מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיל הריון אחרי החזרת עובר מוקפאדניאל27/06/2023
שלום רב!
היום קיבלתי בטא חיובית, 12 יום לאחר החזרת עובר מוקפא יום 6 (ההחזרה הייתה ב15.6).
איך הכי נכון לחשב את השבוע שבו אני נמצאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
פרופ` דוד בידר27/06/2023יום החזרת העובר הוא 20 יום של הריון.
תחזרי אחורה 29 יום וזה יהיה היום הראשון של הוסת האחרון.
משם כל שבוע שעובר הוא שבוע של הריון.
כעת את שבוע4 ומתחילה 5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגלוטרן או צטרוטיידקרן27/06/2023
שלום
מה עדיף לעיכוב ביוץ מוקדם, צטרוטייד או ארגלוטרן? מה ההבדל בניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל
פרופ` דוד בידר27/06/2023אין הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי שיבוש במחזור חודשישאלה26/06/2023
שלום,
שאלתי כאן שאלה לגבי שיבוש במחזור בחודש שבו לא התצבע טיפול. בדרך כלל מחזור סדיר וכעת שבוע וחצי של כתמים באים והולכים.
אסטרדיול -500
פרוגסטרון- 2.1
Lh- 3.6
באולטרסאונד- בשחלה אחת ציסטה בגודל 30*40 מ"מ עם רקמת שחלה דחוקה סביבה. שחלה שניה במראה וגודל תקין עם זקיקים מסביב.
רירית- 10 מ"מ
האם אפשר מהבדיקות להבין באיזה שלב של הווסת אני נמצאת? האם היה ביוץ החודש? כיצד להביא את המחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן להסיק,בכל מקרה לא היה ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורם זרע צעיר לעומת מבוגרלי26/06/2023
שלום,
כבר 3 שנים בטיפול IVF עם תורם בהורות משותפת. אנחנו בני 44 עכשיו.
האם היה לי סיכוי הרבה יותר גבוה להיקלט אם תורם זרע בגילאי ה 20, למרות שהזרע של השותף שלי תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר27/06/2023אין יותר סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי שההריון תקין!?אלנה26/06/2023
שלום
28/5- החזרת עובר מוקפא בן 5 ימים
11/6 בטא 38
13/6 בטא 35
15/6 בטא 38
16/6 עד 19/6 דימום חזק
18/6 בטא : 92
20/6 בטא 198
22/6 בטא 337
25/6 בטא 743
האם זה יכול להיות הריון תקין!? או זה הריון מחוץ לרחם? באולטראסונד לא ראו שק הריון
התבקשתי לבדןק בטא ו לעשותU.S בעוד שבוע!
באיזה שבוע ניתן לראות שק הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר27/06/2023הריון לא תקין.
יכול להיות גם מחוץ לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לאתר באיזה שלב ההריון
אלנה27/06/2023מתי ניתן לאתר איפה ההריון בדיוק?
כמה שבועות אחרי ההחזרה ?
שכחתי לציין שלקחתי אוביטרל 125 ב 28/5 31/5 3/6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר27/06/2023בשבוע 7 לפי יום ההיזרה חייבים להחליט היכן הריון.
לאוביטרל אין חשיבות לבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה29/6 US ו בטא
אלנה30/06/2023היום בטא 2105
ראו שק הריון בתוך הרחם
האם ההריון יכול להיות תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר30/06/2023ההריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 8.4 מה עושים
אלנד13/07/2023היום עשו אולטראסאונד לא נצפה עובר או שק חלמון
התבקשתי לחכות לעוד לעוד שבוע בטא 13870
מה עושים במקרה כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר14/07/2023עושים גרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים בביוץ טבעיחרובי26/06/2023
מכובדיי, לצורך החזרת עובר בביוץ טבעי, באולטרסאונד נצפה זקיק בגודל 20 מ"מ ולהלן ערכי ההורמונים באותו היום:
אסטרדיול 1070
LH 46.5
פרוגסטרון 3.5 (3 ימים לפני כן היה 1.8)
התבקשתי באותו היום לקחת אוביטרל ונאמר לי שלמחרת אותו היום יהיה ביוץ. התבקשתי ביום למחרת גם להתחיל תמיכה של פרוגסטרון.
כיוון שבדרך אני חווה כאבי ביוץ קשים והפרשות, והחודש לא הרגשתי כלום, אשאל זאת:
1.האם הערכתו של הרופא נכונה? הערכתו ליום הביוץ?
2.מה אם אגלה בהמשך שהביוץ היה לאחר יומיים מהבדיקה הזו ולא לאחר יום, האם מדובר בנזק עצום שבו אחזיר עובר יום 3 לרחם ורירית שנמצאות ביום השני לביוץ?
3.מה מטרתו של האוביטרל אם הLH כבר עלה?
4.האם יתכן ביוץ ללא כאבים והפרשות?
5.במידה ואכן הביוץ יגיע לאחר יומיים מהבדיקה ולא לאחר יום, האם העובדה שהתחלתי לקחת פרוגסטרון יום לפני כבר תפריע להשתרשות עתידית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר27/06/20231. הערכתו של הרופא נכונה.
2. ברגע שלקחת אוביטרל הביוץ יהיה תוך 30-40 שעות ולא כפי שאת מגלה.
3.ה LH עלה ויהיה לך ביוץ עצמוני ומתן האוביטרל לא מזיק.
4. יתכן.
5.לקיחת הפרוגסטרון מיותרת ולא מוסיפה לשום דבר אבל גם לא פוגעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ גדול בצוואר הרחם בעת שאיבת ביציותמירי26/06/2023
היי
בת 35 בזמן שאיבת ביציות התגלה פוליפ גדול בגודל 2*3 סמ
בדיקת פאפ שבוצעה לפני 4 חודשים הייתי תקינה
היסטרוקופיה אבחנתית שבוצע. לפני חודש גם לא העלתה את הממצא הנל
1. האם גודל של פוליפ כזה מגדיל את הסיכוי לפוחיפ ממאיר?
2.האם יתכן שהפוליפ גדל לממדים כאלו תוך חודש
3. האם קצב הגדילה המהיר יכול להעיד על ממאירות?
נקבע תוק להסרה ושליחה פתלוגית אבל רני ממש לחוצה מהממצא הנל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ
פרופ` דוד בידר27/06/20231. פוליפ לא צריך להיות ממאיר.
2. לא הגיוני.
3. לא יודע מה בדיוק ראו ולא יתכן פוליפ שגדל כל כך מהר.
4.לא צריכה להיות לחוצה ולא ברור איך פתאום ראו וקודם לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגן וקרישיות יתר לפני החזרהדנה26/06/2023
לפני החזרת מוקפאים. יש לי לחד גבוה וקרישיות יתר. כמו כן, מעל 40. עד כה נמנעתי מלקיחת אסטרופם משום שהרירית מצויינת. כעת, הרופא (אחר) טוען שהאסטרוגן שומר על רמת ההורמונים. שאלותי: האם אסטרוגן במדבקה הפעם, לא מסוכן כאשר קיימת קרישיות יתר?
לכמה זמן צריך לקחת את האסטרוגן? במהלך השנים מעולם לא לקחתי גלולות בגלל שלא הסתדרתי עם ההורמונים. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרוגן
פרופ` דוד בידר27/06/2023אפשר לקחת אסטרוגנים רק יש להוסיף קלקסן לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב טבעי או חצי טבעילילך26/06/2023
שלום רב
אשמח להבין
1. למה בסבב טבעי נותנים בסוף הורמונים?
האם כדי להינצל מביוץ עצמוני?
2. למה מוסיפים לציטרוטייד גם פרגובריס? האם כדי להימנע מדכוי יתר? או כדי לעזור לזקיק לגדול?
3. האם יש סבב טבעי לגמרי בלי הורמונים? איך מתגברים על הביוץ? ואם מטרת הפרגובריס זה לעזור לזקיק, אז מה קורה לו בלי פרגובריס?
4 עוד שאלה שמאוד מעסיקה אותי. ידוע לי שיש משוב שלילי כך שהe2 עולה אז הfsh יורד. ואז גם הe2 לא יעלה או שכן ירד.
אז האם אין כאן מצב של קוסטינג?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבב
פרופ` דוד בידר27/06/20231. המטרה לגדל זקיק שמתפתח ולבעיות כי במחזור ובעי הביוץ יכול להיות בכל שעה ביום וביחוד באמצע בלילה.
2. נותנים תרופה לגדילת זקיק ותרופה נגד ביוץ כדי לשלוט בזקיק יבייצו מתי שאני רוצה.
3.בסבב בלי הורמונים יש סיכויים טובים שלא תשאב ביצית.
4. הE2 כל הזמן עולה עד לגרימת ביוץ וכל מה שכתבת אין קשר לטיפול זה. ירידת ה FSH
לא מעניינת ואין שום costing.
לא כדי להכניס מושגים שאין לך הבנה בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לאחר החזרה - שאלה מעודכנת!!!אביטל26/06/2023
ב 21/6 החזירו לי בלסטוציט מוקפא (יום 5) בסבב טבעי. רק מס' ימים לפני ההחזרה התחלתי ליטול 2 אנדומטרין ו 2 דופסטון בשל הפלה מוקדמת לפני כן.
הרופא שעשה את ההחזרה כתב לי לבצע בדיקת בטא ב 2/7. האם זה נכון שהחישוב של עובר יום 5 שונה מיום 3? שמעתי מבנות שבעובר יום 5 ניתן לבצע בדיקה מוקדם יותר. האומנם? אם כן, מתי ניתן לבצע בדיקה ביתית עד לבדיקת הדם?
האם תתכן השתרשות ללא כל סימפטום? היו 3 ימים עם התכווצויות בטניות ויום אחד חזק יותר ומאז לא מרגישה כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר26/06/2023עודים בדיקת הריון 10 ימים אחרי הזרה ובגלל שזה יוצא בשבת הרופא כתב לעשות ביום ראשון וזה נכון.
אין סימפטומים להשתרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא לאחר החזרה
אביטל26/06/2023תודה רבה על תשובתך המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לאחר החזרהאביטל26/06/2023
ב 21/6 החזירו לי בלסטוציט מוקפא (יום 5) בסבב טבעי. רק מס' ימים לפני ההחזרה התחלתי ליטול 2 אנדומטרין ו 2 דופסטון בשל הפלה מוקדמת לפני כן.
הרופא שעשה את ההחזרה כתב לי לבצע בדיקת בטא ב 2/7. האם זה נכון שהחישוב של עובר יום 5 שונה מיום 3? שמעתי מבנות שבעובר יום 5 ניתן לבצע בדיקה מוקדם יותר. האומנם? אם כן, מתי ניתן לבצע בדיקה ביתית עד לבדיקת הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן כך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבוש הורמונאלי לאחר טיפוליםשאלה25/06/2023
שלום,
אני בחודש הפסקה מטיפולים. הייתי אמורה לקבל מחזור אך המחזור לא מגיע ויש רק כתמים שבאים והולכים יותר משבוע.
לא בהריון ועד כה המחזור היה מדוייק מאוד.
האם ייתכן שלא ביוץ או שישנה ציסטה? מה הדרך להפסיק את הכתמים ולסדר את המחזור?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבוש
פרופ` דוד בידר26/06/2023על מנת להגיע לאבחנה מה הבעיה יש צורך בבדיקות של אסטרוגן ופרוגסטרון ובדיקת אולטרה סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין a - הריון צעיר. דחוף!!אלישבע25/06/2023
היי.
לוקחת כדור מולטי ויטמין ״בריאמיל״ של חברת לייף למבוגרים בערך כשנה. לפני מספר ימים שמתי לב שהויטמין מכיל רטינול - 2,300 יב״ל ומיד החלפתי למולטי ויטמין שאינו מכיל אותו בלעיסה של חברת סופרב.
נמצאת כיום בהריון צעיר. שבוע 4 + 5 ימים.
מה נדרש לעשות? אשמח לייעוץ דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין
פרופ` דוד בידר26/06/2023מה הכוונה מה יש לעשות?
לא יקרה כלום להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלישבע26/06/2023להבנתי רטינול אסור בתכלית האיסור להריון צעיר. השאלה אם המינון משמעותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר27/06/2023אין בעיה לקחת ויטמין A רק אסור להגזים במינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם פרופיל הורמונלילי24/06/2023
שלום,
בת 39
אמורה לעשות בדיקות דם פרופיל הורמונלי החודש לראשונה לא קיבלתי מחזור רק הפרשות חומות ניתן לעשות את הבדיקות ?
או להמתין עוד חודש
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי את הבדיקה מחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בחצוצרה - החזרת עובראור24/06/2023
בחודש פברואר האחרון החזירו לי 2 עוברים טריים ביום שלוש. כתוצאה התפתח הריון חוץ רחמי בחשד למיקום לא ידוע. הוחלט לבצע לי גרידה על מנת לוודא זאת ואכן לא נמצאו ממצאים של עובר ברחם. הבטא שלי ירד באופן איטי עד שבסוף חודש אפריל התאפס. במסגרת בדיקות לקראת המשך טיפול התגלו 2 ציסטות בשחלה הימנית שעם הזמן נספגו. אך כעת התגלה נוזל בחצוצרה השמאלית. דבר שמעולם לא היה לי. 3 שאלות: האם הדבר נובע כתוצאה מההריון החוץ רחמי ו/או הגרידה? האם זה יכול להיעלם? האם לבצע בכ"ז החזרה של עובר במצב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לבצע בירור של הממצא לפני טיפול כי אם מדובר בהידרוסלפינגס הדבר עלול לפגוע בהליך ההשתרשות,בכל מקרה כרגע לא ניתן להצביע על הגורם
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי25/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)