מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרע ו- IUIיפית10/08/2014
שלום רב,
אנחנו לאחר 3 הזרעות. הראשונה אחרי מחזור טבעי (צילום רחם ופרופיל הורמונאלי תקינים). נתוני זרע אחרי שטיפה: ריכוז 36, בתנועה, דרגת תנועה 2-4, זרעונים נורמליים לפי קרוגר 3. לויקוציטים בוד'
הזרעה שנייה עם איקקלומין - 2 זקיקים גדולים (יומיים לפני הזרעה 21,22). ריכוז זרע אחרי שטיפה- 67, בתנועה 60%, זרעונים נורמליים לפי קרוגר 4, דרגת תנועה 2-4. מעט לויקוציטים.
היום (יום א') הזרעה שלישית אחרי איקקלומין (ביום חמישי 7.8 זקיקים 17, 16). הופתענו מאוד לפני ההזרעה כשנאמרו לנו נתוני הזרע: ריכוז כולל - 2,
motile concentration -1. נפח 3.5.
היינו המומים. אין סיכוי להצלחת ההזרעה הנוכחית, נכון?
כיצד תיתכן ירידה דראסטית כ"כ בנתונים?
אציין כי היה לבן זוגי חום של כ-8-12 שעות לא יותר מכך ביום 4.8. הבנו שמחלת חום יכולה לפגוע אבל האם ייתכן שגם חום כ"כ קצר?
האם זה לא ישפיע גם על החודש הבא?
אנחנו כבר מיואשים.
כיצד להתקדם מכאן.
[** נציין שיש לנו ילד בן 4 ואנחנו בני 33]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע ו- IUI - תגובה
פרופ` דוד בידר10/08/2014זה לא כל כך משנה מה היה בהזרעה השלישית, לא ברור מתי עשית הזרעה,על זקיקים 17 ו 16?
ההזרעה צריכה להיות אחרי מתן אוביטרל על זקיקים סביב 20 ושתי הזרעות מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
יפית10/08/20143 הזרעות נפרדות בתאריכים נפרדים. האחרונה היום - 10.8. גודל זקיקים ביום 7.8 - 16, 17 מ"מ. פרוג' (ביום 7.8) < 2; אסטרדיול 641.
הונחיתי להזריק אוביטרל ביום שישי 8.8 23:30. ההזרעה הייתה היום ב-10:30.
לפני ההזרעה נמסרו לנו נתוני הזרע שכתבתי בסוף (ריכוז זרעונים בתנועה 1 מ'). אחרי שבפעמים הקודמות היו עשרות מיליונים.
הייתכן שהזרע כזה בגלל מחלת חום של 8-12 שעות שהייתה כשבוע לפני ההזרעה??
נורא הופתענו.
ושאלתי האם נכון שאין סיכוי להצלחת ההזרעה?
וכיצד להתקדם מכאן.
** נתוני ההזרעות הקודמות הופיעו בתחילת הודעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/08/2014זה לא בגלל החום וקשה לדעת למה יצאה תוצאה כזו ויש לברר במעבדה.
אך יש סיכויים טובים כי הזרע סך הכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר - מה כוונך לבדוק במעבדה?
יפית12/08/2014האם אתה רומז כי ייתכן והיה זה זרע של גבר אחר (נוכח השינוי הדרסטי בנתונים)?
למה אתה מתכוון שאתה אומר שיש לבדוק את העניין במעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר - מה כוונך לבדוק במעבדה? - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2014לא זרע של מישהוא אחר אלא שלפעמים יכולה לצאת תוצאה כמו שהייתה התוצאה השלישית ויש לברר במעבדה את כמות הנוזל והאם יש להם נתונים שיכולים להסביר את השינויים מאותו היום ,אך יתכן אצל גבר הנותן זרע בתכיפות ,שמידי פעם תצא תוצאה פחות טובה וזה סך הכל קורה וזה מצב תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי הצלחת הזרעה
יפית16/08/2014האם יש סיכוי להזרעה עם ספירה של 2 מיליון זרעונים מתוכם 1 מיליון בתנועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר - מה כוונך לבדוק במעבדה?
יפית12/08/2014האם אתה רומז כי ייתכן והיה זה זרע של גבר אחר (נוכח השינוי הדרסטי בנתונים)?
למה אתה מתכוון שאתה אומר שיש לבדוק את העניין במעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר, לא ד"ר!
עלמה17/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בידר - מה כוונך לבדוק במעבדה? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/08/2014הזרע סך הכל בסדר גמור.
שתי ההזרעות הראשונות היו בסדר.
אי אפשר להסביר תמיד מדוע לגבר בדיקות טובות ולא טובות אך זה קורה בבדיקות זרע.
לא צריך להתרגש מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרב10/08/2014
אם עושים זריקת אוביטרל בזקיק 17
1.האם זה לא מוקדם מדי?
2.אולי הביצית, לא בשלה ?
3.האם זה יכול לגרום לאי קליטת הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר10/08/2014אפשר לעשות על זקיק 17.
זה יכול לתת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מצריך בדיקות?עדי10/08/2014
שלום,
אני עוברת טיפולי הפריה כתוצאה מאנדמטריוזס.
עברתי הפלה בשבוע 8 לאחר שההריון לא התפתח בצורה תקינה (כבר מההתחלה לא היו הכפלות תקינות של הבטא).
בנוסף בטיפול IVF לאחר מכן הריון כימי (בטא ביום ה-12 45 ולאחר יומיים 24).
האם לדעתכם יש צורך לבצע בירורים ובדיקות כמו קרישיות או דברים נוספים?
או שזה נחשב לחלק מהסטטיסטיקה ולהמשיך כרגיל?
אני כבר שנתיים בטיפולים ולא רוצה לחשוב שיש עוד דברים שמעכבים ואני אגלה אותם בדיעבד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מצריך בדיקות? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/08/2014שני ההריונות לא התפתחו היטב ולכן כדאי לחזור על הפרופיל ההורמונלי.
איך הייתה רירית הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרירית הייתה טובה 10.5 יומיים לפני
עדי10/08/2014שאיבה (בהריון הכימי).
בנוסף הוחזרו 2 עוברים באיכות טובה מאוד (אחד שמונה תאים ללא שברים והשני 6 תאים ללא שברים שניהם ביום 3).
איזה מידע פרופיל הרומנלי יכול לתת/לגלות בנושא של הפלה/הריון כימי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרירית הייתה טובה 10.5 יומיים לפני - תגובה
פרופ` דוד בידר11/08/2014אוקי
צריך לראות את רמות ההורמונים כדי לדעת האם איכות הביציות אם תקין אז להמשיך טיפול חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון10/08/2014
שלום
לצערי עברתי הפלה עם ציטוטק ביום רביעי. לא היה דופק לעובר משבוע 9.
1. מתי צפוי להגיע המחזור?
2. האם במחזור הקרוב כבר אוכל להתחיל שוב טיפולי הפוריות - IVF? מאוד לחוצה עקב הגיל.מתי אפשר להתחיל שוב הטיפולים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2014במידה והרחם התרוקן לחלוטין וערכי הביטה התאפסו ,המחזור הבא צפוי להיות כעבור כ-5 שבועות,במחזור שיופיע ניתן להתחיל טיפול מחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה יש עוד pgd בארץחסוי09/08/2014
באיזה בתי חולים עוסקים בpgd חוץ מבלינסון ואיכילוב תל השומר...אני מתכוון בבתיחולים שהם קרובים לישןב חיפה טבריה וכדומה תןדה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איפה יש עוד pgd בארץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2014בבית חולים רמבם בחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהחסוי09/08/2014
שלום לכם יקרים, אני כמעט שנה לאחר היריון כימי והפלה שבוע 8 מטיפולים, הפסקתי את הטיפולים לפני שלושה חודשים כדי לרזות, בחודשיים האחרונים המחזור מגיע בזמן אבל מאוד דליל ובלי כאבים והתקצר ליומיים, יש לציין אני פוליציסטית לכן עוברת טיפולים ואני צעירה מאוד. די דואגת למחזור ולמה ואם השתבש , אשמח לשמוע את עצמכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014שלום רב,
ירידה במשקל של 5-10% יכולה להביא לביוץ ולהריון ספונטני בנשים עם שחלות פוליציסטיות.
היות ואת לאחר הפלה, הייתי ממליצה לבצע הסטרוסקופיה אבחנתית על מנת לוודא שלא נוצרו הדבקויות בעקבות הגרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה אשאל בקצרה
חסוי10/08/2014האם הפלה/ הידבקויות יכולות לגרום לשיבוש המחזור? כי תכף עברה שנה ויש לציין שהמחזורים היו רגילים עד כה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה אשאל בקצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2014בעקבות הפלה והיווצרות הידבקויות עוצמת המחזור וכמות הדמם עלולים להחלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה זה קורהשוקו09/08/2014
למה זה קורה שאומרים שיש הריון עם בטא כ"כ נמוכה 25-30
ובעצם זה לא ממש הריון ?
מה זה אומר בכלל?
יש דרך לשמור במצב כזה יותר טוב על העובר ? מה הסיבה שהבטא יורדת ?
הרי יש בטא של הריון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה קורה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014מצב כזה נקרא על פי רוב הריון כימי - עליה של בטא שמראה על השרשה אך ההריון מפסיק להתפתח בשלב מוקדם מאוד כך שלא נוצר עדיין שק הריון. עם זאת, ראיתי גם הריונות שהתחילו עם בטא נמוכה והתפתחו תקינים.
במידה ומדובר בארועים חוזרים של הריון כימי, אפשר לשקול זריקות פרגניל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר הזריקה הזו?
שוקו09/08/2014מה הזריקה הזו אומרת ?
באיזה שלב של ההחזרה זה נעשה. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר הזריקה הזו? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014הזריקה הזו דומה לאוביטרל ומכילה hCG . ניתן לתת אותה במקרים של הסטוריה של הריונות כימיים, כאשר מתקבלת תשובת הריון חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי שכן קיבלתי
שוקו09/08/2014יתכן וכן זו היתה הזריקה הזו.
קיבלתי זריקה בישבן...
גם לא הצליח ... יש משהו נוסף או שפשוט כל שנותר זה להתפלל? :/ :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת ושואלת
אני10/08/2014תוכלי לפרט בבקשה .מה התפקיד של הפרגינל במצב כזה חוץ מעידוד הגוף ליצירת פרוגסטרון .?
כבר 3 פעמים באותו מצב ואין סיבה ידועה ..צילום רחם קרישיות יתר תקין .עוברים טובים ..ורק כימיים ...
ממה הוא שונה מאוביטרל ומתי נותנים אותו ומה הכמות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעקבות נונו - יש בכלל פתרון
שוקו10/08/2014האם יש וניתן לפתור את בעיית ההרינות הכימים או ניסיונות וניסיונות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעקבות נונו - יש בכלל פתרון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר10/08/2014אין פיתרון פלא. צריך להמשיך לנסות אך כמובן לעשות בירור כמו הסטרוסקופיה לבירור חלל הרחם. פרגניל מכיל גורמים שונים שיש דיווחים שיש להם תפקיד בהשרשה. אוביטרל אינו מכיל את הגורמים האלה היות ומיוצר בדרך מלאכותית - רקומביננטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון ביתיתSl09/08/2014
שלום. אני בטיפולי פוריות. לפני כשלושה חודשים עברתי הפלה לא טבעית בציטוטק. לפני כשבועיים עשיתי אולטרסאונד והאולטרסאונד הראה שנשארו גושי דם שאמורים לצאת עם המחזור. המחזור שלי לא מגיע לבד לכן הרופא רשם לי כדורי פרוברה לקבלת מחזור. בגלל שהרגשתי קצת לא טוב בימים האחרונים החלטתי לעשות בדיקת היריון ביתית לפני שאני מתחילה עם הכדורים. הבדיקה יצאה חיובית. האם יכול להיות שזה היריון? או שיכול להיות שבגלל כל השינויים ההורמונליים הבדיקה לא אמינה? מה לעשות?! תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון ביתית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014האם בדקת שהבטא ירד והפך שלילי לאחר הטיפול בציטוטק?
בכל מקרה יש גם אפשרות שמדובר גם בהריון חדש. ממליצה לבצע ב. דם לבטא ולהמשיך מעקב טרם נטילת הפרוברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביתית
Sl09/08/2014תודה על תשובתך! לא עשיתי עדיין בטא אבל אני אעשה מחר. במידה וזה היריון חדש האם הוא יכול להתפתח? מכיוון שב אולטרסאונד עדיין נשארו גבישי דם. האם זה לא מפריע להתפתחות תקינה? תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת היריון ביתית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014כן בהחלט, אין לזה השפעה על ההריון הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות אחרי החזרת עובריםפרופ` דוד בידר09/08/2014
אחרי החזרת עוברים (אתמול) מהבוקר יש לי עצירות..מעולם לא סבלתי מתופעה זו...
האם ניתן לבצע חוקן?אני ממש חסרת עונים..וסובלת מכאבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014ניתן לנסות שתיית שמן פאראפין, כף אחת בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת09/08/2014תודה על התשובה, האם בעיית העצירות על כל המשתמע...יכלה לפגוע בהשרשת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014לא. אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט בהריוןדניאלה09/08/2014
שלום
בת 46 הריון מתרומת ביצית בשבוע שש עשרה +1 יום
אני רוצה לעשות הליכות על הליכון מקצועי שיש לי בבית
כמה זמן בכל יום מותר לי ללכת + באיזה מהירות?
(חשוב לי לציין ששנים נהגתי לרוץ כל יום אבל בארבע השנים האחרונות השמנתי בגלל ההורמונים וטיפולי הפוריות - אני במשקל עודף של לפחות 15 ק"ג )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט בהריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/08/2014מהירות ההליכה וזמן הפעילות הגופנית שונה מאחת לשניה. כעיקרון ניתן לבצע פעילות כופנית בהריון אך לא מאומצת ובעיקר להתחיל בהדרגה אם לא התאמנת תקופה ממושכת. במקרה הזה מומלץ להתייעץ עם רופא המשפחה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמשך כמה זמן ביום אפשר לעשות
דניאלה09/08/2014הליכה?
אני מתייעצת איתך ואשמח עם תשיבי לי על כך
הרופא שלי הוא רופא פוריות בדיוק כמוך ולא יודע יותר פרטים עלי ....
את כל הפרטים הצגתי לפנייך אשמח לכוון כללי
לפחות כמה זמן הליכה ביום מותר לי ללכת ? האם מותר לי ללכת כשעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ציטוטקסיון09/08/2014
בוקר טוב, לאחר ציטוטק בפעם השניה, מאחר ובראשונה הטיפול לא צלח. רוצה לדעת מה אמורה לראות? פרט לדימום קל ומעין גושי דם קטנים. אין לי כלום. האם משמע שגם כעת לא הצליח? הפעם השניה נעשתה ביום חמישי בתה"ש. האם אצטרך לעבור פעולה כירורגית? אני בטיפולי ivf, אוכ לשוב לטיפולים ? מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014בייתי נותן פרק זמן נוסף 24-48 שעות כדי לבחון את השפעת הציטוטק,במידה ותתרחש הפלה וכל תוכן הבריון ברחם יעלם,צריך יהיה להמתין לוסת הבאה כדי להתחיל טיפול בשנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםקטיה09/08/2014
שלום
בתאריך 28.7 ביצעתי החזרת מוקפאים על בסיס טבעי
לאחר 10 ימים הרגשתי כאבים והיה קצת דימום . ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצא חיובית נאמר לי להגיע למחלקת ivf שם ביצעתי בדיקת דם ביום ה11 להחזרה .
בצהריים אמרו לי שהבטא היא 98 . רציתי לדעת איזה שבוע אני נמצאת והאם מדובר בהריון שת תאומים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2014יש הריון ולא של תאומים ויש לחזור על הבדיקה.
יום הבדיקה זה 4 שבועות הריון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאני09/08/2014
שלום,
לאחר 3 הפלות רצופות בשבוע 5 (נראה שק- עוד לפני בטא 1,000) נעשו מספר בדיקות- קריוטיפ, קרישיות, צילום רחם, היסטרו' וא.ס תלת מימד.
אני ממש מבולבלת כי לפי הצילום רחם נאמר לי שיש לי רחם קשתי.
גם לפי הא.ס תלת מימד נאמר שאין מחיצה ויש בליטה כלפי פנימה של 5 מ"מ שזה 10 אחוז מהרחם.
ביצעתי היסטרו' אבחנתית (12 יום לאחר שהתחיל דימום של הפלה טבעית והרירית הייתה בגודל 4 מ"מ). על פי ההיסטרו' נמצאה מחיצה של 25 אחוז.
אני לא מבינה איזו בדיקה יותר נכונה?
צירפתי תמונות מהצילום רחם והא.ס תלת מימד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה מהצילום רחם:
אני09/08/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסויה09/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמונה מהצילום רחם: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014אכן צילום הרחם מדגים רחם קשתי עמוק שאינו מצריך התכרבות ניתוחית,ספק אם ההערכה בהיסטרוסקופיה משנה את ההוראה הרפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור- לא הבנתי, מה ז"א
אני09/08/2014שהערכת ההיסטרו' לא משנה את ההערכה הרפואית?
אשמח להסבר בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור- לא הבנתי, מה ז"א - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014הכוונה שאני בספק אם נדרשת הצערבות ניתןחית להסרת מחיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה האם זאת מחיצה? כי לפי
חסויה09/08/2014הא.ס תלת מימד ראו שזה קשתי ולפי ההיסטרו' ראו מחיצה.
אז מה בעצם קובע?
זה נראה רחם מחיצתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלה האם זאת מחיצה? כי לפי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2014הערכתי שמדובר ברחם קשתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעענבר08/08/2014
שלום רב.
בת 39 ו - 9 חודשים, אמא לשני ילדים בריאים בני 7 ו - 5. הריונות ספונטניים.
החלטתי שאני מעוניינת בילד שלישי (ואחרון). נוטלת ח.פולית מזה 4 חודשים ועדיין לא התחלנו לנסות אלא בקרוב מאוד לאחר סיום המחזור הנוכחי.
בן זוגי בן 46.
שאלותיי:
1. האם סיכויי טובים והאם נתקלתם במקרים בהם הנתונים זהים לשלי והושג הריון בגילי בקלות? (כל כך הרבה הפחדות בעיתונות ובכלל..)
2. כמה זמן חי זרע של גבר בן 46 (בהנחה שהוא בריא כמובן) בגוף האישה? האם גם 3 ימים כמו של גבר צעיר יותר?
3. כיצד לקיים יחסים לאור הנתונים? האם בין היום ה 10-20 יום כן יום לא? או יום כן יום כן?...
4. מתי לגשת למרפאת פריון במידה ואין הצלחה?
תודה תודה.
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2014ברור שאת יכולה לנסות וסיכוייך טובים.
בזרע מחזיק זמן כמו בצעירים.
איך לקיים יחסים אני לא צריך ליעץ לך, פשוט תעשי כמו בשני הילדים הקודמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני במקביל לטיפולאורנה08/08/2014
ערב טוב
רציתי לשמוע את דעתכם על דיקור סיני .האם לפי דעתכם זה עוזר בטיפולים פריות .?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני במקביל לטיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2014אין שום בעיה בדיקור סיני.
יש חילוקי דעות לגבי יעילותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)