מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא נמוכהליאת20/08/2014
שלום,
היום יום 13 להחזרת 4 עוברים, בבדיקת דם יצאה בטא 56 לפי מה שקראתי התוצאה נחשבת לנמוכה, ברור לי שעוד יומיים אבצע בדיקת דם נוספת לבדוק את הבטא :
1. למה בדיקת הריון ביתית מראה תשובה שלילית?
2. האם יש בצב זה סיכוי להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/08/2014ליאת שלום,
בהחלט ראיתי הריונות תקינים שהחלו עם בטא נמוכה. חשוב כמובן לעקוב. לבדיקת ההריון בשתן סף רגישות נמוך יותר מבדיקת הדם ולכן יכול להיות מצב בו היא שלילית ובדיקת הדם, שהיא מדוייקת יותר, חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת20/08/2014תודה רבה, וכמובן תודה על העידוד.. בתקווה שההריון יהיה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כרינון מעקב וסתאפרת20/08/2014
אני מקבלת תמיכה של כרינון בלבד, האם כרינון מעקב וסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כרינון מעקב וסת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/08/2014קרינון הוא תכשיר פרוגסטרון ולכן יכול לעכב את הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכההילה20/08/2014
היום אני בשבוע חמישי, ועשיתי בטא ב17/8 והיא הייתה 300 והים ב20/8 עשיתי שוב והיא 859 זה תקין? באיזה שבוע צריך להיות דופק?או שבשבוע זה ניתן לצפות רק בשק הריון?
אודה לתשובה מהירה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014בשלב זה בסדר..
רואים דופק בשבוע 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידהיעל20/08/2014
שלום,
כמה זמן לאחר גרידה מקבלים ווסת?
והאם אפשר להתחיל טיפול בווסת הקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך- גרידה
יעל20/08/2014הגרידה התבצעה בשבוע 7 בגלל שהשק היריון נשאר קטן מאוד והבטא נשארה על אותו ערך מתחילת ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך- גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014המחזור לאחר הגרידה מופיע בד"כ לאחר כ-4-5 שבועות ,ועם קבלת מחזור זה ניתן להתחיל בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ושמירת הזרע בגוף האישהמעיין20/08/2014
שלום רב,
אני מטופלת שנמצאת במעקב פריון מזה מספר חודשים.
בימים אלו אני בביוץ, ועל כן ניתנה הוראה לקיים יחסים מספר ימים לאחר זריקת אוביטרל.
שמתי לב, שקורה רבות שלאחר שבן זוגי שופך בתוכי ויוצא, נוזלת מאיבר המין שלי כמות נכבדה של נוזל הזרע שלו.
אני מנסה להישאר שכובה מספר דקות עם רגליים למעלה, אך כשאני קמה נראה שהרבה מחומר הזרע נשפך ממני החוצה.
רציתי לשאול כיצד ניתן להפחית/למנוע תופעה זו?
והאם יש בכך כדי להקטין את הסיכוי שהביצית תופרה והזרע ייקלט?..
בתודה רבה מראש על תשובתכם,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים ושמירת הזרע בגוף האישה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014זה בסדר שיוצא נוזל..
הזרע נדבק לקיר הנרתיק ולא יצא החוצה..
ולא צריך להרים רגליים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרת עובריםלוני20/08/2014
שלום רב,
אני ביום ה- 13 לאחר החזרת שני עוברים, ועשיתי בדיקת דם בבוקר , בדיקת הריון רגילה ויצא בטא 166. האם זה אומר שהתשובה חיובית? קראתי שהערכים צריכים להכפיל את עצמם על מנת להצביע על תקינות, עדיין מוקדם לשמוח? זה ערך ממוצע ליום ה- 13? תקין? גבוה? מחכה לתשובתם ב"נרות", תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014התשובה תקינה ונראה בסדר...
יש לבצע בדיקה נוספת ולראות התפתחות הריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתבתי לפני מספר ימיםאני20/08/2014
על דימום חום שהחל כחמישה ימים אחרי ההזרעה.
תזכורת: בת 35, אחרי טיפול בפיוריגון, אוביטרל ביום ראשון 10/8, הזרעה ביום שלישי 12/8, והחל מיום רביעי 13/8 אנדומטרין פעמיים ביום.
ביום ראשון בבוקר החל דימום חום בהיר שמופיע רק עם ההפרשות של האנדומטרין. בין לבין כשלוש פעמים עד היום גם טיפות דם טרי.
בדיקת דם לפרוגסטרון ביום ראשון 17/8 - 52
ה"דימום" המוזר ממשיך וההרגשה שלי היא שרק האנדומטרין מפריע לוסת להופיע.
הדימום לא מוכר לי לא בצבע ולא במרקם והופיע כפי שציינתי מאוד מאוד מוקדם, חמישה ימים אחרי הזרעה/ביוץ.
ממה זה יכול לנבוע? יכול להיות ציסטה או פוליפ שמדמם? יכול להיות שבאמת זה מחזור שמתעכב בגלל התמיכה? מה עוד כדאי לי לבדוק כדי ללמוד מה הגורם לדימום לפני התחלת הסבב הבא? (שיהיה כנראה IVF)
כמו כן, בעת ישיבה בשירותים מופיע מעט דימום וגינלי אדום וטרי לאחר מאמץ קל.
אני מאוד מוטרדת ומודאגת, תור לרופא יש לי רק בעוד שבועיים ובהתייעצות עם המרפאה אמרו לי רק להמשיך עם התמיכה ולהגיע לבטא ביום שני כמתוכנן, מה שנראה לי די מיותר.
אשמח לתשובה ואם אפשר כיוון אפשרי מה זה יכול להיות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
מור20/08/2014סליחה שאני מתערבת
אבל הייתי חייבת
אני בדיוק באותו המצב כמוך
המצב שתיארת קורה לי כל פעם
אחד לאחד
ואני ממש מיואשת כי לאף רופא אין הסבר למה זה קורה
העניין שזה קורה גם שאנחנו מקבלות תמיכה...
אם במקרה ויתנו לך פיתרון לבעיה אשמח אם את יכולה לשתף אותי בזה
תודה ושוב סליחה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2014הסיבה האפשרית לדמם כזה מאחר ולא מדובר באי ספיקה הורמונלית של הגופיף הצהוב הינ גירוי מקומי של צואר הרחם או בעקבות השימוש בנרות ,או כתוצאה מפציעה מקומית בצואר הרחם כתוצאה מהשימוש בקטטר לצורך ביצוע ההזרעה-רירית צואר הרחם וכלי הדם באזור זה הינם רגישים ביותר ועלולים לדמם כתוצאה מכל גירוי מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל הדימום החל חמישה ימים
אני20/08/2014אחרי ההזרעה.
אתה אומר שיכול להיות שאני רגישה לנרות האלה וזה פשוט גורם לדימום?
הדימום הראשון החל לאחר מאמץ בשרותים, יכול להיות קשר? אני יודעת שזה נשמע תלוש מהמציאות אבל בכל זאת יש את החשש הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, אבל הדימום החל חמישה ימים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014כנראה הדימום בגלל תגובה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להמשיךיונית20/08/2014
בת 38. ילדתי בעבר בעזרת IUI + גונל אפ במינון 150. (הגבתי מצויין לטיפול ובכל מחזור טיפול נוצרו 3-4 זקיקים)
לאחר בדיקות הורמונליות והעדר מחזור אבחנו hypogonadism hypogonatrophic
התחלתי בטיפול הורמונלי של מנופור 225 . לאחר ימים רבים של הזרקה נוצר זקיק אחד בלבד.
מה אתה ממליץ?
האם לבדוק רזרבה שחלתית ירודה? ע"י AMH?
האם hypogonadism hypogonatrophic משפיע על המצב הפיריוני?
האם היית ממליץ לעבור מהר להפריה כדי להקל/לקצר את התהליך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך להמשיך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2014עדיין הייתי ממליץ לנסות מספר מחזורי טיפול להשריית ביוץ ורק לאחר מכן פונה לאפשרות של הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב20/08/2014
שלום
1.איזה ערך של פרוגסטרון צריך להיות אחרי הביוץ?
2.ומה הסיבה שהוא צונח פתאום ?
3.האם אחרי הזרעה משתמשים בתמיכה אם הפרוגסטרון
צונח פתאום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2014טווח הפרוגסטרון התקין לאחר ביוץ הינו רחב ביותר,בכל מקרה אם הערכים נשמרים מעל 25-30 פיקומול המצב תקין,יש הנוהגים לתת תמיכה פרוגסטטיבית גם לאחר הזרעות,לא ברור אם יש לכך צורך,תנודות ברמת הפרוגסטרון קיימות והינן תקינות כל עוד הן אינן יורדות מהסף שצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד מתי הוא
מרב21/08/2014צריך להישאר בתווך הזה?
עד קבלת הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד מתי הוא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014לקראת הווסת הפרוגסטרון מתחיל לרדת במידה ולא הושג הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה דחוףדנה20/08/2014
אני בתחילת שבוע 7 היה לי דימום בינוני עשו לי אולטראסאונד וגילו המטומה 20X30 מ"מ מחוץ לשק ההיריון דופק יש . נתנו לי נרות אגרוסטן והדימום פחת והפך להפרשה חומה תוך יומיים .
האם אפשר לומר שהטיפול עזר או שאין קשר בין הפחתת הדימום להמצאות ההמטומה
א. המליצו לי על מנוחה האם אפשר לחזור לעבודה משרדית? למה הכוונה במנוחה להיות בשכיבה?
ב. את הנרות אני צריכה לקחת פעמיים ביום כמה זמן עליי לשכב מרגע החדרת הנר ועד ליציאה מהמיטה?
ג. עד כמה זה מסכן אותי ואת העובר ? ד. האם מותר לעשות כל כך הרבה אולטראסאונד בתקוםה כזאת קצרה כבר פעם שלישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המטומה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2014התמיכה ההורמונלית עשויה להקטין את מידת ההתכווצויות של הרחם ולשפר את תהליך ההשתרשות ובהחלט יכול להיות קשר בין הטיפול והפחתה בדמם.המנוחה רצויה אם כי היא אינה ערובה לשיפור המצב,אין צורך להיות מרותקים למיטה,לאחר החדרת הנר מספיק לשכב מספר דקות כדי לאפשר התמוססות מסויימת של הנר וקליטתו ע"י הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטומה
דנה20/08/2014ראשית תודה על התשובה המהירה. האם הפסקת הדמם מעיד על כך שסכנת ההמטומה חלפה או שלא בהכרח ועד כמה זה מסכן את העובר . בבדיקת האולטראסאונד ראו דופק.
ושאלה נוספת האם הקרינה מאולטראסאונד בתדירות כזאת גבוהה כבר פעם שלישית ובסה"כ חודש מיום ההזרעה לא מסוכנת לעובר.
תודה על הסבלנות ותשומת הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המטומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2014אין כל חשש מקרינת האולטרסאונד ,יש להמתין ולראות את הדינמיקה של התהליך לאחר מספר ימים כדי לקבוע שהמצב חזר לנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיים מתחילים אחרי הפריהמאק19/08/2014
שלום רב
אנחנו מאמינים שחיים מתחילים מרגע של הפרייה, שאלתינו האם אתם יכולים לבוא לקראתינו, להפרות רק את הביציות שמכניסים בפנים כך שלא יהיה צורך לא לזרוק ולא להקפיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים מתחילים אחרי הפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2014בשלב זה אין אפשרות אחרת.
אנחנו לא זורקים..ביציות שהעוברים לא מתפתחים אז אין מה לעשות ולא יהיה מזה חיים.
ואילו שיש סיכויים יש להקפיא לאפשר חיים בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם אחרי היסטרוסקופיהמרינה19/08/2014
עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ב 9.7.2014, הבדיקה יצאה תקינה
אני אעשה בשבוע הבא צילום רחם כדי לבדוק את החצוצרות.
האם יש מניעה עקרונית לעבור את שתי הפרוצדורות האלו בחודשים עוקבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם אחרי היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2014אין כל מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוני זרע מינימליים להזרעהמרינה19/08/2014
מהם הנתונים המינימליים שמתאימים להזרעה?
נא להתייחס אם נתונים אלו צריכים להתקיים לפני או אחרי ההשבחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נתוני זרע מינימליים להזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2014הייתי אומר שקיומם של כ-4 מיליון תאי זרע בתנועה לאחר השבחה מספקים רף רצוי לטיפול בהשבחות זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
אפרת09/09/2014האם הכוונה ל 4 מיליון בתנועה בתוך התמיסה שמחדירים לרחם שהיא לרוב 0.5 מ"ל או 4 מיליון בתנועה ל 1 מ"ל אחרי ההשבחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אפרת09/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
אפרת10/09/2014סליחה, לא הבנתי את התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2014התחשיב של מספר תאי הזרע הינו לסמ"ק,גם אם הוזרק 0.5 סמ"ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת ביוץמעיין19/08/2014
אני כיומיים לפני ביוץ ויש לי היום תור לרופא נשים לבדיקה וגינלית השאלה האם הג'ל השקוף ששמים על הקונדום כשמכניסים את המתמר לא ישאר בנרתיק ועשוי לקטול את הזרע? כי שמים את זה מעל הקונדום וכל הג'ל נכנס לנרתיק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2014את הגל צריך לשים בתוך הקונדום ולא בחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא שם גם על ושאלה נוספת
מעיין20/08/2014אנחנו מנסים להרות בת ואני עושה שטיםות אינטממיות עם דוש וגינלי כזה שקניתי בסופר פארם של מים עם חומץ האם השיפה יכולה להרוס גן את הזרעים מיום קודם? שבו לא עשיתי שטיפה... השאלה האם זה שהצוואר פתוח לקראת הביוץ יכול לגרום למים בשטיפה לחדור לרחם? והאם הסיכוי לבת קטן אם מקיימים יחסים יום לפני הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא שם גם על ושאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2014השטיפה לא תהווה בעיה.
עניין הבת זה אין קשר למה שאת כותבת לעניין בן או בת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתדנה19/08/2014
שלום
אם בדיקה ביתית 10 ימים לאחר החזרת בלסטוציסטים יוצאת
שלילית אין מצב שביום ה12 תצא בטא חיובית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ` דוד בידר20/08/2014ככה צריך להיות...
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)