מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עוברים מוקפאים יום 3אלה09/07/2023
פרופסור שלום,
אני מיועדת להחזרת עובר מוקפא יום 3 על בסיס טבעי. בהמשך לתוצאות בדיקות מעקב
E2 - 1,951
LH - 24,5
Progesterone - 2,4
קיבלתי הנחיות להזריק היום שני דקפפטיל על מנת שהביוץ יתרחש ביום שלישי והחזרה ביום שישי. האם נשמע תקין עם הערכים שהם טרום ביוץ ? האם הביוץ יקרה לפני שמזריקה דקפפטיל ? תודה מראש, אלינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית ה-LHהבוקר מבשרת ביוץ מחר ללא קשר לזריקת הדקפפטיל ,ההיזרה בהתאם
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי09/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עובר מוקפא יום 3
אלה09/07/2023פרופ' אשכנזי, תודה רבה על התייחסותך.
כלומר עם הבוקר LH היה 24.5 והביוץ יקרה מחר זה הגיוני להחזיר עובר מוקפא יום 3 ביום שישי ? תודה מראש, אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עובר מוקפא יום 3 ורמת LH
אלה09/07/2023כלומר, לא מאוחר מידי להחזיר עובר מוקפא יום 3 אם הביוץ יהיה מחר ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
👍👍
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לפני החזרהקרן09/07/2023
שלום
האם תמיכה של אסטרופם 2מג ×2, ואנדומטרין 100×2, וגם דופסטון 10×3 הכרחי לפני החזרה?
יש לציין שלא היה משהו חריג במעקבים לפני שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרקטיקה רצויה ומקובלת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
קרן09/07/2023תודה
הרופא אמר שעל אסטרופם אפשר לוותר ואפשר לבחור איזה פרוגסטרון לקחת.
האם גם ללא אסטרופם יכול להתפתח הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גם ללא לקיחת אסטרופם יכול להתפתח הריון?
קרן09/07/2023מה יותר טוב כדורים דופסטון או טבליות וגינליות של פרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טבליות וגינליות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בכלל צריך תמיכה?
קרן11/07/2023למה צריך תמיכה בהחזרת עובר טרי אם ערך פרוגסטרון גם ככה עולה אחרי ביוץ ושאיבה?
האם אפשר בלי תמיכה בכלל להגיע להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשרי,אולם למה לא לנקוט אמצעי זהירות בבחינת אם לא יעזור לא יזיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי זה הורמונים נוספים שאולי יכולים להזיק, אז למה לקחת אותם אם לא חייב
קרן12/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מזיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית רחם בירידהרחלי09/07/2023
שלום רב,
יכול להיות שעובי רירית החרם ירד?
במעקב זקיקים
יום 6 למחזור: 2.8
יום 9 למחזור: 6.4
יום 12 למחזור: 5.1
איך ייתכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול אפשרי בהינתן שישנה בעיה עם רירית הרחם או התגובה ההורמנלית שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת לילה חמורהמיה09/07/2023
שלום פרופ׳
אני בשבוע 9 והיום באמצע הלילה התעוררתי כולי מיובשת ונוטפת מים בכל הגוף. הזעתי המון מכף רגל ועד ראש עד למצב שכל המיטה הייתה ספוגה מים. מה עושים במצב כזה והאם זה יכול לקרות עקב שינויים הורמונליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרוב לודאי שהמענה הא בשינויים ההורמונלים הפוקדים את גופך,בכל מקרה מה שאת מתארת הוא קצת עוצמתי יותר,כדאי לבדוק בין היתר את תפקודי בלוטת התריס שלך והבדיקות הכלליות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה מים צריך לשתות ביום?ליבי08/07/2023
שלום פרופ׳
אני בחורה ששוקלת פחות מ50 קילו וכעת בטרימסטר ראשון להריון. לא מצליחה לשתות מעבר ל7 כוסות מים שזה בערך 1.5 מילילטר ליום. קראתי שצריך לשתות לפחות 2 ליטר. גם אם אני שותה לפני השינה, אני מתעוררת עם יובש בפה ומיובשת. מה ההנחיות אומרות מהחינת מספר כוסות ליום ומה הנזקים חלילה אם לא שותים מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה
פרופ` דוד בידר08/07/2023צריך לשתות כל פעם שמרגישים צמאים.
מה שאת יכולה לשתות ביום זה בסדר ואם את מתעוררת עם יובש אז שותים.
אין פה שום פגיעה כאשר שותים מתי שצמאים ולא שותים כשלא צמאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לאחר היסטרסקופיה אבחנתיתיולי08/07/2023
שלום,
אני בת 31, בעקבות גרידה (הריון לא תקין) עברתי היסטרוסקופיה שבמהלכה הפרידו לי הידבקויות.לאחר 4 ימים התחלתי להרגיש כאב באותו צד בו היו הידבקויות . יש לציין שנתנו לי לקחת פרוגילוטון כדי לעבות רירית ולהוריד מחזור. הכאב לא חד, אבל די מורגש. אחרי 3 ימים הלכתי לים, אולי לא היתי צריכה? האם הכאב הזה תקין? אילו סיבוכים יכולים להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקרה של התגברות הכאב,או הופעת חום עליך לפנות חביקורת רפואית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי אחריי הפלהמיכל07/07/2023
שלום פרופ' בידר אני בת 31. אחריי גרידה בשבוע 12 . תמיד הפרופיל הורמונלי שלי היה מאוזן ותקין וגם ה amh תקין . הגרידה בוצעה ב 30/5 . וקבלתי ווסת ראשון אחריי הגרידה ב 6.7 אתמול בצעתי בדיקות הורמונים כדי לדעת מתי הווסת צפויה להגיע . (קבלתי את הווסת בצהריים ) ולא שמתי לב שהרופא נתן לי בעצם פרופיל הורמונלי מלא . ואלו התוצאות שלו :
Fsh-12
Lh-3.4
E2-100
פרוגסטרון - 1.3
בטא - יצאה 5 .
בצהריים קבלתי ווסת .
אני תמיד מבצעת פרופיל הורמונלי ביום 2/3 למחזור ו ה fsh תמיד יוצא סביב 6 .
הרופא אמר לי שהבטא עדיין לא התאפסה וצריך להיות רשום בתוצאה קטן מ 3... ולא מספר ולכן כנראה ה fsh יצא קצת גבוה . אני קצת מוטרדת כי תמיד אני מאוזנת . האם ההפלה גרמה כנראה לחוסר איזון הורמונלי ? והאם לדעתך זה צריך להטריד ? האם זה צפוי להסתדר בהמשך ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר07/07/2023הפרופיל צריך להסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה ליסמין לגבי גודל שק ההריון שהוא קטן ביחס לעוברדסי07/07/2023
היי, אני בדיוק במצב שלך אשמח לדעת אם הכל היה תקין בעזרת השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ללא ביוץ?שני07/07/2023
שלום,
אני בת 34, מנסה להרות ילד שני כ 9 חודשים מחוכם 7 בטיפולים( פוליציסטית). עד עכשיו טופלתי בלטרוזול ולא הייתה עמו הצלחה.
החודש עשיתי הפסקה כדי לראות אם הגוף שלי הצליח להתאזן בעקבות ירידה רבה במשקל.
ראיתי שבסביבות היום ה19-20 ייתכן והיה ביוץ( לפי בדיקות ביוץ, הפרשות ועוד...), אך באולטרסאונד הרופא אמר שאין סימנים לביוץ.
המשכתי לבדוק בבית והבדיקות הפכו שליליות וגם ההפרשות. נעלמו.
אחרי שבועיים חזרתי לרופא והוא עדיין אמר שלא התרחש ביוץ, שהרירית דקה והמחזור רחוק.
אחרי יומיים קיבלתי מחזור( חום השחר ירד וזה מתאים לפי הזמנים של הביוץ המשוער).
איך זה יכול להיות?
יכול להיות שלא בייצתי, אבל קיבלתי מחזור בזמן ששיערתי שהיה אמור להיות הביוץ?
יכול להיות שבאולטרסאונד לא היה אמין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר07/07/2023הביוץ לא נקבע על ידי אולטרה סאונד בלי שיהיו בדיקות דם במקביל.
אפ קיבלת דימום כנראה היה ביוץ.
מציע לך לעבור לטיפולי הפריה ולא טיפולי לטרזול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת מי שפיר או רטיבות מזיעה והפרשה?קרן07/07/2023
שלום פרופ׳
אני בשבוע 9 והיום הרגשתי רטיבות גדולה בתחתונים. חצי מהתחתונים היו רטובים ועם ריח לא נעים. הרטיבות הייתה מימית ושקופה והיו עיגולים קטנים של הפרשות צהובות באמצע. האם מדובר בדליפת מי שפיר והאם ייתכן דליפה בטרימסטר ראשון? אני קצת חוששת. האם מומלץ להשתמש בפדים מיוחדים לזיהוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפה
פרופ` דוד בידר07/07/2023זה לא דליפת מי שפיר.
יכולה להשתמש במה שאת רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת ביטאלי07/07/2023
שלום,
מה זה ביטא 83? זה הגיוני שזה הריון??
אני אחרי החזרת 2 בלסטוציסטים איכות c
לוקחת 3 אנדומטרין
החזרה היתה לפני 14 יום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לגבי ההודעה שכתבתי
לי07/07/2023התכוונתי 14 יום מיום השאיבה. לא מיום ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערך חיובי,אולם בהינתן שהוחזרו לך בחסטוציסטים,וזו התוצאה כעבור 14 יום,הרי שקיים חשש להיריון לא תקין כי הערך נמוך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת ראשונה לאחר שאיבת ביציות לשימור פריוןל.ג07/07/2023
היי,
אני אחרי סבב שני של שאיבת ביציות, בסיום הסבב לקחתי דקפפטיל ואז 5 ימים לאחר מכן הופיע דימום כפי שאמרו לי….
מה שמוזר לי זה שכבעבור חודש מדימום זה הופיעה הוסת ה״אמיתית״ והיא היתה שונה מאוד מהוסת שיש לי בדרכ בשגרה (הרבה פחות דימום ולמעט ימים)
זה קורה בגלל כל ההליך ההורמונלי?? זה טבעי??
איך אדע שהכל תקין ולא צריכה להבדק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסצ
פרופ` דוד בידר07/07/2023זה טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי
ל.ג09/07/2023ומתי הצפי שהמחזור יחזור לעצמו?
כבר במחזור הבא?
כי השינוי קיצוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובות מה זה אומר?קרן06/07/2023
שבוע 8,
היום לאחר שהתאמצתי בשירותים יצא גוש גדול כמו נזלת בצבע צהוב מהנרתיק. האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר07/07/2023לא אומר כלום.
אם ימשיך צריך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Lh וגודל זקיק לפני שאיבהקרן06/07/2023
שלום
האם בטיפול הורמונלי lh עולה לפני הביוץ כמו בביוץ עצמוני?
איך ולפי מה מזהים מתי לתת אוביטרל לפני השאיבה? האם זה רק לפי גודל הזקיק או עוד פרמטרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל זקיק
פרופ` דוד בידר06/07/2023לפי הזקיקים בשחלה ורמות הורמונים בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל זקיק
קרן06/07/2023האם בזקיקים של 17 אפשר לתת אובטרייל?
מה צריך להיות הערך של LH שנותנים אוביטרייל ושל פרוגסטרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל
פרופ` דוד בידר06/07/2023אפשר אם רמות הדם מתאימות.
ל LH אין שום חשיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל זקיק
קרן06/07/2023מה צריך להיות אסטרודיול פר זקיק במינימום ווהאם פרוגסטרון 3 זה מספיק טוב?
האם אחרי מתן אוביטרל הזקיקים יגדלו עוד קצת עד השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק 25 ממ ביום ה 18 למחזור (טבעי ללא טיפול)עדן06/07/2023
שלום,
אני עם שחלות פולצסטיות ומחזור שנע בין 33-35 יום.
ביום ה 18 למחזור עשית אולטרסאונד (לפני התחלת סבב טיפולים) ונצפה זקיק בגודל 25x18 ממ ורירית רחם 10.
באותו רגע לא דאגתי אבל מאז בדקתי ברשת ונראה שזה גודל גדול מדי ויש סיכוי שזה ציסטה. מה הסיברות שבאמת מדובר בציסטה?
והאם לקיחת דופסטן תסדיר את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הממוצע הוא כ-22 מ״מ ובהחלט קיימת אפשרות של זקיק טרום ביוצי בשל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)