מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה-טלי28/08/2014
זה פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות בשם "זואילי."
והפסקתי ועבר כבר 5 ימים ועוד לא קבלתי מחזור.
האם תקין?
עשית בדיקה עם מקל לבדיקת הריון והתוצאה שלילי.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014להמתין עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה של הריון אחרי החזרהשולמית28/08/2014
בנות רציתי לשאול האים מישהי טופלה או שמעה על בחור בשם איל פוליטי מצפת שמטפל בנשים שלא מצליחות להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השרשה של הריון אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014כל גישה אלטרנטיבית הינה באחריותם של המטפלים ועל דעתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהחסוי28/08/2014
אם הבאתי מבחנת דם מחו"ל לשם בדיקת אלקטרופורזיס, איפא מבצעים את הבדיקה?
וכמה זמן זה יכול להישמר הדם עד הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014ממליץ להתקשר למעבדת זר ולקבל מענה מדויק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםחסוי28/08/2014
בעוברים מוקפאים מה אומרים המספרים הבאים, למשל: (לא לפי הסדר, רק דוגמאות מהעוברים).
7/1*1 -day 2.
Freezing- straws breakdown-
למשל- 1: 1*m/1.
מה המשמעות של המספרים ולמה הכוונה באות M?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014מדובר במקלונים שבהם הוקפאו עוברים האות M מסמנת את מיקום נוזל התרבית כמרכיב התמהיל עם הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןהילה28/08/2014
האם מותר להשתמש בנורת אגיסטן? אני בשבוע 5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/08/2014אין בעיה להשתמש בנרות אגיסטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקין?הילה28/08/2014
אני נמצאת בשבוע 5 הבטא שלי 2867 נכון לתאריך 26/8, נצפה שק הריון בקוטר של 6 מ"מ עם שק חלמון ועוד שק הריון אבל ממש קטן. יש לי דקירות בנרתיק אבל הם נסבלות . זה מעיד על משהו לא תקין? ורציתי לדעת האם יכול להיות שבגלל השק ההיריון השני שנצפה שהוא קטן זה מעכב לי את הגדילה של הבטא או שאין קשר בכלל? ובכללי האם זה נראה לך הריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר28/08/2014צריך להיות סבלני עד לאולטרה סאונד נוסף.
לדקירות אין משמעות וכן לשק הקטן אין חשיבות בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפצה- עצתך החשובההילה28/08/2014
שלום, בת 38 יש רזרבה שחלתית, מטרה צ'נס להקפאת ביציות
אני כרגע בפרוטוקול קצר (גונל F 450 + שלושה אמפולות מנוגון)
היום יום 8 לווסת ויום 6 לטיפול
דם 24.8:
E2- 142
פרוגסטרון- 2>
US- 24.8:
רירית 4.7
ימין: זקיקים קטנים
שמאל: זקיקים קטנים, זקיק 9 מ"מ
דם 27.8:
E2- 419
פרוגסטרון - 2>
US- 27.8:
רירית 4.7
ימין: זקיקים קטנים (טכנאית אמרה שיש 4 זקיקים 7 מ"מ- כתבה קטנים(מתחת ל-9
מ"מ =קטנים)
שמאל: זקיק 10 מ"מ זקיקים קטנים (טכנאית אמרה שיש 3 זקיקים 7 מ"מ- כתבה קטנים(מתחת ל- 9 מ"מ=קטנים)
1. פרוגסטרון קטן מ 2 בשני הבדיקות, הגיוני ?
2. בדיקות הדם נחשבות תקינות ליום הנוכחי ?
3. להמשיך פורטוקול / פורטוקול מתקדם טוב או שלא? / לשנות מרשם הורמונים / מה הלאה ?
אשמח לחוות דעתך
אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקפצה- עצתך החשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014מסתמנת תגובה מעוכבת ,עד לשלב זה ההורמונים תקינים ,מאחר ואת מקבלת את המינון המירבי המקובל יש להמשיך במינון זה עד לתגובה הולמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מ"מ?הילה28/08/2014
שלום, מהו גודל הזקיק מינימום ומקסימום המתאים להקפאת ביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מ"מ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/201417-22 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה חוות דעתכםורד28/08/2014
שלום, בת 39 ילדתי לפני שנה את בני הראשון לאחר 7 טיפולי IVF (היתה הפלה אחת ואנחנו מוגדרים כסיבה לא ידועה), עכשיו רוצה להתחיל סבב לילד שני. עשיתי בדיקות דם ביום ה4 (והאחרון) למחזור ולהלן התוצאות (והן ממש שונות מהתוצאות מלפני שנתיים, מפחיד אותי). אשמח לחוות דעתכם, האם זה עדיין בגבול התקין להתחלת טיפולים? תודה רבה!!
DHEA-S 3.32
FSH 12.1
LH - Luteinizing Hormone 4.4
Progesterone 1.3
Prolactin 155
Testosterone Total 1.5 nmol/L -קטן מ
TSH 3.32* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה חוות דעתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014התשובות תקינות בדיקת ה-FSH הגבוה יחסית מרמזת על רזרבה שחלתית מופחתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם דו קרניעדי28/08/2014
שלום,
הייתי היום באולטרסאונד זקיקים, והבחורה שעשתה לי את האולטראסונד
שאלה אותי אם יש לי "רחם דו קרני" והיא חושבת שאולי יש לי..
יש לציין שכבר עברתי כמה פעמים בדיקות ואף פעם לא אמרו לי כלום לגביי זה,
אבל מצד שני אני מנסה להיכנס להריון כבר 10 חודשיים ללא הצלחה למרות שהבדיקות תקינות שלי ושל בעלי.
האם יש בעיות להיכנס להריון במידה ובאמת יש לי רחם דו קרני?
האם ניתן לעשות משהו אם זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רחם דו קרני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014בראש ובראשונה רצוי לבצע צילום רחם על מנת להתחיל לבסס אבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל..
עדי28/08/2014במידה ואני אעשה צילום רחם וכן יראו שיש לי את זה.
יש מה לעשות בנידון?
או שזה פשוט מולד ואין פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקיי אבל.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014יש להבדילו מרחם מחיצתי הניתן לטיפול ע״י הסרת המחיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים טבעיים לעומת חלופייםחסוי28/08/2014
למי שאסור הורמונים-האם בתרומת ביצית על בסיס מחזור טבעי אין סיכונים מהעליה בהורמונים הטבעיים בגוף לעומת הורמונים חלופיים שיש בהם הרבה סיכונים?
כלומר האם בהורמונים טבעיים אין סיכונים כמו בחלופיים מבחינת השד ,הקרישיות וכדו', הריון כשלעצמו לא מסכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים טבעיים לעומת חלופיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014הנחיות הטיפול הם לגופו של מקרה ובהתאם לרקע הרפואי,בתנאים רגילים אין כל בעיה בטיפול הורמונלי תחליפי ,ובאשר למצב הריוני-במצב זה ישנם שינויים המצריכים מעקב והשגחה למניעת סיבוכי הריון אפשריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת אם להמשיך Ivf או לחזור ל iuiנטלי27/08/2014
שלום ותודה מראש. אשמח אם תתנו את דעתכם. אני אחרי 7 מחזורים של iui. בחמישי נקלטתי להריון והפסיק הדופק בשבוע 9 במחזור iui החמישי. לאחר מכן עברתי לIvf , שם עברתי 3 מחזורים ובכל מחזור שאיבה יפה של 8-11 ביציות , אך רק 2 הפריות בכל פעם. הגעתי למסקנה שאין הבדל בין שני הטיפולים אך העומס הרגשי ב Ivf הרבה יותר גבוה. אני אחרי הזרעה שכשלה והגעתי למקום בו אני אובדת עצות. הזרע תקין בהחלט. אני עם הפרעות ביוץ קשות והדבקויות וצוואר רחם בעייתי. אשמח לכל עצה או הכוונה. תודה מקרב הלב.
מתלבטת אם להמשיך Ivf או לחזור ל iui - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014מתקבל הרושם שאת מקבלת את הטיפול המתאים-הפריה חוץ גופית עוקפת ומתגברת על הבעיות שהיצגת ,ומאפשרת לך החזרה של העוברים הטובים ביותר והשגת הריון בזמן הקצר ביותר בנסיבות הרקע הרפואי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה שליליתממי27/08/2014
תוצאה שלילית קטן מ2
תוצאה שלילית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014נקווה להצלחה בטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הריון?ממי27/08/2014
בת 39.עשיתי טיפול הפריה עם תרומת ביצית+PGD לNF1 החזרה של 2 עוברים תקינים בתאריך 13.8 בדיקת דם ב26.8 יצא שלילית.אך עדיין מרגישה עייפות חזקה בבוקר צבע השתן כהה.ומחזור לא קיבלתי למרות שהפסקתי את הכדורי תמיכה...יום לפני הבדיקה שתיתי כדורי הרגעה נרבן...יכול להיות שטשטשו את ההורמון של ההריון?יכול להיות שיש בכל זאת הריון?אשמח לתשובה בהקדם.תודה.
האם יש הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014מתקבל הרושם שלמרות הנתונים שאת מוסרת -התשובה היא שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשאפי27/08/2014
שלשום בטא 98
היום בטא 313
האם תקין?
מתי לחזור על הבדיקה? וכמה צריך לצאת בה?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2014העליה מצויינת אין צורך לחזור על הבדיקה-את המשך המעקב יש לבצע באולטרסאונד בעוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)