מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמון פיורגוןאני25/08/2014
קניתי הורמון מסוג פיורגון 900 iu.השתמשתי רק ב100 ,במידה ואצטרך שוב להשתמש בהורמון זה האם אוכל להשתמש בעודפים?.או שברגע שפותחים את המזרק זה מתקלקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון פיורגון - תגובה
פרופ` דוד בידר26/08/2014אפשר להשתמש רק צריכה לשים לב לזמן תפוגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהbaby25/08/2014
לאחר כישלון של IVF 1 והחזרת מוקפא הוחלט ע"פ בקשתי לבצע היסטרוסקופיה. אולם נאמר לי שאי אפשר לעשות באותו סבב מחזור גם את השאיבה. (למרות שקראתי במקומות שונים שיש רופאים שכן עושים IVF באותו סבב מחזור עם היסטרוסקופיה)
האם כן ניתו לעשות מאותו סבב מחזור היסטרוסקופיה וIVF? ואם לא, האם ניתן לעשות באותו סבב מחזור היסטרוסקופיה והחזרת מוקפאים (ללא שאיבה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/08/2014מקובל להפריד בין הסטורסקופיה והפריה. אנו רוצים תנאים אדיאלים לקליטת העובר ולכן לא רצוי לעשות זאת כמה ימים לאחר שנכנסים לרחם בהסטרוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! הוספת פילי להסטרוסקופיה
baby26/08/2014האם בוודאות כל רופא שעושה הסטרוסקופיה, עושה גם פיפל (דרך מכבי קבעתי תור למי שהיה פנוי- ד"ר גייסט רות בבני ברק)
האם את הפיפל ניתן לעשות בכל שלב במחזור?
כי אני עושה את הפיפל יחד עם ההסטרוסקופיה וזה יוצא יום-יומיים לאחר סיום המחזור (כשהרירית ממש דקה) זה אפקטיבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! הוספת פילי להסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/08/2014כן , אין בעייה לעשות גם פיפל וגם הסטרוסקופיה יחד.
מבחינת הזמן במחזור זה מתאים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה!! הוספת פילי להסטרוסקופיה - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2014להשגת אפקט אופטימלי של הפיפל כמשפיע על רירית הרחם וההשתרשות רצוי לבצע את הפיפל בשלב הלוטאלי המקדים במספר ימים את קבלת המחזור הייעודי לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאני25/08/2014
האם אורגזמה אצל האשה אחרי 11 יום ממהזרעה,פוגעת בסיכויי ההריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ובטאאנונימית25/08/2014
שלום, אני 11 יום (יותר נכון 12 יום) לאחר החזרת שני עוברים..התחיל לי דימום, הייתי בטוחה שזה מחזור אבל היום ביצעתי בדיקת דם להיריון ויצאה לי בטא 21..
עברו 17 ימים מהזריקת אוביטרל ואני לוקחת תמיכה של אנדומטרין נרות שלוש פעמים ביום..
האם זה היריון? או שמא הפלה מאיימת?
אין לי כאבי בטן בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ובטא - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014זה הריון אך הערך נמוך ודימום לא מוסיף לעניין.
בכל אופן את צריכה לחזור על הבדיקה כדי שנדע מה קורה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימית25/08/2014על התגובה.. מקווה שהיו מקרים שהתחילו ככה ונגמרו בהיריון בריא ותקין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב אחרי איקקלומיןאור25/08/2014
היי,
אני אשמח לדעת עד מתי נהוג לעשות מעקב זקיקים אחרי נטילת איקקלומין.
אני ביום 16, פרוגסטרון 2, אסטרוגן 350, והורמון lh 20.
יש רק זקיק קטן של 12..
האם עוד יכול להיות ביוץ מאוחר החודש או שהתכשיר לא השפיע עליי?
עד איזה יום נהוג לבצע מעקב בחודש שלוקחים בו איקקלומין?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב אחרי איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014נהוג להתחיל לבדוק זקיקים ובדיקות דם 4-5 ימים אחרי הכדור האחרון.
אם את רוצה לדעת לבטח מה היה תחזרי על הבדיקות בעוד 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם -עזרהחסוי25/08/2014
שלום אני שבועיים לאחר מחזור דליל שוב היה לי לפני יומיים דימום שנמשך עד עכשיו עם כאבי גב ובטן בקטנה, עשיתי הבוקר בדיקות דם ואשמח שתגידו לי מה הם אומרות.-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם -עזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014בדיקות הדם מראות שאת , מבחינה הורמונלית, בוסת.
לפי התיאור יש לך בעיות ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר המשך לשאלתי
חסוי25/08/2014אכן אני פוליציסטית אך לא ידעתי שזה גורם לדימומים וכו׳... מה עושים במצב כזה כדי לסדר את הביוץ/מחזור?
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר המשך לשאלתי - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014אם את רוצה להרות אז יש טיפולים בכדורים או זריקות, ואם לא את צריכה חהתחיל גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאפי25/08/2014
היום עשיתי בטא אחרי 14 יום בדיוק אחר זריקת אביטרל. יצא תוצאה חיובית של 98. אני יודעת שאני צריכה לחזור עליה עוד יומיים אבל זה נחשב תקין בנתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014בינתיים כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אני?דלית25/08/2014
מחזור קיבלתי ב-3.7.14 הזרעה ב-13.7.14 באיזה שבוע אני? מאיזה שבוע השיליה מתפקדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באיזה שבוע אני? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2014הינך בשדבוע 8 בשלב זה השיליה בהחלט מתפקדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשותשירה25/08/2014
שלום,קראתי את התשובה לדימום השתרשות..יש כאבי בטן המדמה למחזור,כמה זמן יכול להימשך הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתרשות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/08/2014בדרך כלל יום או יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להשתרשות
שירה25/08/2014תודה על התשובה..כבר ימים הכאבים בא והולך..לפני שבועיים הזרעה,היום בדיקת בטא יצא 71.מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להשתרשות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/08/2014מזל טוב! את בהריון.
יכול להיות שהכאבים נובעים מציסטה או גופיף צהוב שנותרו לאחר הטיפול.
אם הכאב ממשיך כדאי לפנות להבדק ולבצע אולטראסאונד.
בכל מקרה יש לחזור על בדיקת הדם להריון בעוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה שבוע 22המודאגת25/08/2014
שלום,
אני בשבוע 22 וגיליתי הפרשה חומה אתמול והיום בבוקר. בנוסף יש לי כאבי גב מזערי.
אני רוצה לציין שהיה לי היריון קודם בטיפולי הפריה עם תאומים ובשבוע 24.5 עקב פטריה הפלתי.
הייתי אצל הרופא שלא נראה שהיה מודאג.
אני דואגת מאוד שמא אני הולכת לחוות את אותה בעיה ותהיה לי הפלה טבעית.
המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה שבוע 22 - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014מפטריה לא מפילים.
הריון תאומים יכול לגרום לפתיחת צואר מוקדמת.
לעניין ההפרשה ומיחושים הגב אז צריך לשים לב לאורך צואר ולבדוק אותך כל כמה ימים לראות באמת שאין משהוא משמעותי כגון קיצור צואר הרחם וכו.
הרופא שלך לא מודאג אך כדאי שיהיה עם היד על הדופק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון בתעלת הצווארמיטל25/08/2014
הי,
אני בשבוע 5 פלוס 5.
בטא מהיום
5131
בus היום: נצפה שק הריון בקוטר 8 ממ בתעלת הצוואר באזור האיסטמוס עם שק חלמון ללא קוטב עוברי.
מה זה אומר? האם להספיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון בתעלה
מיטל25/08/2014אפשר תגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון בתעלת הצוואר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014הריון צוארי הוא בעיתי מאוד ואת צריכה להיות במעקב בבית חולים.
אם זה יספג מעצמו זה יהיה הכי טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להספג?
מיטל25/08/2014הבטא 5131 ויש שק הריון
זה יכול להספג?
הוסבר לי שזה בתוך הרחם אבל בתעלה הצוואר. זה נקרא הריון צווארי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להספג? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014יכול להיספג ואם לא זה בעיה שמטופלת תוך כדי אישפוז בטיפולים שונים.
נקווה שיספג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו התמונה של האולטראסאונד
מיטל26/08/2014הטכנאית אומרת בתעלה,
הרופאה אומרת ברחם, מעט נמוך.
מה הייתם עושים במקומי?
ועד מתי מחכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו התמונה של האולטראסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר26/08/2014צריכה לבדוק במסגרת בית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מבולבלת!ילנה25/08/2014
שלום רב,
אני בודקת ביוץ עם הבדיקות הביתיות וגיליתי אתמול 2 פסים והפרשות צלצלתי לרופאה שלי קבעתי תור והיא טוענת שאני כבר אחרי הביוץ .
איך יתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מבולבלת! - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2014למה צלצלתי לרופאה?
הרי ערכת הביוץ בודקת ביוץ!
אם הרופאה אמרה אחרת היא צריכה להסביר לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר וריבוי קל של מי שפירדנה25/08/2014
בסקירה מאוחרת (הריון תאומים, 2 שליות) גילו שיש לי "ריבוי קל של מי שפיר" באחד השליות. האם לעשות העמסת סוכר 50 או העמסת סוכר 100?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העמסת סוכר וריבוי קל של מי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2014בשלב ראשון יש לבצע העמסת סוכר של 50 גרם סוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פריוןאני25/08/2014
שלום,
ב1/7 פתחתי מזרג של גונל f שמכיל 900 . השתמשתי למשך 6 ימים ב-100 ונשאר עוד 300. האם ניתן להמשיך ולהשתמש במזרק גם החודש עבר יותר מ-28 יום מהפתיחה?
וגלבי אוביטרל- קניתי שני מזרקים והשתמשץי באחד האם ניתן להשתמש בשני גם עבר יותר מ-28 יום
שתי התרופות מאוחסנות במקרר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות פריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2014לגבי הגונל ממליץ לא להשתמש בו,לגבי האוביטרל אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןאני25/08/2014
אני בת 27 אחרי 4 כשלונות חוזרים של IVF , הרופא שלח אותי לעשות בדיקת קרישיןת שבו גילו לי שאני הומוזיגוטית ל MTHFR , ביקשתי ממנו קלקסן היות ואני יודעת שזה מה שמביאים בכשלונות חוזרים , אך הוא סרב ואמר שמטפלים בהמוזיגוטיה ע"י חומצה פולית 5 מ"ג , אמר שקלקסן ייגרום לדימומים מותרים וזה מאוד מסוכן.. אשמח לדעתך? ואולי כן שווה לקחת קלקסן אחרת איך משהו ייקלט לי סופסוף?? כ"כ מיואשת!!
קלקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2014ההנחיה של הרופא המטפל שלך ראויה ונכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אני25/08/2014אז איך ניתן להסביר את זה שאני לא נקלטת?? הכל אצלי תקין , צילום רחם תקין , היסטרוסקופיה ופיפל עשיתי ממש החודש וגם זה יצא תקין (אולי הפיפל יעזור לי לסבב הנוכחי) , מגיבה טוב לזריקות, רירית מצויינת! מגיעה כל חודש ל 13-14 בגודלה , עוברים יפייפיים!! תמיכה של אוטרוגסטן ואסטרופם או פרוגינובה , מה מה עוד ניתן לעשות?? הייתכן שמה שיעזור לי עכשיו זה החומצה הפולית? אני נואשת כבר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2014לאור הנתונים שאת מעלה ,יתכן מאוד שאי כניסתך להריון הינה מקרית והדבר צפוי בקרוב ,יחד עם זאת הייתי שוקל לנסות להחזיר עוברים בשלב של בלסטוציסטים לאחר מעקב של התפתחותם באינקובטור במצלמת time-lapse ,וזאת על מנת לבצע בחירה מוצלחת יותר של עוברים טובים יותר להחזרה.בנוסף במידה וההפריה נעשית ב-ICSI הייתי ממליץ לבצע בדיקת הלוספרם לזרע על מנת לבדוק את שיעור השברים ב-DNA של הזרע בכדי להבטיח על בחירה מוצלחת יותר של תאי זרע לצורך ההפריה בשיטת ה-IMSI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)