מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום!אני01/04/2015
אני 5 ימים אחרי הפלה ספסיס.
בשבוע 12+2 ויש לי גודש וכאבים חזקים בחזה.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף -עובי הרירית לאחר ההפלה הינו
אני01/04/201515 מ"מ
ויש לי שלשלולים מאז ההפלה.
יש לציין שמדובר היה בהפלה -Septic abortion שהגיעה גם לריאות ומעט בכליות
האם זהו מצב תקין?-התופעות אחרי ההפלה?-שלשולים וגודש בחזה?
אתמול ה-CRP היה 127.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה למענה-תודה!
אני02/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלגו עליי-בבקשה אפשר מענה?
אני02/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלגו עליי-בבקשה אפשר מענה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2015את אמורה לקבל טיפול אנטיביוטי מסיבי ולהיות בהשגחה רפואית,הגודש בחזה יחלוף מעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתחררתי לפני יומיים-
אני02/04/2015מביה"ח. ה-crp היה כככה לפני יומיי וככה שוחררתי.(במהלך האשפוז הוא היה גם147.
אני מקבלת אנטיביוטיקה .
אבל מלפניי יומיים-יש לי שילשולים כל הזמן-
השאלה אם זהו מצב תקין?
ובנוסף האם עובי רירית 15 זה בסדר?(למרות שעברתי גרידה.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השתחררתי לפני יומיים- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2015יהיה צורך לחזור על בדיקת ביטה חשלול שאריות שיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלל לא סדיר עם חומר וסקולריגאיה01/04/2015
שלום,
לאחר הפלה עברתי בדיקת אולטרסאונד ע"י טכנאית, שאיבחנה חלל לא סדיר עם חומר וסקולרי.
הבנתי שזה שאריות של הריון שנותרו ברחם?
הייתה לי כבר וסת אחת
האם כדאי לחכות לוסת הבאה או ללכת להיסטרוסקופיה?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלל לא סדיר עם חומר וסקולרי - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2015לחכות עוד וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותנעמה01/04/2015
שלום,
האם אפשרי במהלך ההריון לבצע טיפול אצל שיננית וטיפול פנים אצל קוסמטיקאית?
תודה ויום טוב,
נ.ב.- כעת בשבוע 16 + 4 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015התשובה חיובית לגבי שני סוגי הטייפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם אקוגנית לפני החזרת מוקפאיאני98701/04/2015
שלום,
יום 13 למחזור, יום 11 לנטילת אסטרופם. היום באולטרסאונד נצפתה רירית 8 מ"מ, כששאלתי איך המרקם של הרירית, הרופאה ציינה שהרירית לא תלת שכבתית, ובדוח רשמה שהרירית אקוגנית. 5 ימים לפני המחזור האחרון עשיתי פיפל.
מה זה בדיוק רירית אקוגנית?
האם יש סיכוי להריון עם נתונים כאלה של רירית, ואם כן האם נמוך משמעותית?
האם במצב כזה עדיף לוותר על החזרה החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם אקוגנית לפני החזרת מוקפאי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2015האם עשית בדיקות דם?
רירית הומוגנית פירושה שרואים את מבנה רירית הרחם אך שלא מתאימה לשלב טרום הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
אני98701/04/2015זה סבב מוקפאים, ביחידה בה אני מטופלת מבצעים בדיקת דם בסבב מיקפאים רק אם זה על מחזור טבעי. כשזה עם אסטרופם עושים רק א.ס.
ההחזרה מיועדת ליום ראשון. האם כדאי לוותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015עובי הרירית מתאים להחזרת מוקפאים,,רירית אקוגנית פרושה שהיא מסתמנת היטב בבדיקת האולטרסאונד,לאור העובדה שאינה תלת שכבתית(ובמיוחד אם בעבר היתה רירית תלת שכבתית)הייתי מבצע בדיקת דם לפרוגסטרון,אם יתקבלו ערכים הגבוהים לשלב טרום ביוצי הייתי בוותר על החזרת העוברים במחזור הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר03/04/2015במצב כזה צריך בדיקות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק היריוןDINA01/04/2015
האם סביר שבשבוע 5 שק ההיריון יהיהי 7*6 מ"מ??
לא נצפה עדיין שק חלמון או דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שק היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015סביר,יש להמתין עוד שבוע כדי לזהות את שק החלמון ,הקוטב העוברי ודופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 13 למחזורעמל01/04/2015
בת 23 PCO
מיועדת ל IVF
וסת בתאריך 19/3/015
מקבלת מהיום ה 3 לווסת גונל אף 87.5
ב 9 לחודש בדיקת דם וUS
E2-299
P-1.3
LH-7
רירית 8 מ"מ
שתי שחלות PCO ללא זקיק מוביל
ב 29 ךחודש
E2 - 312.7
P-1.4
LH-7.8
רירית 7.3
זקיקים קטנים PCO
היום 31 לחודש עדיין לא קבלתי תוצאות בדיקות הדם
רירירת 6.8
ללא זקיקים מובילים
אני ביום ה 13 למחזור ללא שינוי , היום הרופא החליט להעלות מינון ל 112.5
מדאיג אותי הירידה בעובי הרירית והעליה האיטית של האסטרוגן!!!
הרופא שלי אומר שהוא רוצה להיות זהיר במצב שלי ..
האם יש עוד סיכוי החודש או שעדיף להפסיק ולהתחיל מחדש חודש הבא??
ומה הסיבה בירידה עובי הרירית??!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום 13 למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015טיפול במצבים של שחלות פוליציסטיות מצריך סבלנות ועליה מדורגת במינון התרופות על מנת להמנע מגירוי יתר,בשלב זה הכול מתנהל כראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית יורדת
עמל02/04/2015היום בבדיקת US 4.5 ס"מ
הרירית הולכת ויורדת וגם בדיקת הדם מה 29 לחודש מראה על ירידה
בערכי ה E2
מ 312 ב 26/2
262 ב 29/2
האם להמשיך ??!! להפסיק
יש תקווה לסבב הזה?!!!
הרופא שלי ממש לא מתרגש מהשינויים ואמר שאני אמתין לטלפון בצהרים
כדי לתת לי הנחיה להעלאת המינון של הגונל בהתאם לבדיקות הדם
מה דעתכם ??!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית יורדת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2015המדק עם הרופא שלך -המשיכי בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתאלונה31/03/2015
שלום, בתאריך 20/3 היתה החזרה של 2 עוברים, ובאותו יום גם קבלתי זריקת אוביטרל (כנראה לתמיכה). בנוסף מטופלת ב2 אנדומטרין ביום. מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/201512 יום לאחר החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת שדייםמיקה31/03/2015
יש מצב שהכל תקין אם אין שינוי בשדיים בשבוע 6?
(היה יום שחשתי שהתנפחו ופתאום זה עבר
...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילת שדיים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2015מה שקובע זוהי בדיקת האולטרה-סאונד ולא ההרגשות השונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוברום31/03/2015
ערב טוב,
אני נוטלת פרוגינובה לקראת החזרת מוקפאים.
האם בחודש כזה ניתן גם להקלט טבעי? בנוסף למוקפאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015קרוב לוודאי שלא, בדרך כלל הפרוגינובה יעכב את הביוץ הטבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivfליה31/03/2015
שלום
במהלך טיפול לפני שאיבה
מונופור 75 התחלתי צטרוטייד כבר שלושה ימים
היום
בדיקות דם: e2 4200
פרוגסטרון 0.9
זקיקים ,19 17,16,15,14,11 ובשחלה נוספת
16,14,15,11,10
רירית 9.2 ממ
הרופא ביקש ממני שוב להגיע מחר לעשות בדיקות דם ובאולטרסאונד
וחושב שהשאיבה תהיה ביום שישי,
בנתיים היום שוב צטרוטייד ומונופור 75
האם אין מצב שיגיע ביוץ?
מאיזה גודל זקיקים מגיעים לשאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ivf - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015מסכימה בהחלט עם הרופא שלך. אנו משתדלים שיהיו לפחות שני זקיקים מעל 18 ממ לפני שאיבת הביציות. לפי ערכי הפרוגסטרון נראה שהצטרוטייד פועל היטב לעיכוב הביוץ ולא נראה שתבייצי באופן לא רצוי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
ליה31/03/2015איך נקבעת ההחזרה?
כלומר מתי נקבע אם להחזיר עוברים בני 3 ימים או יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015במרבית המקרים מחזירים עוברים ביום 3 - בנקודה זו ניתן לדעת יותר על האיכות שלהם (מספר תאים, שברים וסימטריה של התאים). במידה ומדובר במספר קטן של עוברים שנוצרו או טכנית - לדוגמא שאיבה ביום רביעי ביחידה שאינה עובדת בשבת, מחזירים ביום 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית אחרי החזרהרנית31/03/2015
שלום,
האם ניתן לבצע בדיקה ביתית לאחר החזרה? אם כן מתי הכי מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיוני
DINA31/03/2015אני ביצעתי ביום 12 ויצא חיובי. (הביטא היתה 120). אבל יודעת שלא תמיד זה נראה בבדיקה הביתית - בדיקת דם אמינה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית אחרי החזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015ניתן לבצע בדיקה ביתית 12-14 יום לאחר ההחזרה, אך יש יתרון לבדיקת דם היות והיא כמותית וכאשר חיובית קל יותר לעקוב אחרי התוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות וקליטת עוברים מוקמאיה31/03/2015
היי
ראשית, אני מודה על הפורום הזה!!! ממש הצלה!
שנית, אני בת 30, עם שחלות פוליציסטיות (מקרה קשה ביותר- לדברי הרופא נשים שלי)
עשו לי החזרת עוברים מוקפאים ביום שישי, בע"ה בדיקת בטא ביום רביעי.
השאלה- האם מותר לי לאכול סוכר ופחמימות כמו אישה רגילה שאין לה שחלות פוליסטיות?
אני יודעת שסוכר ופחמימות פשוטות לא טובים לסובולת מתסמונית זו. אך האם אכילה של אלה בזמן של אחרי ההחזרה עלול לפגוע בקליטת העוברים?
רצוי להמנע מהמאכלים המדוברים כדי שהקליטה תהיה יותר טובה? עם סיכויים גבוהים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליציסטיות וקליטת עוברים מוק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2015במקומך לא הייתי דואג מסוג המזון שאת ניזונה,יחד עם זאת בהחלט יש להתנהל עם דייטה מתאימה עם התסמונת שלך מלווה בהפרעה במטבולזם הסוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר31/03/2015
האם יש סכנה להוסיף טבליה של אנדומטרין אני לוקחת שלושה האם מותר ארבעה אחרי החזרת עוברים כי אני מרגישה שזה לא נספג טוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שיר31/03/2015בבקשה תשובה זה מאוד חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2015לא יגרם שום נזק מלקיחת טבליה נוספת לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםמיקה31/03/2015
היום נצפה באולטרסאונד שק עובר (שבוע 5) ולידו נראה מעט דימום/נוזל..
יש לציין שהיה לי במחזור הקודם הריון כימי ובהיריון הזה הוחזרו 2..
מה יכול להיות הדימום??
מדאיג??
אציין שאין לי דימום חיצוני וגם לא כאבים.
אפשר להתנהג רגיל?
כדאי להפסיק קרטיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2015כל עוד אין דמם חיצוני מלווה בכאבי בטן אין מקום לחשש בצעי ביקורת עוד שבוע לזהות דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ועוד שאלה
מיקה31/03/2015מה לגבי הקרטיה?
(אני לוקחת כדור ביום.. לא עקב סיבה מוגדרת. פשוט כדי להגדיל את סיכויי הקליטה... )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ועוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015הייתי מתייעצת עם הרופא המטפל שלך, לפי כמות הדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיית הרופא
DINA31/03/2015הוא סבר שרצוי להפסיק לשבוע הקרוב.. אני חוששת שזה עלול לפגוע בתקינות ההיריון??? אדגיש שאין לי איזושהי בעיית קרישיות ידועה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיית הרופא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/03/2015ניתן בהחלט להפסיק ולשקול חידוש בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
מיקה01/04/2015האם הנוזל הזה שנצפה ליד שק ההריון (ההנחה שזה איזשהו דימום) יכול לסכן את ההיריון?
צריך לשכב ולא לעבוד? (האחות אמרה שכל עוד אין דימום חיצוני אין צורך?!)
ההריון יקר לי ואני רוצה לעשות הכל לשמור עליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2015התנהלות רגילה יום יומית אינה מסכנת את ההיריון,אם ההיריון תקין כל הסיכויים שהכול יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נפוץ??
DINA01/04/2015או שזו תופעה חריגה ומסוכנת??
אני קצת מודאגת כפי שאתם מבינים...
ממה זה יכול להיגרם?? (ההיריון נצפה בתוך הרחם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה נפוץ?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2015אם הדמם מתגבר בהחלט הוא עלול לסכן את ההיריון אם המצב יציב כל הסיכוי שהוא יחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מעקב
מיקה03/04/2015כל עוד אין כאבי בטן ו/או דימום חיצוני, סביר להניח שהכל בסדר?? (יש us עוד 6 ימים ואני קצת בלחץ..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך מעקב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2015אין ברירה עש להמתין בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןשושי31/03/2015
שלום רב,
אני שבוע 7+1. לפני שבוע התחיל דימום(הפרשה חומה).
מקבלת אנדומטרין פעמיים ביום.
ונמצאת בשמירה עקב הפלה מאיימת.
כרגע הדימום נחלש ועדיין יש מעט כאבי גב ובטן.
השאלה מה ההמלצה כמה זמן מומלץ לשכב בבית
על מנת שלא תיהיה החמרה במצב.?(כבר שבוע וחצי בבית)
לא רוצה להגיד בעבודה מה הסיבה שנמצאת בבית כייון שהמצב לא ברור.
תודה על העזרה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2015המשיכי בטיפול התמיכתי,בצעי ביקורת רפואית ולפיה תקבלי המלצה לגבי המשך ההתנהלות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)