מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדר מכטינגראחת02/09/2014
הי
עם רזרבה שחלתית נמוכה, בנסיון להרות.
כתבתי בעבר על כאבים באגן שמאל, שחלה שמאלית ורצפת האגן. יש שרירן שמאלי סב סרוטי בקוטר 6.6 סמ.
אני הולכת למומח הלאנדומטריוזיס בשבוע הבא. זה דבר אחד.
אבל איך שוללים קיומה של דלקת או זיהום באגן?
בשקיעת דם תמיד הערכים אצלי גבוהים.
השאלה איך יודעים שהמקור הוא שם?
עברתי הזרעה לפני יומיים, הפריה מתוכננת לביוץ הבא במידה ולא ניקלט (והלוואי וניקלט ונפסיק להציק לכם פה בפורום :) ).
גם ככה בירור של כאב כזה זה סיפור. אבל איך מגיעים לרופא שיודע לאבחן דלקת?
הייתי גם אצל אורטופד שאמר שייתכן שהכאבים הם מבלט שקיים בעמוד שדרה תחתון - אבל הכאבים שלי עצומים באגם שמאלי, בחיבורים במפרקים, אפילו בישבן השמאלי בעצם, כאב של דלקת כמעט, אני צולעת מרוב כאב ובבדיקות גניקולוגיות זה קטסטרופה, השחלה השמאלית כואבת ורצפת האגן (שמה הקשר בין שתיהן?) והעובדות הן שבשתיהן יש כאבים גם חיצוניים, אם רופא ילחץ על השחלה מצד שמאל או על הגב התחתון או על האגן השמאלי, אני אקפוץ מכאב.
האם מנסיונך כאבים אורטופדים מורגשים גם בחלל הרחם?!
אני מנסה להבין מה קורה כי זה נראה לי לא אחראי להיכנס להפריה עם כאב כזה. הכאב מזכיר אב של צבת חזק, לפיתה של המקום באזור שחלה שמאל, כמו נמק אפילו... כמובן שאני מבצעת א סאונדים לרוב בגלל מעקבי ביוץ ואין ממצאים בשחלה.
תודה רבה ואשמח לסדר. ממה מתחילים ואיך בודקים מה.בעיקר דלקת שזו התחושה. לאור הצליעה באגן והכאבים באזור כולו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/09/2014הי,
לפי הנתונים שאת מציגה דרוש אכן בירור מקיף שלא יכול להתבצע במסגרת הפורום שלנו.
מציעה לפנות לרופא המטפל שלך לבדיקה מקיפה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשתף
אני02/09/2014הי.
גם לי יש כאב כרוני באגן המקרין למפשעה, בטן תחתונה , צריבה בעצמות הישיבה והקרנה לרגל. כל בירור שעשיתי, בין אם גניקולוגי או אורטופדי, לא העלה דבר. הכאבים החלו לפני שנתיים בדיוק וקיימים לצערי גם כיום, מדי יןם, אך בעוצמה הרבה יותר פחותה מבעבר. הוצאתי את מיטב כספי על רופאים, הייתי באינספור בדיקות, מחול מטורף של להבין מה יש לי. החוסר וודאות הטריף ועדיין מטריף אותי מה יש לי. יחד עם זאת כן המשכתי בטיפולים : שבע הזרעות וארבע הפריות. ולשמחתי אני כעת בהריון. וגם עכשיו יש לי כאבים. אך באתי לעודד אותך ולהגיד לך שאל תוותרי. ייתכן וזה הקרנה ממקום אחר ולא מהרחם. מאחלת לך שתקלטי במהרה וכמובן מזור לכאבייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
אחת04/09/2014תודה רבה על הדברים
קודם כל מזל טוב גדול, אני מש שמחה בשבילך.
תיארת בדיוק את הכאבים שיש לי, אשמח אם תשאירי מייל כדי שאוכל לכתוב לך.
יש לי כמה שאלות שאולי יפתרו הרבה המריצות שלי.
והכי חשוב - האם משהו מהכאב מפריע להריון?
האם יש לך רזרבה נמוכה (שאולי קשורה לכאב או למקור שלו, אני תוהה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיני ivfoooo02/09/2014
מטופלת בחול. עם עבר של הפריות. שני ילדים. אחד מהפרייה ואחד ספונטני. רירית רחם דקה 4-5 ממ וזרע לא הכי טוב. מורפולוגיה 3%
מנסה להרות שנה וחצי. הפריה אחרונה קיבלתי 450 גונל וצטרוטייד ונשאבו 18 ביציות. 13 היו בשלות. 9 הופרו אך נותרנו רק עם 6 עוברים טובים או סבירים. נעשתה החזרה של טריים ואחכ מוקפאים ולא נקלט.
שוקלת לעשות מה שנקרא מיני ivf לא נפוץ בארץ אבל בחול תופס תאוצה. גירוי קל של השחלות עם לטרוזול/איקקלומין מיום 2 אחכ מוסיפים גונל בתקווה ל3-4 ביציות טובות את העוברים כולם מקפיאים והחזרה במחזור הבא כשה רירית מוכנה וטובה.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיני ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014אין בעיה בביצוע הטיפול הייעודי על בסיס גירוי הורמונלי מינימלי,יחד עם זאת עדיין איני רואה סיבה מדוע לא לבצע את הטיפול הייעודי הבסיסי כפי שעשית במיוחד לאור העובדה שרירית הרחם שלך הינה דקה ,וטיפול עוצמתי יותר עשוי להניב רמות הורמונליות גבוהות יותר העשויות להשפיע לטובה על רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהטלי01/09/2014
לאחר ivf - ברוך השם שבוע 8 יש תאומים עם דופק
תמיד היתה לי רירית דקה שהגיעה גג ל5.5 ס"מ
במהלך הטיפול האחרון עשיתי דיקור, לקחתי אספירין וויטמין e
לא יודעת מה השפיע - אבל ברוך השם אני בשבוע 8
השאלה שלי: האם עדיין יש השפעה של הרירית הדקה בשלב הזה?
זה יכול להשפיע בשלבים מאוחרים?
או שעברתי את סאגת הרירית הדקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014עם ההריון רירית הרחם הופכת לדצידואה הריונית והיא מתעבה,בשלב זה של ההריון ההשפעה חלפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמורי01/09/2014
הומלץ לי לעשות היסטרו+ ביופסיה מרירית הרחם
יש לציין שבדיקת פאפ שלי לפני 4 חודשיים יצאה תקינה
סובלת מדימומים\הפרשות בין וסתיות
רק שמעתי ביופסיה נעשה לי רע ופחד תקף אותי
האם עושים ביופסיה רק לשם בדיקת של המחלה הנוראית?
או שיש עוד סיבות למה לעשות ביופסיה ?
אשמח לשמוע תגובתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
מור02/09/2014האם בדיקת ביופסיה מרירית הרחם יכולה לפגוע ברירית הרחם ?
כי הרירית שלי מצויינת כל חודש ואני לא רוצה "להרוס" משהו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014הביופסיה אמורה לספק הסבר על הרקע לדימום,מלבד האפשרויות האורגניות (פוליפ,מיומה וכו)הסיבה השכיחה הינה הפרעה פונקציונלית הנובעת מבעיה הורמונלית-גם למצב זה הביופסיה תיתן תשובה ואפשר יהיה לתת טיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך שואלת
מורי02/09/20141.האם זה יכול לפגוע ברירית?
2.בדיקות ההורמונים שלי תקינים האם זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ובהמשך שואלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014הביופסיה היא שטחית ביותר וסיכוי לפגיעה ברירית נמוכים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי תמיכהאפרת01/09/2014
היי,
הביוץ אצלי סדיר, 13 יום אחרי הוסת.
בחודש האחרון לקחתי קרינון לתמיכה אחרי החזרת מוקפאים (שלא הניבה הריון) וכתוצאה מכך המחזור איחר ב 3 ימים.
מתי יהיה הביוץ הבא? 13 יום אחרי קבלת המחזור בפועל (באיחור) או 13 יום מהיום שהייתי אמורה לקבל וסת במקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ אחרי תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014מאפייני הביוץ שלך לא אמורים להשתנות בעקבות נטילת התמיכה,בכל מקרה כדאי לבצע אולטרסאונד כדי לאתר את המועד הסביר לביוץ שלך וזאת על מנת לדייק יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ניתוחיתאני01/09/2014
שלום
מאיזה יום במחזור ועד איזה יום ניתן לבצע את הניתוח?
אני ביום השלישי למחזור, זה בסדר שגם ממחר אקח גלולות על מנת שהרירית לא תתעבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה ניתוחית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/09/2014כן, הרירית עדיין דקה בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני בלי גלולות וביום
אני01/09/2014החמישי אני עושה את הניתוח זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אני בלי גלולות וביום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014כל עוד אין שרידי דמם זה בסדר לבצע היסטרוסקופיה ניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות בזמן מחלהI am her01/09/2014
הי,
אני אמורה לעבור מחר שאיבת ביציות. אני חולה כבר מספר ימים (האמת היא שמאז תחילת הצטרוטייד)- סוג של מיני שפעת או משהו, טיפה חום, כאבי גרון/אוזן/ראש. האם יש מניעה במצב זה לבצע את השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
I am her01/09/2014בנוסף, יש לי 20 ומשהו זקיקים, כחצי מהם מעל 18 ממ. האם כולם נשאבים ומופרים? מה אחוז ההצלחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקרה שמישהי תחפש תשובה לשאלה דומה
I am her02/09/2014לא קיבלתי מענה בפורום אבל למקרה שמישהי תחפש תשובה דומה בעתיד- נראה שבמצב הנוכחי (שפעת או משהו עם קצת חום והרגשה כללית זוועה) אין מניעה לבצע את ההליך.
בהצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למקרה שמישהי תחפש תשובה לשאלה דומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014במקרה של שפעת מזדמנת אין כל מניעה מביצוע הטיפול,אם המצב חמור יותר מאשר חולשה קלה וחום קל יש לפנות לרופא המרדים ולקבל את חוות דעתו לביצוע השאיבה וזאת לפני מתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהילנה01/09/2014
אני שבוע אחרי הביוץ , אמרו לי שבדיקת ביוץ תראה חיובי במידה ויש הריון האם זה נכון? ואם זה שלילי אז אין הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/09/2014שבוע אחרי ביוץ אנו מצפים לבדיקת פרוגסטרון מעל 10 שתראה כי אכן היה ביוץ.
עדיין מוקדם מדי לאבחון הריון בשלב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך amhאני01/09/2014
ערך amh 1.19
נבדק אחרי המלצה שלכם בגלל עלייה fsh בתוך שנה מ 7.5 ל 11
בת 29 ..5 שאיבות 6 החזרות ..ב2 נקלטתי אבל נפלו .
אני מגיבה טוב לטיפולים..
האם הערך לא נמוך לגילי והאם זה רומז שצריך למהר בטיפולים ?
האם במצב הזה יתאים לי פרוטקול ארוך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך amh - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2014בדיקת ה AMH היא מיותרת לגביך ואת צריכה להמשיך לנסות וצריך לעשות ברור להפלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור הפלות
נונו02/09/2014תודה לך
קרישיות יתר תקין חוץ מMTHFR הטרוזגוטי שהבנתי שכמעט לחצי אוכלסייה יש את זה
תת פעילות של בלוטת התריס אבל מאוזנת עם נוגדנים
צילום רחם תקין
זרע תקין
רירית רחם לפי הספר אבל בכל זאת עושה הסטרוסקופיה עוד כמה ימים.
נוטלת פרדניזון ומזריקה קלקסן מניעתי .
מה אתה ממליץ עוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור הפלות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2014להמשיך לנסות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני טיפולשיר01/09/2014
שלום רופאים יקרים, הייתי אמורה לעשות מחר בדיקת דם ואולטרסאונד לפני טיפול, כיוון שעדיין לא קיבלתי אישור מקופת חולים אני לא אלך מחר. הפסקתי גלולות לפני יומיים האם אני יכולה להמשיך לקחת היום גלולות עד שאקבל אישור ואז אפסיק? הטיפול היה אמור להתחיל 4 ימים לאחר הפסקת הגלולות. לא יודעת מה לעשות אודה לעזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפני טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2014יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! עוד שאלה בבקשה
שיר02/09/2014אתמול לקחתי גלולה בהתאם לתשובתך. אחרי שלקחתי גלולה החלו לי כאבי בטן קלים כמו לפני קבלת ווסת והפרשות חומות. האם זה אומר שבגלל שלא לקחתי 2 גלולות אקבל ווסת למרות שאתמול לקחתי גלולה והיום אקח שוב? האם זה יכול לבטל את סבב הטיפול שמתוכנן לעוד מספר ימים (כשאקבל אישור מהקופת חולים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה! עוד שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2014יכול להופיע דמם ,בכל מקרה התחלת הטיפול לאחר הפסקת הגלולה הינו לאחר חמישה ימים מהפסקת הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לקראת הזרעהאני01/09/2014
בעוד בערך 10 ימים.
העניין הוא-שאתמול נמצא אצלי זיהום באגן.ברמה בינונית מלווה בחום
אפשר למרות זאת לבצע הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לקראת הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2014אם זה באמת זהום אגני אז לא לעשות טיפול בהזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לאמת וודאית
טלי01/09/2014שאכן מדובר בזיהום אגני?
בעוד שהאבחנה בבי"ח בוצעה בזמן ווסת.
ולא ניתן היה לקחת תרבית.
הכל היה רגיש וכואב ועדיין מורגש. כולל השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לאמת וודאית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/09/2014האם עברת לאחרונה הסטרוסקופיה/ הזרעה/ צילום רחם או כל פרוצדורה נוספת שבמהלכה נכנסו לרחם?
האבחנה כוללת בדיקות דם בהן רואים סימני זיהום - לויקוציטים מוגברים ובדיקת רופא.
בכל מקרה, אני לא ממליצה על הזרעה החודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם היסטרקופיה וגם צלום רחם
אני01/09/2014עברתי לפני כ-4 חודשים
אז קשה לי להאמין שזה מזה.
בעבר היה לי דלקת באגן קשה (שהיתה לאחר הפלה שלוותה זיהום של הרחם בשבוע 12)
וכן. ראו תסמינים של דלקת בבדיקות דם.
באיזה מצבים עדיף שלא לעשות הזרעות בכלל?
כי פעמיים היה לי זיהום כזה בהריון בשבוע 12 אמנם חריף הרבה יותר שלווה באשפוז ממושך. -אבל האם בכלל ניתן לקשר בין המצבים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לעשות בכלל??הוא דווקא הפעם הזאת?
טלי01/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לעשות בכלל??הוא דווקא הפעם הזאת? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו דווקא הפעם הזאת?-לא קבלתי מענה-
טלי01/09/2014השאלה רק קפצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לעשות בכלל??הוא דווקא הפעם הזאת? - תגובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/09/2014האם עברת לאחרונה הסטרוסקופיה/ צילום רחם/ הזרעה או כל פעולה אחרת שיכולה לגרום לזיהום ברחם?
החודש הייתי נמנעת מהזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לעשות בכלל??הוא דווקא הפעם הזאת? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/09/2014לא כדאי החודש.
תעשי בחודש הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב01/09/2014
שלום
האם אפשר לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית והזרעה באותו החודש?
אם הבדיקה תהיה כשבוע לפני הביוץ המשוער.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2014בעיקרון ניתן לעשות זאת ,בתנאי שהפרוצדורה לאתעורר דימום העלול להימשך עד למועד הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפאילנה01/09/2014
שלום
אני בתחילת הריון (שבוע 4+4)
נקבעה לי מזמן בדיקת פאפ למחר.
האם עורכים בדיקה זו בזמן הריון?
בברכה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2014כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך פורטוקולנוי31/08/2014
שלום,
יום 10 לפורטקול
שני זקיקים 14 מ"מ , 13 מ"מ
E2-1665
פרוגסטרון-2.4
1 כדאי להמשיך פורטוקול או לנסות חדש חודש הבא?
2. מאיזה גודל זקיק מינימום יש סיכוי לביצית בשלה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך פורטוקול - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/08/2014בזקיק מעל 16ממ ניתן למצוא ביציות בשלות.
לא כתבת האם את מקבלת טיפול תרופתי ומהו.
בכל מקרה, מוקדם "להספיד" את החודש וכדאי לחזור על הבדיקות בעוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ...
נוי31/08/2014תודה על תשובתך
יום 10 להורמונים ויום 12 לווסת
גונל F 450 + שלושה אמפולות מנוגון + צטרוטייד
שוב אציין
אני רווקה בת 38 יש רזרבה שחלתית AMH 0.35
מטרתי לשאיבה והקפאת ביציות
מה שקרה שהזקיקים התחילו לגדול ביום 8 להורמונים
1. כדאי להמשיך פורטוקול נוכחי עם 2 זקיקים (14.5 מ"מ, 12 מ"מ וקטנים)?
2. ע"פ מה שכתבתי יש סיכוי בשאיבה והקפאת ביציות ?
אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2014בנסיבות הגיל והרזרבה השחלתית והתגובה שלך לטיפול הייתי ממליץ לך לשקול לעבור למחזור הפריה מלא עם החזרת עובר/עוברים במחזור הטרי,במקום הליך של הקפאת ביציות העלול להיות דל יבול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי הזרעהאחת31/08/2014
הי
יש לי דימום קטן, כתם אחד כשעה אחרי ההזרעה.
גם בניגוב היה מעט דם טרי.
סיבה לחשוש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי הזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/08/2014אין סיבה לחשוש. דימום מיד לאחר הזרעה יכול להגרם מהקטטר בו הוחדר הזרע לרחם והפעולה עצמה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)