מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום שאלתי היא כזאת..חן29/04/2015
איזה חומצה פולית לוקחים בתחילץ הריון 4 מג או 5??
והאם צריך לעשות בדיקה לפני שלוקחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום שאלתי היא כזאת.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015המינון הנדרש הוא 400 מיקרוגרם ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוקטור
חן29/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום חזה אחרי החזרהדנה29/04/2015
עברתי החזרה לפני שבוע.
אני עם כאבים בחזה שיעול חום והזעה.
אחרי שבוע אנטיביוטיקה בינתיים החמרה.
הפנו אותי לצילום חזה.
עד כמה זה מסוכן לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום חזה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015אין בעיה אם הגנה לאזור האגן(חלוק עופרת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט בזמן טיפולי פוריותאורית29/04/2015
שלום
התחלתי אתמול בטיפולי פוריות אני מזריקה גונל אף 200 כל יום מאתמול
אני משחקת כדורשת היום מחר וביום שישי משתתפת ברכיבת אופניים קהילתית
האם זה בסדר
תודה רבה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ספורט בזמן טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015הייתי ממליץ להמנע מפעילות אירובית לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתרלי29/04/2015
אני אמורה לעשות החזרת מוקפאים.
מטופלת באסטרופם שפשוט לא עוזר!
בשבוע שעבר הרירית הייתה 6.5
בבדיקה עכשיו היא 5.5
כל הזמן יורדת.
הפרוגסטורון נמוך זא שלא היה ביוץ
מה יכולה להיות הסיבה?
אני מיואשת ? אני נוטלת אסטרופם כבר שבועיים וחצי.
האם אתם ממליצים לחכות למחזור חדש? מה עוד אפשר לעשות הרי אי אפשר למשוך בלי תוצאות...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015המלצתי לוותר על הטיפול החודש,בנסיון הבא להתחיל כבר בצחילת הטיפול במינון גבוה יותר של אסטרופם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר אשכנזי -שאלה נוספת
רלי29/04/2015תוך כמה זמן מהפסקת האסטרופם צפויה הוסת?
והאם בווסת הזו ניתן לקחת את האסטרופם ?, כי הרי הוסת לא ביוצית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ד"ר אשכנזי -שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015כדי חקבל מחזור בעיתוי הרצוי יהיה צורך להוסיף מספר ימים תכשיר פרוגסטטיבי,ולאחר הפסקת שני התכשירים הוסת תופיע תוך יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! שאלה אחרונה
רלי29/04/2015הרופאה שלי אכן הפסיקה את מחזור הטיפול,
אמרה לי ליטול פרימולט נור עד קבלת הוסת.
אבל קרה דבר שלא הבנתי E2 היה גבוה והרירית לא צמחה,
ממה זה נובע?
האם זה משהו שיכול לחזור על עצמו, כי בטיפול של החזרת טריים הרירית הייתה תקינה לחלוטין 8.1?
ניתן לי טיפול במדבקות אוורל יש לו איזשהו יתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה נוספת
רלי30/04/2015הרופאה שלי אכן הפסיקה את מחזור הטיפול,
אמרה לי ליטול פרימולט נור עד קבלת הוסת.
אבל קרה דבר שלא הבנתי E2 היה גבוה והרירית לא צמחה,
ממה זה נובע?
האם זה משהו שיכול לחזור על עצמו, כי בטיפול של החזרת טריים הרירית הייתה תקינה לחלוטין 8.1?
ניתן לי טיפול במדבקות אוורל יש לו איזשהו יתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/04/2015יש נשים שיגיבו בצורה אופטימלית במחזור טבעי. לעיתים תהיה תגובה טובה יותר לתכשיר אסטרוגני אחר וניתן לנסות מדבקות אוורל.
האסטרוגן גבוה בשל הטיפול התרופתי. עם זאת, הרמה שנמדדה היא בדם ואינה משקפת את הרמה האמיתית של האסטרוגן אליה נחשפת רירית הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה נוספת - תגובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/04/2015יש נשים שמגיבות טוב יותר במחזור טבעי או לחילופין לתכשיר אסטרוגני אחר. בדיקת הדם משקפות את רמת האסטרוגן בדם ולא את רמות האסטרוגן האמיתיות אליהן נחשפה הרירית. אפשר בהחלט לנסות אוורל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור דוד בידרכנרת29/04/2015
שלום,
בת 37, יש לי ילד בן שנה וארבע, נקלטתי מהר בצורה טבעית תוך חודש נסיון.
מעוניינת בעוד ילד, עשיתי פרופיל הורמונלי, עברה טלטלה גדולה כשגיליתי שFSH שלי 14.7
מנסיונך העשיר, האם יש סיכוי טוב להכנס להריון בטיפולי פוריות?
האם נסיון טבעי להכנס להריון הוא אפסי במצבי?
אודה לך על תשובתך הכנה.
אציין שעברתי הזרעה אחת, עם זריקות 42 מינון כל יום.. מינון לא גבוה להתחלה..
היתה ביצית אחת בצד שמאל גדולה. ההזרעה לא צלחה ואני כרגע מחכה להתחיל טיפול חדש של הזרעה במינון הרבה יותר גבוה בשביל לבדוק איך הגוף יגיב להורמונים.
תודה רבה
אשמח לטיפת אור ואופטימיות.
הרופאה שלי אופטימית, חושבת שאכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט נוסף
כנרת29/04/2015אציין שלא ידוע מה היה ה FSH שלי לפני שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/04/2015הFSH לכשעצמו לא אומר כלום.
אם הוסת שלך סדירה אז תמיד יש סיכויים להריון.
אני לא מבין למה את עוברת הזרעות .
קודם כל את צריכה לחזור על כל הפרופיל ההורמונלי ולהשוות את ה FSH להורמונים אחרים.
אם באמת הוא 14 אז הטיפול הנכון הוא בהפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
לפרופסור בידר30/04/2015בהמשך לתגובתך,
את ההזרעה עשיתי בארץ.
אני כרגע חיה בחו״ל - לוס אנגלס.
הרופאה פה המליצה לעשות טיפול נוסף של הזרעה עם מינון הרבה יותר גבוה של הורמונים בשביל לראות איך הגוף שלי יגיב וכמה בציות הוא ייצר לפני שקופצים להפרייה.
הגיוני?
אציין שאני מטופלת בקליניקה מאוד מחשבת (בית החולים סידר סייני) ואולי הפרוטוקול שלהם קצת שונה...
מה דעתך?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר30/04/2015דעתי היא שאין לטפל ללא אבחנה מדויקת ולכן קודם כל צריך לראות את הפרופיל ההורמונלי המלא לפני שנותנים לך עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשיר29/04/2015
האם אפשר לעשות בדיקת בטא ביום העשירי להחזרה?? האם זה כבר אפשרי לראות אם אכן נקלט ההריון או שצריך לחכות עוד יומיים אני כבר על קוצים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015עדיף להמתין 12 יום מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע לאחר החזרהשלומית29/04/2015
בוקר טוב לכולם
אני שבוע לאחר החזרת העוברים טריים . האם צריכים להיות איזה שסימנים כבר ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015אין כל סימן מקדים שהוא מובהק להיריון צפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום שחרחנצי29/04/2015
שלום. מנסה להקלט אחרי 2 הפלות בשבוע 7 ויש קרישיות יתר פקטור 8 גבוה. חום שחר לא יציב. 3 ימים לאחר הביוץ במהלך היום מעל 37.1, הזעות לילה מטורפות. בדיקת חום שחר ביום 4 לאחר ביוץ 36.4. אף פעם לא כזה נמוך...מציינת שב2 ההפלות היו לי הזעות לילה כל יום לפחות פעמיים מדי לילה. משהו לא נראה מאוזן. כיצד להמשיך.?? אודה לתשובתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חום שחר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015הנתונים שלך אינם מובהקים לגבי תקינות ההליך ההורמונלי-רצוי לפנות לרופא לצורך הערכת ההליך ההורמונלי הביוצי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה בגיל 45סגלית28/04/2015
שלום רב,
לאחר מס' טיפולי IVF שלא הצליחו, פניתי לרופא אחר והוא בעד הזרעה.
האם הסיכויים בהזרעה גבוהים יותר מ- IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה בגיל 45 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015מעל גיל 40 הסיכוי בטיפול הפריה גובר על כל אלטרנטיבה טיפולית אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה בגיל 45 - תגובה
פרופ` דוד בידר30/04/2015בגילך אין בעד וכנגד.
הטיפול היחיד שצריך להיות הוא על ידי תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבועיים לאחר ווסתל28/04/2015
שלום רב, לפני כשלושה שבועות סיימתי חפיסה רביעית ואחרונה
של פרוגילטון להסדרת הווסת ולאחר מספר ימים קיבלתי מחזור , שבועיים לאחר מחזור נהייה לי דימום יחסית חלש שלא נראה בכמויות כמו מחזור ונמשך כבר שלושה ימים. האם זה יכול להיות קשור לשינויים בגוף לאחר שסיימתי עם נטילת 4 חפיסות של פרוגילטון? האם יכול להיות שזה בכל זאת מחזור? הדימום הנוכחי הופיעה לראשונה יום לאחר קיום יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום שבועיים לאחר ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015מדובר בדמם בלתי סדיר ,במידה והדמם ימשך תדרש ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ל29/04/2015תודה על המענה, קבעתי תור לרופא אך יש זמן עד אז. השאלה אם הדימום יכול להיות קשור להפסקת נטיל פרוגילטון, הפסקתי לגמרי לפני שלושה שבועות לאחר נטילה של 4 חפיסות ( עם הפסקה ביניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה הנוספת
ל29/04/2015אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
ל30/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2015להערכתי אין לכך קשר עם נטילת הפרוגילוטון ,הרקע יכול להיות הורמונלי או אורגני,כמובן שתמיד עיש צורך לשלול גם אפשרות של היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחן28/04/2015
שאלתי היא כזאת..האם צריך לקיים יחסי מין בתחילת ההריון ובכללי בהריון עם קונדום?5
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2015אין בעיה בקיום יחסים עם או בלי קונדום בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לדעת מה הנורמל ?מילקי28/04/2015
כמה אמור להיות
אני בת 39+
fsh 11.4
follicular 2.5-10.2
midcyole 3.4-33.4
luteal 1.5-9.1
preganat קטן מ0.3
postmenopaus 23-116
כמה אמור להיות ?
על מה מסתכלים?
בכמה אין סיכויים ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לדעת מה הנורמל ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2015follicular 2.5-10.2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה אבל לא ממש הבנתי
מילקי28/04/2015רשמת לי את הטווח שאני נמצאת בו.
באיזה גבול כבר יש בעיה, מתי זה נחשב גבוה ?
מתי כבר אין צ'אנס ..
בין 2 ל10 הטווח גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה אבל לא ממש הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015ככל שהערך נמוך יותר המצב טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפהדנה28/04/2015
שלום,
יש לי בבית קילופים של רטיבות, חשבתי לצבוע אך אני חוששת מהשפעה של זה על העובר.
האם קילופים, ורטיבות ואולי גם עובש יכולים להשפיע על העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, אשמח לתשובה
דנה29/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשיפה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה29/04/2015תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מחזור?מאיה28/04/2015
שלום רב,
בחודש שעבר עברתי הזרעה עם הורמונים שלא הצליחה, החודש המחזור מאחר לי כבר בשבוע ואיני בהריון.
בדיקות מהבוקר:
e2-160
p-4.5
מתי צפוי המחזור? משתגעת כבר...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי מחזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2015אמור להיות בהקדם בהתאם לתוצאות ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
מאיה28/04/2015תודה על תשובתך אך אשמח אם תפרט מה זה בהקדם? ימים? שבוע?
האם הגיוני שלאחר טיפול הורמונלי יהיה עיכוב בהגעת המחזור? מדוע זה קורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה...
מאיה28/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תשובה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015לפי הנתון ההורמונלי הוא צפוי תוך יום יומיים,אלא אם כן לא התרחש ביוץ למרות הטיפול ההורמונלי שקיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול תאומיםזהבית28/04/2015
שלום רב
בת 38 עם 2 ילדים מ-IVF - בני 5 ו-3
בטיפול הזה הוחזרו לי 2 עוברים (כפי שתמיד בוצע בעבר) רק שהפעם נקלטו שניים
אני שבוע 7+0 ונצפו 2 עוברים עם 2 דפקים
אני ממש ממש לא מעוניינת ב-2
את בתי הבכורה ילדתי בשבוע 35 ובמשקל נמוך (לא ברור למה אגב) ואת בתי השנייה ילדתי דווקא בזמן - שבוע 38
אני מאד לא מעוניינת בתאומים, אני בוכה מהרגע שראיתי 2 שקים במקום לשמוח
מה הפרוצדורה לדילול??
האם עליי לגשת לועדה להפסקת הריון בכל בית חולים ומשם להתחיל את התהליך או מה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דילול תאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2015למרות שאיני ממליץ לבצע דילול במקרה של תאומים לאור הנתונים שלך,כדי לבצע זאת עלייך לפנות לועדה להפסקות היריון ולשכנע אותה שבמקרה שלך זוהי הפרוצדורה העדיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
זהבית28/04/2015* למה אתה לא ממליץ בדרכ על דילול מ2 ל1?
* ידוע לך על מקרים כמו שלי שועדה להפסקת הריון כן מאשרת דילול?
** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה לשאלותיי
זהבית28/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובה לשאלותיי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2015לא ממליץ אם אין סיבה רפואית.
בנסיבות רפואיות לא אחת הועדה אישרה את ההפחתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)