מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי שאיבהלי14/12/2014
שלום,
בת 41 היום אחרישאיבה שהצליחו לשאוב רק 3 ביציות. כמה מצופה לאישה בגילי שיהיו אחרי שאיבה והאם המס הנמוך של הביציות מראה על סיכויים נמוכים להיקלט להיריון? האם יש תקווה או שזה בזבוז של זמן ובריאות? מחר אני אמורה לחייג לדעת מה עלה בגורל הביציות והאם נוצרו עוברים? לתשובתכם אודה
רק רציתי להוסיף שהיו לי המון זקיקים בגדלי טובים לשאיבה ביום שישי עם רירית 12 תלת שיכבתית. והזרע חזק מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזרבה השחלתית 7.1
לי14/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שאיבה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/12/2014מקווה שאכן יהיו הפריות ועוברים איכותיים. עם הגיל כמות הביציות הנשאבות יורדת על פי רוב. שלוש ביציות הוא מספר נמוך יחסית אך יכול להיות מושפע גם מפרוטוקול הטיפול ומינון ההורמונים, בנוסף לגיל, לסיבת אי הפוריות ולרזרבה השחלתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
לי15/12/2014אתמול השאיבה של 3 ביציות היום הודיעו מהיחידה שיש שתי הפריות. האם הסהכוי דיהיו עוברים גדול יותר עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לי16/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014הייתי מתמקד באיכות ולא בכמות,ובשלב זה אין לאבד תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
לי16/12/2014היום שזה 48 שעות אחרי השאיבה נאמר שיש שני עוברים אחד 4 תאים שני 6 תאים. אמרו לי שהם בינוניים כי העובר בעל 6 תאים מתקדם מהר מידי... האם זה לא יכול להסתדר? האם יש סיכוי לשני עוברים כאלה? מחר אמורה להגיע להחזרה. יש תקווה לפי מה שרואים כאן? מה האחוזי הצלחה פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014כדאי יהיה להעריך את מצב העוברים מחר כדי להתנבא לגבי הפרוגנוזה שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לי17/12/2014היום העוברים 10 תאים והיום ההחזרה. מתזכרת שהשאיבה הייתה ביום א. מה מצב העוברים יש סיכוי מכאלה עוברים להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2014לעוברים כאלו קיים סיכוי טוב מאוד להשתרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזר, לא ממש שייך לכאן אבל אשמח ...מילקי14/12/2014
היי,
אומנם לא הפרייה אבל אשמח לדעת
היתכן שיש הריון ? ( לא עשיתי בדיקת דם כי מוזר לי )
כבר עשרה ימים סובלת מכאבי בטן של מחזור ( אציין שבמיוחד בבוקר א"כ נעלם)
כל יומיים מופיע לי כמו דימום קל , יותר נכון בניגוב, כתמי דם חומים ( לא אדום)
המחזור לא מגיע .
פעם אחת היה בבוקר דימום מיד פסק.
היתכן הריון או שהמחזור מגיע בצורה שכזו?
האם בהריון יש דימום וכאבי מחזור ...?
( לא עשיתי בדיקת דם כיון שכל יום שניראה שהינה זה מגיע )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר, לא ממש שייך לכאן אבל אשמח ... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/12/2014יכול להיות גם הריון, חשוב לבצע בדיקת בטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות שיש דימום
שוקו15/12/2014כל בוקר מעט דימום ומפסיק.
בהריון יש דימומים
)זו פעם ראשונה בחיי(
בטוח אעשה בדיקה קצת חוששת אז בודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי החזרת עובריםלוני14/12/2014
שלום,
עברתי החזרת עוברים שלא צלחה וקיבלתי את הדימום/הוסת שלשום, מספר ימים אחרי שהפסקתי את הורמוני התמיכה, כצפוי. אתמול בלילה התעוררתי מכאבים בבטן התחתונה מצד שמאל, מעין דקירות עמומות או התכווצויות שנרגעו לאחר כרבע שעה, ובבוקר נפל לי גוש קרישי מעט גדול מהנרתיק, אני מניחה שזו הרירית שנבנתה והתפרקה. האם הכאבים היו משהו צפוי האם זה משהו שאני צריכה לבדוק או שזה מה שצריך לקרות? אשמח לתשובה כי במחזור הבא אני מקווה להתחיל שוב טיפולים בלי שיתעוררו לי בעיות לא צפויות.... תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014לדעתי ההנחה שלך היתה נכונה ואין צורך להתכונן לבאות בנדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקות דם לביוץ.שירה2714/12/2014
שלום וברכה, ביצעתי היום בדיקות דם ביום ה11 למחזור ולהלן התוצאות :אסטירדיול 374 Lh8.8 ופרוגסטרון 7.8 מזה אומר?? אני שוב אחרי ביוץ?? אם כן איך יכול להיות שבמחזור סדיר (כל 26-28 יום) הביוץ מתרחש ככ מוקדם? תודה על התשובות..אני כבר מתוסכלת ומיואשת..:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובהה
שירה2715/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פיענוח בדיקות דם לביוץ. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014רמת הפרוגסטרון הגבוה יחסית מצביעה שהחל כבר מנגנון הביוץ,במקרה זה מוקדם מהצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' ומשהו נוסף
שירה2716/12/2014מה יכולה להיות הסיבה שהביוץ מתרחש ככ מוקדם מהצפוי?? זה לא תקין נכון??ומה הכוונה החל כבר מנגנון הביוץ? זה אומר שלפי התוצאות הנל אני הייתי ממש ביום הביוץ? או כבר אחרי? אשמח אם תתייחס לכל השאלות. שוב תודה
תודה פרופ' ומשהו נוסף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014בנסיבות מסויימות כמו במצב של רזרבה ירודה,או בגיל מבוגר לעיתים הורמון ה-LH לפני שהזקיק מבשיל -הורמון זה מעורר את עליית הורמון הפרוגסטרון בטרם עת ומשתבש כל תהליך הביוץ והשינויים בביצית וברירית הרחם שהוא אחראי להן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו בדיקות יש לבצע כדי לבדוק אם
שירה2716/12/2014זאת הבעייה אצלי? אגב אני בת 26 ומחזור סדיר..ואם זאת הבעייה מה עושים? איך מטפלים? איך ניתן להכנס להריון??
אילו בדיקות יש לבצע כדי לבדוק אם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/12/2014חזקה על הרופא שלך שידע להתגבר על הבעיה ללא כל קושי ולעזור לך להשיג את מטרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםאוריאן14/12/2014
שבוע טוב
ביום שישי החזרה של עוברים טריים, בליווי של אנדומטרין אחד בוקר ואחד בערב.
מאמש סימנים חומים קלים ,ומהבוקר דימומים, בתחילה סברתי ששאריות מהשאיבה, אך כעת הדם הינו טרי. מה עליי לעשות? האם כבר יכול להיות מחזור? האם מעיד על כישלון?
רב תודות על מענה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/12/2014אין מקום לחשש ,הדמם יכול להגרם גם מגירוי מקומי של צואר הרחם בעקבות השימוש בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר היקרשוש14/12/2014
שלום רב, שאלתי מכוונת אליך שכן מעריכה את כנותך ומקצועיותך.
בת 42, אמא ל 4 בנות שנולדו לאחר הריונות ספונטנים ותקינים(לידה אחרונה לפני 4 שנים)
כעת מעוניינת בבן! פרופיל הורמונלי ביום השישי למחזור FSH=23 .
אני מבינה שהרזרבה השחלתית נמוכה מאד ולאור גילי אני לא מופתעת כלל.
אך האם לאור העובדה שהבדיקה בוצעה ביום ה 6 למחזור ולא ביום 2-5 ניתן להסיק שהתוצאה לא מהימנה והיא תשתנה בצורה קיצונית אם אעשה אותה שוב בימים המתאימים?
האם ייתכן שהרזרבה שלי תקינה?
רוצה תשובה כנה וקשה ככל שתהיה, אחרי הכל שמחה בחלקי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר היקר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2014תרדי מהרעיון.
קודם כל כבר אין לך ביציות שיתנו הריון.
גם אם הכל היה תקין הרי שבגילים אלה לבצע הפריה ולבדוק עוברים למין מביאות להריונות שמסתיימים בלידה רק באופן מאוד נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידק
שוש15/12/2014מזכירה לך FSH 23
האם מתשובתך ניתן להסיק שבדיקת הדם מהימנה על אף שבוצעה ביום 6 למחזור?
רופא הנשים שלי מבקש שאחזור על הבדיקה בין יום 2-5 ואני תוהה האם התוצאה צפויה לשינוי דרמטי?
רוצה לקבל את ההחלטה של רדת מהעניין על סמך בדיקה מהימנה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובת פרופ' בידר
שוש15/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו - אז מה הביה לעשות בדיקה
טלי15/12/2014תעשי בדיקה בימים הרלוונטים ותראי אם התוצאה משתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי את תשובתו של פרופ' בידר
שוש16/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידק - תגובה
פרופ` דוד בידר16/12/2014גם ביום 6 לא צריך להיות ערך כזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שוש16/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין הריון ואין מחזורפולי14/12/2014
שלום, את הווסת האחרונה שלי קיבלתי ב5.11, ביום החמישי אני מתחילה לקחת טמוקסימן במשך 5 ימים וחמישה ימים לאחר מכן אני מבצעת אולטרסאונד זקיקים. בחודשיים האחרונים סביב תאריך הביוץ המשוער אני גם מקבלת זריקת אוביטרייל.
לפני שבוע ביצעתי בדיקת דם להריון ויצא שלילי. יום למחורת הייתי אצל רופא ואמר שמאד מוזר כי ההורמון estradiol שלי 1213, באולטרסאונד שהוא ביצא ראו ציסטה שהוא אמר שמפריע לבואו של המחזור. אך עדיין אין סימן למחזור. האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהריון או שמחזור לי החליט לדלג אם כן מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הריון ואין מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2014אני לא מכיר טיפול בטמוקסיפן בפיריון.
אם כבר נותנים זריקה צריך היה לבדוק רמת אסטרוגן ופרוגסטרון לפני הזריקה.
לא קיבלת וסת כי כנראה לא היה ביוץ ואם תעשי בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון נדע מה קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הריון ואין מחזור - פרוגסטרון
פולי14/12/2014בבדיקת דם להריון שעשיתי בדקו לי גם פרוגסטרון ויצא 11.81. זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הריון ואין מחזור - פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר16/12/2014שיגיע עוד מעט הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivf בטא 150לירז14/12/2014
שלום
לפני שבועיים החזרה של שני עוברים יפים.
היום בבדיקת בטא יצא 150 אבל מאתמול יש דימום לא חזק
מלווה בכאבי מחזור.
מה ניתן לעשות כדי להפסיק את הדימום ושהריון יצליח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטרון
לירז14/12/2014בנוסף לבדיקת בטא 150 תוצאת פרוגרסטרון יצא 19.5 האם זה תקין
או שיש המלצה אחרת ?
תודה לירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIvf בטא 150 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2014לא ניתן לעצור דימום אל כדאי להוסיף זריקות פרוגסטרון לתמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונדחסוי14/12/2014
ביצעתי אולטראסאונד בשבוע שעבר שבוע 7+2 ונצפה דופק
לא מרגישה תופעות של הריון למעט כאבים בגב התחתון מדי פעם ובחילות שפסקו
האם ניתן לבצע השבוע שוב אולטראסאונד וגינלי לבדוק שהכל תקין עם העובר?
נקבע לי מועד לשקיפות רק בשבוע 12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטראסאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2014אין כל בעיה עם ביצוע אולטרסאונד נוסף אפילו אם זה למטרת הרגעתך שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה שבוע 14דנה14/12/2014
שלום, בהריון מ ivf שבוע 14+4, הבוקר הופיעה הפרשה חומה בהירה בניגוב, בכמות לא מעטה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה שבוע 14 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2014הפרשה חומה זה בעיקר דמם קל לפני מספר ימים, וזה יכול להיות ממקורות שונים אך זה לא משהוא משמעותי.
צריך לראות מה רואים באולטרה-סאונד והיכן מיקום השליה וכמו כן צריך לבדוק אותך ולראות מראה הצואר.
בגדול הפרשות רבות קיימות בהריון ובגדול זוהי תופעה לא מסוכנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי מהרופא והוא ראה
דנה14/12/2014שהשילייה מעט נמוכה ולדעתו זו הסיבה להפרשה. האם זה הגיוני? ממה זה נובע? איך משפרים את זה? אשמח לקבל קצת מידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי מהרופא והוא ראה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/12/2014שליה נמוכה יכולה להיות סיבה לדימום בהחלט. במרבית המקרים השליה עולה עם התקדמות ההריון והדמם נפסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה תוך 40 שעותדין דין13/12/2014
החזרה תוך 40 שעות מרגי השאיבה
עובר אחד טוב והשאר לא
מעל גיל 30 , אז ניתנה לי אופציה להכניס 2 שאחד טוב והשני לא טוב
1) האם שאיבה פחות מ48 שעות עדיין בגדר התקינה ?
( קראתי שלפחות 48 שעות מחכים)
2) להבא לא עדיף להמתין עוד יום בשביל ששני העוברים יוכלו
להתפתח כראוי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה תוך 40 שעות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/12/2014אם יש רק עובר אחד טוב, להבדיל ממצב שיש הרבה ביציות ואפשר ביום 3 לבחור את העוברים הטובים,אז במקרה שלך זה לא משנה ואפשר להחזיר אחרי יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות בזמנים שוניםמור13/12/2014
שלום רב,
בחודש פברואר ומרץ השנה עשיתי שתי הזרעות רצופות בשילוב כדורי איקקלומין שלא צלחו לאחר מכן לקחתי הפסקה ממש ארוכה עד לחודש נובמבר ( לפני כחודש) שכבר טופלתי באמצעות זריקות פיורגון שגם לא צלחה והחודש שוב הזרעה אך עם מנופיור..כלומר עד עכשיו עברתי 3 הזרעות כושלות לצערי וההזרעה הרביעית מקווה שתצליח , יש לציין כי יש לי פרופיל הורמנלי תקין עם ספק לשחלות פוליציסטיות למרות שהמחזורים שלי סדירים ואין לי שום תסמין חריג , אך יש חודשים שכנראה בהם אני לא מבייצת.. וזרע במצב טוב. בנוסף אני בת 23...
השאלה היא, האם זו נחשבת להזרעה רביעית לפי אחוזי ההצלחה של הסטטיסטיקה? כלומר הסטסטיסטיקה עומדת על אחוזי הצלחה גבוהים בהזרעה רביעית רצופה, אך זו אינה רצופה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות בזמנים שונים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/12/2014הסיכוי להצליח תלוי בסיבה חאי הפריון ובגיל האשה. באם הפרופיל ההורמונלי שלך תקין והיות ואת צעירה, סיכוייך טובים ואין חשיבות אם ההזרעה רצופה או לא. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטלאנונימית13/12/2014
היי.. שבוע טוב.
רציתי לשאול, התחלתי לקחת פרנטל בתור תוסף תזונה, הבעיה שהוא גורם לי להקיא תוך פחות מעשרים דקות מהרגע שלקחתי אותו.
יש תוסף תזונה אחר שמתאים להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנטל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/12/2014את יכולה לקחת תוספים טבעיים או כל ויטמינים אחרים לנשים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חמישיעדי13/12/2014
בת 38 יש לי 4 בנות מטיפולים.
מאוד רוצה ילד נוסף - בן.
האם אחרי 4 בנות יאשרו לי טיפולים לבן?
הבנתי שמאשרים מהילד החמישי.. איך ניתן לעשות זאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מצב עכוזקרן13/12/2014
שלום
האם במצב עכוז שלייה אחורית התנועות הן חלשות יותר מאשר מנח ראש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצב עכוז - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2014לא אמור להיות שינוי מהותי ,אם כי מיקום הגפיים התחתונות השונה עשוי להתבטא בתחושה מופחתת של תנועות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)