מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רק זקיק אחד לקראת שאיבה- יש סיכוי?הילה26/03/2015
האם יש כאן בנות שיכולות לשתף שעברו הפריה במצב של זקיק אחד בלבד? יש לי רק זקיק אחד וביום ראשון שאיבה ואני רוצה לנסות לשמור על עצמי ולהיות ריאלית. אשמח לתגובות של בנות שעברו זאת. וכמובן של רופא באשר לסיכויים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רק זקיק אחד לקראת שאיבה- יש סיכוי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015מנסיוני רה השנים עלי לציין שהיריון הינו בר השגה גם בנוכחות זקיק אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופסור!
הילה26/03/2015תודה רבה פרופסור. מעודדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוכי26/03/2015
שלום
בטא אתמול 95 (11 יום אחרי החזרת 2 בלסטוציסטים טריים)
היום בעקבות דימומים קלים (12 יום אחרי החזרה בטא נוספת 161
מה זה אומר? יש קצת אי נוחות בבטן וכאב קצת מוזר בתחתית הגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015בשלב זה התוצאות תקינות,אם כי יש חשש בעקבות הדמם,יש צורך בהמשך מעקב-בכל מקרה שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתידנה26/03/2015
שלום רב,
האם גירוי יתר שחלתי או תגובת יתר לאחר שאיבה, משפיעה על סיכויי ההצלחה של עובר להיקלט ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר שחלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015ברקע של נשים עם גירוי יתר שחלתי רמות האסטרוגן והפרוגסטרון ביום מתן ה-HCG הינם גבוהים דבר העלול לשבש את איכות המורפולוגית של רירית הרחם ולהקטין את שיעור ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציהמור26/03/2015
לרופאים שלום,
עברתי הפרייה ראשונה ללא הצלחה כלומר קיבלתי מחזור. לאחר סיכום התהליך עם הרופא המטפל הוסבר לי כי אי ההצלחה נבעה בעיקר מזרע חלש של בעלי.
כאמור עברתי רק הפרייה אחת , גילי הוא 22 והכל אצלי תקין.
הרופא הציע שבתהליך הבא לעשות ברירת זרע במעבדה ״מיקרומניפולציה״ icsi , על מנת לוודא ככל הניתן כי יוחזרו עוברים תקינים ללא שברים.
כמו כן, יש לציין שבהפריה הקודמת , היה קושי בהפריית הביצית בעקבות בעיית הזרע אך למרות זאת בסופו של תהליך כתוצאה משאיבת 12 ביציות הופרו 6 , כאשר לי הוחזרו 2 הכי טובים. אין לי מוקפאים, כי השאר לא הספיקו להתחלק...
כך שמכאן הרופא מציע לעשות מיפויי הזרע ..או לנסות טיפול נוסף של הפרייה רגילה ולדבריו ״לאחל לנס״....
1. מה דעתכם?..
2. במידה ובחרנו לעשות את הicsi סיכויי להיריון גבוהים יותר בהשוואה להפריה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקרומניפולציה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015מתקבל הרושם שהרופא בוחר בגישה של נסיון וטעייה כדי לשפר את התוצאות למרות ששיעורי ההפריה הרגילה בטיפול הראשון שלך אינם תומכים בביצוע מיקרומניפולציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - הבהרה
מור26/03/2015לאור הדברים האם יש בכלל אפשרות אחרת?או בגישה שונה? הרי כי עברתי רק הפריה אחת! ושנינו צעירים למרות בעיית הזרע שהוצגה..
כמו כן, האם סיכויי ההצלחה משתנים עם המיקרומניפולציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015במידה ואיכות העוברים שהתקבלה בטיפול הינה טובה,אינני רואה את הדחיפות בביצוע הליך הפרייתי אלטרנטיבי ,יחד עם זאת חזקה על הרופא שלך שמכיר את נתוני המעבדה שהוא יודע מה הוא עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסוי26/03/2015
עשיתי היום העמסת סוכר 50 גרם. אני בשבוע 24.יצא לי תוצאה 87.היה כתוב גלוקוז אחרי 50 גרם סוכר 87 האם זה תוצאה תקינה ולא צריך לעשות גם את ה100 גרם? יש לי רופא רק עוד שבוע והיתי שמחה לדעת. האם התוצאה תקינה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי26/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015התוצאה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרדנה26/03/2015
שלום רב,
האם גירוי יתר שחלתי או תגובת יתר לאחר שאיבה, משפיעה על סיכויי ההצלחה של עובר להיקלט ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015ברקע של נשים עם גירוי יתר שחלתי רמות האסטרוגן והפרוגסטרון ביום מתן ה-HCG הינם גבוהים דבר העלול לשבש את איכות המורפולוגית של רירית הרחם ולהקטין את שיעור ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמואיד בשחלהעמל26/03/2015
שלום
בת 25 PCOS
עם שתי ציסטות בשחלה הימנית כבר שנה , שלא נעלמו בגלולות
הוחלט על התחלת טיפול חדש בגונל אף 87.5 וכשאני אגיע לשאיבה יבוצע גם שאיבה לציסטות הנל .
כבר שבוע אני מזריקה גונל אף ללא שינוי בגודל הציסטות אך היום בבדיקת אולטרסאונד התגלה דראומיד 1 ס"מ באותה שחלה ליד הציסטות הישנות!!!
שמאוווווד הפחיד אותי למרות שהרופא שלי ממש לא התרגש מזה !!!
ואמר לי להמשיך טיפול כמתוכנן
אשמח להסבר מה זה דראומיד ?
ולמה זה מופיע עכשו?
ואיך לטפל ? והאם הוא יפריע לטיפול .??
יש לציין אני מיועדת ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמואיד בשחלה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2015זוהי ציסטה שנולדים איתה וחושבים שהיא מכילה שאריות עובר שלא התפתח ואפשר למצוא בציסטה שערות חלקי עצם וכו.
בגודל כזה אין מה לעשות רק מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בדיר
עמל26/03/2015פרופיסור בדיר תודה
זה יכול להפריע לכניסה להריון ?? או לתהליך ההפריה ??
ולמה זה הופיע עכשו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בדיר - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2015נולדים עם זה!
זה לא יפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםדנה26/03/2015
שלום רב,
חיפשתי מידע ולא ממש מצאתי אודות מה קורה לעוברים לאחר ההחזרה דווקא במקרה שהטיפול נכשל? האם הם מתמוססים ונשטפים עם הוסת? מה בדיוק קורה שם?
במקרה של 2 עוברים ויותר, במידה ואחד שורד, לאן נעלם השני?
תוך כמה ימים מיום ההחזרה במידה והטיפול מצליח העוברים נקלטים ברחם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2015העוברים נקלטים תוך יומיים ואם לא נקלטים אזי יש תאים מיוחדים שמסלקים אותם מהרחם למערכות ההפרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה אושר!!!DINA26/03/2015
לאחר 8 חודשים בפורום הזה, ולאחר 5 ניסיונות כושלים והיריון כימי אחד, סוף סוף קיבלתי את התשובה המיוחלת ואני בהיריון שנראה כרגע תקין!!!!
מודה לרופאים על כל התמיכה והתשובות, ומאחלת הצלחה לכל אחת ואחת.. אני כבר כמעט איבדתי תקווה, לא היו לי שום תחושות של היריון, הייתי מיואשת - וזה הצליח!!!
תאמינו ואני בטוחה שיהיה בסדר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה אושר!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015מזל טוב וברכות להמשך,ובהצלחה לכולן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה
DINA26/03/2015אני בשבוע 5.. זה נורמלי שיש פה ושם כאבי מחזור בינוניים.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מיקה26/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015בהחלט סביר ושכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היה במהלך כל ההריון כמעט כאבי בט
אני30/03/2015ותמיד נלחצתי וחששתי, אך תודה לאל הכל בסדר.
דעי שכאבי בטן אכן שכיחים בהריון.
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניקי
גל27/03/2015ניקי יקרה מזל טוב! האם את לאחר 5 הפריות? אודה לך אם תוכלי לפרט קצת כי זה עשוי בהחלט לעודד אותי ובנות אחרות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן
מיקה27/03/2015לאחר 5 הפריות שלא צלחן.. הפעם הצליח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/03/2015חדשות נפלאות, בהצלחה והריון קל. מקווה שבקרוב אצל שאר בנות הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לך המשך קל והמון בהצלחה. וגם-
נעמה27/03/2015לכל שאר הבנות .
שיהיה לכולנו חג שמח וחג חירות נהדר.
המון תודה לרופאים המדהימים שלנו בפורום הזה.
כל הכבוד:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה
לגל28/03/2015אני גם נכנסתי להריון אחרי חמש הפריות ושבע החזרות. מקווה שזה מעודד. (התחושה והורך בעידוד מוכרות עד כאב) המון המון בהצלחה!!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה וניקי
גל29/03/2015אצלי הבעיה היא הידרוסלפינקס. כעת אני לאחר ניתוח ולקראת הפרייה רביעית. מהי היה הסיפור אצלכן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל
אנה29/03/2015אוי זה גם מה שהייה לי. וגם עברתי ניתוח, אבל לא כריתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריגת ביציתרויטל26/03/2015
בהליך טיפול פריוני מתן האוביטרל מחולל הבשלה מורפולוגית של הביציות האם יתכן מירווח קצר בין חריגת הביציות. של שעה או יותר? או אפילו של ימים? הזרקתי אתמול ברביעי בשעה 22:00 בלילה. ההזרעה מחר שישי ב10:00. האם כדאי לקיים גם הערב אין בעית זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חריגת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015בהחלט רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדקת היריון ביתיתDINA26/03/2015
היי.
רציתי לדעת מאיזה שלב הבדיקה אמינה, והאם התוצאה שלה מוחלטת?
כמו כן, האם חובה לתת שתן ראשון של הבוקר או שזה לא קריטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדקת היריון ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015תוצאה חיובית מצביעה על היריון,בעוד שתוצאה שלילית אינה מעידה בהכרח על העדר היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מיקה26/03/2015מאיזה ביטא הבדיקה אמורה להראות תוצאה חיובית?
חשוב שיהיה הפיפי של הבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015הרגישות בד״כ הינה בגבולות 25 יחידות,מומלץ לבצע את הבדיקה בבוקר, עם השתן הראשון לאחר השינה. בדיקה כזו תספק את הרגישות הגבוהה ביותר להריון. ברוב הבדיקות, יש להטיל את השתן ישירות על מקלון הבדיקה, או לטבול את המקלון בכלי עם שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בכניסה להריוןרוני25/03/2015
שלום רב בעלי עשה בדיקת זרע לאחר 3 ימי הימנעות. התוצאות להלן: צמיגות: תקין PH 7.4 אגלוטינציה: תקין נפח: 3 ריכוז: 90 כפול 10 בשישית תנועה: 70 כפול 10 בשישית דרגת התנועה: 3 2 סה״כ תאי זרע: 270 כפול 10 בשישית. מורפולוגיה: 7% תקינים 93% לא תקינים. היסטוריה: עבר ניתוח וריקוצלה בשנת 2001. בן 36. לפני כ 3 שנים בדיקת זרע עם מורפולוגיה 12% תקינים ותוצאות מעט יותר טובות לאחר 7 ימי הימנעות. הריון ראשון לפני 4 שנים-כימי הריון שני-לידה בשבוע 40 תינוקת בריאה הריון שלישי-לידה שקטה לאחר ירידת מים בשבוע 23 והפסקת הריון. דימומים והמטומה. אצלי לא נמצאה בעיה משמעותית. שלב לוטאלי קצר (שלב קצר מ 14 ימים בין הביוץ לוסת). הריונות ספונטנים. לקח כשנה להיכנס להריונות. שאלותיי: 1. האם בדיקת הזרע תקינה? 2. האם ייתכן שתוצאות הזרע הן הסיבה לכך שלוקח הרבה זמן להיכנס להריון? 3. על מה מעידה הירידה במורפולוגיה ובתוצאות שאר הבדיקה? 4. האם מומלצת הקפאת זרע? 5. האם רצוי להתחיל טיפולים ואיזה? תודה רבה.
חזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קושי בכניסה להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/03/2015בדיקת הזרע תקינה ,במידה ולא יתרחש היריון בטווח של 6 חודשים יהיה צורך לפנות למומחה פריון.
למרות הירידה באיכות המורפולוגית של הזרע היא עדיין בתחות התקין ועומדת בקריטריונים של אפשרות להיריון ספונטני.
לאור האירועים דעברת ממליץ על צילום רחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
רוני26/03/2015עשיתי צילום רחם לאחר שהרופאה ראתה הידרוסלפינקס בצד שמאל. צילום הרחם יצא תקין וכבר לא רואים יותר את הידרוסלפינקס.
עשיתי בדיקת קרישיות. עשיתי הכל. מלבד שלה לוטאלי קצר 9 ימים. לא נמצא דבר.
ככל הנראה הדימומים המסיביים וההמטומה הגדולה שהיו בתחילת ההריון הם שהחלישו את ההריון וגרמו לירידת המים בשבוע כה מוקדם (23).
על מה מעיד השלב הלוטאלי הקצר?
הלידה השקטה הייתה לפני 7 חודשים.
האם לאור נתוני הזרע רצוי לקיים יחסי מין סביב הביוץ כל יום או כל יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/03/2015אי ספיקה של הגופיף הצהוב שבאחד מצורותיהמתבטאת בשלב לוטאלי רצר הינה בהחלט סיבה לאי פריון וניתנת לפתרון בטיפול הורמונלי להשראת הביוץ ותמיכה הורמונלית בשחב הלוטאלי באמצעות תכשיר פרוגסטטיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים ופרוטוקול חדשליה25/03/2015
שלום מכובדיי בת 32
סיבוב שני של ivf,
הרופא החליף למונופור מינון של 37.5 ( יש לי תסמינים של שחלות פוליציסטיות)
האסטרודיול שלי תמיד משתולל רק שהפעם אחרי 7 ימים של זריקות הוא הגיע רק ל480 המון זקיקים קטנים ואחד זקיק של 10. רירית 4.8
עד היום השתמשתי בגונל עם אותו מינון והייתי מגיע ל10000 אסטרדיול ויותר.
השאלה שלי היא האם עכשיו שהוא העלה את במינון ל75 יש סיכויי לסבב הזה?
או שיכול להיגרם נזק לאחר שמזריקים מספר רב של ימים?
שאלה נוספת מה ההבדל בין גונל למונופור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים ופרוטוקול חדש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/03/20151.לא נגרם כל נזק אם ההליך הטיפולי ממושך יותר
2.מנופור בניגוד לגונל מכיל גם הורמון LH בנוסף ל-FSH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליה26/03/2015תודה פרופ אשכנזי!
מה הייתרון שיש את הורמון הlh בנוסף...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ליה27/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/03/2015הורמון ה-LH נדרש כחלק נורמלי ופזיולוגי של תהליך הביוץ. בדרך כלל, בהתחלה נדרש FSH ומאוחר יותר שילוב של FSH ושל LH. יש נשים שמגיבות היטב כבר לשילוב של FSH ושל LH מההתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה קלהלי25/03/2015
ערב טוב, שבוע 17, עם תפר צווארי בשמירת הריון, מטופלת בטבליות אוטרוגסטן 3 פעמים ביום. אתמול והיום (פעמיים בלבד) בזמן ניגוב הופיעה לי הפרשה קלה ממש מעט בצבע ירוק-צהוב לא ברור. יש לי מעט אי נוחות באזור הנרתיק. התור לרופא רק שבוע הבא. האם יש טעם להילחץ? פשוט מאוד חרדתית. יש לי צילום אך לא נעים להעלות את זה בפורום. אודה לתשובתכם.
הפרשה קלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/03/2015כנראה מדובר בהפרשה פטרייתית הגוברת בנסיבות ההיריון ולנוכח התפר הצוארי.ניתן להשתמש בטבליות מקומיות אנטיפטרייתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרות במחזורי טיפול עוקביםלוני25/03/2015
שלום,
התחלתי טיפול בהורמוני תמיכה לקראת החזרת עוברים מוקפאים אך הטיפול הופסק באמצע כי היה ביוץ, ובמחזור שאחריו מיד התחלתי שוב בהורמוני תמיכה אך לא הלכתי להחזרה כי הרופאה בחרה לגדל לבלסט והם לא שרדו,עתה אני מחכה לקבל את הוסת ולהתחיל שוב טיפול לקראת החזרת קפואים. יש לי שתי שאלות:
1. האם טיפולים עוקבים כאלה לא מעמיסים על הגוף הורמונים ברמת סיכון לסרטן שד או שאסטרופם ואוטרוגסטן נחשבים "קלים"?
2. האם שלושה טיפולים במחזורים עוקבים לא בעייתיים מבחינת הצלחת הטיפול ועדיף לתת לגוף "לנוח" או שבמקרה הנ"ל זה לא אישיו.
אשמח לדעתך המושכלת, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לגבי השאלה הראשונה
לוני25/03/2015תיקון לגבי השאלה הראשונה....האם הטיפולים העוקבים מעלים סיכון לסרטן רירית הרחם והמלצתך היא לעשות הפסקה לקראת הטיפול העוקב השלישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לגבי השאלה הראשונה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2015אין שום קשר לטיפולים וסרטן רירית הרחם או לסרטן אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרות במחזורי טיפול עוקבים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/20151.הטיפולים האלה לא מעמיסים כלום ואין בעיה לטפל כל חודש כאשר מדובר בהחזרה בלבד.אין לטיפולים אלה קשר לסרטן בכלל.
2.הגוף לא צריך ל״נוח״ כי הטיפול לא גורם לו שום מאמץ ואפשר להחזיר עוברים חודש אחרי חודש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)