מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריה מזרעים בודדיםאייל16/12/2014
במספר בדיקות זרע נמצאו אצלי סה"כ כ- 5 זרעים. השאלה היא אם ניתן וכדאי בשלב ראשון לנסות הפריה ממוקדת עם הזרעים הנ"ל, (לפני ניתוח טסה-כאשר לאשתי יש בעיה רפואית לקבל הורמונים להפריה חוץ גופית).
מה הסיכוי להפריה במקרה כזה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה מזרעים בודדים - תגובה
פרופ` דוד בידר17/12/2014במקרים כאלה אתה צריך להתייעץ עם הרופא שראה את הבדיקה ואיך נראו לו הזרעוניםץ
בעקרון אפשר לנסות לפני טזה.
טזה בכל מקרה יתן זרע יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמעיין16/12/2014
הייתי היום באולורסאונד אני שבוע 8+4 נצפה דופק ועובר מתאים לשבוע ההריון
מיד אחרי הבדיקה הלכתי לשירותים וראיתי מעט דם על התחתונים ובניגוב
הגעתי הבייתה והלכתי שוב לשירותים הדימום ממש נחלש אך בשתן יצאו מין חתיכות ורודות קטנות לשירותים
מה זה יכול להיות? בגלל שרק יצאתי מהבדיקה נראה לי אולי חסר טעם לעלות למיון... האם לדאוג? מה יכולות להיות החתיכות הורודות הקטנות שיצאו בשירותים? היה לי אותם גם אחרח הזרעה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר17/12/2014בדרך כלל זה קורה אחרי אולטרה-סאונד נרתיקי.
זה יעבור ואין מה לדאוג.
אני מקווה שעשית בשנים האחרונות משטח צואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי לעלות להבדק היום שוב?
מעיין17/12/2014היום אין דימום. עברתי הפלה לפני שנה וחצי כמעט ולכן אני חרדה.
מדאיג אותי בעיקר החתיכות הורודות הקטנות שנפלו לשירותים כשעשיתי פיפי מה זה יכול להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי לעלות להבדק היום שוב? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/12/2014זה מהבדיקה ולא תהיה הפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בכל זאת אעשה בדיקה היום כדי להיו
מעיין17/12/2014להיות רגועה האם יש סכנה כלשהיא בבדיקת אולטרסאונד יום אחרי יום בשבוע 8+4 - 8+5?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם כדאי לעלות להבדק היום שוב? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2014הפרשה נרתיקית עם הכתמה דמית בעקבות הבדיקה-אם עבר הרי שזה חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטתי ללכת לעשות שוב אולטרסאונד
מודאגת17/12/2014בשביל השקט הנפשי שאהיה רגועה.
האם יש סכנה באולטרסאונד יום אחרי יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטתי ללכת לעשות שוב אולטרסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר17/12/2014לא צריך לעשות כי עוד פעם יופיע דימום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם הסיכון שבאולטרסאונד? אפשר
מעיין17/12/2014אולי ביטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה עם הסיכון שבאולטרסאונד? אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2014במידה והדבר מרגיע אותך במעי בדיקה בטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לא יוכלו לראות יש סכנה בוגינלית
מעיין17/12/2014יום אחרי יום?
ואם לא יוכלו לראות יש סכנה בוגינלית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2014בכל מקרה אין מקום לשום דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv?אני16/12/2014
היי,
שבוע 16
מאתמול אני עם כאב גרון וצינון קל.ללא חום.
ביומיים הקרובים אני צריכה לעבור בדיקות חוזרות של נוגדנים כולל CMV
בעוד שבוע אני עושה מי שפיר וצריכ הלהגיע עם התוצאות של בדיקות הדם.
השאלה שלי אם בעקבות הצינון וכאב הגרון שכרגע עוברים עליי אני יכולה להדבק בנגיף CMV? האם יש צורך לדחות את המי שפיר ולעשות בדיקה לCMV שוב בעוד שבועיים ואז לעשות מי שפיר?
הדאגה שלי היא מה קורה ואם מתגלה שאחרי מי שפיר מתגלה שנדבקתי בCMV?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
cmv? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014בכל מקרה אם את חולה כדאי לדחות את הדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיקור עוד שבוע
אני16/12/2014אבל צריכה לעשות בדיקת דם ביום יומיים הקרובים.
בדיקת הדם זה זה לנוגדנים ובדיקת דם כללית. שאני צריכה לבוא עם התוצאות לדיקור.
האם ללכת לעשות את הבדיקות כשארגיש טוב יותר? ואז לדחות את המי שפיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיקור עוד שבוע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/12/2014במידה ויש חשש להדבקה ב-CMV ניתן לאבחן את הוירוס במי השפיר רק לאחר השבוע ה-22 להריון, שכן אז הוא מופרש בשתן של העובר. עם זאת, לא רצוי לדחות את הדיקור לשבועות אלו אלא אם יש עדות להדבקה בבדיקת דם (עלייה של נוגדני IgM). זאת ניתן יהיה לראות כבר בבדיקת הדם שאת אמורה לבצע בקרוב. סביר להניח כי עד שבוע הבא תבריאי מההצטננות ותוכלי לעבור את הדיקור. בכל אופן, עלייך לעדכן את הרופא שאמור לבצע את דיקור מי השפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שנייהמור16/12/2014
שלום, אני בת 23 . היום עשיתי בדיקת דם ואולטראסאונד למעקב זקיקים..החודש אני עושה הזרעה שנייה עם מנופור , היום יום ה10 למחזור ואלו התוצאות:
פרוגסטרון 2.4
אסטרודיל 265
שחלה ימנית - זקיק אחד מוביל בגודל 15 מ״מ
ועוד זקיקים מתחת ל10 מ״מ
שחלה שמאל- שני זקיקים מובילי בגודל 17,18 מ״מ
כמו כן, חצוצרה שמאל סתומה ( התגלה בצילום רחם)
התבקשתי להמשיך במנופור עד יום רביעי בערב , כלומר להזריק היום ומחר (אני מזריקה 75 יח מנופור) ובאותו רביעי גם להזריק אוביטרל....יום חמישי ויום שישי הזרעה כפולה.
מה דעתכם? האם זה לא מוקדם מידי? האם זה מעט זקיקים שהתפתחו? האם בכלל יש לי סיכויי בהזרעה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה שנייה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014התזמון מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים לאחר IVF - שמירת הריוןיעל מרעננה16/12/2014
שלום,
כעת שבוע 16, הריון תאומים לאחר IVF
שליש ראשון מלווה בהפרשות דמיות מעטות שפסקו לקראת שבוע 12.
סובלת ממיגרנות קשות ובאופן כללי, כאבי ראש שאינם פוסקים.
עובדת במשרה מלאה (מרבית הזמן מול מסך מחשב).
יש לי תור לניורולוג עוד מספר שבועות.
במידה ואקבל המלצה לשמירת הריון, האם יש חשש שלא תאושר בועדה של ביטוח לאומי לאור כל הנתונים המצויינים מעלה ?
מנסיונכם הרופאים כמובן ..
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון תאומים לאחר IVF - שמירת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014בעקרון אין בשלב זה הוראה לשמירת היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי ivfלירז16/12/2014
שלום
יום ראשון 14 יום אחרי החזרת 2 עוברים בטא 150
והיום יום שלישי בטא 206 האם יש סיכוי שזה יצליח?
יש השפעה כך שזה הריון כתוצאה מהפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014העליה של הביטה אינה עונה לצפיות של עליה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
לירז16/12/2014אז להפסיק לקחת תמיכה ? או שיש טעם להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/12/2014יש טעם לחזור על הבדיקה בעוד יומיים. מסכימה כי הערכים אינם עולים כרגע באופן תקין, אך כדאי לקבל את ההחלטה לגבי הפסקת התמיכה בהתייעצות עם הרופא המטפל שלך ובהתאם לערכי הבטא הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיות לפני בדיקת פרופיל הורמונליטלי16/12/2014
אני מבצעת מחר בדיקת דם לבדיקת פרופיל הורמונלי:
LH, ESTRADDIOL (E-2ׁ), PROGESTERONE
מהם ההנחיות לפני הבדיקה (צום? עירות?)
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנחיות לפני בדיקת פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014אין שום הנחיה מיוחדת במקרה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 13 - 29 בטאנועה16/12/2014
שלום,
יום 13 אחרי החזרת מוקפאים - 29 בטא.
לפני יומיים היה 20 בטא.
אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יום 13 - 29 בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014לטעמי ההיריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רמלי16/12/2014
עד מתי צריך לקחת estrofem אני כבר בהריון ורופא אמרה לי להמשיך אני שבוע 6 עד מתי לוקחים את הכדורים ?? מתי מפסיקים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום ד"ר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014התמיכה ההורמונלית נתנת עד לשבוע 7-8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהלימור16/12/2014
שלום רב,
אני בת 34, 6 ימים אחרי החזרה של 2 עוברים יפים ביום השלישי, 8 תאים, דרגה אחת.
יש לי שני ילדים מIVF שניהם ניקלטו בפעם הראשונה (טריים) כלומר בטיפול הראשון.
עכשיו זה הטיפול השלישי שלי, (הפריה בגלל בעית זרע),
שאלתי היא מה הסיכויים שאחד העוברים יקלט?
ועוד שאלה למה יש לי כאבים המומים בבטן של מחזור?
(התמיכה שאני לוקחת 3 נרות ביום של אנדומטרין)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה-מקפיצה הודעה
לימור16/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014סיכוייך קרובים ל-30% להשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי וגלולותעינת16/12/2014
האם אפשר לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי בתחילת הווסת הראשונה(!) שקיבלתי אחרי הפסקת גלולות למניעת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי וגלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014הבדיקה לא תהיה מהימנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאאור16/12/2014
עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית ולפי ההערכה שלי בחישוב של הוסת האחרונה אמורה להיות בשבוע 4 . עשיתי היום בדיקת בטא.
מאיזה ערך אפשר לאשר כהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/12/2014כל ערך חיובי הוא הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר דחוףמלי16/12/2014
עד מתי צריך לקחת estrofem אני כבר בהריון ורופא אמרה לי להמשיך אני שבוע 6 עד מתי לוקחים את הכדורים ?? מתי מפסיקים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר16/12/2014עד שרואים דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב, רוצה להתייעץאנונימית16/12/2014
אני בשבוע 6 לאחר החזרת 3 עוברים.. שלושת העוברים נקלטו ואני לא מעוניינת בדילול.
האם אתם מכירים רופא מומחה להיריון שלישיות? מישהו שהייתם ממליצים לי עליו?
אני גרה בתל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
אנונימית16/12/2014אני בקופת חולים מכבי
בוקר טוב, רוצה להתייעץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014אין רופא בעולם שיכול להעריך ולמנוע את הנזקים החמורים העלולים להגרם בעקבות החלטה שגויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל קצת יותר פרטים
אנונימית16/12/2014מה זאת אומרת?
אשמח לקבל קצת יותר פרטים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014ההמלצה היא לבצע הפחתה לתאומים כדי להקטין בצורה משמעותית את התחלואה והתמותה של עוברים בהיריון שלישיה כתוצאה מפגות עקב לידה מוקדמת מאוד במצבים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הפסקת תמיכה אחרי הפריהענבל16/12/2014
שלום רב,
אני בשבוע 8 וחצי, הריון אחרי הפריה חוץ גופית, ראינו דופק פעמיים בשבוע 6 ו-8.
אני לוקחת 2 קרינון ו-2 פרוגינובה ביום.
קיבלתי מהבית חולים מרשם עד שבוע 10 וכעת אני במעקב אצל רופא נשים רגיל.
רציתי לדעת האם באמת צריך להמשיך עד שבוע 10 ?
במידה וכן, האם להפסיק את התמיכה בהדרגה ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי הפסקת תמיכה אחרי הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014אין כל צורך בתמיכה מעבר לשבוע 8-9\ואין צורך להפסיק בהדרגה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)