מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בוקר טוב יש לי כמה שאלות...אני :)23/03/2015
מחר לראשונה אני עוברת חזרה של בלסטו' מוקפאים ורציתי לדעת אם אפשר לקיים היום יחסים כי עד כה נזהרתי אבל אני יודעת שאחרי החזרה לא ניתן 5 ימים לקיים לכן אני שואלת. שאלת נוספת לאחר החזרה טפשר לחזור לעבודה או שמומלץ להיות במנוחה על מנת שהעוברים ישתרשרו? ושאלה אחרונה טיפול שעבר אי וי אף ראשון החזרתי בלסטו אחד טרי שנקלט והסתיים לצערי בהפלה האיכות של בלסטו מוקפא ושל טרי זה אותו דבר או שמוקפא פחות איכןתי? תודה מראש על התשובות רופאים יקרים ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוקר טוב יש לי כמה שאלות... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/20151.ניתן לקיים יחסים במועד שצוין
2.אין בעיה עם החזרה לעבודה
3.באופן כללי עובר טרי עדיף על פני קפוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין עובר טרי למוקפא?
אני :)23/03/2015במה עובר טרי יותר טוב ממוקפא? ואם אני מחזירה 2 עוברים בלסטו' מוקפאים יש סיכוי טוב להשגת ההריון? יש לציין שבטיפול היחיד שעברתי נקלטתי להריון מבלסטו' פשוט נשארו לי מוקפאים ואני רוצה להשתמש בהם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה ההבדל בין עובר טרי למוקפא? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2015בעת ההקפאה יתכנו נזקים מיקרוסקופים לתאים שנמצאו בשלבי חלוקה בטרם ההקפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםורדית23/03/2015
היי השבוע ב"ה אני אמורה להחזיר מוקפאים. אני רוצה ב"ה ילד 1 מהטיפול הנוכחי כעת, אך יחד עם זאת רוצה להגדיל את הסיכוי להריון אז אני מחליטה להחזיר 2 עוברים מוקפאים בני 3 ימים.
טיפול 1 הוחזר בלוציסט טרי ונכשל. כעת יש עוד 3 בלוצסטים מוקפאים ו5 עוברים בני 3 ימים .
שאלתי היא כזו במידה ויקלטו 2 העוברים, האם ניתן לעשות דילול מ2 עוברים לעובר 1? באיזה שבוע זה מתבצע? והאם הסיכון לאבד את ההריון כה גדול?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה, אבל "סתם" הצעה
אני23/03/2015אם את לא מוכנה ללדת תאומים, תחזירי עובר אחד.
עברתי דילול בשבוע 16 בגלל בעיה גנטית שהתגלתה בעובר.
יש סכנה לפגיעה גם בעובר הבריא ולאיבוד כל ההריון, התהליך לא קל נפשית, את בעצם מוותרת על עובר אחד שגדל בתוכך, אם את עושה דילול בשלב מוקדם זה עדיין לפני כל הבדיקות ככה שאת לא יודעת אם את מדללת עובר בריא או חולה, אם את מחכה למי שפיר/סיסי שיליה את מגיעה כבר לשלב יותר מתקדם ואז הסכנה לאיבוד של כל ההריון עולה, וזה גם אחרי שכבר נקשרים להריון.
מנסיון- זה לא תענוג וזה לא משהו שמקלים בו ראש.
תחזירי עובר אחד.
מבינה את הצורך לחסוך טיפולים, גם אני עברתי IVF ויודעת במה זה כרוך אבל זה לא מומלץ
סתם עצה מאחת שעברה את זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה-הנחיות
אוראל23/03/2015פרופסור לאחר החזרת עוברים יש הנחיות מיוחדות? מבחינת לנוח לישון לשכב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמטופלת
אוראל23/03/2015את עברת דילול מ2 ל1 והכול היה טוב ברוך השם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל עבר בשלום
אני24/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2015צריכה להיות סיבה טובה מאוד כדי להפחית היריון תאומים להיריון יחיד,אם כי זה אפשרי,ההפחתה נעשית לקראת סוף הטרימסטר הראשון,שניתן לבצע הערכה מוקדת של תקינות העובר(שקיפות עורפית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אני23/03/2015
אני דיי בלחץ!
אני בשבוע 11+4 להריון. כבר במשך שלושה ימים מרגישה תחושה של רטיבות ואין לזה ריח. אני יודעת ש-למי שפיר יש ריח של זרע.
יש סיבה נוספת לתחושת רטיבות.?דואגת מאד!
(הריון קודם הסתיים עם זיהום וירידת מים בשבוע 12)
בבדיקת דם מונוקציטים 9.5 כשהתווך עד 9.
אני מיועדת לתפר אך חוששים לעשות לי בשלב כזה.
מה עליי לעשות?חוששת מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/03/2015ריבוי הפרשה יכול להיות גם על רקע זיהום פטרייתי השכיח בהיריון,בכל מקרה בצעי ביקורת רפואית לפני התפירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקוררת בתחילת הריוןשירה22/03/2015
שלום רב
אני אחרי בדיקת בטא חיובית ומזה יומיים מאוד מקוררת- צינון חזק וחום 37.6- האם זה מסוכן לתחילת הריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקוררת בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015יש למנוע את עליית החום מעבר ל-38 מעלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקוררת בתחילת הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/03/2015בדרך כלל מדובר בווירוסים שאינם מסכנים את ההריון. עם זאת שווה לבדוק גם חשיפה לוירוס CMV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומרים תוצאות הבדיקהנטע22/03/2015
שלום,
עשו לי בדיקה הורמונלית כללית- האחות קוראת לזה "פרופיל"..
להלן התוצאות:
אסטודריול- 1194
פרוגסטרון- 90.3
פרולקטין- 384.5 .. (מה זה פרולקטין)
FSH- 2.90
LH- 3.50
אודה לדעת מה כל דבר אומר ובכללי מה זה אומר . תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה אומרים תוצאות הבדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015לאור הנתונים את כנראה לאחר הביוץ,בד״כ אין מבצעים את הפרופיל ההורמונלי בשלב זה אלא בימים 3-5 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה יתכןנטע22/03/2015
שלום רב,
שאלה לי.. ידוע לי שמחזור מגיע לאחר כשבועיים מיום הביוץ, במידה ולא נקלט הריון כמובן..
איך זה יתכן שעברו יותר משבועיים מיום שבייצתי (ביום ה-13-14 למחזור ) ועדיין לא הגיע המחזור?
בדיקת BETA יצאה שלילית.. ולא עשיתי אותה מוקדם מידי.. עשיתי אותה ביום ה-36 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
אני22/03/2015אם הבדיקות בהודעה למעלה הן שלך ?
האם נלקחו באותו יום של הבטא ?
אם כן ..אז זה לא פרופיל הורמונלי .
פרופיל מבצעים ביום 2-5 למחזור .
לפי הערכים שלך את ממש רחוקה מהימים הראשונים של המחזור .
ערכים מתאימים יותר לימים אחרי ביוץ .
את לא קבלת עדיין כי ההורמונים שלך גבוהים .דימום יתחיל רק כאשר הם יורדים .
( תעשי עוד בדיקת הריון ..ההורמונים שלך חשודים ;-) )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע22/03/2015תודה לך.. קיבלתי תוצאת בטא שלילית...זה מוזר ממאוד.. אני לא מבינה..
אני מרגישה כאבי בטן כמו שיש לפני מחזור שבאים והולכים אבל הוא לא מגיע והרופא אמר שגם בהריון יש כאבים דומים לאלה של המחזור..
וכפי הנראה כמו שאת אומרת אני לא קרובה לקבל בגלל הערכים הגבוהים..אז מה קורה כאן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להמשך
נטע22/03/2015הביוץ שלי היה לפני שלושה שבועות!
מחזור צריך להגיע אחרי שבועיים אם אין הריון נכון?
אולי יש סיבה אחרת שמעכבת את המחזור? או שכדאי לבצע שוב בטא?, למרות שלא ביצעתי אותה מוקדם מידי, שאם כן היה ניתן להגיד לעשות שוב יותר מאוחר.. כי ההורמון לא מתגלה בזמן מוקדם מידי..אבל לא, 3 שבועות אחרי ביוץ צריכים כבר לגלות את ההורמון אם זה הריון!
לא יודעתתתת..לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך זה יתכן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015אי קבלת מחזור למרות תשובה שלילית,יכול לנבוע מפעילות עודפת של הגופיף הצהוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאני22/03/2015
אני עושה מעקב זקיקים לוקחת קלומיד התחלתי ביום החמישי למחזור לא מבינה את תוצאות הבדיקות
ביום השמיני רשום נוזל עכור בקוטר 15 מ"מ
אין נוזל בדוגלס עובי רירית 5
מסומן זקיקים בצד ימין 10 11 12
ושמאל 16
מתי הביוץ ומה זה אומר אני קרובה עוד מעט למחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015הביוץ כנראה בטווח של 3-4 ימים,יש להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהלנה22/03/2015
בוקר טוב
ב 10 לחודש קיבלתי זריקה של מטוטרקסט השהיה בטא 280 אחרי 10 ימים זה ירד ל 240 אמרו לי שזה ירידה איטית ונתנו לי עוד זריקה ..האם זה נורמאלי שיש לי בחילות , וכאבי גב תחתון אטומים ועצם העובדה שזה ירד קצת ולא חס וחלילה עלה זה מראה שזה משפיע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015קרוב לודאי שהירידה בערכי הביטה הינה בהשפעת הזריקה,אם כי צריך להיות עם האצבע על הדופק לגבי המשך הליך ספיגת ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
לנה22/03/2015אני אמורה לעשות ביקורת במחלקה ביום חמישי האם הסיכויי הוא טוב שהבטא תמשיך לרדת אחרי זריקה שניה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015סיכוי סביר בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/03/2015לעיתים יש עלייה של הבטא 4 ימים לאחר הזריקה וירידה ברמות כשבוע לאחר הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום אחרי החזרה ותחושות מחזורדפי22/03/2015
הי,
האם 12 יום אחרי החזרה, ואני עם תחושות מחזור חזקות מאד לצערי, אם כי עדיין בלי דימום.
האם כבר ניתן לבצע בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
12 יום אחרי החזרה ותחושות מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015בהחלט יכולה לבצע את בדיקת הדם להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנות הופורום- שאלה דחופה - 12 יוםדפי22/03/2015
אחרי ההחזרה, ואני , לחרדתי, עם תחושות חזקות מאד של מחזור.
הייתי במתח נוראי ביים האחרונים, ואני ממוטטת.
האם למישהי היו תחושות מחזור כאלה (באמת לקראת מועד המחזור..) ובכל זאת נקלטה?
אנא עזרתכן!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור
אני22/03/2015כשבוע אחרי ההחזרה התחילו לי "מיחושי מחזור".
כאבים בחזה, כאבי גב ובטן, עצבנות, חשק למתוק. כל התופעות הרגילות שיש לי לפני מחזור.
אחרי כמה ימים- בטא חיובית, נקלטתי עם תאומים, שבוע 25 כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב,
אני22/03/2015עד עכשיו יש לי "כאבי מחזור" מדי פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותחסוי21/03/2015
האם זה.תקין.הפרשות בצבע.לבן קצת בלי ריח ובלי גרד בשבוע 23? יש לי בזמן.האחרון קצת הפרשות.האם.זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015ריבוי הפרשות מסוג זה שכיח בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהיוכי21/03/2015
האם ניתן לקחת וגינלית אסטרופם ואטוטרגוסטן באותו זמן?
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015ברמה העקרוני בהחלט ניתן,היות והתכשירים נספגים גם בדרך הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרי פיפלאני98721/03/2015
5 ימים אחרי הפיפל קיבלתי וסת
הדימום שונה מבדרך כלל (חלש מאוד)
האם התופעה מוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וסת אחרי פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015סביר ומוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור הרגעהעמל21/03/2015
היום התחלתי להזריק גונל אף ביממה האחרונה אני מאוד עצבנית ומאוד מתוחה
האם ניתן לקחת כדור הרגעה ? ואזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדור הרגעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015בהחלט-באשר לסוג התכשיר עלייך להיועץ ברופא הנטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךאופיר21/03/2015
שלום רב,
לראשונה אני עם פרוטוקול ארוך, לאחר 7 ימים מהווסת רירית 8
אולם רק זקיק אחד 11 ועוד כמה קטנים מתחת ל 10
בפרוטוקולים קודמים (קצרים), לאחר 7 ימים כבר היו 5-6 זקיקים
גדולים מ 11. האם יתכן כי הגוף מגיב אחרת בפרוטוקול ארוך
והמשמעות היא שזה לא ממש עובד?!
לתשובתכם אודה
אופיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול ארוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2015מספר הינים שנדרש בפרוטוקול ארוך על מנת להבשיל את הזקיקים הינו ארוך יותר,ולכן יש להתאזר בסבלנות
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)