מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון כימי רוצה שד"ר אשכנזי יענהרלי02/04/2015
לצערי הרב היום גיליתי שאין שק הריון ,
ישנה התחלה של התאפסות בטא.
אני חווה כבר שבוע דימומים שביומיים האחרונים ממש מתגברים,
לפי הבנתי היה מדובר בהריון כימי וכרגע הדימום הוא וסת.
נשארו לי מוקפאים.
האם אני יכולה להתחיל מייד עם התאפסות הבטא.
צריך לחכות לוסת הבאה?
איך אני בכלל יודעים מתי הוסת הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי רוצה שד"ר אשכנזי יענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2015יכולה להתחיל טיפול כבר במחזור הקרוב שהביטה תתאפס(0)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה מאיימתשושי02/04/2015
שלום רב
אני שבוע 7+3. סובלת מדימומים(הפרשות חומות) כאבים בגב תחתון ובטן.
כבר שבוע ויומיים מטופלת בנרות אנדומטריו,פעמיים ביום.
יומיים דימום ואז יומיים שלושה הפסקה, כבר חשבתי שנגמר ועכשיו זה שוב חזר
עם כאבים בגב תחתון ובטן תחתונה.
נבדקתי רק ביום א. ולא קיבלתי טיפול נוסף כלשהו.הבעיה ששבוע הבא הרופא לא נמצא בגלל החג.
אמר שאולי יש המטומה.
מה עליי לעשות?האם יש טעם להיבדק שוב או להמשיך להיות במנוחה.
תודה מראש.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה מאיימת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015יש מורך להיבדק,ואם מדובר בהמטומה רצוי לתת טיפול תמיכתי העשוי להקטין את מידת התכווצויות הרחם ומאידך למנוע ולהקטין את ההמטומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 14 יום לאחר החזרת עוברים מוקפאיאיילת01/04/2015
שלום רב,
לפני שבועיים החזירו לי 2 עוברים מוקפאים ביום 3 ,
שלשום בדיקת בטא (יום 12 לאחר החזרה) בטא 186, E2 1890, פרוג' 112
היום (כעבור יומיים) בטא 431, E2 2300 , פרוגס' 137
רציתי לדעת האם התוצאות האילו תקינות ומה משמעות ה E2 הגבוה ?(לוקחת תמיכה גם פרוגינובה וגם אוטרגוסטן 3 פעמים ביום)
מה שמטריד אותי הוא שהיום במהלך כל היום יש לי דקירות באותה נקודה בטן תחתונה בצד שמאל ? האם זה משהו אני אמורה לדאוג לגביו? גם כשיש לי מחזור תמיד הכאבים מתרכזים איכשהו רק לצד שמאל, אבל הפעם זה לא כאב מחזור אילו מעין התכווצויות קלות אך ממוקדות במקום אחד בצד שמאל שמופיעות כל כשעתיים בערך,
רציתי לדעת האם להילחץ? האם נורמלי ?
חסרת מנוחה ....
תודה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 יום לאחר החזרת עוברים מוקפאי - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2015כל התחושות שציינת הן נורמליות.
הבדיקה טובה.
אין משמעות לבדיקת האסטרוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות חשובהנעמה01/04/2015
שלום רב,
בהריון שבוע 16 ו4 ימים.
לפני כניסתי להריון נטלתי את התרופה Licarbium (ליטיום). בהתיעצות עם הרופאה הפסיכיאטרית+ברגע שגיליתי על ההריון הנוכחי (סביבות שבוע 5 ) הפסקתי את נטילת התרופה עקב הסיכוי לפגיעה בעובר.
להלן מסמך מהייעוץ הטרטולוגי שהתקבל היום והועבר לרופא הנשים שלי בקופ"ח:" למיטב ידיעתנו כיום עלולה להיות לגורם שהזכרת השפעה מזיקה על עובר האדם במינון ובתקופה אליה נחשף העובר. החשיפה לגורם זה מעלה, ככל הנראה סיכונים למומים מולדים בעובר והפלות מוקדמות.
חשיפה לליתיום (Lithium) בשלב יצירת האברים כרוכה בתוספת סיכון של פי 2-3 למומי לב באופן מיוחד ל Ebstein's anomaly בהשוואה לסיכון הבסיסי למומי לב באוכלוסיה (0.5-1%). ההמלצות: סקירת מערכות בדגש על הלב+אקו לב עובר בשבועות 21-22 להריון.
***שאלתי היא: רופא הנשים בקופ"ח צלצל אליי בלחץ לאחר שראה את המכתב הזה מהייעוץ הטרטולוגי ודיבר איתי על הסיכוי להפסקת הריון וכיו"ב.
נבהלתי מאד ונלחצתי כהוגן.
מה דעתכם בנושא?
תודה,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2015קיים צורך במקרה הנדון להשתמש בכל הכלים האבחוניים חאישור תקינותו של העובר ולבסס החלטה בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת01/04/2015
תוך כמה זמן נספג האנדומטרין והאם צריך לקחת את הטבליות בשעה קבועה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2015לא צריך שעה קרובה.
נספג מהר, תוך 20 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אני01/04/2015
אני 5 ימים אחרי הפלה ספסיס.
בשבוע 12+2 ויש לי גודש וכאבים חזקים בחזה.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף -עובי הרירית לאחר ההפלה הינו
אני01/04/201515 מ"מ
ויש לי שלשלולים מאז ההפלה.
יש לציין שמדובר היה בהפלה -Septic abortion שהגיעה גם לריאות ומעט בכליות
האם זהו מצב תקין?-התופעות אחרי ההפלה?-שלשולים וגודש בחזה?
אתמול ה-CRP היה 127.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה למענה-תודה!
אני02/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלגו עליי-בבקשה אפשר מענה?
אני02/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלגו עליי-בבקשה אפשר מענה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2015את אמורה לקבל טיפול אנטיביוטי מסיבי ולהיות בהשגחה רפואית,הגודש בחזה יחלוף מעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתחררתי לפני יומיים-
אני02/04/2015מביה"ח. ה-crp היה כככה לפני יומיי וככה שוחררתי.(במהלך האשפוז הוא היה גם147.
אני מקבלת אנטיביוטיקה .
אבל מלפניי יומיים-יש לי שילשולים כל הזמן-
השאלה אם זהו מצב תקין?
ובנוסף האם עובי רירית 15 זה בסדר?(למרות שעברתי גרידה.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השתחררתי לפני יומיים- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2015יהיה צורך לחזור על בדיקת ביטה חשלול שאריות שיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלל לא סדיר עם חומר וסקולריגאיה01/04/2015
שלום,
לאחר הפלה עברתי בדיקת אולטרסאונד ע"י טכנאית, שאיבחנה חלל לא סדיר עם חומר וסקולרי.
הבנתי שזה שאריות של הריון שנותרו ברחם?
הייתה לי כבר וסת אחת
האם כדאי לחכות לוסת הבאה או ללכת להיסטרוסקופיה?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלל לא סדיר עם חומר וסקולרי - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2015לחכות עוד וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותנעמה01/04/2015
שלום,
האם אפשרי במהלך ההריון לבצע טיפול אצל שיננית וטיפול פנים אצל קוסמטיקאית?
תודה ויום טוב,
נ.ב.- כעת בשבוע 16 + 4 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015התשובה חיובית לגבי שני סוגי הטייפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם אקוגנית לפני החזרת מוקפאיאני98701/04/2015
שלום,
יום 13 למחזור, יום 11 לנטילת אסטרופם. היום באולטרסאונד נצפתה רירית 8 מ"מ, כששאלתי איך המרקם של הרירית, הרופאה ציינה שהרירית לא תלת שכבתית, ובדוח רשמה שהרירית אקוגנית. 5 ימים לפני המחזור האחרון עשיתי פיפל.
מה זה בדיוק רירית אקוגנית?
האם יש סיכוי להריון עם נתונים כאלה של רירית, ואם כן האם נמוך משמעותית?
האם במצב כזה עדיף לוותר על החזרה החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם אקוגנית לפני החזרת מוקפאי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2015האם עשית בדיקות דם?
רירית הומוגנית פירושה שרואים את מבנה רירית הרחם אך שלא מתאימה לשלב טרום הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
אני98701/04/2015זה סבב מוקפאים, ביחידה בה אני מטופלת מבצעים בדיקת דם בסבב מיקפאים רק אם זה על מחזור טבעי. כשזה עם אסטרופם עושים רק א.ס.
ההחזרה מיועדת ליום ראשון. האם כדאי לוותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015עובי הרירית מתאים להחזרת מוקפאים,,רירית אקוגנית פרושה שהיא מסתמנת היטב בבדיקת האולטרסאונד,לאור העובדה שאינה תלת שכבתית(ובמיוחד אם בעבר היתה רירית תלת שכבתית)הייתי מבצע בדיקת דם לפרוגסטרון,אם יתקבלו ערכים הגבוהים לשלב טרום ביוצי הייתי בוותר על החזרת העוברים במחזור הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2015במצב כזה צריך בדיקות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק היריוןDINA01/04/2015
האם סביר שבשבוע 5 שק ההיריון יהיהי 7*6 מ"מ??
לא נצפה עדיין שק חלמון או דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שק היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015סביר,יש להמתין עוד שבוע כדי לזהות את שק החלמון ,הקוטב העוברי ודופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 13 למחזורעמל01/04/2015
בת 23 PCO
מיועדת ל IVF
וסת בתאריך 19/3/015
מקבלת מהיום ה 3 לווסת גונל אף 87.5
ב 9 לחודש בדיקת דם וUS
E2-299
P-1.3
LH-7
רירית 8 מ"מ
שתי שחלות PCO ללא זקיק מוביל
ב 29 ךחודש
E2 - 312.7
P-1.4
LH-7.8
רירית 7.3
זקיקים קטנים PCO
היום 31 לחודש עדיין לא קבלתי תוצאות בדיקות הדם
רירירת 6.8
ללא זקיקים מובילים
אני ביום ה 13 למחזור ללא שינוי , היום הרופא החליט להעלות מינון ל 112.5
מדאיג אותי הירידה בעובי הרירית והעליה האיטית של האסטרוגן!!!
הרופא שלי אומר שהוא רוצה להיות זהיר במצב שלי ..
האם יש עוד סיכוי החודש או שעדיף להפסיק ולהתחיל מחדש חודש הבא??
ומה הסיבה בירידה עובי הרירית??!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום 13 למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015טיפול במצבים של שחלות פוליציסטיות מצריך סבלנות ועליה מדורגת במינון התרופות על מנת להמנע מגירוי יתר,בשלב זה הכול מתנהל כראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית יורדת
עמל02/04/2015היום בבדיקת US 4.5 ס"מ
הרירית הולכת ויורדת וגם בדיקת הדם מה 29 לחודש מראה על ירידה
בערכי ה E2
מ 312 ב 26/2
262 ב 29/2
האם להמשיך ??!! להפסיק
יש תקווה לסבב הזה?!!!
הרופא שלי ממש לא מתרגש מהשינויים ואמר שאני אמתין לטלפון בצהרים
כדי לתת לי הנחיה להעלאת המינון של הגונל בהתאם לבדיקות הדם
מה דעתכם ??!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית יורדת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2015המדק עם הרופא שלך -המשיכי בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתאלונה31/03/2015
שלום, בתאריך 20/3 היתה החזרה של 2 עוברים, ובאותו יום גם קבלתי זריקת אוביטרל (כנראה לתמיכה). בנוסף מטופלת ב2 אנדומטרין ביום. מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/201512 יום לאחר החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת שדייםמיקה31/03/2015
יש מצב שהכל תקין אם אין שינוי בשדיים בשבוע 6?
(היה יום שחשתי שהתנפחו ופתאום זה עבר
...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילת שדיים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2015מה שקובע זוהי בדיקת האולטרה-סאונד ולא ההרגשות השונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוברום31/03/2015
ערב טוב,
אני נוטלת פרוגינובה לקראת החזרת מוקפאים.
האם בחודש כזה ניתן גם להקלט טבעי? בנוסף למוקפאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015קרוב לוודאי שלא, בדרך כלל הפרוגינובה יעכב את הביוץ הטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivfליה31/03/2015
שלום
במהלך טיפול לפני שאיבה
מונופור 75 התחלתי צטרוטייד כבר שלושה ימים
היום
בדיקות דם: e2 4200
פרוגסטרון 0.9
זקיקים ,19 17,16,15,14,11 ובשחלה נוספת
16,14,15,11,10
רירית 9.2 ממ
הרופא ביקש ממני שוב להגיע מחר לעשות בדיקות דם ובאולטרסאונד
וחושב שהשאיבה תהיה ביום שישי,
בנתיים היום שוב צטרוטייד ומונופור 75
האם אין מצב שיגיע ביוץ?
מאיזה גודל זקיקים מגיעים לשאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ivf - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015מסכימה בהחלט עם הרופא שלך. אנו משתדלים שיהיו לפחות שני זקיקים מעל 18 ממ לפני שאיבת הביציות. לפי ערכי הפרוגסטרון נראה שהצטרוטייד פועל היטב לעיכוב הביוץ ולא נראה שתבייצי באופן לא רצוי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
ליה31/03/2015איך נקבעת ההחזרה?
כלומר מתי נקבע אם להחזיר עוברים בני 3 ימים או יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015במרבית המקרים מחזירים עוברים ביום 3 - בנקודה זו ניתן לדעת יותר על האיכות שלהם (מספר תאים, שברים וסימטריה של התאים). במידה ומדובר במספר קטן של עוברים שנוצרו או טכנית - לדוגמא שאיבה ביום רביעי ביחידה שאינה עובדת בשבת, מחזירים ביום 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)