מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת היריון ביתיתSl09/08/2014
שלום. אני בטיפולי פוריות. לפני כשלושה חודשים עברתי הפלה לא טבעית בציטוטק. לפני כשבועיים עשיתי אולטרסאונד והאולטרסאונד הראה שנשארו גושי דם שאמורים לצאת עם המחזור. המחזור שלי לא מגיע לבד לכן הרופא רשם לי כדורי פרוברה לקבלת מחזור. בגלל שהרגשתי קצת לא טוב בימים האחרונים החלטתי לעשות בדיקת היריון ביתית לפני שאני מתחילה עם הכדורים. הבדיקה יצאה חיובית. האם יכול להיות שזה היריון? או שיכול להיות שבגלל כל השינויים ההורמונליים הבדיקה לא אמינה? מה לעשות?! תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון ביתית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014האם בדקת שהבטא ירד והפך שלילי לאחר הטיפול בציטוטק?
בכל מקרה יש גם אפשרות שמדובר גם בהריון חדש. ממליצה לבצע ב. דם לבטא ולהמשיך מעקב טרם נטילת הפרוברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביתית
Sl09/08/2014תודה על תשובתך! לא עשיתי עדיין בטא אבל אני אעשה מחר. במידה וזה היריון חדש האם הוא יכול להתפתח? מכיוון שב אולטרסאונד עדיין נשארו גבישי דם. האם זה לא מפריע להתפתחות תקינה? תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביתית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014כן בהחלט, אין לזה השפעה על ההריון הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות אחרי החזרת עובריםפרופ` דוד בידר09/08/2014
אחרי החזרת עוברים (אתמול) מהבוקר יש לי עצירות..מעולם לא סבלתי מתופעה זו...
האם ניתן לבצע חוקן?אני ממש חסרת עונים..וסובלת מכאבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014ניתן לנסות שתיית שמן פאראפין, כף אחת בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת09/08/2014תודה על התשובה, האם בעיית העצירות על כל המשתמע...יכלה לפגוע בהשרשת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014לא. אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט בהריוןדניאלה09/08/2014
שלום
בת 46 הריון מתרומת ביצית בשבוע שש עשרה +1 יום
אני רוצה לעשות הליכות על הליכון מקצועי שיש לי בבית
כמה זמן בכל יום מותר לי ללכת + באיזה מהירות?
(חשוב לי לציין ששנים נהגתי לרוץ כל יום אבל בארבע השנים האחרונות השמנתי בגלל ההורמונים וטיפולי הפוריות - אני במשקל עודף של לפחות 15 ק"ג )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014מהירות ההליכה וזמן הפעילות הגופנית שונה מאחת לשניה. כעיקרון ניתן לבצע פעילות כופנית בהריון אך לא מאומצת ובעיקר להתחיל בהדרגה אם לא התאמנת תקופה ממושכת. במקרה הזה מומלץ להתייעץ עם רופא המשפחה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמשך כמה זמן ביום אפשר לעשות
דניאלה09/08/2014הליכה?
אני מתייעצת איתך ואשמח עם תשיבי לי על כך
הרופא שלי הוא רופא פוריות בדיוק כמוך ולא יודע יותר פרטים עלי ....
את כל הפרטים הצגתי לפנייך אשמח לכוון כללי
לפחות כמה זמן הליכה ביום מותר לי ללכת ? האם מותר לי ללכת כשעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ציטוטקסיון09/08/2014
בוקר טוב, לאחר ציטוטק בפעם השניה, מאחר ובראשונה הטיפול לא צלח. רוצה לדעת מה אמורה לראות? פרט לדימום קל ומעין גושי דם קטנים. אין לי כלום. האם משמע שגם כעת לא הצליח? הפעם השניה נעשתה ביום חמישי בתה"ש. האם אצטרך לעבור פעולה כירורגית? אני בטיפולי ivf, אוכ לשוב לטיפולים ? מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014בייתי נותן פרק זמן נוסף 24-48 שעות כדי לבחון את השפעת הציטוטק,במידה ותתרחש הפלה וכל תוכן הבריון ברחם יעלם,צריך יהיה להמתין לוסת הבאה כדי להתחיל טיפול בשנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםקטיה09/08/2014
שלום
בתאריך 28.7 ביצעתי החזרת מוקפאים על בסיס טבעי
לאחר 10 ימים הרגשתי כאבים והיה קצת דימום . ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצא חיובית נאמר לי להגיע למחלקת ivf שם ביצעתי בדיקת דם ביום ה11 להחזרה .
בצהריים אמרו לי שהבטא היא 98 . רציתי לדעת איזה שבוע אני נמצאת והאם מדובר בהריון שת תאומים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2014יש הריון ולא של תאומים ויש לחזור על הבדיקה.
יום הבדיקה זה 4 שבועות הריון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאני09/08/2014
שלום,
לאחר 3 הפלות רצופות בשבוע 5 (נראה שק- עוד לפני בטא 1,000) נעשו מספר בדיקות- קריוטיפ, קרישיות, צילום רחם, היסטרו' וא.ס תלת מימד.
אני ממש מבולבלת כי לפי הצילום רחם נאמר לי שיש לי רחם קשתי.
גם לפי הא.ס תלת מימד נאמר שאין מחיצה ויש בליטה כלפי פנימה של 5 מ"מ שזה 10 אחוז מהרחם.
ביצעתי היסטרו' אבחנתית (12 יום לאחר שהתחיל דימום של הפלה טבעית והרירית הייתה בגודל 4 מ"מ). על פי ההיסטרו' נמצאה מחיצה של 25 אחוז.
אני לא מבינה איזו בדיקה יותר נכונה?
צירפתי תמונות מהצילום רחם והא.ס תלת מימד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה מהצילום רחם:
אני09/08/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסויה09/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמונה מהצילום רחם: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014אכן צילום הרחם מדגים רחם קשתי עמוק שאינו מצריך התכרבות ניתוחית,ספק אם ההערכה בהיסטרוסקופיה משנה את ההוראה הרפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור- לא הבנתי, מה ז"א
אני09/08/2014שהערכת ההיסטרו' לא משנה את ההערכה הרפואית?
אשמח להסבר בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור- לא הבנתי, מה ז"א - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014הכוונה שאני בספק אם נדרשת הצערבות ניתןחית להסרת מחיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה האם זאת מחיצה? כי לפי
חסויה09/08/2014הא.ס תלת מימד ראו שזה קשתי ולפי ההיסטרו' ראו מחיצה.
אז מה בעצם קובע?
זה נראה רחם מחיצתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלה האם זאת מחיצה? כי לפי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014הערכתי שמדובר ברחם קשתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעענבר08/08/2014
שלום רב.
בת 39 ו - 9 חודשים, אמא לשני ילדים בריאים בני 7 ו - 5. הריונות ספונטניים.
החלטתי שאני מעוניינת בילד שלישי (ואחרון). נוטלת ח.פולית מזה 4 חודשים ועדיין לא התחלנו לנסות אלא בקרוב מאוד לאחר סיום המחזור הנוכחי.
בן זוגי בן 46.
שאלותיי:
1. האם סיכויי טובים והאם נתקלתם במקרים בהם הנתונים זהים לשלי והושג הריון בגילי בקלות? (כל כך הרבה הפחדות בעיתונות ובכלל..)
2. כמה זמן חי זרע של גבר בן 46 (בהנחה שהוא בריא כמובן) בגוף האישה? האם גם 3 ימים כמו של גבר צעיר יותר?
3. כיצד לקיים יחסים לאור הנתונים? האם בין היום ה 10-20 יום כן יום לא? או יום כן יום כן?...
4. מתי לגשת למרפאת פריון במידה ואין הצלחה?
תודה תודה.
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2014ברור שאת יכולה לנסות וסיכוייך טובים.
בזרע מחזיק זמן כמו בצעירים.
איך לקיים יחסים אני לא צריך ליעץ לך, פשוט תעשי כמו בשני הילדים הקודמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני במקביל לטיפולאורנה08/08/2014
ערב טוב
רציתי לשמוע את דעתכם על דיקור סיני .האם לפי דעתכם זה עוזר בטיפולים פריות .?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני במקביל לטיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2014אין שום בעיה בדיקור סיני.
יש חילוקי דעות לגבי יעילותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול עבריםליאת08/08/2014
שלום,
ואיך זה מתבצע?
באיזה שלב מבצעים דילול עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול עוברים
אורנה08/08/2014היי ענת
לי עשו את זה בשבוע 12 בבית חולים רמב"ם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת09/08/2014תודה רבה, ואיך מתבצע ההליך.? לא מלחיץ? הדילול היה משלושה עוברים לשניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול עוברים
אורנה09/08/2014היי
כן דילול היה מ- 3 ל- 2 . זה כמו בדיקת - US , כמו סקירה . תהליך כן מלחיץ מאוד , ישארו אותי עוד לילה בהשגחה בבית חולים. מהמש עם מחט גדולה דרך הבטן מזריקים לאחד העוברים חומר ובודקים שדופק יפסיק , עובר שהכי קרוב לחבל הטבור. תהליך חבל על הזמן. ........
מאמי הכול יהי בסדר תהיה אופטימית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילול עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014דילול עוברים נעשה על פי רוב סביב שבוע 12 וזאת לאחר הערכה וביצוע של בדיקת השקיפות של העוברים .הפעולה נעשית באמצעות מחט והזרקת תמיסה המכילה חומר המפסיק את פעילות החה של העובר שמופחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול עברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014ענת שלום,
קיימות שתי שיטות לדילול עוברים:
1. דילול מוקדם: שבועות 6-8 להריון: מדובר בשאיבה דרך הנרתיק של אחד משקי ההריון.
2. דילול בשבועות 11-14 להריון: הזרקת חומר לעובר שעובר את ההפחתה בדומה לאופן שבו מבוצע דיקור מי שפיר (דרך הבטן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש דחוף אשמח לתשובה בהקדם האפשרילוני08/08/2014
שלום רב,
אני קצת בהסטריה...קצת הרבה.
ביום שלישי שאבו לי ביציות והרופא המרדים דקר את המחט של ההרדמה מגב היד כי לא מצא וריד במקום הרגיל.
יומיים אחרי ביום חמישי החזירו לי עוברים, אבל שמתי לב שיומיים אחרי ההרדמה המלאה ביד של ההרדמה, בזרוע, יש לי אדמומיות וכאבים. אין נפיחות במקום של החזרת המחט, או בכלל, אבל במעלה הזרוע לאורך הוריד יש אודם וכאבים. אמא שלי, שהיא בסך הכל אחות מוסמכת, לא מקור מומחה לעניין, אמרה שלדעתה יש לי דלקת בוריד, או אלרגיה לחומר ההרדמה. אין לי בעיה עם זה, כמו מהפחד שזה עלול להזיק לתהליך ההשרשה ולהצלחת החזרת העוברים. יש לדעתך קשר? אני אראה אם זה עובר עד יום ראשון, ואם לא אקבע אליך תור, או שתכתוב לי מה לעשות אם זה מקרה יותר חריף.
מתנצלת שזה בשישי, אני פשוט לא רגועה בגלל ההחזרה. כתוב לי, תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש דחוף אשמח לתשובה בהקדם האפשרי - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2014זה דלקת בוריד ויש לעקוב שלא תתפתח אלא תחלוף.
לא פוגע בסיכויי השרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםלוני08/08/2014
שלום,
עברתי אתמול החזרת עוברים וקיבלתי תמיכה עוד קודם של אוטרוגסטון בבוקר ובערב שני נרות דרך הנרתיק, ואסטרופם 3 פעמים ביום. שמתי לב שהאוטרגסטון נפלט על התחתונית בחלקו, אני חוששת שהחומר "מתבזבז" וזה עלול להזיק ביעילותו.... זה אמור להיות כך? אגב, אני מחדירה אותו עם מוליך לעומק.
שאלה שניה ....אתמול עברתי החזרת עוברים ראשונה, יומיים לאחר השאיבה . הרופא הקריא לי את איכות העוברים, מצב התחלקותם, רובם היו מדרגה BB או BC עם ארבעה תאים והוא החליט להחזיר לי שני עוברים , אחד BB והשני BC ,לדבריו כדי למצוא את שביל הזהב להשתרשות עובר אחד ולא שניים. בהתחלה חשב אולי שני עוברים מדרגה BB ובסוף החליט שלא, כדי להימנע ממצב של תאומים, כאמור.
קראתי על איכויות עוברים והחזרות בין נשים בריאות בגילאים שונים, צעירות שהחזירו עוברים בדרגה A ולא נקלטו, או מצבים הפוכים של הצלחות עם עוברים פחות "יפים" עם התחלקות איטית בקרב נשים מבוגרות שכן הצליחו להשתרש.....הבנתי שאין לזה לגמרי חוקיות, אבל למרות זאת אני מאמינה שהגיל הוא פקטור מרכזי בגדול. אני בת 39 ודי התערער לי הביטחון מהנתונים. האם לדעתך הרופא לקח סיכון יותר מידי מחושב שלא החזיר שני עוברים מדרגה BB וסיכון זה עלול להסתכם בכישלון בגלל ה"זהירות" היתרה?
אשמח לתשובות לשתי השאלות, מראש מתנצלת על עומק ה"חפירה". תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2014במקרה הנדון ובהתחשב בנתונים וגילך ,הייתי שוקל חהחזיר את שני העוברים האיכותיים ביותר מבין כלל העוברים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לוני08/08/2014ולגבי החלק של האוטרוגסטון? אשמח לתשובה, למרות שהבנתי מתשובתך להוריד את רמת הציפיות לגמרי. חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מה שהוא רשם
היי08/08/2014אני צעירה וכמה פעמים החסרתי עוברים יפים ולא נקלטתי ויש מבוגרות שנקלטו ויש עם עוברים לא משהו שנקלטו . אגב העוברים שלך די טובים וסיכויים שלהם להשתרש טובים, הפרופסור אמר שבדרך כלל כשיש כמה עוברים מחזירים את הטובים ביותר. תמשיכי תמיכה כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא מה שהוא רשם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2014אני מאשר את הדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה לכם
לוני08/08/2014חזר לי הצבע לפנים......נקווה לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה זה 18 ולא 14?חסוי08/08/2014
למה אחרי 18 יום בדיקת דם ולא 14 כמו תמיד , הטיפול הזה היה ארוך במיוחד הזרקתי חודש לפני דקפפטיל 3.7 לישבן , חודש אחרי התחלנו רק זריקות הורמונים של מונופור 1200 ואני שואלת את עצמי למה אחרי 18 יום הבדיקה ולא 14? אגב עשיתי היום יומיים לפני הבדיקת דם בדיקת היריון ביתית ועצא שלילי... ירד לי דם מסיבי למשך 6 ימים מהיום השישי להחזרה ועד ליום ה11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למה זה 18 ולא 14? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2014את כל השאלות והסיבות להופעה מוקדמת של דנם עלייך להפנות לקופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת וסת לאחר החזרת עובריםmimi08/08/2014
לילה טוב
מטופלת בפוריות
בטיפול אחד הוסת הגיעה ביום השישי להחזרת העוברים
בטיפול שני הוסת הגיעה ביום ה13 להחזרת העוברים
אם אפשר הסבר למה זה קורה?
יכול להיות שהתמיכה לא מספיקה?
או שיש עוד סיבות להופעת הוסת?
הבטא בשני הפעמים היתה נמוכה מ3.
אני לוקחת אנדומטרין ופרוגינובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קבלת וסת לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2014הופעת הוסת 6 ימים לאחר החזרת העוברים מקורה בד"כ באי ספיקה של הגופיף הצהוב שפתרונה עובר דרך תמיכה הורמונלית מסיבית יותר,באשר לאירוע לאחר 13 יום -זהו המצב הנורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה.
mimi08/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא בשבוע 5פרופ` דוד בידר07/08/2014
שלום,
מהי הכפלה תקינה של בטא בשבועות הראשונים להריון (שבוע 5)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלה בטא
יעל07/08/2014אני לאחר טיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכפלת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/08/2014עד לשבוע 5 ניתן לצפות שהביטה תכפיל את עצמה מידי יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא
יעל08/08/2014מהם טווחי הכפלה תקניים?
הבנתי שטווח ההכפלה בין 1.6 - 2 כל 48 שעות הם בגדר הנורמלי
האם זה נכון לשבועות הראשונים?
ב 17/7 החזירו 2 עוברים עם 4 תאים כל אחד
ב 29/7 בטא 40
31/7 בטא 130
ב7/8 בטא 933 ונצפה שק הריון קטן האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/08/2014הכי חשוב שנצפה שק הריון. יש להמשיך מעקב אולטראסאונד ולראות שמתפתח גם שק חלמון ואחר כך קוטב עוברי וכמובן דופק בהמשך. הכפלות הבטא תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות לאחר הזרעהרונית07/08/2014
עברתי הזרעה שלאחריה היו סימנים מתונים של שלשולים בחילות כאב בטן קל ובטן נפוחה.במהלך השבוע נעלמו הסימנים בהדרגה והיום 10 ימים אחרי ההזרעה נותרה רק בטן נפוחה.האם יש סיכוי שההריון נקלט?
נפיחות לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2014בהחלט יש סיכוי למרות התופעות הגסטרואינטסטינליות- לא לאבד תקווה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)