מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר החזרהאביבית21/03/2015
היי ביום שני בדיקת בטא לאחר החזרת עוברים ושלושה ימים לפני ההחזרה הייתה שאיבה אני באיחור כבר ארבעה ימים יש לציין אנדומטרין שלוש פעמים ביום הם העיכוב במחזור סימן להריון ומעלה את הסיכוי שביום שני הבטא תהיה חיובית ???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015בהחלט יש סיכוי,שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותמירב21/03/2015
עד איזה שבוע של ההיריון ייתכנו הפרשות חומות תקינות?
אני סוף שבוע 5 ואתמול היו ממש הפרשות חומות בשירותים
האם קיום יחסי מין מהווה סיכון לעובר?האם כדאי להימנע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2015הפרשות חומות בשלב כל כך מוקדם של ההיריון,צריכות להדליק נורה לגבי איכות ההיריון,היות ומצב זה אינו שגרתי,בנסיבות אלו כדאי להמנע מיחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לגשת למיון?
מירב21/03/2015הלחצת אותי מאוד, חשבתי שזה משהו שקורה וזה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם לגשת למיון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילי~~~20/03/2015
אחרי החזרה של 2 מוקפאים עם תמיכה של אסטרופם+ 4 אוטרוגסאן. ביום 13 להחזרה בטא שלילי וביצעתי את הבדיקה בקופח ולא דרך בית החולים. הם ביקשו ממני את התוצאה בפקס ולהמשיך תמיכה ולהמתין להמשך הוראות. לא יכלתי כבר להמשיך נפשית ופיזית את הכדורים כי הייתי בעומס מכל הבחינות. אחר יומיים שהפסקתי תמיכה קיבלתי מחזור עם דימום מועט ואחרי כמה שעות יצא לי גוש בבת אחת מאוד גדול יחסית. יכול להיות שעשיתי טעות בזה שהפסקתי את התמיכה למרות שביום ה 13 להחזרה התוצאה היתה שלילית? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שלילי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2015תשובה שלילית לאחר 13 יום מההחזרה משמעותה שהטיפול כשל,להפסקת הטיפול התמיכתי לא היתה משמעות בנסיבות אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםנירה20/03/2015
שלום לרופאים, האם אסטרופם במינון 2 מג פעמיים ביום , יכול לגרום לסחרחורות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2015האפשרות קיימתכדאי לדווח לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודשרית20/03/2015
ערב טוב..אני לא מקבלת מחזור בלי תרופה..לני חודשים עברתי טיפול של מונפור ולא הלך..כאשר הפסקתי הטיפול חזרתי לקחת תרופת פורוגלוטון על מנת לקבל ווסת..מאז אני לא מרגישה טוב בכלל עם סחרחורת לרוב הזמן..השאלה שלי היא האם יש קשר בין אי איזון הרמונים למצב הנוכחי שלי??? אשמח להתייחסות ותודה מראש..
דחוף מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2015האפשרות קיימת,אם התופעה תמשיך או תגבר פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית צריך עזרה דחוףיוני20/03/2015
היי אני בן 29 במהלך השנים מגיל 18 אני סובל מאוננות יתר עשיתי בדיקת זרע לפני 7 שנים הכול היה תקין ועכשיו ואני ואקתי רוצים ילד וזה בלתי אפשרי נוכח העובדה שאין תאי זרע בכלל רק נוזל זרע הלכתי לסקסולוג רופא הוא בדק לי את האשכים ואמר לי שאין לי וירקוצלה הוא ביקש ממני לעשות בדיקת הורמונים וזהו השאלה שלי מהם הגורמים שיכולים לעשות בעיה של יצור זרע באשכים תודה רבה
בעיה רצינית צריך עזרה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2015אזוספרמיה הינה מצב בו אין תאי זרע. הסיבות לאזוספרמיה מתחלקות ל- 3:
1.פרה-טסטיקולריות(אשכית): אין גירוי הורמונלי נכון של האשך ליצור זרע. תסמונת קלמן, גידולים בהיפופיזה.
טסטיקולריות(אשכית)- שמקורן באשך.
פוסט-טסטיקולריות(אשכית)- בעיות שקשורות לחסימה. לעתים ייצור הזרע תקין לחלוטין אולם מערכת ההובלה חסומה,לאחר דלקת,לאחר כריתת צינורות הזרע למטרת עיקור, במצבים כגון ציסטיק פיברוזיס ומחלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בג'ל CRINONEיפית20/03/2015
פרופ' אשכנזי שלום,
לאחר הזרעה הונחיתי להשתמש ב- CRINONE 8ֵ%. בהנחיות רשום להחדיר את המוליך כמה שיותר עמוק .
אני לצערי מצליחה להחדיר את המוליך רק בכ1 -1.5 ס"מ. לאחר ההחדרה נשארת כמות גדולה של ג'ל בין השפתיים הפנימיות. טיפת ג'ל מופרשת על התחבושת.
האם טיפול בהחדרה זו הוא יעיל?
לאור ציסטה גדולה שיש לי בשחלה האם ניתן להשתמש ב- PROGESTERONE RETARD בהזרקה במקום הCRINONE?
בתודה מראש,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בג'ל CRINONE - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/03/2015לאחר החדרת הג'ל בהחלט ניתן לחוש בשאריות שלו. הכמות שנכנסת אמורה להספיק. על מנת לבדוק אם הכמות ששנספגה מספיקה לתמיכה, כדאי לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון. ניתן לעבור לפרוגסטרון רטרד או לחילופין לעלות את מינון הג'ל לפעמיים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה20/03/2015
מה המשמעות של ״עובר מהיר מדי״, כזה שיום לאחר השאיבה הינו עם 2 תאים? כלומר ביום בו אמורים לבדוק אם היתה הפרייה (2pn). האם יש סיכוי שעובר כזה יהיה תקין, או שמדובר בהפריה לא תקינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/03/2015באופן רגיל אנו מצפים לראות 2pn . מצב של 2 תאים מעיד על חלוקה מהירה מדי ועל פי רוב אינו מצב תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שירה20/03/2015אני מבינה שעפ״י רב זה לא התרחיש המצופה והאידיאלי ובכל זאת האם יש סיכוי ולו הקטן ביותר שאולי כן יתפתח לטובה? האם העובדה שהמעבדה ביקשה לעקוב יום נוסף מבשרת אפשרות שזה לא סופי? ואם היו בטוחים שלא תקין היו פוסקים כך ולא ממשיכים לעוד יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/03/2015קצב חלוקת העובר הינו מדד חשוב בהערכת איכות העובר,יחד עם זאת תתכן חלוקה מהירה ובלתי מתועדת של העובר העלולה לבטא פרגמנטציה של העובר מבלי שהתרחשה בםועל התחלקות מתועדת וצפויה של הבלסטומרים -עובר כזה עלול להיות פגום גנטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים או מתיחה של הרחם?חסוי20/03/2015
פרופסורים יקרים אני שבוע 24+6 היריון ivf, הייתי בלילה במיון עקב כאבי בטן תחתונה קיבלתי נוזלים ובמוניטור היה תקין ללא צירים אך אמרו שבשבועות כאלה המוניטור לא קולט ומה שאני חווה זה צירים.. אני נלחצתי האם זה יכול להיות מוניטור תקין ובכל זאת זה צירים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים או מתיחה של הרחם? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/03/2015בשבוע 25 בהחלט קולטים פעילות רחמית (אם קיימת) במוניטור. לעיתים לא קולטים את דופק העובר במוניטור בשל השבוע הצעיר.
אם אורך הצוואר והבדיקה הגינקולוגית תקינים, ולא נרשמו צירים במוניטור, קרוב לוודאי שלא היו צירים כאשר נבדקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותדנה20/03/2015
שלום
בהריון שבוע 34 מהפריה
לפני כשלושה שבועות לקחתי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 למשך שבועיים בגלל סינוזיטיס.
אתמול התעוררתי בלילה עם כאבים חזקים באוזן ובביקור רופר נתנו לי טיפות בשם דקס אוטיק
ואנטיביוטיקה מוקסיפן 500.
התעוררתי עם דלקת בעין וכנראה אצטרך גם טיפות אנטיביוטיות לעין.
אני ממש מפחדת שכל התרופות האלו יגרמו נזק לעובר.
יש מנה לפחד או שהתרופות בטוחות בהריון?
אתמול לקחתי 2 כדורים של אקמול ביחד בגלל הכאבים.
האם זה בסדר לקחת 2 כדורים יחד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם בבקשה
דנה21/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרופות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/03/2015הסיכוי שבשלב ההיריון שאת מצויה נגרם כל נזק לעובר הינו כמעט אםסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם.ורדית20/03/2015
הייי לאחר IVF ראשון שנכשל. על מנת להחזיר את העוברים המוקפאים. נדרשתי לקחת 3 פעמים ביום אסטרופם. הנני לוקחת מזה 12 ימים 3 פעמים ביום אסטרופם, 3 ימים אחרונים אסטרופם במקום דרך הפה דרך הנרתיק, ועדיין לצערי לאחר 13 יום שום דבר לא הועיל ועובי הרירית הוא 5 .
מה עושים במצב כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/03/2015במצב כזה יש לשקול תוספת של תכשיר אסטרוגני אחר כגון פרוגינובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברחסוי19/03/2015
אני שבוע 23 לפני שבוע היה סקירה מאוחרת שברוך השם יצאה תקינה. שאלתי את הרופא בסקירה למה אמי לא מרגישה אותו עדין ואמר כי הוא זז והכל בסדר וגם ראיתי את זה. עבר שבוע מהסקירה ואני עדיין לא מרגישה . אולי בערב במיטה מרגישה פעם ביום כמו משו זז בבטן התחתונה אבל זהו לא מעבר. זה הריון ראשון שלי והשלייה אחורית, יש לי תור לרופא עוד שבועיים האם לחכות או ללכת להבדק בגלל שלא מרגישה אותו? אשמח להרגעה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה בבקשה
חסוי20/03/2015איך יכול.להיות שהבטן שלי כמעט ולא גודלת משבוע לשבוע? ראיתי מישהי בשבוע כמו שלי והיא ממש השמינה ורואים בטן גדולה אצלי זה לא ככה האם זה תקין והבטן עוד תגדל בהמשך? אשמח למענה לשאלה וגם בקשר לתנועות עובר כי אני ממש לחוצה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות עובר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/03/2015בהריון ראשון בשבוע זה מרגישים לעיתים תנועות עדינות בלבד שאינן מתפרשות כתנועות ממש. קרוב לוודאי הכל תקין אך אם קיים חשש תמיד כדאי לבצע אולטראסאונד לבדוק שהכל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שבועיים..
חסוי20/03/2015רופא לבדיקת אולטרסאונד האם זה בסדר לחכות עד אז? לפני שבוע סקירה מאוחרת תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי20/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שבועיים.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/03/2015נשמע שאפשר לחכות. עם זאת, הייתי ממליצה להבדק ולא להשאר שבועיים בחששות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נבדקתי היום
חסוי22/03/2015והכל בסדר ברוך השם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר ביוץחני19/03/2015
האם בדיקה גניקולוגית שנעשיית 5-6 ימים אחרי ביוץ, באיזור ימי ההשתרשות עלולה להפריע לעובר להשתרש ? מנסים הריון וזו בדיקה שאמורה לקבוע אם אעשה ניתוח (אנדומטריוזיס) או נתחיל טיפולים. (מנסים הריון 3 לאחר 2 ילדים שנולדו בע"ה מטיפולים). רוצים להזדרז עם הניתוח כדי להתחיל טיפולים מהר...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/03/2015בדיקה גינקולוגית רגילה/ אולטראסאונד בשלב זה אינם מפריעים להשרשת העובר, שכן לא מדובר בחדירה לרחם. ההשרשה מורכבת מ-3 שלבים הכוללים התקרבות הבלסטוציסט לאיזורים מסויימים ברירית הרחם apposition, הצמדות שלו adhesion וחדירת הבלסטוציסט לתוך רירית הרחם invasion. לאחר שהוא נצמד לרירית יש סיכון קטן יותר שייפרד ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
חני20/03/2015תודה ד"ר על תשובתך.
במידה והבדיקה אמורה להיערך ביום הרביעי אחרי ביוץ, האם עדיף לחכות ליום
ה-11? באיזה ימים אחרי ביוץ מתרחשים השלבים שציינת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/03/2015השרשת העובר מתרחשת בממוצע 5-6 ימים לאחר הביוץ, לכן עדיף להמתין ליום ה-11.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לב העוברנעמה19/03/2015
שלום רב,
הנני בשבוע 14.
לפני ההריון וממש בתחילתו נטלתי כדורי ליטיום (טיפול אנטי-דיכאון). מאחר והכדור ידוע כמסכן הריון, בהשגחת הרופא המטפל, הפסקתי את נטילת הליטיום(הידוע כעשוי לפגוע בלב העובר).
ברצוני לבצע אקו-לב העובר על מנת לוודא שהכל תקין.
באיזה שבוע עליי לבצע את אקו לב העובר?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב העובר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/03/2015אקו לב עובר מבצעים בשבועות 22-25 להריון. כדאי לך לעדכן גם את הרופאים שיעשו לך סקירות מערכות מוקדמת ומאוחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו לב העובר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/03/2015אקו לב עובר מבצעים בשבועות 22-25 להריון. כדאי לך לעדכן גם את הרופאים שיעשו לך סקירות מערכות מוקדמת ומאוחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לאחר גרידה לפרופ' בידראליה19/03/2015
שלום לרופאים
ילדתי את בתי בת השנה וחצי בתרומת ביצית. תמיד היתה לי רירית טובה מאוד ולקראת החזרת העוברים היא כבר הגיעה ל 10-12 מ"מ, עם פרוגינובה. אבל גם בלי פרוגינובה היא תמיד היתה יפה.
לפני כארבעה חודשים עשיתי טיפול נוסף, הריתי,אך העובר לא התפתח כבר בשבוע 6. ביצעתי גרידה ב13/1 האחרון.
הרופא המליץ להמשיך מיד ובתאריך ה12/1 התחלתי בטיפול הבא. הטיפול שלי כולל מתן של גלולות ואחכ פרוגינובה. ב12/1 התחלתי לשתות גלולות, הפסקתי אותם באופן יזום כדי לכוון לתאריך הנסיעה לקייב, וב7/3 קיבלתי מחזור. מהיום השני למחזור התחלתי לקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום.
ביום השישי למחזור עשיתי בדיקת א.ס הרירית היתה 4.5 מ"מ. ביום התשיעי למחזור היא היתה 5 מ"מ. הרופא ביקש שאחדיר גם אסטרופם אחד בלילה. לאחר שלושה ימים של התוספת הזו, הרירית היום בבדיקה עדיין 5 מ"מ. בדיקות הדם בסדר גמור.
שאלתי מה קרה לדעתך?
האם זו הגרידה? האם זה אח"כ מסתדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב להוסיף שלא קיבלתי מחזור
אליה19/03/2015באופן ספונטני אחרי המחזור. עברו 4 שבועות והוא לא הגיע ומיד לקחתי גלולות בלי לחכות למחזור שיגיע. רק אחרי שבועיים וחצי של גלולות קיבלתי מחזור.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו..בבדיקת היסטוריוסקופיה
אליה19/03/2015שעשה הרופא ממש לאחרונה לפני שלושה שבועות, אחרי הגרידה, הוא ראה הדבקות ובמקום פתח אותה. (זה כאב מאוד....)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת הרופאים
אליה19/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית לאחר גרידה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/03/2015בעקבות הגרידה , כנראה , הופיעה בעיה ברירית.
אם יש מחזור טבעי מציע לנסות להחזיר מוקפאים על מחזור טבעי כדי לראות איך הרירית ולפי התוצאות נייעץ לך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)