מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת CMV חיובית למרוץת שאני מחוסנתלילית18/12/2014
שלום רב,
אני בת 41 בטיפולי פוריות מזה 5 שנים. כולל 3 תרומות ביצית ללא הריון.
לקראת ייעוץ נוסף, ביקש מומחה הפריון מס' בדיקות, ביניהן גם CMV. להפתעתי ולהפתעת הרופאה, הבדיקה יצאה חיובית 121. CMV AVIDITY 0.61 . למרות שמזה כמה שנים אני מחוסנת (יש לי ילד בן 10 מהריון ספונטני וכבר אז הייתי מחוסנת לוירוס זה).
איך זה יכול להיות??
מה ההשלכות של זה?
הבנתי שעכשיו אסור לי לחזור לטיפול (החזרת עוברים מתרומת ביצית), כל עוד הוירוס חיובי ויש לחזור על הבדיקה שוב בחודשים הקרובים.
יש דרך לטפל בזה? האם באמת עליי להמתין עכשיו כ"כ הרבה זמן?
מה המשמעות של כל זה?
ממתינה לתשובתכם.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת CMV חיובית למרוץת שאני מחוסנת - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014תצייני מה יצא 121 , זה לא ברור,או תשלחי את דף הבדיקה.
יכול להיות זיהום חוזר ובדרך כלל כשה avidity מעל 45% אז זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענןפוח בדיקהאני18/12/2014
בדיקת 17-oh-progesterone תוצאה 0.20 מה זה אומר? האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענןפוח בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014לא כתבת איזה יחידות אלה ומה הטווח של המעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענןפוח בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014לא נתת יחידות
תשלחי את דף הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקות מעבדה
אני20/12/2014בהמשך לבקשתכם מצ"ב תשובות הבדיקות
אשמח לפענוח ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב בדיקות מעבדה
אני20/12/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב בדיקות מעבדה
אני20/12/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצ"ב בדיקות מעבדה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2014כל הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקות
אני21/12/2014תודה רבה על ההיענות...
הבדיקה של ה GGT חורגת קצת מהנורמה האם זה תקין? או שיש לזה משמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פענוח בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2014כדאי להפנות את תשומת ליבו של הרופא המטפל לסטייה בתפקוד כבד זה ולבצע בדיקות לתפקודי כבד ,לעיתים הדבר קשור בכבד שומני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאור18/12/2014
שלום. אתמול עשיתי בטא יצא 101. בשל התכווצויות קלות ודימום קל בלבד שחלפו עשיתי היום שוב בטא שיצאה 142. האם זה מספק בשביל יום אחד? אני בשבוע 4 פלוס 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014זה מספיק אך לא אומר כלום.
תעשי כעבור יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלדקטוןשרון18/12/2014
שלום אני בת 30
יש לי דלילות נשים בשיער
רופאת עור המליצה על כדורים אלדקטון של לחץ דם(עשוי לסייע בהתחדשות צמיחת שיער)
קראתי שאלדקטון משפיע על הורמונים
יש לי רזרבה שחלתית
האם מותר לי / יכול להזיק,אסור לקחת כדורים אלו לשיער?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלדקטון - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014אלדקטון בעיקרון הוא מוריד נפח נוזלים וניתן בטיפול כאשר יש תסמונת טרום וסתית.
מותר לך לקחת את התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרת עוברחסוי18/12/2014
שלום.
אני עברתי החזרת עובר והמשכתי עם קרינול פעם ביום (בשעות הבוקר).
לאחר 9 ימים הופיע לי דיומום (בדיוק מתי שאני אמורה לקבל וסת), באותו רגע העלו לי את המינון של קרינול לפעמים ביום. יצא כך שבדיוק שהתחיל הדימום הכנסתי את קרינול והדימום פסק. ולא הופיע במהלך כל היום. בשעות הערב המאוחרות התחדש הדימום ולא פסק עד הבוקר המשכתי עם קרינול כמתוכנן.
אני מניחה שהסיון שההריון נקלט הוא קלוש. האם מבינה נכון? ואם כן אז האם יש טעם להמשיך עם קרינול?
גם הדימום, זה לא כמו דימום רגיל של וסת, אלא בצבע חום עם קרישי דם.
במידה ואני לא בהריון - אני יכולה להתחיל עוד את הטיפול במיידי במחזור הזה? (עברתי גירוי שחלות החודש)
אודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר החזרת עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014לא רצוי לעשות גירוי שחלתי חודש אחרי חודש.
תעשי מחר בדיקת דם להריון ותדעי מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר החזרהלי18/12/2014
בוקר טוב, 10 ימים אחרי החזרת 3 עוברים, תמיכה של 4 נרות אנדומטרין (2 בוקר 2 ערב) בשלושה ימים האחרונים הפרשות בצבע קרם לעיתים קצת יותר כהה/ גוון אדמדם שיוצאות יחד עם שאריות האנדומטרין. בעת הכנסת האנדומטרין יוצא צבע חום אדמדם על המוליך. מה זה אומר? האם ייתכן שזה נכנס עמוק מידי עד לצוואר הרחם? תודה רבה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014קיימת בהחלט אפשרות שההפרשה נובעת מגירוי צואר הרחם ע"י הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרשוש18/12/2014
שלום רב,
בת 42 FSH=23 ביום 6 למחזור
חזרתי על הבדיקה ויצא לי FSH=13 ביום 1 למחזור
מה אני למדה מהפער בתוצאות? האם יש מקום לאופטימיות ויש סיכוי להיכנס להריון מהזרעה?
מבקשת תשובה כנה, אני אמא לילדים וכל בשורה מבחינתי תתקבל באהבה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014גם ערך 13 הוא מוגבר.
את יכולה לנסות להרות בכוחות עצמך ורוב הסיכויים שלא ילך אך יש הפתעות והיות ויש לך ילדים את לא מפסידה כלום.
טיפולים לא צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
שוש18/12/2014תודה רבה על תשובותיך הכנות ...
בשביל הידע הכללי שלי התנודות בערכים מה מסמלות?
האם נכון שברגע שנצפה ערך גבוה של 23 כל שאר הערכים הנמוכים ממנו לא ממש משנים?
סתם מסוקרנת לגבי רמת הפוריות שלי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014הערכים משתנים כל הזמן בדם עקב פעילות השחלה ופעילות ההורמונים במוח.
זה לא משנה שזה יורד ל13 היות ואם הערכים גבוהים מהרגיל ובמיוחד 23 אז זה מראה שאין ביציות שיכולות לתת הריון בטיפולים בגיל הזה.
באופן ספונטני נצפו פה ושם הריונות בערכים כמו שלך, אך לא בטיפולים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר
שוש18/12/2014ציינתי טיפולים שכן אנו מעניינים בהגברת הסיכויים למין הילוד (בן)באמצעות שטיפת תאי הזרע ואז הזרקתם לרחם...
מה דעתך? לא על בחירת מן העובר אלא דעתך בסיכויים לקליטת הריון בשיטה הזאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2014אין מצב כזה של שטיפת זרע כדי להגביר סיכויים למין הילוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וטיפולי שינייםפזית18/12/2014
האם אפשר לקבל זריקת הרדמה בזמן הנקה (לטיפול בסתימה) ולהמשיך להניק?
האם משפיע על התינוק? צריך לחכות ..? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנקה וטיפולי שיניים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014אי ן כל בעיה עם הרדמה מקומית והמתנה עד לתפוגת ההשפעה למשך מספר שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ivf באיכילובאור17/12/2014
אני שוקלת לעבור מרופא פרטי לציבורי באיכילוב.
בעיקר בגלל המעבדה ששמעתי שממש מצויינת שם והאפשרות לבדוק את העוברים לפני ההחזרה.
יש לי חששות מהעניין שבכל פעם רופא אחר יטפל בי
מה אתם אומרים האם אני חוששת בצדק או שאתם ממליצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי ivf באיכילוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014בהחלט מדובר באחת מהיחידות המצויינות להפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל וביוץמור17/12/2014
כמה זמן לאחר מתן האוביטרל יהיה ביוץ? האם זה תוך 36 שעות או לאחר 36 שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014מחקרים מורים ש-
- תאי זרע חיים באיברי הרבייה הנשיים 24-40 שעות בממוצע. לעומת זאת, טווח הביוץ לאחר עליית הורמון הביוץ (או זריקת אוביטרל) יכול להתרחש גם נעל 34-40 שעות.
- רק 10% מתאי הזרע עשויים להימצא בחצוצרה בזמן ההפריה של הביצית. לכן, יש לבצע את ההזרעה לא יותר משעות ספורות לפני הביוץ.
- ביצית מקבלת יכולת הפריה כ- 6 שעות לאחר הביוץ. יכולת זו נשמרת למשך 18 שעות נוספות.
- לעיתים, בזמן הביוץ, בדיקת הביוץ אינה מזהה את הורמון ה- LH (הוא הורמון הביוץ).
- כאשר ניתן אוביטרל להשראת ביוץ על בסיס מעקב הזקיקים, גודל הזקיקים לא תמיד משקף את מועד הביוץ בגלל יכולת ההשתנות של גודל הזקיקים לפני הביוץ. ביוץ יכול להתרחש 22-47 שעות לאחר זריקת אוביטרל. מאחר שאחרי הביוץ, עומדות לרשותנו 24 שעות נוספות של ביצית בעלת כושר ההפריה, יש לנו כ-71 שעות אפקטיביות ממועד זריקת האוביטרל להפריה של הביצית.
התנאים להפריית הביצית :
נתונים אלו מראים, כי הזרעה כפולה מספקת זמן רב יותר להפריית הביצית ותלויה בשלושה גורמים עיקריים:
- זמן נדידת הזרע לאזור האמפולרי שבחצוצרה, במטרה להפרות את הביצית.
- משך הזמן מרגע פליטת הביצית מהזקיק עד לקליטת הביצית על-ידי הקצה הפיבריאלי הרחוק של החצוצרה.
- משך זמן החשיפה של הביצית לזרע, בסביבה של החצוצרה.
יש שטוענים, כי במחזורי טיפול בהם נעשה שימוש בתכשירים לעידוד ביוץ, לאחר זריקת אוביטרל ייתכנו ביוצים עוקבים בטווח של כמה שעות. בדרך זו, ההזרעה הראשונה תספק לנו מספיק תאי זרע לביצית הראשונה אשר התבייצה, וההזרעה השנייה תספק מספיק תאי זרע לביציות הנוספות, אשר חרגו בשלב מאוחר יותר. תא הזרע זקוק לזמן כדי לקבל את יכולת ההפריה (קפסיטציה), אשר דורש זמן נוסף.
מה המסקנה-לאתר הפריה של ביצית, הזרעה כפולה יכולה לספק יותר תאי זרע לזמן רב יותר, מה שעשוי להגדיל את שיעור ההריונות המושג באמצעות ההזרעות, ובמיוחד את שיעור ההריונות שמקורן בהזרעות של תורם.
...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופור זמןמור17/12/2014
כמה זמן ניתן לשמור את המונופור במקרר? כמובן שמדובר בקופסא חדשה לגמרי, שעוד לא נפתחה שמאוחסנת במקרר. נקנתה ב11/12 לפני שבוע.
מונופור זמן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014על הקופסא רשום תאריך תפוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמור17/12/2014
שלום רב מחר ומחרתיים הזרעה כפולה.. בשעה 10:30 בבוקר והיום הורו לי לקבל אוביטרל בשעה תשע , מסיבות טכניות לא יכולתי להזריק בשעה זו, והזרקתי רק ב23:00 האם זה בסדר או שזה ממש קריטי? אני ממש לחוצה מזה....
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014אין לכך כל משמעות ביחס למועד ההזרעה ובודאי שמדובר בהזרעה כפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לטיפולים אחרי היסטרוסקופיהלימור17/12/2014
שלום,ביצעתי היום היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת הדבקויות. אני בת 42 אחרי עשרה ivf.ההדבקויות היו בעקבות גרידה לפני חצי שנה בשבוע 15..מתי ניתן לחזור לטיפולים?.תודה...
חזרה לטיפולים אחרי היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014במחזור שלאחר הטיפול עם ההיסטרוסקופיה הניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לימור19/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםמיקי17/12/2014
ערב טוב.
אני לאחר החזרת 2 עוברים היום. אשמח לשמוע מהבנות/מהרופאים המלצות והכוונה:
כדאי לנוח/להתנהג רגיל/להקפיד על דברים מסויימים??
יש לי ילדה בת 2.. מותר להרים??
מאוד רוצה שזה יצליח ושומעת גרסאות שונות של איך להתנהל בשבוע שאחרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל יכולה להגיד לך
אני18/12/2014שאחרי החזרת העוברים שלי הלכתי לארוע, הרמתי את האחיין שלי (בן 3), בערב יצאתי להליכה כרגיל, ונקלטתי
אבל אצלי זו היתה החזרת עוברים מוקפאים, אז לא היה גירוי יתר ולא היתה הגדלה של השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה אבל יכולה להגיד לך
אני18/12/2014ששעה אחריהחזרת העוברים שלי הלכתי לארוע, הרמתי את האחיין שלי (בן 3), בערב יצאתי להליכה כרגיל, ונקלטתי
אבל אצלי זו היתה החזרת עוברים מוקפאים, אז לא היה גירוי יתר ולא היתה הגדלה של השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי מדובר במוקפאים...
שואלת18/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014התנהגי כרגיל ,ואת יכולה לבצע כל פעילות פרט לפעילות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילה אחת קטנה וטובה לרופאים כאןאור17/12/2014
תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים כאן! כל כך הרבה אינפורמציה והסברים ועזרה ותשובות על כל כך הרבה שאלות ...זה לא מובן מאליו ואתם עושים זאת בסבלנות רבה ועל כך צריך בהחלט לומר תודה
מילה אחת קטנה וטובה לרופאים כאן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2014תודה רבה על הכרת התודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט מגיע להם תודה
לי18/12/2014על המענה המהיר, הסבלנות לענות על אותה שאלה לכל אחת בסבלנות רבה ועל התמיכה בכל רגע ביום. זה לא ברור מאליו. אנחנו זקוקות לכל כך הרבה מידע ועזרה ואתם תמיד פה בשבילנו. תודה! תבורכו! ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט מגיע להם תודה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/12/2014שמחה על ההערכה הרבה שלכן, בהצלחה לכולכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים תותחים והכי טובים שיש
מיקה18/12/2014כמה סבלנות וכמה זמן משקיעים בנו עם תשובות מקצועיות מנומקות ומרגיעות.
תודה וחנוכה שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)