מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקת גלולות ושחלות פוליציסטיותקרן09/12/2014
שלום רב,
בת 27, הפסקתי גלולות אחרי 6שנים .
אובחנתי בעבר כבעלת שחלות פוליציסטיות.
עשיתי בעבר הפסקה מהגלולות והמחזור לא הגיע כמה חודשים עם אקנה.
היום נשואה והפסקתי גלולות כשלושה חודשים.
סובלת מכאבים בגב תחתון ובטן תחתונה לעיתים קרובות.
נשללו סיבות של דלקות.הרופא טוען שאלו הם שינויים הורמונליים.
המחזור הגיע פעם אחת ב27.10.מאז לא קיבלתי .
מאוד רוצים להיכנס להיריון.
הרגשתי שהיה ביוץ ב16.11עם הפרשות סמיכות שקופות קצת חום אדום.
וקיימנו יחסים באותו יום ולמחרת.
מאז הרגשתי סימני היריון,בחילות קלות גרפסים כאבי בטן תחתונה וגב ,הפרשה לבנה מהנרתיק.
עשיתי שתי בדיקות היריון ביתיות אחת ביום ה15 לביוץ ואחת ביום ה19 לביוץ.
יצאו שליליות. כאבי בטן וגב עברו,רק שיבוש בעיכול נשאר והפרשה לבנה.
מאוד מודאגת.מה עליי לעשות.אין מחזור עדיין.
רופא נשים לא רצה להבדוק אותי בטענה שבדק לפני חודש ימים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות ושחלות פוליציסטיות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/12/2014היות ואת מעוניינת להרות וקיים סיכוי כי אינך מבייצית באופן מסודר (שחלות פוליציסטיות) מומלץ שתפני להתייעץ גם עם רופא/ה פוריות שיעקוב אחרי השינויים ההורמונלים במחזור ויתרשם האם יש צורך בבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית שתןדנה09/12/2014
שלום
אני בשבוע 20
אתמול עשיתי בדיקת שתן ותרבית
ליקוציטים יצאו 250
ובתרבית רשום פלורה מעורבת מה זה אומר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית שתן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/12/2014ממצאים כאלה הם שכיחים בהריון ואינם מעידים על דלקת בהכרח. עם זאת, כדאי לחזור על תרבית השתן לשלול דלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםאור09/12/2014
בעת הביוץ הרופא אמר כי עובי הרירית הוא 8.כעת ביום ה25 למחזור (סהכ מחזור של 28 ימים) הרירית בעובי 6. האם זה סביר לשלב הזה של המחזור? רופאה אחרת שבדקה אותי לראשונה אתמול טוענת שהרירית אמורה להיות עבה יותר בשלב זה.אשמח לשמוע עוד דעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/12/2014הממצאים יכולים להיות שונים בבדיקה בין רופאים שונים ובין מכשירי אולטראסאונד שונים.
אנחנו מתייחסים במיוחד לעובי הרירית סביב הביוץ ולא ביום ה-25 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותמירב09/12/2014
בת 25 שחלות פוליצסטיות ללא עודף משקל משמעותי ללא שיעור לא לקחתי גלולות בעבר היה הריון כימי יחיד לפני שנתיים שהסתיים מהר כיום נשואה מנסה להכנס להריון 9 חודשים בערך טבעי מחזור סדיר כאבי מחזור קשים לפני חודשים נטלתי אקקלומין וזריקת אוביטרל וקיום יחסים שלא צלח ונכשל בעלי יש לו ספירת זרע 6 מיליון בדיקת זרע ראשונה אשר קיים יחסים יומיים לפני הבדיקה ולדעתי צריך להשלים לבדיקה נוספת צילום רחם תקין אבל הרופא רוצה לתת לי גונל f ואוביטרל להזרעה אני לא רוצה לפוצץ את עצמי בהורמונים להשמין להתנפח מצבי רוח במיוחד שיש לי רקע נפשי של חרדות ocd אין פתרון אחר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014טיפול מכוון להשריית ביוץ עם השבחת הזרע והזרעות תוך רחמיות נראה הפתרון במצבך במיוחד שעברו כבר 9 חודשים שאת מנסה ללא הצלחה,בנסיבות אלו ולאור העובדה שהיית בהיריון בעבר המצב מוגדר כאי פריון משני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתשואלת09/12/2014
עשיתי הבוקר אולטרסאונד לאחר 9 ימים של אסטרופם, רירית 7.7...
האם אפשרי להחזיר עוברים ביום ראשון הקרוב (היום אני מעלה מינון ל-3 אסטרופם) או שעדיף לחכות לסוף השבוע הבא??
הייתי בטוחה שזה יבוצע ביום ראשון, ובמחלקה אמרו שעדיף להמתין עוד...
אשמח לשמוע דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עובי רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014עלייך ללכת עם הכוונת המחלקה -חזקה עליהם שהם יודעים מדוע הם המליצו לך להמתין עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשואלת09/12/2014
היי.
לאחר כמה החזרות כושלות יש לי בשבוע הבא עוד החזרה..
אלה עוברים מתורמת (קייב).
יש שני עוברים בדרגה הכי טובה (8 תאים) ו-2 באיכות בינונית..
אני רוצה להחזיר 2.
עדיף לי להחזיר את 2 הטובים או 1 טוב ו-2 בינוניים? (הבינוניים הוקפאו יחד ולכן חייבים להיות מוחזרים יחד).
אני מאוד רוצה שזה יצליח ולהגדיל את הסיכויים כמה שניתן....
בעבר הריתי עובר אחד לאחר החזרה של 1 טוב ו-1 בינוני.. (וכשהחזרתי בודדים זה לא הצליח..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014אם העוברים מוקפאים בשתי מבחנות עלייך להפשיר מבחנה אחת ואם שרדו שני נעוברים להחזיר אותם ולקוות להיריון,ובמידה ולא הרית הרי שקיימת אפשרות החזרה נוספת עם שני העוברים שנותרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לדעת אם יש סיכוי לתאומים ע"פbaby708/12/2014
עליית הבטא?
2.12 -243
4.12 -644
6.12- לא בדקתי...
8.12 -4280
לפי החישוב היום 8.12 אמור להיות סביב 2600, לא??
יש מצב לתאומים?
יש לי אולטרסאונד ראשון ב16.12, ניתן יהיה לראות כבר דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר לדעת אם יש סיכוי לתאומים ע"פ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםאני08/12/2014
שלום
אם רירית רחם במחזור טבעי אינה סדירה ודקה אך במחזור עם גירוי נראית טוב, סדירה ועבה יותר כשמונה עד עשר ממ. האם זה בסדר? כלומר באותו מחזור בו הרירית טובה יכול לנקלט הריון? למרות שבאופן טבעי היא תמיד דקה ולא ככ סדירה.
היסטרוסקופיה תקינה צילום רחם תקין בדיקות הורמונליות תקינות. לאחר שלושה הריונות שניים מהפריה. אחד לא התפתח. שני נולד ילד. הריון שלישי ספונטני. שתי לידות קיסריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014אם ההיסטרוסקופיה תקינה עלייך להמשיך בטיפול ולקוות להיריון בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי אסטרודיל ופרוגסטרוןשירי08/12/2014
עשיתי בדיקת דם ביום השני למחזור ערכי אסטרודיל 114 - וערכי פרוגסטרון 1.8 הבנתי שבמחזור בין היום השלישי- לחמישי , ערכי האסטרודיל הם בין 50-150 שזה תקין והפרוגסטרון זה בין 0.5-1.5 ואצלי זה 1.8 יחסית גבוהה ליום השני. האם זה מעיד על תפקוד לקויי כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי אסטרודיל ופרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014אין כל בעיה עם התפקוד שלך -הערכים תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן או בת?מרינה08/12/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 12+4
מרינה08/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בן או בת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014כנראה בן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ ברחםשאלה08/12/2014
שלום,
בת 37 +2 ילדים בהיריונות תקינים.
מנסה להכנס להריון כ- 3 חודשים עם מחזור לא סדיר, כאשר הוסת האחרונה היתה לפני חודשיים.
בבדיקת אולטרה סאונד התגלה פוליפ ב0.4-0.8 ס"מ והומלץ להסיר אותה.
שאלותי הם:
1. האם הפוליפ גורם לאי קבלת מחזור?
2. האם נחוץ להסיר אותו בהתערבות כירוגית או שניתן לקחת כדורים?
3. האם קבלת מחזור באופן טבעי או ע"י לקיחת כדורים לזירוז מחזור יכולה להעלים את הפוליפ?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוליפ ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014לעיתים כפל רירית נראה כמו פוליפ והוא נעלם עם המחזור,בכל מקרה שמדובר בפוליפ אמיתי יש להסירו באופן כירורגי ולא תרופתי,פוליפ רחמי אינו מונע הופעת דמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןאלה08/12/2014
היי
הריון טבעי.
כתמים חומים כבר 4 ימים, עם כאבי בטן חזקים בבטן תחתונה. בא. סאונד הכל תקין. שבוע 8. תאומים.
קיבלתי אנדומטרין פעמיים ביום, בינתיים אין שיפור. אבל אין החמרה. פעמיים שלוש ביום כתם חום סגול גדול.
ביקשתי היום לקבל גסטון, הרופא נתן לי חד פעמי 50 מג השובע ועוד אחד לשבוע הבא ואמר שזה במקום האנדומטרין. לדעתו לא צריך אבל התעקשתי.
ושעץייפ אחרי הזריקה כאבי הבטן נעלמו. ממש הרגשה אחרת.
זה קורה לי גם אחרי נרות האנדומטרין אם כי אחרי כמה שעות הכאבים חוזרים.
אני מבינה שלא נוטים לתת בהריון טבעי וכו' אבל זה מוכיח את עצמו. איך ממשיכים מכאן? לצערי אני אגיע למרפאה של הריון בסיכון רק בעוד שבועיים. הרופא הנוכחי עושה מה שאני מבקש כי מבחינתו זה לא מזיק ולא מועיל. אבל מינון של 50 גר גסטון אחת לשובע זה מעט ממה שאני מבינה, בנות לוקחות כל יום.
מה התמיכה המיטבית במצב כזה?
ועד מתי? בהנחה שאני מבינה שלא הכרחי אבל מאוד רוצה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2014ניתן להעלות את המינון למספר פעמים בשבוע עד להעלמות הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור, ההפרשות נפסקו
אלה09/12/2014כמה שעות לאחר הזריקת גסטון הראשונה.
חברה רופאה הפחידה אותי שאם מפסיקים תמיכה לפני שבוע 12 או לפחות שבוע 9 מלא רירית הרחם צונחת ומתרחשת וסת... ?! אני היום שבוע 8. האם זה שקיבלתי תמיכה בנרות 3 ימים וגסטון אחד מחייב אותי להמשיך עוד כמה ימים/שבועות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור, ההפרשות נפסקו - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/12/2014יתכנו הפרשות דמיות קלות כאשר יורדות רמות ההורמונים אך המצב אינו מחוייב. אם רמות הפרוגסטרון גבוהות מספיק אין בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל שלקחתי זמן קצר
אלה10/12/20144 ימים, השאלה אם זה לא משגע את הגוף להפסיק או שכדאי להמשיך עוד שבוע שבועיים. אני בשבוע 8+1.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגלל שלקחתי זמן קצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/12/2014מספר ימים לאחר הפסקת הדמם הייתי מפסיק את התמיכה היות ומבחינה פיסיולוגית והורמונלית היא מיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לפרופ' אשכנזי וד"ר מכטינגר
אלה10/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז בשבוע 39 הריון IVFחסויה08/12/2014
שלום לרופאים, ותודה על כל העזרה!!!
אני בת 24, הריון ראשון לאחר IVF, הוחזר עובר אחד מוקפא (בשל שחלות פוליצסטיות והזרעות שלא צלחו).
היום נמצאת בשבוע 29, הריון תקין ב"ה!
אני נמצאת תחת מעקב של רופא נשים בקופה שטוען כי אם לא אלד עד שבוע 39, הוא ישלח אותי לבצע זירוז, וזאת בשל הריון מIVF.
אני מאוד רוצה ללדת באופן טבעי, ולא ע"י זירוז שיש לכך השלכות.. האם באמת יש צורך בכך?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז בשבוע 39 הריון IVF - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014בהריון תקין אין סיבה לזרז בשל היותו הריון IVF. עם את, היות ואת בשבוע 29 בלבד, חשוב להעריך בשבועות הבאים את התפתחות העובר, כמות מי השפיר ופרמטרים נוספים הקשורים להריון. כאשר תתקרבי למועד, ניתן יהיה לשקול את הצורך ביילוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעאור08/12/2014
בעלי עשה ב.זרע שעל פי הרופאה שלו תקינה-על הבדיקה כתוב normospermia
היום הייתי אצל מומחית לפוריות שאומרת שיש מקום לעשות בדיקה חוזרת. רוצה בבקשה ברשותכם לשמוע עוד צד...
אלו הנתונים
נפח 5 סמק
צמיגות- חוסר
ph 8
ריכוז 36 מיליון
תנועה: 50%
תנועה פרוגרסיבית תקינה 14%
תנועה פרוגרסיבית איטית 25%
תנועה במקום 11%
תאים לבנים -לא נכתב דבר בשורה זו
צורות פתולוגיות 95
תאור : head and neck pathology
מס תאי זרע 182 מיליון
אגלוטינציה-כן
וכאמור למטה נכתב נומוספרמיה....
אשמח לשמוע האם לדעתכם יש מקום לחזור על כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014הנתונים של בדיקת הזרע נחשבים תקינים.
בדיקת זרע נחשבת תקינה אם היא עונה על הפרמטרים הבאים:
נפח
נפח תקין: 1.5-5 מיליליטר.
חומציות
חומציות (PH) תקינה מעל 7.2.
ריכוז
ערך תקין מעל 20 מיליון זרעונים במיליליטר.
תנועתיות
מעל 40-50% זרעונים בתנועה.
מורפולוגיה
שיעור הזרעונים בעלי צורה תקינה. קיימים מספר קריטריונים וחשוב להתייחס לשיטה לפיה נבדקת המורפולוגיה:
לפי שיטת קרוגר - מעל 14% נחשב תקין.
לפי ארגון הבריאות העולמי מ־2010 WHO– מעל 4% נחשב תקין.
נורמוספרמיה - זרע תקין
באם הבדיקה תקינה ניתן להסתפק בבדיקה אחת. באם היא גבולית - רצוי לחזור עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אור08/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטארונית08/12/2014
שלום רב,
מחר אני נכנסת לשבוע הרביעי וביצעתי בדיקות דם והתוצאה שרמת הבטא היא 510,
לפי טבלאות שהסתכלתי זה קצת גבוה, האם יש סיבה לחשוש?
תודה רבה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014מתי היתה הוסת האחרונה? הבטא אמור להיות בסביבות 100 ביום האיחור, ולהכפיל את עצמו כל יומיים, כך שערך של 510 הוא הגיוני במהלך שבוע 4. כמו כן, הריון מרובה עוברים יכול להתבטא בבטא גבוה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית08/12/2014רק היום נכנסתי לשבוע הרביעי, זה לא גבוה מידיי?
האם יש סיכון להריון חוץ רחמי?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית08/12/2014הוסת האחרונה הייתה ב-10.11, לכן היום זה שבוע רביעי,
עדיין רמת של 510 גבוהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הורמון
מזל08/12/2014היום עשיתי בדיקת דם להריון אחרי ההחזרה לפני שבוע אמרו לי שרמת ההורמון שלי היא 6 וזה אמור להיות 25 מה בדיוק זה אומר?
אמרו לי לחזור בעוד שבוע לעשות בדיקת דם שום מה בדיוק זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הורמון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/12/2014לא ממש הבנתי את השאלה. באיזה הורמון מדובר? האם הכוונה שלך לפרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הורמון
מזל08/12/2014היום עשיתי בדיקת דם להריון לאחר החזרת עוברים לפני שבוע יום שני שעבר והאחות אמרה לי שרמת ההורמון הוא 6 ככה היא אמרה לי מה בדיוק זה אומר
הם לא יודעים עדיין אים אני בהריון או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הורמון
מזל08/12/2014הבטא הוא 6 מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הורמון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/12/2014ערך 6 הוא נמוך לבטא. כדאי לחזור על הבדיקה ולעקוב אחרי רמות הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)