מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים ותזמון הזרעה.מאי03/07/2023
שלום,
היום 3.7.23 בשמונה בבוקר (יום 12 למחזור) ביצעתי בדיקות דם שתוצאתן: (וזקיק מוביל של 20 מ"מ)
E- 523
P- 1.2
Lh- 5.8
אתמול בבוקר כשהזקיק היה 18 הונחתי להזריק אוביטרל למחרת בבוקר יחד עם בדיקה שהזקיק באמת הגיע ל20 מ"מ. אז אחרי הבדיקות דם של היום הזרקתי.
האם בגלל שה- Lh טרם עלה לרמה של 10 יחידות ומעלה הביוץ יהיה לאחר 36 שעות. ואז יהיה נכון לעשות את ההזרעה מחר 4.7.23 בשמונה בערב.
אני מתייעצת גם פה כי כבר קרה שפספסתי רוצה להיות בטוחה במאתיים אחןז.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט סביר לבצע את ההזרעה לפחות 24 שעות לאחר זריקת האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון - שאלה נוספת
מאי03/07/2023זה חשוב לי 24 שעות או 36 שעות
אני אשמח ממש לתשובה. מה עדיף.
כלומר מחר בבוקר שאז זה 24 שעות או מחר בערב שאז זה 36 שעות.
כמובן לפי הבדיקות דם האחרונות שריריהם מיד הזרקתי אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא משנה מהותית כי גם הביצית וגם הזרע שורדים מעל 24 שעות (לאחר הביוץ או ההזרעה)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון הזרעה - שאלה נוספת דחופה! בבקשה
מאי03/07/2023אני אחדד את.השאלה.
ראיתי שפרופסור דוד בידר ענה פה בפורום "אם הזריקה ניתנה כך שהיא הגורמת לביוץ הרי שהביצית תחרוג אחרי 36-40 שעות מהשריקה"
אשמח לדעת.האם כשאני לקחתי את.הזריקה ( E-532 p-1.2 Lh-5.8)
היא זו שתגרום לביוץ ועדיין לא התחיל הליך הביוץ הטבעי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה של בידר עד 36-40 שעות אבל יעול חהיות גם לפני והרבה לפני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון - תודה!
מאי03/07/2023תודה רבה על התשובות המהירות. וסליחה על ריבוי שאלות. כמו שאני מבינה מהתשובה שלך אתה ממליץ לעשות את ההזרעה (בהתייחס לנתונים שלי) אחרי 24 שעות מהאוביטרל כדי להיות בטוחים נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- amh 0.02 בדיקת עעעעriva03/07/2023
אני בת 36 בבדיקות דם fsh 11
amh 0.02
מה הסיכוי להכנס להריון????????????
אני מחכה לתשובה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי נמוך ביותר אם כי אין מתאם בין הבדיקות ,הייתי חוזר על בדיקת ה-FSH בימים 3-5 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה?fsh או amh
riva07/07/2023הבעיה זה הfsh?
אני הבנתי שהבעיה זה ה amh המאוד נמוך
מה עושים במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
פרופ` דוד בידר07/07/2023שניהם בעיה
לפנות לרופא פריון ולבקש את העזרה שאת רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה או שאיבה לפי הנתוניםשני03/07/2023
היי
אני בת 43.5 בסבב של פרוטוקול קצר עם 200 ואז 300 פרובוגריס.
היום עשיתי בדיקות ויש לי זקיק מוביל בגודל של 17 ועוד אחד של 10.
רירית-10.6 בדיקות הדם שלי - אסטרדיול-1054/ LH-3.5 /פרוגסטרון 0.6
הרופא שלי מעוניין לבצע שאיבה ביום שלישי מוקדם בבוקר ואני חוששת שזה מוקדם מדיי.
אני חוששת שלא יאשרו לי עוד טופס 17 אני שוקלת לבצע הזרעה במקום,
מה דעתך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם בשלישי אז אחה״צ כדי להרויח עוד מספר שעות לפני מתן האוביטרל כדי חסייע להבשלת הביצית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו זריקה לפני שאיבה?אריאל03/07/2023
האחות נתנה הוראות לגבי הזריקה והשם של הזריקה לא היה ברור
דקפפוטיל או צטרוטייד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה
פרופ` דוד בידר03/07/2023לפני שאיבה נותנים דקפפטיל אך את חייבת להתקשר לאחות ולהבין מה בדיוק ההוראות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדאי שאיבה או הזרעה?מתוסכלת02/07/2023
היי
אני בת 43.5 בסבב של פרוטוקול קצר עם 200 ואז 300 פרובוגריס.
היום עשיתי בדיקות ויש לי זקיק מוביל בגודל של 17 ועוד אחד של 10.
רירית-10.6 בדיקות הדם שלי - אסטרדיול-1054/ LH-3.5 /פרוגסטרון 0.6
הרופא שלי מעוניין לבצע שאיבה ביום שלישי מוקדם בבוקר ואני חוששת שזה מוקדם מדיי.
אני חוששת שלא יאשרו לי עוד טופס 17 אני שוקלת לבצע הזרעה במקום,
מה דעתך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ענית, שואלת שובגלית02/07/2023
וכמובן שאלה שלא מצאתי לה תשובה בשום מקור. אם לקראת ההזרעה נקלטתי להריון (כאשר איני יודעת עדיין) ומעצם קיום היחסים סביב מועד הביוץ, ואז מזריקה אוביטרל בהוראת רופא לקראת הזרעה , זה יכול לגרום לסיכון הקליטה כמו שצריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת
פרופ` דוד בידר03/07/2023אם את בהריון והזרקת אוביטרל לא קורה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ חיובית 4 ימים ברצףספיר02/07/2023
היי, כ3 חודשים לאחר הפסקת גלולות. חודש קודם זיהיתי ביוץ ביום ה20.
החודש ביום ה12 של המחזור הבדיקת ביוץ הייתה חיובית ויום למחרת כבר נחלשה. מאז ימים 14-17 של המחזור הבדיקות חיוביות. האם זה תקין? האם היה כבר ביוץ?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהימנות הבדיקה שלך לוטה בערפל ולכן נדרשים אמצעים מדוייקים יותר להערכת מועד הביוץ ואיכותו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא מכפילה פי 2טליה02/07/2023
היי
כרגע שבוע 6+1
עשיתי היום (2.7) בדיקת בטא שהראתה 8037, שבוע שעבר ב27.6 הייתה 3253 וב-22.6 הייתה 713.
מציית שב-29.6 יום חמישי האחרון עשיתי בדיקת אולטרסאונד ונצפה שק הריון + שק חלמון ברחם.
מודאגת מכך שהבטא לא מכפילה את עצמה פי 2 כל יומיים.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במעי אולטרסאונד לזיהוי דופק עוברי ולא בדיקת ביטה שהטווח שלהן רחב ולא מדויק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אסטרופם באיחור קצרנועה02/07/2023
שלום,
אני בשבוע 5, לאחר החזרת עובר מוקפא. כחלק מהתמיכה אני לוקחת קרינון, דופסטון ואסטרופם. אני לוקחת אסטרופם 1 בבוקר ועוד 3 בערב (כאשר אחד מהם וגינלי) אבל אני חושבת שהיום שכחתי לקחת אחד בבוקר ונאמר לי לקחת אותו בצהריים ולהמשיך רגיל בערב.
האם יכולה להיות פגיעה אם אכן שכחתי לקחת בבוקר ולקחתי אותו באיחור בצהריים? או לחלופין יכולה להיות פגיעה אם כן לקחתי בבוקר ואז לקחתי אחד יותר מדי גם בצהריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרום
פרופ` דוד בידר02/07/2023לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת תוסף ברזל?שיר02/07/2023
שלום,
אני בהריון שבוע 7 לאחר טיפול IVF. לוקחת פרנטאל. היום עשיתי בדיקות דם, ההמוגלובין שלי כרגע הוא 11.4, המאטורקיט 33.9. התייעצתי עם רופא הפוריות שלי שאמר שכרגע אין צורך לקחת תוסף ברזל, אך רופאת הנשים מקופת החולים אמרה לי לקחת אם ההמוגלובין מתחת ל12.5 ונתנה לי מרשם לכדורים שכוללים גם ברזל וגם חומצה פולית. אני חוששת לקחת את מה שנתנה לי במרשם כי בפרנטאל יש 1 מ"ג חומצה פולית ובכדורי הברזל יש עוד 400 מק"ג וקראתי שיותר מדי חומצה פולית זה לא טוב. האם לדעתך יש צורך לקחת תוסף ברזל? במידה וכן, עדיף אולי כדורים שלא מכילים חומצה פולית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר02/07/2023איון צורך בתוספת ברזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
שיר03/07/2023אני טבעונית ותמיד היה לי מחסור בברזל ולקחתי כדורים, אם זה משנה..
עדיין אין צורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים, בטא ירדה ואז עלתה - מה זה אומר?אמ02/07/2023
היי,
ב 9.6 הוחזרו זוג עוברים בגיל 3 יום אחרי שאיבה והפריה.
ב 21.6 עשיתי בדיקות דם ראשונות: בטא 66, פרוגסטרון 133, אסטרדיול 3014.
ב 23.6 : בטא 49, פרוגסטרון 141, אסטרדיול 3090.
ב 25.6: בטא 42, פרוגסטרון 76, אסטרדיול 1746.
*** בשלב זה כבר הפסקתי תמיכה של נרות פרוגסטרון ואיבדתי תקווה להריון תקין.
היום 2.7 עשיתי שוב בדיקת דם לפי בקשת הרופא, והופתעתי לגלות:
בטא 396, פרוגסטרון 91, אסטרדיול 1862.
הרכבת הרים לא מפסיקה, מה זה אומר עכשיו? האם כימי? האם חוץ רחמי? האם יש תקווה כלשהיא?
יש לציין שאני כבר שבוע ללא תמיכה והפרוגסטרון קצת עלה והבטא (אם להתייחס לבדיקת דם האחרונה) הכפילה את עצמה כמו שצריך.
אשמח לעזרה/תשובה/הכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
פרופ` דוד בידר02/07/2023ההריון לא תקין וכל מה שכתבת יכול להיות.
יש לעקוב אחרי הבט במקביל לבדיקת אולטה סאונד
ולדאוג שהבטא תרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטא שוב הכפילה את עצמה
אמ04/07/2023עשיתי היום שוב בדיקת דם, הבטא הכפילה את עצמה ל 780, שאר הערכים נשארו זהים (אסטרדיול ופרוגסטרון).
עשיתי גם אולטרה סאונד (הן וגינאלי והן בטני) ולא נראה שק לא ברחם ולא מחוצה לו.
מה אומרים? אולי יש בכל זאת תקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר04/07/2023הבטא לא הכפילה את עצמה וההריון לא תקין ויש לעקוב אחרי הבטא והאולטרה סאונד ובשלב מסויים יש להחליט איך לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב3 בדיקות האחרונות הכפילה
אמ04/07/2023אבל אם נסתכל על שלושת הבדיקות האחרונות היא מכפילה את עצמה כמו שצריך, בדיוק פי2 כל יומיים.
הרי אם הייתי עושה את הבדיקת דם להריון 14 יום אחרי החזרת עוברים ולא 12 לא היו רואים בכלל את התנודות בהתחלה.
הלא כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמדך.
פרופ` דוד בידר04/07/2023לא כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחרור הזקיק בעזרת אוביטרלגלית02/07/2023
רציתי לשאול, כאשר מזריקים אוביטרל הזקיק ישתחרר בעוד כ36 שע׳ באותו הגודל שהזרקתי? או שהוא ממשיך לגדול בזמן הזה? או אפילו להישאר באותו הגודל?
והאם לפני כל הזרעה מתבצעת השבחה מבלי שאבקש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
גלית02/07/2023וכמובן שאלה שלא מצאתי לה תשובה בשום מקור. אם לקראת ההזרעה נקלטתי להריון (כאשר איני יודעת עדיין) ומעצם קיום היחסים סביב מועד הביוץ, ואז מזריקה אוביטרל בהוראת רופא לקראת הזרעה , זה יכול לגרום לסיכון הקליטה כמו שצריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירור
פרופ` דוד בידר02/07/2023לא מבין מה שאלת אך האוביטרל משחרר את הביציצ מדופן קיר הזקיק ואז הביצית נמצאת בנוזל שזורם החוצה ומושך אחריו את בביצית.
בכל הזרעה עושים השבחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד שבוע 6+6זיו02/07/2023
שלום פרופ'. היום עשיתי שוב אולטרסאונד ונצפה עובר בגודל 3 ממ והודגם דופק.
אני אמורה להיות שבוע 6+6 זה לא קטן מדי בשביל השבוע הזה?
כמו כן אין לי בחילות ואני מרגישה הורמונלית (בוכה בקלות, עצבנית מדי). האם כל זה בסדר? לאימא שלי ולאחותי כן היו בחילות במהלך הטרימסטר הראשון.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,גודל עובר בשבוע כזה לפחות 1 ס״מ,
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחון תסביב שחלהלימור02/07/2023
שלום דוקטור,
שמי לימור ואני בת 22,
אובחנתי לפני שנה בתסביב שחלה (מציינת שלפני האיבחון חוויתי שנים רבות את הכאבים האלו אך לא אובחנתי), אמרו לי שהשחלה שלי מסתובבת וחוזרת לעצמה לבד, לעיתים זה קורה לי וזה נלווה בכאבים מטורפים בבטן התחתונה ואי יכולת לעשות צרכים, הכאבים נמשכים לפעמים כמה דקות פעמים כמה שעות ועובר מעצמו, השאלה שלי האם התופעה הזאת מסכנת את הפוריות שלי ויש טיפול למנוע את חזרתו?
מה אתה מציעה לי לעשות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט עלול להוות סכנה לשחלה ולכן אם התופעה חוזרת היא צריכה לקבל מענה טיפולי(לעיתים ניתוח לקיבוע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 8 ובדיקהלירי02/07/2023
שלום פרופ׳
היום הייתי במיון עקב דימום ורוד שבוע 8 וכאבי מחזור. נצפה דופק והרופא גם בדק עם ספקולום לבדוק מקור דימום וראה שזה מכלי דם מצוואר הרחם ולהימנע מקיום יחסים. האם ספקולום יכול לסכן את העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)