מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרמת תינוק בשבועות הראשוניםלי20/04/2015
היי אני שבוע 7 פלוס שלוש ואני מרימה מידי פעם את בני בן התשעה וחצי חודשים ששוקל 12 קילו בערך האם זה בסדר ולא מסוכן ? אגב זה הריון אחרי טיפול הפרייה ושבוע שעבר בדיוק ראיתי דופק סדיר ועובר מתוק
עד כמה צריך להימנע ממאמץ והרמה וכמה זה יכול להשפיע לא טוב חס ושלום על ההריון ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לי20/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2015אין לכך כל אפקט או השפעה על ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי סקס
לי20/04/2015האם סקס ואורזמה פוגעים בעובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי סקס - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015אם זה ביחד אז לא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותדנה20/04/2015
ביום השאיבה האסט' שלי היה רק 4000 בפיקומול. ירד מאד למרות ההזרקות. (שלושה ימים לפני כן היה 5000 והמשכתי להזריק 2 מנופור וצטרוטייד כפול שלושה ימים)
נשאבו 12 ביציות.
1. האם יש משמעות לערכים ביום השאיבה או שהאוביטרל גורם לירידה?
2. האם עדיין, עם ערכים כאלה, יש לי מה לחשוש מגירוי יתר? (מתפתח לי תמיד יומיים אחרי ההחזרה)
3. האם ייתכן שבעצם מה שגורם לי לגירוי יתר זה התמיכה? (3 אנדומטרין, 2 פרוגינובה וזריקות גסטון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/20151. האוביטרל לא גורם לירידה
2. הסכנה לגירוי יתר נמוכה
3.התמיכה אינה גורמת לגירוי יתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפס מהטבור ומטהשירה20/04/2015
מישהו מוכן להסביר לי מה זה הפס הזה ולמה הוא מופיע??
על מה הוא מעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפס מהטבור ומטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2015זהו פס המופיע בגלל השפעת ההורמונים השפיעים על תאי הפיגמנטציה מלנוציטים-המצב מופיע בעיקר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירה21/04/2015יש לי אותו גם בלי קשר להריון...בהיר אומנם אבל קיים ונראה לעין... איך יתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015בהיריון הוא עשוי להפוך כהה יותר בגלל ריכוז של תאי פיגמנט באזור הנדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספוס של זריקהאני20/04/2015
שלום לכולם
התחלתי טיפול בפרוגינובה למשך 5 ימים וביום החמישי הוסיפו לי אלונבה +פרגובריס לצערי פספסתי את ההזרקה של הפרוגרסיבית ביום של האלופה האם זה משמעותי?
אודה לתשובתכם
תודה ויום מקסים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיספוס של זריקה-תיקון
אני20/04/2015פספסתי את הזריקה הראשונה שהייתי אמורה להזריק ב 17 לחודש עם האלונבה
הזרקתי רק את האלונבה
המשכתי כרגיל את הטיפול, האם זה משמעותי הפספוס הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני20/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
אני20/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2015ההשפעה שולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוךאלינור20/04/2015
היי,אני בת 32, 14 יום לאחר החזרת 3 עוברים באיכות בינונית(6 תאים ומעט שברים).בטא ביום 9 להחזרה(בעקבות מעט דימום)-23,יומיים אחר כך,יום 11 להחזרה בטא 68,וביום 13 בטא 201.ערכי פרוגסטרון נמוכים-18.8,ואסטרדיול 380.
מה הסיכוי להתפתחות הריון תקין עם מדדים אלו? תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון נמוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2015יש סיכוי,יש לתת תמיכה הורמונלית כולל זריקות פרוגסטרון יומיות(גסטון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות שעברו טיפולי IVF אשמח אם תעזרוvika20/04/2015
תסבירו לי על סדר יום אחרי השאיבה והחזרה
מה מותר לעשות ומה אסור
מצי לחזור לעבודה
האם צריכה לשכב כל הזמן במיטה ואם כן כמה זמן
ובכלל מה לעשות או לא לעשות?
תודה בנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי השאיבה
אני20/04/2015הלכתי הביתה לנוח, יום אחרי חזרתי לשיגרה.
ביום של ההחזרה לא שיניתי כלום בסדר היום שלי. הלכתי לארוע צהריים חצי שעה אחרי, עשיתי הליכה בערב, הכל כרגיל. ונקלטתי. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת ביציות
מודאגת 4320/04/2015מאחלת לך בהצלחה...ושנית האם שאיבת ביציות ממש נוראית אפילו שזה בהרדמה? כל התהליך עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא היה נוראי
אני21/04/2015אבל כל אחת מגיבה אחרת
למרות ששאבו לי 19 ביציות לא היו לי כאבים אחרי, את השאיבה כמובן לא מרגישים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאחלת לך הריון תקין ושתצאי ביד
vika20/04/2015בידיים מלאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תלוי באיך את מרגישה
דנה20/04/2015אחרי השאיבה, אפשר לחזור לשיגרה ולזכור לשתות הרבה.
אחרי ההחזרה את יכולה לשמור על שיגרה אבל בהילוך נמוך.
זה אומר לא להתאמץ מדי.. ובימים הראשונים לא לקיים יחסים.
בפעם היחידה שלא אושפזתי עם גירוי יתר וטיילתי אחרי ההחזרה... נקלטתי.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נמנעים מגירוי יתר? הרי עוקבים
vika20/04/2015אחרי זקיקים כל כמה ימים אז איך עדיין אפשר להגיע לגירוי יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך נמנעים מגירוי יתר? הרי עוקבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015לחזור לעבודה,להתנהל כרגיל,להמנע מפעילות אירובית,להמנע מיחסים 4-5 ימים,להרבות בשתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחזור לעבודה יום אחרי שאיבה וגם החז
vika21/04/2015החזרה?
הבנתי שנותנים 3 ימים מנוחה. ויש לי בבית גם ילד בן 3.4 שלפעמים אני מרימה אותו
במיוחד בלילה שקם להתפנות והוא חצי יושן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחזור לעבודה יום אחרי שאיבה וגם החז - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/04/2015לחזור לעבודה תוך יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נמנעים מגירוי יתר? הרי עוקבים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/04/2015לא יהיה לך גירוי יתר בגיל בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 36
vika22/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 36 - תגובה
פרופ` דוד בידר22/04/2015היום על ידי גרימת ביוץ על ידי דקפפטיל לא יהיה גירוי יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור או לאלנה19/04/2015
שלום, אחרי הטוטרקסט היה דימום כמעט חודש הבטא בתאפסה לפני שבוע ויש לי יומיים הפרשה חומה בהירה ומועטה ממש אם זה לא יתפתח למחזור רגיל זה נחשב לשיבוש הורמונלי ולהמשיך להמתין למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור או לא - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015אם תעשי בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון נגיד לך בדיוק מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורדנית19/04/2015
שלום,
בתחילת מרץ ביצעתי בדיקת בטא
לאחר סבב שאיבה. יצאה שלילית.
לקח שבוע מהרגע שהפסקתי תמיכה
ועד הרגע שקיבלתי מחזור.
המחזור היה ארוך יחסית. יותר משבוע.
הייתי אמורה לקבל סביב ה 14 לחודש זה.
כבר שבועיים אני מרגישה לסירוגין כאבי מחזור והוא
לא מגיע. לא לקחתי דקפפטיל בטיפול שעברתי
ואין מצב להריון טבעי.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנית20/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2015שיבוש במחזור לאחר טיפול מאוד שכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיזור עדיין לא הגיע
דנית26/04/2015שלום,
בהמשך להודעה הקודמת בנושא. הייתי אמורה לקבל מחזור סביב 14.4.
יש לי כבר שבועיים כאבי מחזור, פצעים בפנים
ובימים האחרונים כאבי חזה.
והמחזור עדיין לא הגיע. יש לי מחזור סדיר. אף פעם
לא מתעכב בטיפולע פוריות שאני עוברת כבר כמה שנים.
השונה בין הטיפול האחרון לשאר הטיפולים הוא רק בסוג
התמיכה שניתנה לי לאחר החזרה. בסבב האחרון קיבלתי זריקות לשריר, נרות אוסטרוגן * 3 ופרוגינובה * 2.
האם תקין שעדיין לא קיבלתי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנית26/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2015סבירהלהניח ש העיכוב במחזור בעקבות השפעות הטיפול,המלצתי להמתין ובינתיים לבצע גם בדיקת דם להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונה מצערתניר19/04/2015
שלום,
לפני כשעה חיממתי מים במיקרו לשתי דקות במקום להרתיח כדי להכין תה, בכוס מופיעות בשלב זה בועות קטנות, היא לא רותחת אבל מאד מאד חמה (רוב האנשים יתקשו להחזיק כוס כזו בלי הידית).
כדקה - דקה וחצי אחרי נשפכה עלי הכוס, חלק נגע ברגל וחלק באשכים, אני די בטוח שמה שנשפך על האשכים זה ישיר מהתה ולא ממה שפגע ברגל אבל לא נשפך הרבה, כי "קפצתי" ישר. הייתי עם מכנסיים קצרים מאווררים, כך שהנוזל לא "נדבק" למכנסיים אלא חודר פנימה. זה צרב חיצונית ועבר מהר, אין שום סימן. מדי פעם אני קצת "מרגיש" את האזור, אבל יכול להיות שזה יותר פסיכולוגי. אני מאד מאד (מאד) חושש שעשיתי לעצמי נזק, לאחרונה קראתי הרבה על כך שגם בלי דברים שכאלה איכות הזרע זה דבר עדין. מה דעתכם? נגרם נזק? אני בן 29. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונה מצערת - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015לא נגרם שום נזק.
תתחיל להכין קפה בקומקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה תרבית-טלי19/04/2015
רציתי לשאול מה זה אומר תוצאות תרבית ווגנלית:
נראו תאי ציפוי בכמות גדולה
וכו'...נראו מתגים גרם חיובים בכמות גדולה וקוקים גרם חיובים בכמות קטנה
צמיחה מוערבת עשירה הכוללת שמרים
עדיין אין תשובה לעניין Genital Culture Status
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה תרבית- - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015למה עשו תרבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשו תרבית כי-
אני20/04/2015אני אחרי הפלה עם זיהום
ושבועיים אחרי היו לי כאבי בטן ואגן והפרשות ירוקות.
ועדיין יש לי.-כאבי בטן וכו.
מה זה אומר התוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשו תרבית כי- - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/04/2015כדאי לברר האם בודד חיידק מסויים. לפי התשובה שקיבלת לא ניתן להבין זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםלוני19/04/2015
שלום,
ביום חמישי בבוקר הוחזרו לי שני עוברים קפואים בני ארבעה ושישה תאים, ויממה וחצי לאחר מכן הרגשתי מעין "דקירות" בצד שמאל בבטן התחתונה, מעין "ניקורים" פנימיים,ואני רוצה להבין אם אלו עשויים להיות של השרשה, או שהשרשה באה מאוחר יותר, במקרה הטוב כמובן....אני שואלת כי מאז אני לא מרגישה כלום, וחוששת שה"שקט" הזה מעיד על כישלון הטיפול....אשמח לדעתכם...תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015יכול להיות וזה תוצאה של הפשרת עוברים ברחם ... אבל זה בצחוק....
לא צריך להרגיש שום השתרשות או משהוא אחר.
למה שאת מתארת אין שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאלליזה19/04/2015
שלום באריזה של גונאל רשום שאם היה שימוש במזרק תקף ל28 יום האם באמת לא ניתן להשתמש סהכ היה שימוש פעמיים במזרק תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונאל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2015מהתחלת השימוש בתכשיר ניתן להשתמש בו בטווח של 28 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה
ליזה20/04/2015אפשר תגובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליזה20/04/2015תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שיעול יכול להפריע להשתרשות העובפיל19/04/2015
אישתי עברה החזרה והיא משתעלת זה יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שיעול יכול להפריע להשתרשות העוב - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015להשתרשות לא יקרה כלום אבל אתה תזהר לא להדבק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמוד אתה
פיל20/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ממשיכים?ליה19/04/2015
בת 32,
לאחר 4 הזרעות עברנו להפריה חוץ גופית.
1. שאיבה 1 - גונל 75 נשאבו 10 הופרו 6.
החזרה ראשונה- הריון שנפל בשבוע 6.
בוצע היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שאריות, רחם ורירית תקינה.
2 החזרות נוספות של 2 מוקפאים כל החזרה- רירית שלא עוברת 5.5- נכשלו.
( יש לציין שבה חזרות המוקפאים קיבלתי מדבקות אוטרוגסטן פרוגינובה לעבות את הרירית)
1. שאיבה 2 במקום גונל החליפו לי למונופור 75, נשאבו 9 ביציות הופרו 6 ורק 3 התפתחו,
הפעם הרירית עברה את ה7 והיתה תלת שכבתית, הוחזרו לרחם 3 עוברים טריים.
ולצערי הטיפול נכשל.
כרגע אין מוקפאים,
שמתי לב כי רק שאני מקבלת זריקות הרירית מתעבה יפה ( בהחזרות המוקפאים עם המדבקות והתכשירים הוגינלים האסטרוגן בשמים ורירית דקה, ואילו בסבב לפני הזרעה או שאיבה כאשר אני לוקחת זריקות הרירית מתעבה יפה.)
לאן ממשיכים מכאן , אני כבר ממש מתוסכלת,
חשוב לציין שאנחנו מהלא מוסברים....( צילום רחם בדיקות הורמונליות, זרע, היסטרוסקופיה מלבד פוליפ שהוצא- הכל תקין)
יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך ממשיכים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/04/2015יש חהמשיך ולקוות לתוצאה חיובית בהמשך,ניתן לשקול ביצוע פיפל לקראת הטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת בדיקת פיפל?
ליה20/04/2015בדיקת פיפל היא דגימה של רירית הרחם שמבוצעת במרפאה. יש דיווחים, הראשונים שבהם מישראל, שפעולה זו עשויה לשפר את הסיכויים של קליטת העובר ברחם. הדיווחים הם במיוחד על נשים שחוו מספר כישלונות של טיפול IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת בדיקת פיפל? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/04/2015בדיקת פיפל היא דגימה של רירית הרחם שמבוצעת במרפאה. יש דיווחים, הראשונים שבהם מישראל, שפעולה זו עשויה לשפר את הסיכויים של קליטת העובר ברחם. הדיווחים הם במיוחד על נשים שחוו מספר כישלונות של טיפול IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הפרייהמודאגת 4319/04/2015
שלום..בת 43.9 היום התבשרתי לצערי שצריכה לעבור טיפולי פוריות. אשמח אם יסבירו לי למה אני נכנסת..לקבל המלצות..הסבר על התהליך..כל כך עצוב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015העניין דורש ישיבה מול רופא פיריון היות ויש יותר מידי מה להסביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פוריות
מודאגת 4320/04/2015בצילום רחם ישנה חצוצרה ימנית עדינה וקצרה שחומר הניגוד לא עבר דרכה והשמאלית מורחבת מעט אך חומר הניגוד עבר דרכה והתפזר בכול חלל הצפק..השאלה אם ניתן כך להקלט בטבעיות ..??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/04/2015ניתן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)