מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה לפני החזרת עובריםליה30/03/2015
אני חייבת את דעתכם המקצועית מכיוון שאני אובדת עצות:
בת 32 עם הפלה לאחר הפרייה, ועוד הפלה ספונטניות מהריון טבעי לפני שנתיים וחצי,
לאמא - היו 4 הפלות , ולאחותה ( דודה שלי)היו 6 הפלות - שבסופן נטלה קרטייה והצליחה לשמור על הריון.
החלטתי לבצע בירור בעצמי לקרישיות יתר על אף שאני לא עומדת בקריטריונים ( 3 הפלות)
כל הבדיקות יצאו תקינות מלבד פרוטאין c שיצא 77 שהערך התחתון הוא80.
הפרופסור שאליו הלכתי אמר שזה קרישיות יתר ונתן מרשם לקלקסן 40 מיום החזרת העוברים.
יש לציין שיש לי plt 90 אלף, עקב תרופת אימורן
רופא הפוריות אמר שהוא לא בטוח שאני צריכה,
ניסיתי עוד 2 החזרות מוקפאים ללא קלקסן ולא נקלט
כרגע אני לפני שאיבה ובה החזרה,
האם הייתם ממליצים לי לקחת את הקלקסן?
אני ממש אובדת עצות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לפני החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2015האם הרופא שיעץ לך לקחת קורבן הוא המטולוג?
אם לא תתחומי עם המטולוג כי לי נראה שאין התויה לקלקסן.
בכל אופן יש להפסיק קלקסן לפני שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר יום ראשון של דקפפטיל 0.1יפעת30/03/2015
אני במחזור טיפול ראשון של IVF עם רקע של אנדומטריוזיס. פרוטוקול ארוך
אתמול היה יום 18 לגלולות ויום ראשון להזרקת דקפפטיל 0.1. צריכה לסיים 21 יום גלולות ולהמשיך דקפפטיל לשבועיים.
היום, לפני הזרקת הזריקה השנייה, החל דימום חזק, אדום ונקי. זה דיי מלחיץ אותי. האם זה נורמלי? האם להמשיך להזריק היום את הדקפפטיל השני?
רק מחר בבוקר אוכל ליצור קשר עם יחידת IVF בה אני מטופלת
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לאחר יום ראשון של דקפפטיל 0.1 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2015המשיכי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירית הרחם מעובה ולא סדירהד``ר אליעזר גירש30/03/2015
שלום ד"ר,
לאחר טיפול ivf שעשיתי ראו שרירית הרחם מעובה ולא סדירה. שלחו אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית ואז ראו שיש מספר פוליפים. עשו ביופסיה והתוצאה היתה proliferative endometrium. מבינה שזה אומר שהכל בסדר.
השאלה שלי היא האם כדאי להוציא את הפוליפים או שאין בעיה להשאיר אותם (אני לא הולכת לשאת הריון אלא פונה לפונדקאות).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם לא סדירה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2015כדאי להוציא הפוליפים ולבדוק אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נעמה30/03/2015אם לקחו ביופסיה, למה צריך בעצם לבדוק אותם? הם יכולים להיות סרטניים? אין סיכון בהיסטרוסקופיה ניתוחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2015הביופסיה מראה שנלקחה בדיקה מרירית הרחם ולא ברור לי מה הכוונה שראו מספר פוליפים.
עדיף לעשות היסטרוסרופיה להוצאת הפוליפים היות וקשה לדעת מה יהיה בעתיד והאם יש משמעות להשארת הפוליפים.
כנראה שלא יתפתח משם גידול כלשהיא וכך שבסופו של דבר ההחלטה היא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקDINA30/03/2015
היי.
מאיזה ביטא ניתן לראות דופק עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה!!
DINA30/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שהבנתי
חסוי31/03/2015מעל 10.000.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה!! - תגובה
פרופ` דוד בידר31/03/2015זה קשור לשבוע ולא לבטא.
משבוע 6+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך צוואר הרחםיעל30/03/2015
שלום
שבוע 31, הריון תאומים.
היום הייתי בהערכת משקל ואורך צוואר הרחם הינו 25 מ"מ.. הבנתי שזה גבולי.
בהמלצת הרופא עושה מחר ומחרתיים זריקה להבשלת ריאות, האם יש סיבה לחשוש?
איך מאריכים חזרה את הצוואר ?
מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורך צוואר הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2015נקיטת אמצעי מניעה כנגד לידה מוקדמת הינם בהחלט במקום,אם כי יתכן שבס״ה הכול יהיה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות... ועוד שאלה
יעל30/03/2015האם זה מצב שמצריך מנוחה בשכיבה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות... ועוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/03/2015מומלץ לנוח לפחות מספר ימים על מנת לעקוב אחר אורך הצוואר ולראות שאינו ממשיך להתקצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותא30/03/2015
אני בת 42 ונמצאת בטיפולי פוריות IVF.
יש לי בעיה של רירית דקה שמגיעה רק עד 5.5-6 מ"מ עם הטיפולים.
עברתי בעברי לצערי גרידה ולכן בעית הרירית.
כיום אני נמצאת שוב בעיצומו של תהליך IVF חדש, אבל שוב יש בעיה של רירית דקה (פרוטוקול ארוך שהתחיל מיום 21 למחזור עם דקפפטיל, אח"כ פרגובריס ואורלגוטן - היום אני נמצאת ביום 11 למחזור ובבוקר היתי בבדיקת אולטראסונד - אמרו שהרירית דקה).
שאלתי - מה אני יכולה לבקש מהרופאים שלי כדי לעזור עם בעית הרירית או - האם יש משהו שאני בעצמי יכולה לעשות כדי לעזור לעבות את הרירית? האם יש פתרון ממשי אמיתי למצבי?
עלי לציין שפיפל לא עזר לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2015במקרים אלו יש להשתמש בכל האמצעים הידועים לעיבוי הרירית,כולל שימוש באספירין,ויטמין E,וויאגרה לאפשר חרירית לקבל זרימת דם טובה יותר,לדאבוני השימוש ב- granulocyte macrophage colony-stimulating factor ,אינו זמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לפני פרוטוקול ארוך?מאיוש30/03/2015
כשעושים פרוטוקול ארוך ומתחילים להזריק ביום ה-21, איך יודעים בוודאות שלא נכנסתי להריון ביום ה-14, שבוע קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לפני פרוטוקול ארוך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2015יש להנחות את בני הזוג לקראת פרוטוקול ארוך להמנע מיחסי מין לקראת הביוץ,אחרת לא ניתן לדעת אם התרחש היריון או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה מאיימתדפני30/03/2015
שלום רב,
שבוע 7, הייתי אתמול בבדיקת אולטראסאונד
נצפה דופק ושק, בטן רכה.
אני כבר שבוע עם דימומים באים והולכים וכאבי גב תחתון ולעתים גם בטן, בתמיכת נרות אנדומטריו.
1. מה ההמלצה במצב הנוכחי?שמירת היריון ושכיבה בבית.כמה זמן?
2. איך אפשר לשבת בשמירת היריון יותר משבוע מבלי להגיד בעבודה שכן ההיריון צעיר ובסיכון,
ועוד אף אחד לא יודע על ההיריון.(גם לא משפחה)
אשמח לתגובה לכל השאלות.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה מאיימת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2015מלבד מנוחה אין צורך בהתנהלות ספיציפית,בשלב זה אין מקום לשמירת היריון,עלייך לקבל טיפול תמיכתי,ולהיות במעקב רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןחסוי30/03/2015
אני שבוע 24 פלוס 4 ימים. אתמול בלילה התחילו כאבי בטן ובחילות. השאלה שלי אם ללכת למוקד להבדק או פשוט לחכות שיעבור? היתי שבוע שעבר שמוקד כבר לא נעים לי ללכת לשם, האם כדאי ללכת.לראות שהכל בסדר או לעזוב ככה עד שיעבור? מתחילת ההריון יש לי המון כאבי בטן ואתמול בלילה שוב התחיל ועד עכשיו. בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי30/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבי בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2015מתקבל הרושם שהכאבים שלך אינם נובעים מאירוע חריף,ונוטים להיות כרוניים,טוב תעשי שתתיעצי עם הרופא המטפל כדי לספק בידיך אמצעי להתמודד עם הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו חזרתי מהרופא..
חסוי30/03/2015אמרו שהכל בסדר ברוך השם ואמרה שאורך צוואר הרחם הוא 47 מ"מ וכתוב שהוא סגור. האם זה בסדר לשבוע שלי?שבוע 24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי30/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עכשיו חזרתי מהרופא.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2015מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימאיה30/03/2015
שלום,
ביום 4 למחזור עשיתי פרופיל הורמונלי:
TSH mIU/L 2.82
LH IU/L 5
FSH IU/L 10.8
PROLACTIN mIU/L 192
ESTRADIOL (E-2) pmol/L 386
PROGESTERONE nmol/L 15
OH-PROGESTERONE -17 nmol/L 4.1
TESTOSTERONE- TOTAL nmol/L 1.2
DHEA SULPHATE mcmol/L 6
הפרוגסטרון יצא מאוד גבוה ליום 4 למחזור וגם OH-17 יצא גבוה 4.1 כאשר רשום שהתווך התקין הוא 0.3-2.4.
על מה זה יכול להעיד? האם יש טיפול להורדת הערכים הגבוהים?
קיבלתי מחזור ב13/3בשבוע איחור ודימום חזק עם כאבים בצד שמאל באיזור החצוצרה/שחלה ועד עכשיו יש עוד קצת דימום, יכול להיות שזה מעיד על הריון חוץ רחמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2015לא ראיתי שעשית בדיקת דם להריון בכל אופן הבדיקות הן לא של יום 4 של וסת
יש לחזור על הבדיקות כולל בדיקת הריון על מנת להבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
מאיה30/03/2015בתאריך 13/3/15 התחיל מחזור עם דימום משמעותי ובתאריך 16/3/15
נעשו הבדיקות - ביום הרביעי למחזור.
לא עשיתי בדיקת דם להריון כי היה דימום ממש חזק שנראה כמו מחזור.
הדימום לא נפסק עד היום ,הוא נחלש אומנם אבל לא נפסק.
יכול להיות הריון לא תקין? כימי? מחוץ לרחם?
באולטרסאונד שעשיתי ב18/3 יומיים אחרי בדיקת הפרופיל הרחם היה נקי בגודל תקין עם רירית סדירה 9 ממ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2015הבדיקות שעשית ביום 4 , זה לא יום 4 כי הבדיקות לא מתאימות לכן יש לחזור על הבדיקות כולל בדיקת הריון ונגיד לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אחיות למסע תרופות למסירהכבר אמא30/03/2015
היי בנות ישנה חברה לטיפול שאין לה אפשרות לרכוש תרופות ולכן לא מתחילה טיפול היא יחידנית מתרומת זרע אשמח מאוד מאוד ואם ישנה אפשרות לעזור בתרופות דדקפפטיל מונופור וגונל תודה לכולן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום אחיות למסע תרופות למסירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/2015עזרה הדדית הינה אחת ממטרות פורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
אני30/03/2015הי לכולן,
יש ברשותי 3 תרופות פריון שאשמח למסור למי שזקוקה.
1) מנופור 600 תוקף אוגוסט 2015
2) אוביטרול תוקף יוני 2015
3) צטרוטייד תוקף אוגוסט 2015
אני גרה בחדרה. מי שמעוניינת מוזמנת לשלוח לי מסר ולבוא לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות וגינאליים אחרי החזרת מוקפאיםמאיה30/03/2015
היי
אני אחרי החזרת עוברים מוקפאים. הביאו לי אסרופם 2 מ"ג לקחת 3 פעמים ביום ונרות וגינאלים אוטרגסטאן 300 (נר של 200 ונר של 100) לקחת גם כן 3 פעמים ביום.
שאלה ראשונה- המינון לא גבוה מידי?
שאלה שניה- אני לא מצליחה להכניס את הנרות על הסוף למעלה וחלק גם יוצא לי החוצה בניגוב לאחר עשיית צרכים. האם חייבים ממש להכניס עד הסוף את הנר או מספיק עד לאמצע?
תודה רבה:)
ושיהיה בהצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נרות וגינאליים אחרי החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/03/20151.המינון תקין
2.אין בעיה עם יציאת שאריות הנרות לאחר ביצוע הצרכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך
מאיה30/03/2015תודה! אך האם מותר שלא להכניס עד הסוף את הנרות אלא רק עד האמצע?
זה באמת משנה וחשוב לקליטת העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מוליך לאוטרוגסטאן ומכניסים את המ
אלה30/03/2015כדאי לבקש את המוליך זה יותר קל להחדיר בפנים,ומומומלץ לשכב כ 15 דקות אחרי ההחדרה כדי שיספג יותר טוב,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את המוליך..
מאיה31/03/2015האם צריך להכניסו עד הסוף או עד האמצע מספיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שמכניסים טמפון
אני31/03/2015שם הנר צריך להיות. לי באופן אישי היה יותר נוח עם האצבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ובהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2015לא משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ניתוחיתמאיה30/03/2015
האם בהיסטרוסקופיה ניתוחית רואים את החצוצרות?
האם אפשר לראות אם יש הריון חוץ רחמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה ניתוחית - תגובה
פרופ` דוד בידר30/03/2015רואים רק את פתחי החצוצרות ולא רואים הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה-לד"ר אשכנזידידי29/03/2015
שלום,
אני במסגרת פרוטוקול ארוך (דקפפטיל,מנופור, גונל) אמורה לעבור שאיבה ביום ד' . קיבלתי הוראה להזריק מחר (יום ב') בערב את האוביטרל .
שכחתי לשאול את הרופא: ביום הזרקת האוביטרל אין צורך להזריק דבר פרט אליו ,נכון?
שאיבה-לד"ר אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015ביום זה יש להזריק דקפפטיל ובשעה הייעודה את האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה -בהמשך
דידי02/04/2015בהמשך לכך :
המזכירה של הרופא הנחתה אותי להזריק רק אוביטרל באותו יום ללא הדקא.
יש לציין שהשאיבה כבר בוצעה ונשאבו 13 ביציות . האם זה שלא הזרקתי גם את
הדקא משנה במשהו את תוצאות התהליך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה -בהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2015מתברר איפוא שהתוצאה לא השתנתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -עוד שאלה קטנה
דידי02/04/2015כאמור נשאבו 13 ביציות אך הופרו רק 3 ביציות (באיקסי )במעבדה העלו סברה לגבי איכות הביציות למרות שרובן היו בשלות .
נאמר לי ששלושת העוברים שנוצרו הם באיכות טובה
יש הסבר לאחוז הפריה כל כך נמוך?
האם למופרות יש באמת סיכוי להקלט או שייתכן שכל הפרוטוקול לא היה מספיק טוב?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה -עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2015כדי לשפוט את בתוצאה הדרש מידע רב יותר לגבי הרקע שלך,התגובה ההורמונלית,איכות הזרע,נתוני המעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםדינה29/03/2015
אבקש את חוות דעתכם והאם יש עוד משהו לעשות.
אני ובעלי בני 27, בריאים, ואובחנו כלא מוסברים.
בעבר 3 הריונות כימיים, 1 טבעי, 1 הזרעה ו1 הפרייה-החזרת עובר טרי.
בוצע בירור הפלות חוזרות הכלל היסטרו-תקין, קריוטיפ-תקין ופקטורי קרישה הסט המלא-תקין.
פרופיל הורמונלי תקין, מזהה ביוצים לרוב סביב יום 13/14, פרוגסטרון שבוע לאחר מכן תקין, מקבלת ווסת 14 ימים לאחר ביוץ. צילום רחם תקין, בלוטת התריס ונוגנדים אליהתקין, נוגדני צליאק תקין, מחלות מין -אין.
החודש עברתי החזרת 2 עוברים מוקפאים על בסיס טבעי, העוברים בדרגה הכי גבוהה. לאחר ההחזרה קיבלתי תמיכה של אנדומטרין*2 וקלקסן 60 בהמלצת פרופ' קופרמינץ.
היום יום 13 לאחר ההחזרה בטא 1 פרוג' 11 טרם קיבלתי ווסת.
החודש היה מושלם מבחינת התנאים, גם ביצית טבעית, גם עוברים מעולים, רירית 9 הורמונים בהתאם טיפול תומך לאחר ההחזרה...
ואין לי מושג... איפה הטעות, למה לא מצליח, מה עוד חסר....די הולכת לאיבוד, מרגישה שכבר עשיתי את מירב הבדיקות והבירור לא מעלה כלום אבל חוסר ההצלחה קיימת וכואבת...
אודה לעצתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/03/2015לעיתים איננו יודעים את סיבת אי הפוריות. באם את מייצרת עוברים יפים אך אין הריון שמתפתח, כדאי לשקול לאבחן גנטית את העוברים (PGS) לשלילת מומים כרומוזומליים הגורמים להפלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)