מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובה!!דנה15/08/2014
אני 4 ימים אחרי החזרת עוברים. הזרקתי אוביטרל ביום ההחזרה וגם ביום הרביעי אחרי ההחזרה. ביום הרביעי אחרי ההחזרה בלילה הרגשתי לא טוב למשך 5 דקות. חולשה כללית ומעין קשיי נשימה. זה עבר לאחר 5 דקות. מה זה יכול להיות והאם יש עוד סיכוי שעובר יקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2014אין לאירוע שום קשר עם סיכוייך להרות או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקול קיבה ביום החזרת מוקפאbaby14/08/2014
שלום,
היום הוחזר לי בלסטוציסט מוקפא בן 6 ימים בצהרים. ואחרי הצהרים המאוחרות התחיל לי קלקול קיבה (שבא לידי ביטוי בשלשולים) האם זה יכול להשפיע על השתרשרות העובר?? חוששת ממש...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקול קיבה ביום החזרת מוקפא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/08/2014אין קשר, חשוב לשתות הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציותשולי14/08/2014
האם אישה מעשנת יכולה לתרום ביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2014יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתאושרית14/08/2014
תחילה תודה על הפורום הנפלא.
בת 41 + 4.
החודש עשיתי טיפול פוריות גונל f בעקבות בדיקת זרע ירודה של בעלי.
האם אני "זקנה" בשביל הריון נוסף?
האם אני בסיכון?
האם העובר יהיה בסיכון?
אני ממש פוחדת כבר שהצעד שלי מוטעה?? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/08/2014אושרית שלום רב,
אכן הריון בגיל מבוגר כרוך בעליה במומים כרומוזומליים בעובר. עם זאת, קיימות היום בדיקות עזר רבות על מנת לאתר ליקויים כאלה (דיקור מי שפיר, צ'יפ גנטי, בדיקת NIPT כרומוזומים של העובר בדם אמהי).
לגבייך - הריון בגיל יותר מבוגר כרוך בעליה בסכרת הריונית ומחלות לחץ דם. במידה ואת בריאה בד"כ הסיכון יורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אושרית14/08/2014תחילה תודה רבה לך די הרגעת אותי.
בהריון האחרון לפני 7 שנים הייתי עם סכרת הריונית שהיתה מאוזנת ע"י דיאטה בלבד והילדה נולדה 2.960.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/08/2014סכרת הריונית כרוכה בסיכון גבוה יותר להתפתחות סכרת שאינה הריונית בגיל מבוגר יותר.
מציעה שתבדקי רמת גלוקוז (סוכר) בצום, וכמו כן HA1C.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/08/2014מצויין, שמחה שאנחנו יכולים לעזור. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 17 ימים אחרי הזרעה בטא שלילי אין מחVika14/08/2014
שלום
עשיתי הזרעה על בסיס ביוץ טבעי עם אוביטרל בתאריכים 27-28/7/14
בדיקת שתן ביום שלישי שלילי והיום בדיקת דם שלילי אבל המחזור לא מגיע
אני לא מבינה מדוע? הרי הביוץ היה וחייב לבוא מחזור?
גם אין סימנים לו
מה נשאר לי לכשות? לחכות שיבוא? מה השתבש אצלי? מאז שהיתה לי הפלה וגרידה בשבוע שמיני בדצמבר 2013 שום דבר לא הולך כל ההזרעות מאז כשלו
בצילום רחם ביוני שחררו סתימה בחצוצרה שמאלית ימנית היתה בסדר
מה עושים מכאן? לעבור לזריקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 17 ימים אחרי הזרעה בטא שלילי אין מח - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/08/2014ויקה שלום רב,
מציעה לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון ולאסטרוגן ביום ראשון וכמו כן אולטראסאונד לזקיקים ולעובי רירית. על פי התוצאות נוכל לתת לך מידע מדוייק יותר מתי את צפוייה לקבל מחזור.
לדבי המשך הטיפול - מאוד תלוי בגיל ובמספר ההזרעות שעברת.
היות ואת לאחר גרידה - כדאי גם לבצע ב. הסטרוסקופיה אבחנתית להערכת חלל הרחם ושלילת הדבקויות.
כמו כן, ניתן להרות עם חצוצרה אחת פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 35.6 לכן הלחץ שלי. מה הלאה??
Vika14/08/2014אני אחרי 6 הזרעות על בסיס ביוץ טבעי ועם זריקת אוביטרל
בצילום רחם שעשיתי לפני חודשיים לא היו רואים אם יש הדבקויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 35.6 לכן הלחץ שלי. מה הלאה?? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/08/2014לאחר 6 הזרעות במחזור טבעי, הייתי ממליצה על נסיון טיפול בזריקות גונדוטרופינים (במידה ורק חצוצרה אחת חסומה).
הסטרוסקופיה תתן לנו מידע נוסף וחשוב לגבי חלל הרחם, נוסף לצילום הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובראני14/08/2014
מתי נהוג להרגיש תנועות עובר בהריון ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/08/2014משתנה מאוד. בדרך כלל אחרי שבוע 20. לעיתים התנועות מאוד עדינות ולא מפענחים אותן כתנועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשירה14/08/2014
שלום,לפני 4 -3 ימים עשיתי הזרעה..כואבת לי בטן כמו מחזור,לא חזק.זה נורמלי?הזרעה קודמת לא הרגשתי כאבים.תודה על התשובה.
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014בהחלט האפשרות קיימת,בכל מקרה אם יופיע חום יש לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמיטל14/08/2014
ב1.8.14 שאיבה
ב3.8.14 החזרת 3 עוברים בני 3 ימים
ב10.8.14 יום שביעי להחזרה בטא 10
ב12.8.14 יום תשיעי להחזרה בטא 28
ב14.8.14 יום 11 להחזרה בטא 74
בפעם הראשונה יחס עליית הבטא היה פי 2.8
ובפעם השנייה רק יחס של 2.64
האם להילחץ מהירידה (הקטנה) ביחס או שזה זניח?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014בדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי יש סיכוי??אלי14/08/2014
שלום
לפני מספר ימים שאלתי לגבי בסלטוציסט מוקפא שהחזרתי לפני 11 ימים (ב 3/8).
היום כבר לא יכולתי להתאפק ועשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית :(
המחזור האחרון שלי היה ב 12/7 ואף פעם לא מאחר, בכל טיפול תמיד יש לי הפרשות עוד לפני הפסקת נטילת התמיכה. הפעם אין שום סימן לוסת (המאחרת) ועדיין הבדיקה חזרה שלילית
מחר בדיקת בטא.
שמעתי משהו על כך שבטא במוקפאים נמוכה יותר (או איטית יותר). האם יש סיכוי עדיין להריון או שבשלב הזה זה כבר אבוד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולי יש סיכוי?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014מתקבל הרושם שהמחזור הטיפולי הזה לא עלה יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזה אומר...
אלי14/08/2014במילים אחרות- לדעתך המקצועית הסיכויים להריון בשלב זה הם נמוכים ביותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שזה אומר... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים היקרים!!דיאנה14/08/2014
בת 26, בריאה בדרך כלל, מחזור סדיר, 28 יום. מנסים כבר 14 חודשים להיכנס להריון. בחודש אפריל היה כימי..
החודש התחלתי במרפאת פוריות. 6 זריקות של גונאל 75, אוביטרל והזרעה, לתמיכה לוקחת אנדומטרין. ביצעתי בטא 14 יום אחרי ההזרעה ויצא 15... בינתיים אמרו לי להמשיך תמיכה ולחזור לבדיקות בטא ופורגסטרון ביום ראשון...
לפי הנראה כנראה שוב כימי למרות שאי אפשר לדעת...
(צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין, פרוגסטרון שבוע לאחר ביוץ תקין, רירית רחם נראית תקינה לקראת ביוץ ומגיעה ל8-10 ממ, זרע תקין)
שואלת מהם הבדיקות הבאות שאני יכולה לבקש מהרופא בשלב שבו אני נמצאת...ובמה לחשוד או שאני סתם בסטטיסטיקה גרועה...
חשוב לי לציין שהחודש שביצעתי הזרעה היו 3 ביציות יפות...אך עדיין הבטא רק 15...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לרופאים היקרים!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014הנתונים מצביעים על פרוגנוזה טובה,בשלב זה המשיכי בטיפול לפי הנחיות הרופא המטפל,הריונות כימיים מתרחשים בטיפולי פריון,בשלב זה אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואת כלבים.מיטל14/08/2014
הי,
יש ברשותי שני כלבים קטנים,
אני בתחילת הריון.
האם יש בעייה לנקות את הצואה שלהם ואותם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה:
מיטל14/08/2014ב1.8.14 שאיבה
ב3.8.14 החזרת 3 עוברים בני 3 ימים
ב10.8.14 יום שביעי להחזרה בטא 10
ב12.8.14 יום תשיעי להחזרה בטא 28
ב14.8.14 יום 11 להחזרה בטא 74
בפעם הראשונה יחס עליית הבטא היה פי 2.8
ובפעם השנייה רק יחס של 2.64
האם להילחץ מהירידה (הקטנה) ביחס או שזה זניח?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה: - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/08/2014הבטא במגמת עלייה והכפלה וזה מה שחשוב. אין מדובר בירידה. המשיכי מעקב בדיקות דם לבטא ביום ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צואת כלבים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014אם הם מחוסנים אין כל בעיה
צואת כלבים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014אם הם מחוסנים אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתאיילת14/08/2014
שלום לכולם,
בת 38.5, בכאב גדול אנחנו מתחילים הליך של תרומת ביצית. כעת ממתיניםלתוצאות בדיקות הגנטיות של בן זוגי (אשר עשה אותן לפני חודש).
מכל מקום, אני אשמח לדעת על מסלולים.
פניתי לאורית ממנור מדיקל, ואף לקלריסה.
אנחנו מעדיפים לעשות באיזור תל אביב, אבל קלריסה, איך לומר זאת בעדינות, אחת הנשים הכי לא נעימות שהכרתי בחיי, ולחשוב שצריך להתנהל מולה בנושא זה, לא עושה לי חשק להתחיל דרכה.
אציין כי אין לי עניין ביחסי חברות עם רופאים, אני זקוקה לרופא מקצועי, זמין ושיודע את העבודה (לצערי במסגרת תפקידי - עורכת דין לרשלנות רפואית, נתקלתי ברופאים נחמדים, אולם לא עושים את העבודה כמו שצריך, לכן כל מה שאני צריכה זה מקום מקצועי ואמין).
השאלה שלי - האם אתם מכירים מקומות דרכם ניתן לעשות את הטיפולים ואשר לא מצריכים עבודה עם קלריסה.
תודה רבה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014לצורך העניין קלריסה אינה זו שאמורה לפתור לך את הבעיה,בכל מקרה עלייך לבחור ברופא ראוי בעינייך על סמך המלצות או מידע קודם כדי לדאוג להיבט הרפואי ולקשר בינך לבין הגוף העשוי לספק את הביציות,באופן שהטיפול יהיה אופטימלי ותוכלי להעזר בו בכל שאלה או בעיה העלולים להתעורר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי - האם תקיןסיגלית14/08/2014
שלום,
לפני טיפולי IVF עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור ואלה התוצאות, האם הן תקינות ?
TSH = 1.92
PROLACTINE = 191
LH = 12.5
FSH = 21
E2 = 124
PROGESTERON = 1.2
TESTOSTERON TOTAL - 1.5
DHEA-S = 3.59
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עלי ?
סיגלית14/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופיל הורמונלי - האם תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014הבדיקה מצביעה על רזרבה שילתית ירודה-בצעי בדיקת דם ל-AMH כדי לקבל הערכה מדויקת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להבין...מודאגת14/08/2014
הבנתי שאברי הרבייה רחם חצוצרות ושחלות מוגנים , אבל עד עכשיו לא הבנתי - האם עצמות האגן ממש "עוטפות" אותם? האם עצמות האגן מגנות עליהם גם מקדימה? חשוב לי מאוד להבין...
מנסה להבין... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014עצמות האגן הינן המסגרת הקשיחה המגנה על אברי האגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר שאם קיבלתי מכה מדלת מאו
מודאגת14/08/2014מאוד כבדה שנסגרה ופגעה בטעות באזור הבטן/ האגן ולא קרה לי משהו דרמטי חוץ ממכה חזקה אז הכל בסדר? העצמות מגנות על האברים גם מקדימה??
האם זה אומר שאם קיבלתי מכה מדלת מאו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014ההגנה אינה מוחלטת,פגיעה ישירה בבטן עלולה לפגוע בהריון,במיוחד אם מדובר בהריון מתקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא לא בהריון- לפני ההריון מה
מעיין14/08/2014זה עשוי לגרום לשחלות ולחצצורות ולרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא לא בהריון- לפני ההריון מה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/08/2014אברי האגן ממוקמים נמוך מאוד - באגן אצל נשים שאינן בהריון. על כן, גם מכה חזקה לא פוגעת על פי רוב באברי הרבייה באם לא מדובר באשה בהריון מתקדם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בתחילת הריון מהפרייהאופירה14/08/2014
שלום רב.
אני בשבוע 4, לאחר החזרת 2 עוברים מהפרייה חוץ גופית. בטא אחרונה - 1350.אני מתאוששת מגירויי יתר שחלתי שכלל מיימת בחלל הבטן. מקבלת טיפול של אנדומטרין וקלאקסן. האם בשלב זה ניתן לשוב לקיים יחסי מין ? האם הדבר יכול להשפיע על ההריון הצעיר או על השחלה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום יחסי מין בתחילת הריון מהפרייה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014באופן כללי ניתן לומר שאין בעיה בקיום יחסים בשלב זה ,יחד עם זאת בעקבות גירוי היתר יתכן ונותרו ציסטות שחלתיות ,ולכן קיום היחסים עלול להיות מזיק,ראוי לשקול זאת בהתיעצות עם הרופא המטפל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)