מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום חוזרדנה23/08/2014
אני אחרי הזרעה וטיפול בגונל F ואוביטרל גילו שיש לי המטומה בגודל 20X30 מ"מ מחוץ לשק ההיריון לעובר היה דופק אני בשבוע 7 אני מקבלת אוטורוגסטן 200 מ"ג פעמיים ביום הדימום פסק ועכשו אחרי 6 ימי טיפול חזר שוב דימום מועט ויש תחושה של מעט לחץ בבטן תחתונה האם לרוץ שוב למיון? האם להמתין? מה לעשות אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום חוזר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2014תמשיכי עם הנרות ובבצעי ביקורת חוזרת מחר,אין כל טיפול נוסף מלבד הטיפול שאת ממילא מקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאחסויה23/08/2014
הי,
ביום חמישי הבא הייתה 1274 לאחר הכפלה יפה ואף נקבע לי תור ליום א הקרוב לUS.
היום עשיתי בדיקת לייף פלוס בייתית שאמורה לזהות גיל הריון.
יש בבדיקה 5 מקלונים הרגישים לבטאות שונות:
1. 25
2. 100
3. 500
4. 2000
5. 10000
ציפיתי לראות את 2 הפסים במקלונים 1-4 כולל.
אך לא... רק 3 המקלונים הראשונים היו עם 2 פסים.
חזרתי שוב על הבדיקה... וגם בפעם השנייה לא היו 2 פסים.
מה זה אומר? בטא יכולה לרדת פתאום?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2014הייתי ממליץ לך להמתין לבדיקת האולטרסאונד ולא להסתמך על בדיקות עם רגישות וספציפיות נמוכה לזיהוי הקשר בין גיל ההריון למצב ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכה לא אמינה בכלל..דוגמה למצב הפוך
אני23/08/2014לי בבטא 60 הבדיקה הראתה שני פסים בערכים הגבוהיים ..
שתי בדיקות למעשה ..ויום למחרת בטא 12 .
לא להסתמך על הבדיקה הזאת ..נתנה לי תקוות שאו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
מיטל23/08/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לא אמינה.
מיטל24/08/2014אכן לשמחתי...
הבדיקה של לייף. לייף פלוס לא הראתה תשובה נכונה עבורי, וזאת על אף שפעלתי על פי ההנחיות.
ביום חמישי כאמור הבטא הייתה 1276
ביום שבת עשיתי פעמיים את הבדיקה שאמורה להיות רגישה לבטאות שונות,ף ולפי הבדיקה הבטא שלי הייתה נמוכה מאוד.
היום עשיתי בדיקת הכפלה במעבדה והרגע קיבלתי תשובה של 3160 בטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה להורמוניםמיכל23/08/2014
בת 36
בשני טיפולי iui לקחתי 150 מנופור שהועלה ל 225 בגלל חוסר תגובה
גויס רק זקיק 1
האם זה עלול להעיד על רזרבה שחלתית נמוכה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להורמונים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/08/2014כן, אך כדאי להתייחס גם לפרמטרים נוספים כמו FSH ובדיקת AMH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי צפוי ביוץמיכל22/08/2014
מטופלת במנופור
יום 19 למחזור
נצפה זקיק 16, רירית 5
E2=660 ופוגסטרון קטן מ 2
מתי לדעתך הביוץ ?
איך היית ממשיך ?
מתי אוביטרל ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי צפוי ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/08/2014הזקיק מתפתח אך עדיין הרירית דקה יחסית וההורמונים נמוכים.
כדאי לחזור על הבדיקות ביום ראשון.
לפי התוצאות נוכל לתת לך מידע מדוייק יותר לגבי מועד האוביטרל. כרגע מוקדם מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורי22/08/2014
יום שני ה11.8
עשיתי הזרעה יחד עם אוביטרל באותו הזמן
בגלל שבעלי טס לחול זאת הייתה הברירה היחידה שלנו
מתי אפשר לעשות ב.דם להריון?
האם ביום ראשון הקרוב זה בסדר או שזה ממש מוקדם?
פשוט אני ממש חסרת סבלנות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה בבקשה
מורי23/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2014בדיקה מוקדמת בהחלט אפשרית אחרי 14 ימים מההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות בדיקת בטא?דנה22/08/2014
היתה לי החזרהב-11/8. הזרקתי אוביטרל שלם ביום ההחזרה וביום הרביעי לאחר ההחזרה 14/8עוד אוביטרל שלם. האם אוכל לעשות בדיקת בטא 12 יום מההחזרה? ב- 24/9 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לעשות בדיקת בטא? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/08/2014כן, אין בעייה לעשות בטא ב-24.8 שבועיים לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןדנה22/08/2014
שלום
שאיבה ב4/9 החזרה ב8/9
אתמול בדיקה בטא 300
איזה שבוע אני והאם יש סיכויי לתאומים???
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/08/2014שבוע 4 להריון. סיכוי לתאומים קיים אך כמובן צריך להמשיך מעקב בטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאליאת22/08/2014
שלום,
לפני יומיים בבדיקת בטא הייתה לי תשובה 54 היום בבדיקת הדם עלתה הבטא ל 78
ברור שהבתא לא הכפילה את עצמה...האם מינסיונכם יש סיכוי להריון תקין? אמרו לי לחזור על הבדיקה ביום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2014מתקבל הרושם שמדובר בהריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת22/08/2014שלום,
בהנחה שההריון אינו תקין ובגלל שגיל ההריון צעיר יש סיכוי שתהיה הפלה טבעית או שאצטרך לעבור גרידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/08/2014כן, בהחלט יתכן שייספג ספונטנית במידה ולא תקין.
עם זאת, חשוב לעקוב אחרי הערכים של הבטא והמגמה שלהם ( עליה או ירידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים
ליאת24/08/2014בהמשך לתוצאות הבטא, בבדיקה שעשיתי היום הבטא כמעט הכפילה את עצמה מ 78 ביום שישי קפצה ל 178 - האם יש מקום לאופטימיות??????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ליאת24/08/2014תיקון הבטא קפצה ל 148
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
פרופ` דוד בידר24/08/2014הבטא לא עולה באופן תקין ויש לעקוב אחרי הבטא.
לחזור על הבדיקה בעוד יומיים ואם לא עולה טוב יש להיבדק ולשלול הריון מחוץ לרחם.
אם יורדת יש לדאוג שתהיה במגמת ירידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאני22/08/2014
השבוע ביום רביעי עשיתי היסטרוסקופיה ופיפל , זה היה היום ה 23 למחזור , מאז היו לי דימומים ממש ממש מועטים שאפילו לא הייתי צריכה לשים פד ואתמול כבר נעלמו לחלוטין , היום זה היום ה 25 למחזור , והדימום ממשיך יותר אינטנסיבי , כרגע רק בניגוב ,והשתן נהיה גם קצת ורדרד (סליחה על התיאורים..) אז בטח המחזור כבר בדרך היום או מחר כזה , נכון?או שזה בגלל הפעולה? כי גם ככה זה הימים שאני צריכה לקבל בין כה וכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2014הדמם בעקבות הפעולה התמזג עם הדמם של מחזור הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוטרוגסטןלוני22/08/2014
שלום,
אני לוקחת כשלושה שבועות 400 מ"ג של אוטרוגסטן, בבוקר, ו- 400 מ"ג בערב דרך הנרתיק (שני נרות כל פעם). שמתי לב לאחרונה שיש לי גירוי קל בנרתיק, המקום לח רוב הזמן, קצת שורף ומעט מגורה. האם זה בסדר? האם יתכן שהתפתחה בעקבות זאת פטרייה? מה עליי לעשות? אשמח לתשובה בהקדם, תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2014מדובר בגירוי דלקתי או רגישות יתר לתכשיר -בכל מקרה עלייך להיוועץ ברופא לגבי המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין לא הצלחתי להבין ולא כל כך רגומעיין22/08/2014
לא רגועה
עשיתי שטיפה עם דוש וגינלי כזה עם בלון וצינורית ארוכה שמגיעה עד צוואר הרחם של שבתוכה היה כוס מים עם כפית חומץ יומיים לפני ביוץ על מנת לנסות להרות בת הפחד שלי- הבנתי שלקראת הביוץ צוואר הרחם נפתח כ 15 מ"מ ואני מאוד חוששת עכשיו האם יכול להיות שהנוזל נכנס גם לרחם? לפני שלושה שבועות עברתי צילום רחם ובמהלכו נפתחה חצוצרה חסומה ואני חוששת האם המים מהשטיפה שנכנסים שם בלחץ יכולים לגרום להפרשות הפוריות לחדור פנימה ולסתום שוב את החצוצרה?
בבקשה תענו לי עם הסבר.... תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין לא הצלחתי להבין ולא כל כך רגו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2014אין שום סיכוי לכניסת המיים לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לא לזה שיכנסו ההפרשות הפוריות לח
מעיין22/08/2014לחצוצרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לא לזה שיכנסו ההפרשות הפוריות לח - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/08/2014אין חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב מוקפאים עם אסטרופםיום אחד21/08/2014
שלום, אני לקראת סבב מוקפאים.
קיבלתי וסת. היחידה בה אני מטופלת בחופשה עד ה 31.8 (ביום זה אהיה ביום ה 12 למחזור). נאמר לי לקחת אסטרופם מהיום השלישי למחזור 3 פעמים ביום ו ב 31.8 יום מחזור 12 להגיע אליהם לבדיקת אולטרסאונד ובמידה והרירית תהיה מוכנה נעשה הפשרה והחזרה.
השאלות שלי:
האם לא אמורים לעשות גם בדיקת דם?
האם יום 12 עם אסטרופם עלול להיות מאוחר?
כמה זמן לוקח להפשיר עובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבב מוקפאים עם אסטרופם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/08/2014החזרת מוקפאים לאחר תמיכה הורמונלית לבניית הרירית מאפשרת גמישות בתאריכי ההחזרה. ההחלטה מתי להחזיר את העוברים מתבססת על עובי רירית הרחם ולכן האולטראסאונד. יום 12 איננו מאוחר מדי ואין לך סיבה לדאוג. ההפשרה מהירה ולוקחת פחות משעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב מוקפאים עם אסטרופם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר22/08/2014החזרת מוקפאים לאחר תמיכה הורמונלית לבניית הרירית מאפשרת גמישות בתאריכי ההחזרה. ההחלטה מתי להחזיר את העוברים מתבססת על עובי רירית הרחם ולכן האולטראסאונד. יום 12 איננו מאוחר מדי ואין לך סיבה לדאוג. ההפשרה מהירה ולוקחת פחות משעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב מוקפאים עם אסטרופם - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאדנה21/08/2014
האם הגיוני שקיבלת היום תשובה של בדיקת בטא 300
ובדיקה ביתית יצאה שלילית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2014בדיקת בטא בדם מדוייקת יותר. הייתי סומכת עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורטוקולנטלי21/08/2014
שלום, אני צריכה להתחיל פורטוקול לשאיבה והקפאת ביציות
היום יום שני לווסת, בדיקות דם
E2 - <70
פרוגסטרון - 2>
LH- 2.5
FSH- 10.1
מתאים להתחיל פורטוקול היום ?
אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורטוקול - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2014כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור וטיפולי פריוןגלי21/08/2014
שלום רב,
אני עוברת טיפולי IVF (גונל F, מונפור, צפרוטייד) עם רקע של אנדומטריוזיס בדרגה 4 שמקשה מאוד על חיי היום יום . בכל פעם שטיפול נכשל ומגיעה ההוסת אני סובלת מכאבים בכל חלקי הגוף, מחולשה שנמשכת בין יומיים לשבוע עד כדי כך שאינני מצליחה לצאת לעבודה ומריבוי יציאות וחוסר תאבון.
חשבתי לשלב דיקור סיני גם לצורך הפחתת הכאבים לפני/בזמן הוסת וגם כחיזוק ועזרה אחרי החזרת העוברים.
המדקר הציע גם שילוב של צמחי מרפא שונים שתפקידם לשבור תקיעות דם ולחזק את מערכת העיכול ותמיכה בהתפתחות הביצית.
אשמח לדעת אם אתם רואים בעיה כלשהי בשימוש בצמחי מרפא לפני ו/או בזמן הזריקות ההורמונילות
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור וטיפולי פריון - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014אין שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)