זרע נאטיבי ( מה זה? )
נפח 2 ml
ריכוז 50*(10*6 )
תנועתיות 15*( 10*6)
איכות תנועה 3 .
זרע לאחר טיפול .
נפח 0.3
ריכוז לא כתוב
תנועתיות 50*10*6 אולי טעו והכוונה לריכוז ?
איכות תנועה 3.
אשמח להסבר על איכות התנועה הדרגה טובה או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נתוני זרע בזמן הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015הזרע לוקה במדד התנועתיות,הן בשיעור התאים בתנועה והן לגבי איכות התנועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
אני21/04/2015האם יש דרך לשפר את הדבר .
בן 44 מעשן
לפני חצי שנה טוסטוסטרון 8.1 טופל באיקוקלמין למשך חודש לפני ההפריה.
האם הדבר מסביר למה אין הפריות רגילות ורק איקסי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה .. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/04/2015הפסקת עישון עשויה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות עזרה בבקשה איך מזריקים פוריגיוvika21/04/2015
פוריגיון?
ראיתי סרטון הדרכה ולא הבנתי משהו אחד - לגבי הטיפה שצירכה לצאת בהטענה ראשונה - איך אני מוציאה את הטיפה הזו?
ודבר שני, האם בכל הזרקה אני צריכה לראות שיוצאת טיפה מהמחט לפני ההזרקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם אני יכולה לשמור את התרופה מורכ
vika21/04/2015מורכבת בתוך העט במקרר או צריך לפרק כל פעם מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)