מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גסטוןאני30/08/2014
שלום
האם זריקת גסטון עד לשבוע 11 עלולה לפגוע בעובר ממין נקבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/08/2014גסטון כמו גם תכשירי פרוגסטרון אחרים הם תכשירים מקובלים לתמיכה בתחילת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל....
קרן31/08/2014אני יודעת זאת. פשוט קראתי שזה עלול לפגוע באיברי המין של עוברים ממין נקבה ולי יש בת. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל.... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/08/2014למיטב ידיעתי השכיחות נמוכה ביותר. לפרטים נוספים מציעה לך לפנות למרכז לטוקסיקולוגיה בבי"ח רמב"ם או בבי"ח הדסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדרנוי30/08/2014
שלום, בת 38 רווקה שנתיים מקבלת ווסת מועט אחת לשבועיים (יש רזרבה שחלתית)
1. לסידור הווסת קיים כדורים שהם לא גלולות או שרק גלולות ?
2. הנושא שייך לרפא פוריות או נשים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי סדר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/20141.ניתן להסדיר את המחזור עם תכשיר שאינו גלולה למניעת הריון הקרוי פרוגילוטון
2.הטיפול יכול להינתן ע״י כל רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי סדר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/08/2014על מנת להסדיר את הוסת משתמשים על פי רוב בתכשירים הורמונלים. אופציה טיפולית אחת היא גלולות אך ישנם גם תכשירים נוספים.
על כל מקרה, הייתי מבררת קודם כל מדוע את מקבלת וסת כל שבועיים. כדאי לבצע בדיקות הורמונליות אולטראסאונד אגן וגם לשקול הסטרוסקופיה בשאלה של פוליפ או שרירן.
במקרה שמדובר בפוליפ או שרירן, הסרה שלהם תפתור את הבעייה.
את יכולה לפנות לרופא נשים להמשך בירור. אין צורך בשלב זה במומחה לפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ?
נוי31/08/2014תודה על תשובתכם
אני רווקה בת 38 יש רזרבה שחלתית
אבקשה בדיקות שציינת
יכול להיות שווסת אחת לשבועיים ודימום מועט מעיד על זה שהווסת הולך להסתיים לצמיתות או שלא קשור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/08/2014בשלב ראשון יש לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי בימים 3-5 למחזור,או לסירוגין לבצע בדיקת דם ל-AMH המספקת מידע לגבי הרזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שנראה כמו מחזורקדט30/08/2014
שלום 10 ימים אחרי החזרת עוברים טריים 2()מנסה להישאר אופטימית עדייין מחזיקה לעצמי אצבעות אתמול התחיל להיות דימום חזק שנראה כמו מחזור גם התאריך הוא פחות או יותר של המחזור האים יש עדיין סיכוי שאני בהריון? פשוט אין לי ככ עם מי לדבר היום ורק מחר אוכל להתקשר ליחידה ביום שלישי אמורה לעשות בדיקת דם.... האים יש סיכוי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שנראה כמו מחזור - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/08/2014הסיכוי אינו גדול אך כדאי כמובן כדאי לבצע בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסיםדנה30/08/2014
שלום בשבוע 5+5 אחרי ivf
השבוע נצפה שק הריון ויש לי כמה ציסטות מהטיפול..
כמה ימים לאחר הטיפול הבטן ממש התנפחה וכאבה וכרגע
לא.
השאלה האם מותר כרגע לקיים יחסי מין או שקיום יחסים
עלול לפגוע בהריון??
(לא היו דימומים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום יחסים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2014לא בגלל ההריון אלא בגלל הציסטות השחלתיות הייתי מתנזר עוד פרק זמן קצר מיחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהbaby29/08/2014
בת 31, פוליציסטית.
3 הזרעות (הריון כימי 1) שאיבה אחת- החזרת 2 עוברים טריים באיכות מעולה, החזרה של בלסטו' מופשר 100% באיכות מלאה. אין הריון!
לא עברתי גרדות/ ניתוחים. (כן לקחו לי ביופסיה מצוואר הרחם אחרי פאפ לא תקין, הביופסית היתה תקינה, כיום גם הפאפ תקין)
האם יש צורך לעשות היסטרוסקופי?
(היה אמור להיות לי תור ליום ב' אבל קבלתי מחזור רק בלילה יום ה'..) והחולט שנוותר על ההיסטרו ונתחיל בהזרקות לIVF.
פתאום ממש ממש ממש חוששת שאולי משהו לא תקין ברחם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/08/2014הסטרוסקופיה תתן מידע חשוב לגבי חלל הרחם - שלילת הדבקויות, פוליפ, שרירן ועוד.
עם זאת, היות ומדובר בשאיבה אחת ובמחזור מוקפאים אחד, ניתן להמשיך בטיפולים אם לא מסתדר לך החודש לבצע את הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה לדר מכטינגר
מרב30/08/2014הומלץ לי לעשות בדיקת היסטרוסקופיה עקב הפרשות חומות
כשבוע לאחר ההזרעה/ביוץ
יש לציין שצילום רחם היה תקין חוץ מחצוצרה שמאל עברתי
לפרוסקופיה והציסטה הוסרה
האם את חושבת שכדאי לעבור הסטרו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה לדר מכטינגר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/08/2014בהחלט חושבת שכדאי. מדובר בבדיקה פשוטה שתוודא שחלל הרחם תקין. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומהדליה29/08/2014
שבוע 8 סובלת מהמטומה עכשו הפרשה חומה על התחתונית האם לרוץ למיון מה לעשות? האני בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/08/2014אין צורך לרוץ כעת למיון אלא אם מופיע דימום טרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות
דליה29/08/2014ממה נגרמות ההפרשות החומות. עכשו זה נרגע אבל יצא הפרשה עם חוטים ארוכים חומים זאת לא הפלה חס וחלילה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2014מדובר בזליגת גם ההמטומה דרך צואר הרחם החוצה ובמובן זה הדבר חיובי היות וההמטומה עשויה לקטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירלירז29/08/2014
שלום אני מנסה להכנס להיריון אבל יש לי בעיה..המחזור שלי לא סדיר כלל ככה שאני לא יודעת מתי מגיע הביוץ הבנתי שיש כדורים לסידור הביוץ מהם הכדורים איך לוקחים מתי לוקחים אודה לכם מאוד על תשובתכם בהקדם תודה ושבת שלוםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/08/2014יש כדורים הנקראים איקקלומין שמטרתם לגרום לביוץ בנשים שאינן מבייצות. עם זאת[ לפני נטילת הכדורים יש לבצע הערכה אצל רופא פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומההילה29/08/2014
אני בשבוע 8 לפני כשבוע גילו המטומה שיושבת על השיליה בגודל 20X30 מ"מ באתי למיון כי עוד לא היה לי רופא למעקב וקיבלתי נרות אוטרוגסטן 200 פעמים ביום. הדימום פסק ההמטומה נשארה ולא קטנה. הרופא שאליו הוצמדתי אמר שהסיכוי להמשך היריון תקין הוא 40 אחוז ושהנרות בכלל לא מתאימים לטיפול בהמטומה. אני ממשיכה עם הנרות למרות מה שהוא אמר אני מרגישה שזה מרגיע אותי . האם מותר להמשיך עם הנרות ולא יהיה נזק לעובר ועד איזה שבוע? האם ככל שהזמן עובר המצב לטובתי שרואים דופק למרות ההמטומה? האם משבוע 12 כשהשיליה מתפקדת לבד המצב מסוכן יותצר כשיש המטומה? איזה טיפול כן יכול לגרום לה להספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המטומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/08/2014אין שום משגה בנטילת הנרות,הפרוגסטרון מרפה שריר חלק ובמובן זה גם את הרחם ובכך אינו תורם לגדילת ההמטומה אדרבא,לטעמי תמשיכי בטיפול עוד שבועיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטומה
הילה29/08/2014ומה יהיה עוד שבועיים קראתי בעלון המצורף שאסור להשתמש מעבר לשבוע 12 אני מפחדת.
שאלה נוספת אני מעט מתביישת אבל אשאל האם כשיש המטומה ניתן לקיים יחסי מין אנאלים לפחות אני לא מעיזה לקיים יחסי מין וגינליים? האם לא מסוכן ויכול להחמיר את המצב? האם מותר לאונן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המטומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2014בשלב זה הייתי נמנע מייחסי מין בכל צורה כדי למנוע אורגזמות המגרות את הרחם להתכווצויות,באשר לתמיכה שום דבר לא קורה או מזיק מלקיחת נרות פרוגסטרון,מדובר בתוספת הורמונלית המופרשת ממילא מהשלייה,בשבוע 12 תוספת זו היא בטלה בשישים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לפרופ' אשכנזי
הילה30/08/2014רב תודות כל כך כיף שאתה מרגיע ומכניס לפרופורציות. אני עדיין עם כאבי בטן ומעט הפרשות חומות אבל לא נסעתי למיון מקוה שהכל יסתדר ולאט לאט ההמטומה תספג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוף אשמח מי שיענה ויעזרFr28/08/2014
אני בשבוע 6+3 אחרי החזרת מוקפאים לוקחת תמיכה 4 אנטונטרין
4 אסטופרם ו100 גסטון
בשבוע 4 היה לי דימום קיבלתי זריקה אנטי די.
הבטא שלי שלי עלתה תקינה ובדקו יש עובר עם שק וחלבון ודופק
הדופק ראינו ביום ראשון השבוע היה 5+6
חשוב לי לציון שאין לי בחילות או הקאות כלום.
עכשיו נגשתי לשירותים ושוב היה לי דימום בניגוב
מה קורה? זה עדיין ההשתרשות ?
בבקשה תעזרו לי כבר עברתי הפלה לפני 3 וחצי שנים גם עם אותה תמיכה ואני מפחדת לעבור שוב הפלה.
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייבת עזרה דחוף אשמח מי שיענה ויעזר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014את מטופלת היטב ומקבלת טיפול תמיכתי מספיק,עליייך להמשיך במעקב האולטרסאונד לשלילת אפשרות של התפתחות המטומה באיזור ההשתרשות,ובינתיים להרבות במנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על מענה מהיר ועוד שאלה קטנ
Fr28/08/2014אז השאלה עם ללכת עכשיו לבית חולים להיבדק באולטרסאונד או אפשר לחכות למחר בבוקר נפתח אצלנו בשעה 10 האולטרסאונד.
תודה רבה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מוספת בבקשה
Fr28/08/2014ואשמח אם תסביר לי מה זה אומר התפתחות המטומה בהשתרשות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על מענה מהיר ועוד שאלה קטנ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014אם לא קורהבשום דבר דרמתי אפשר לחכות למחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-טלי28/08/2014
זה פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות בשם "זואילי."
והפסקתי ועבר כבר 5 ימים ועוד לא קבלתי מחזור.
האם תקין?
עשית בדיקה עם מקל לבדיקת הריון והתוצאה שלילי.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014להמתין עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה של הריון אחרי החזרהשולמית28/08/2014
בנות רציתי לשאול האים מישהי טופלה או שמעה על בחור בשם איל פוליטי מצפת שמטפל בנשים שלא מצליחות להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השרשה של הריון אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014כל גישה אלטרנטיבית הינה באחריותם של המטפלים ועל דעתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהחסוי28/08/2014
אם הבאתי מבחנת דם מחו"ל לשם בדיקת אלקטרופורזיס, איפא מבצעים את הבדיקה?
וכמה זמן זה יכול להישמר הדם עד הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014ממליץ להתקשר למעבדת זר ולקבל מענה מדויק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםחסוי28/08/2014
בעוברים מוקפאים מה אומרים המספרים הבאים, למשל: (לא לפי הסדר, רק דוגמאות מהעוברים).
7/1*1 -day 2.
Freezing- straws breakdown-
למשל- 1: 1*m/1.
מה המשמעות של המספרים ולמה הכוונה באות M?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014מדובר במקלונים שבהם הוקפאו עוברים האות M מסמנת את מיקום נוזל התרבית כמרכיב התמהיל עם הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןהילה28/08/2014
האם מותר להשתמש בנורת אגיסטן? אני בשבוע 5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/08/2014אין בעיה להשתמש בנרות אגיסטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקין?הילה28/08/2014
אני נמצאת בשבוע 5 הבטא שלי 2867 נכון לתאריך 26/8, נצפה שק הריון בקוטר של 6 מ"מ עם שק חלמון ועוד שק הריון אבל ממש קטן. יש לי דקירות בנרתיק אבל הם נסבלות . זה מעיד על משהו לא תקין? ורציתי לדעת האם יכול להיות שבגלל השק ההיריון השני שנצפה שהוא קטן זה מעכב לי את הגדילה של הבטא או שאין קשר בכלל? ובכללי האם זה נראה לך הריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר28/08/2014צריך להיות סבלני עד לאולטרה סאונד נוסף.
לדקירות אין משמעות וכן לשק הקטן אין חשיבות בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)