מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא ברור לי...מעיין21/08/2014
שאלתי לפני כמה ימים אבל אולי לא ניסחתי את האלה כמו שצריך
אנו מנסים להרות בת ומנסים את היטה של השטיפה עם החומץ
יום לפני הביוץ עשיתי שטיפה עם דוש וגינלי שקניתי בסופר פארם.... עם צינורית ארוכה שמגיעה עד צוואר הרחם ועשיתי שטיפה של מים עם חומץ האם לאור העובדה שהצוואר פתוח לקראת הביוץ הנוזל החדרתי יכול להיכנס גם לרחם ולחצוצרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור לי... - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014לא יכנס ולא יפריע אך גם לא עוזר לכלום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום סיכוי שהשטיפה תחדור לחצוצרו
מעיין21/08/2014לחצוצרות? עברתי צילום רחם לפני שלושה שבועות שבו פתחו לי חסימה בצד אחד ואני מפחדת שיגיע לשם נוזל מהשטיפה ויגרום שוב לחסימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום סיכוי שהשטיפה תחדור לחצוצרו - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2014אין שום סיכויי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תקינותלוני21/08/2014
שלום
אני אחרי החזרת עוברים, אחרי 14 יום,ואני בהריון כך התבשרתי אמש. אמרו לי בבית החולים שבו עשיתי את ההחזרה שעוד שבוע אעשה אולטרסאונד ואשלח להם ואז יגידו לי מה לעשות, מה בהמשך.
כעת אני לוקחת הורמוני תמיכה ורציתי לדעת אם אפשר או כדאי עד לעוד שבוע לעשות בדיקות דם כדי לבדוק את רמות האסטרוגן והפרוגסטרון כי אם זה אפשרי הייתי רוצה להוריד במינון שלהם, הם גורמים לי לנפיחות עצומה בבטן.
שאלה שניה, אם חלילה יש הפלה איך יודעים? הרי דימום אין בגלל הורמוני התמיכה, האם אדע רק בצילום האולטרסאונד בעוד שבוע או שבדיקות דם בינתיים גם יעידו על כך?
אני לא שקטה, אשמח לתשובה לגבי שתי שאלותיי. , תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תקינות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2014מיכל שלום,
מזל טוב על התשובה החיובית.
ניתן לעשות בדיקת פרוגסטרון כדי לראות את הרמה וכמו כן לעיתים ניתן להוריד את המינון בתלות בכמות הפרוגסטרון שאת לוקחת. לגבי אסטרוגן - בשלב זה ברוב המקרים לא נותנים תמיכת אסטרוגן כך שאם את לא נוטלת תכשיר אסטרוגן אין טעם לבדיקה.
הפלה מתבטאת על פי רוב בדימום ו/או ירידת ערכי הבטא המעידים כי ההריון לא מתפתח כמצופה.
בהצלחה בהמשך ההריון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםגולי21/08/2014
כמה זמן אחרי החזרת עוברים מוקפאים בני שלושה ימים ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?
קבעו לי ב. דם לבטא 15 יום מההחזרה. אפשר לעשות בדיקה ביתית לפני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014כעבור 12-14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרב21/08/2014
האם זה בסדר לעשות בדיקת פרוגסטרון
9ימים אחרי ההזרעה כדי להבין האם נוא עולה בסדר
אחרי הביוץ או שזה כבר מאוחר מדי והיה צריך לעשות
את הבדיקה בשלב מוקדם יותר
יש לציין שיש לי הפרשות חומות כ5ימים אחרי הביוץ/הזרעה
יש לציין שגם בעת, קבלת תמיכה המצב היה דומה והיו הפרשות
קרינון שהיו יוצאות בצבע חום.
אז האם כדאי לעשות ב.דם היום והאם זה יתן תמונה
על המצב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014בהחלט בדיקת הדם תהיה בעלת ערך מוסף לקביעת התקינות של רמת הפרוגסטרון שלך והקשר שלה להפרשות הדמיות שלך המופיעות לפני קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2014הפרוגסטרון תקין לחלוטין. כדי לדעת אם הטיפול הצליח יש להמתין לביצוע בדיקת הריון עוד מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2014את צריכה לחכות בסבלנות או לוסת או , אם תאחר, לבדיקת דם להריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר שאלה
מרב22/08/2014לפי תגובתך אני מבינה שמהנתונים שרשמתי
יותר סיכויים שאקבל וסת מאשר שיהיה הריון
האם אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2014לא כתבתי את זה.
עד בהחלט סיכויים רק צריך סבלנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיעל21/08/2014
אני שבוע 7.....והתקררתי. נזלת, שיעול, טיפה טיפה חום 38 מעלות.
האם העובר יכול להפגע?
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשני20/08/2014
שלום,
בשני פרוטוקולים שהיו התחלתי לקחת צטרוטיד ביום 3 לטיפול
ובשניהם למחרת בבדיקת US היה ביוץ לזקיק
עכשיו מתחילה פורטוקול יהיה מותר לקחת צטרוטיד ביום השני לטיפול
(יש לציין שביום השני לא מבצעים בדיקת דם) ?
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014איני ממליץ לקחת טיפול ללא הנחיית הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבל אחרי ציטוטקסיון20/08/2014
ערב טוב
לאחר שבוע שקיבלתי ציטוטק לנרתיק.
כבר 3 ימים אני לא מרגישה טוב, חולשה, כאבי ראש ושלשולים. לא משתק אותי, אני מתפקדת כרגיל. רק רציתי לדעת אם ישנו קשר בין ההפלה לבין מצבי הנוכחי. תודב רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבל אחרי ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014הקשר בהחלט קיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשמעות של כל אחת מהספרות הללו?ד``ר אליעזר גירש20/08/2014
אתמול עברתי החזרה של שני עוברים מוקפאים (הקפאה ב 1.5.2014).
בדוח המעבדה כתוב ליד שני העוברים Cell stage at transfer: 422
1 - מה המשמעות של כל אחת מהספרות הללו?
2 - האם מספרים גדולים הם יותר טובים או ההפך? למשל מי מבין 433 ו 411 יותר טוב מ 422?
3 - מה הסיכויים שעוברים אלו יצליחו להשתרש ולצור הריון תקין?
4 - לפי הדוח, האיכות של שני עוברים אלו ביום ההקפאה (כאמור 1.5.2014) הייתה שונה: 211 ו 232. איך יכול להיות שאחרי ההפשרה המספרים השתנו?!!
כמישהיא שלא מבינה בזה, זה גורם לי לבהלה, האם ייתכן שהיה בלבול עם עוברים של אחרים?
נא תשובתכם המפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
אני21/08/20144 זה מספר התאים
2האמצעית היא השברים
2הסופית היא הדרגה של העוברים .
מספר התאים לפי מרחק הימים מהשאיבה ..יותר תאים יותר טוב .
הדרגה והשברים ככל שעולים במספר האיכות יורדת .אז עובר 411 יותר טוב מעובר 422
בעת ההקפאה הם היו בעחי מספר תאים נמוך יותר כי הם הוקפאו ביום פחות מיום ההפשרה ..זה שמספר התאים גדל משמעו שהעוברים המשיכו להתחלק וזה מעודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אפרת21/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות עוברים מוקפאים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/08/2014נטלי שלום,
המספר הראשון הוא מספר תאים. אנו מצפים שיומיים לאחר השאיבה העוברים יהיו בני 4 תאים ושלושה ימים אחרי 8 תאים. הפרמטרים האחרים מתייחסים לסימטריה של כל תא ולמידת השברים בו. עובר טוב הוא כזה ללא שברים - דרגה 1 ותאים סימטריים - גם כאן 1. עוברים עם תאים לא סימטריים/ ריבוי שברים מקבלים את הדרגה 3-4. לאחר ההפשרה, חלק מהעוברים ימשיכו להתחלק ולכן מספר התאים בעוברים שלך גדל בהשוואה להקפאה. זה בהחלט סימן מעודד לחיות העוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהליאת20/08/2014
שלום,
היום יום 13 להחזרת 4 עוברים, בבדיקת דם יצאה בטא 56 לפי מה שקראתי התוצאה נחשבת לנמוכה, ברור לי שעוד יומיים אבצע בדיקת דם נוספת לבדוק את הבטא :
1. למה בדיקת הריון ביתית מראה תשובה שלילית?
2. האם יש בצב זה סיכוי להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/08/2014ליאת שלום,
בהחלט ראיתי הריונות תקינים שהחלו עם בטא נמוכה. חשוב כמובן לעקוב. לבדיקת ההריון בשתן סף רגישות נמוך יותר מבדיקת הדם ולכן יכול להיות מצב בו היא שלילית ובדיקת הדם, שהיא מדוייקת יותר, חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת20/08/2014תודה רבה, וכמובן תודה על העידוד.. בתקווה שההריון יהיה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כרינון מעקב וסתאפרת20/08/2014
אני מקבלת תמיכה של כרינון בלבד, האם כרינון מעקב וסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כרינון מעקב וסת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/08/2014קרינון הוא תכשיר פרוגסטרון ולכן יכול לעכב את הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכההילה20/08/2014
היום אני בשבוע חמישי, ועשיתי בטא ב17/8 והיא הייתה 300 והים ב20/8 עשיתי שוב והיא 859 זה תקין? באיזה שבוע צריך להיות דופק?או שבשבוע זה ניתן לצפות רק בשק הריון?
אודה לתשובה מהירה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014בשלב זה בסדר..
רואים דופק בשבוע 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידהיעל20/08/2014
שלום,
כמה זמן לאחר גרידה מקבלים ווסת?
והאם אפשר להתחיל טיפול בווסת הקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך- גרידה
יעל20/08/2014הגרידה התבצעה בשבוע 7 בגלל שהשק היריון נשאר קטן מאוד והבטא נשארה על אותו ערך מתחילת ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך- גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014המחזור לאחר הגרידה מופיע בד"כ לאחר כ-4-5 שבועות ,ועם קבלת מחזור זה ניתן להתחיל בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ושמירת הזרע בגוף האישהמעיין20/08/2014
שלום רב,
אני מטופלת שנמצאת במעקב פריון מזה מספר חודשים.
בימים אלו אני בביוץ, ועל כן ניתנה הוראה לקיים יחסים מספר ימים לאחר זריקת אוביטרל.
שמתי לב, שקורה רבות שלאחר שבן זוגי שופך בתוכי ויוצא, נוזלת מאיבר המין שלי כמות נכבדה של נוזל הזרע שלו.
אני מנסה להישאר שכובה מספר דקות עם רגליים למעלה, אך כשאני קמה נראה שהרבה מחומר הזרע נשפך ממני החוצה.
רציתי לשאול כיצד ניתן להפחית/למנוע תופעה זו?
והאם יש בכך כדי להקטין את הסיכוי שהביצית תופרה והזרע ייקלט?..
בתודה רבה מראש על תשובתכם,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים ושמירת הזרע בגוף האישה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014זה בסדר שיוצא נוזל..
הזרע נדבק לקיר הנרתיק ולא יצא החוצה..
ולא צריך להרים רגליים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרת עובריםלוני20/08/2014
שלום רב,
אני ביום ה- 13 לאחר החזרת שני עוברים, ועשיתי בדיקת דם בבוקר , בדיקת הריון רגילה ויצא בטא 166. האם זה אומר שהתשובה חיובית? קראתי שהערכים צריכים להכפיל את עצמם על מנת להצביע על תקינות, עדיין מוקדם לשמוח? זה ערך ממוצע ליום ה- 13? תקין? גבוה? מחכה לתשובתם ב"נרות", תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014התשובה תקינה ונראה בסדר...
יש לבצע בדיקה נוספת ולראות התפתחות הריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתבתי לפני מספר ימיםאני20/08/2014
על דימום חום שהחל כחמישה ימים אחרי ההזרעה.
תזכורת: בת 35, אחרי טיפול בפיוריגון, אוביטרל ביום ראשון 10/8, הזרעה ביום שלישי 12/8, והחל מיום רביעי 13/8 אנדומטרין פעמיים ביום.
ביום ראשון בבוקר החל דימום חום בהיר שמופיע רק עם ההפרשות של האנדומטרין. בין לבין כשלוש פעמים עד היום גם טיפות דם טרי.
בדיקת דם לפרוגסטרון ביום ראשון 17/8 - 52
ה"דימום" המוזר ממשיך וההרגשה שלי היא שרק האנדומטרין מפריע לוסת להופיע.
הדימום לא מוכר לי לא בצבע ולא במרקם והופיע כפי שציינתי מאוד מאוד מוקדם, חמישה ימים אחרי הזרעה/ביוץ.
ממה זה יכול לנבוע? יכול להיות ציסטה או פוליפ שמדמם? יכול להיות שבאמת זה מחזור שמתעכב בגלל התמיכה? מה עוד כדאי לי לבדוק כדי ללמוד מה הגורם לדימום לפני התחלת הסבב הבא? (שיהיה כנראה IVF)
כמו כן, בעת ישיבה בשירותים מופיע מעט דימום וגינלי אדום וטרי לאחר מאמץ קל.
אני מאוד מוטרדת ומודאגת, תור לרופא יש לי רק בעוד שבועיים ובהתייעצות עם המרפאה אמרו לי רק להמשיך עם התמיכה ולהגיע לבטא ביום שני כמתוכנן, מה שנראה לי די מיותר.
אשמח לתשובה ואם אפשר כיוון אפשרי מה זה יכול להיות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
מור20/08/2014סליחה שאני מתערבת
אבל הייתי חייבת
אני בדיוק באותו המצב כמוך
המצב שתיארת קורה לי כל פעם
אחד לאחד
ואני ממש מיואשת כי לאף רופא אין הסבר למה זה קורה
העניין שזה קורה גם שאנחנו מקבלות תמיכה...
אם במקרה ויתנו לך פיתרון לבעיה אשמח אם את יכולה לשתף אותי בזה
תודה ושוב סליחה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2014הסיבה האפשרית לדמם כזה מאחר ולא מדובר באי ספיקה הורמונלית של הגופיף הצהוב הינ גירוי מקומי של צואר הרחם או בעקבות השימוש בנרות ,או כתוצאה מפציעה מקומית בצואר הרחם כתוצאה מהשימוש בקטטר לצורך ביצוע ההזרעה-רירית צואר הרחם וכלי הדם באזור זה הינם רגישים ביותר ועלולים לדמם כתוצאה מכל גירוי מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל הדימום החל חמישה ימים
אני20/08/2014אחרי ההזרעה.
אתה אומר שיכול להיות שאני רגישה לנרות האלה וזה פשוט גורם לדימום?
הדימום הראשון החל לאחר מאמץ בשרותים, יכול להיות קשר? אני יודעת שזה נשמע תלוש מהמציאות אבל בכל זאת יש את החשש הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, אבל הדימום החל חמישה ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014כנראה הדימום בגלל תגובה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)