מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטאמיטל14/08/2014
ב1.8.14 שאיבה
ב3.8.14 החזרת 3 עוברים בני 3 ימים
ב10.8.14 יום שביעי להחזרה בטא 10
ב12.8.14 יום תשיעי להחזרה בטא 28
ב14.8.14 יום 11 להחזרה בטא 74
בפעם הראשונה יחס עליית הבטא היה פי 2.8
ובפעם השנייה רק יחס של 2.64
האם להילחץ מהירידה (הקטנה) ביחס או שזה זניח?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014בדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי יש סיכוי??אלי14/08/2014
שלום
לפני מספר ימים שאלתי לגבי בסלטוציסט מוקפא שהחזרתי לפני 11 ימים (ב 3/8).
היום כבר לא יכולתי להתאפק ועשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית :(
המחזור האחרון שלי היה ב 12/7 ואף פעם לא מאחר, בכל טיפול תמיד יש לי הפרשות עוד לפני הפסקת נטילת התמיכה. הפעם אין שום סימן לוסת (המאחרת) ועדיין הבדיקה חזרה שלילית
מחר בדיקת בטא.
שמעתי משהו על כך שבטא במוקפאים נמוכה יותר (או איטית יותר). האם יש סיכוי עדיין להריון או שבשלב הזה זה כבר אבוד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולי יש סיכוי?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014מתקבל הרושם שהמחזור הטיפולי הזה לא עלה יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזה אומר...
אלי14/08/2014במילים אחרות- לדעתך המקצועית הסיכויים להריון בשלב זה הם נמוכים ביותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שזה אומר... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים היקרים!!דיאנה14/08/2014
בת 26, בריאה בדרך כלל, מחזור סדיר, 28 יום. מנסים כבר 14 חודשים להיכנס להריון. בחודש אפריל היה כימי..
החודש התחלתי במרפאת פוריות. 6 זריקות של גונאל 75, אוביטרל והזרעה, לתמיכה לוקחת אנדומטרין. ביצעתי בטא 14 יום אחרי ההזרעה ויצא 15... בינתיים אמרו לי להמשיך תמיכה ולחזור לבדיקות בטא ופורגסטרון ביום ראשון...
לפי הנראה כנראה שוב כימי למרות שאי אפשר לדעת...
(צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין, פרוגסטרון שבוע לאחר ביוץ תקין, רירית רחם נראית תקינה לקראת ביוץ ומגיעה ל8-10 ממ, זרע תקין)
שואלת מהם הבדיקות הבאות שאני יכולה לבקש מהרופא בשלב שבו אני נמצאת...ובמה לחשוד או שאני סתם בסטטיסטיקה גרועה...
חשוב לי לציין שהחודש שביצעתי הזרעה היו 3 ביציות יפות...אך עדיין הבטא רק 15...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לרופאים היקרים!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014הנתונים מצביעים על פרוגנוזה טובה,בשלב זה המשיכי בטיפול לפי הנחיות הרופא המטפל,הריונות כימיים מתרחשים בטיפולי פריון,בשלב זה אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואת כלבים.מיטל14/08/2014
הי,
יש ברשותי שני כלבים קטנים,
אני בתחילת הריון.
האם יש בעייה לנקות את הצואה שלהם ואותם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה:
מיטל14/08/2014ב1.8.14 שאיבה
ב3.8.14 החזרת 3 עוברים בני 3 ימים
ב10.8.14 יום שביעי להחזרה בטא 10
ב12.8.14 יום תשיעי להחזרה בטא 28
ב14.8.14 יום 11 להחזרה בטא 74
בפעם הראשונה יחס עליית הבטא היה פי 2.8
ובפעם השנייה רק יחס של 2.64
האם להילחץ מהירידה (הקטנה) ביחס או שזה זניח?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה: - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/08/2014הבטא במגמת עלייה והכפלה וזה מה שחשוב. אין מדובר בירידה. המשיכי מעקב בדיקות דם לבטא ביום ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צואת כלבים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014אם הם מחוסנים אין כל בעיה
צואת כלבים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014אם הם מחוסנים אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתאיילת14/08/2014
שלום לכולם,
בת 38.5, בכאב גדול אנחנו מתחילים הליך של תרומת ביצית. כעת ממתיניםלתוצאות בדיקות הגנטיות של בן זוגי (אשר עשה אותן לפני חודש).
מכל מקום, אני אשמח לדעת על מסלולים.
פניתי לאורית ממנור מדיקל, ואף לקלריסה.
אנחנו מעדיפים לעשות באיזור תל אביב, אבל קלריסה, איך לומר זאת בעדינות, אחת הנשים הכי לא נעימות שהכרתי בחיי, ולחשוב שצריך להתנהל מולה בנושא זה, לא עושה לי חשק להתחיל דרכה.
אציין כי אין לי עניין ביחסי חברות עם רופאים, אני זקוקה לרופא מקצועי, זמין ושיודע את העבודה (לצערי במסגרת תפקידי - עורכת דין לרשלנות רפואית, נתקלתי ברופאים נחמדים, אולם לא עושים את העבודה כמו שצריך, לכן כל מה שאני צריכה זה מקום מקצועי ואמין).
השאלה שלי - האם אתם מכירים מקומות דרכם ניתן לעשות את הטיפולים ואשר לא מצריכים עבודה עם קלריסה.
תודה רבה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014לצורך העניין קלריסה אינה זו שאמורה לפתור לך את הבעיה,בכל מקרה עלייך לבחור ברופא ראוי בעינייך על סמך המלצות או מידע קודם כדי לדאוג להיבט הרפואי ולקשר בינך לבין הגוף העשוי לספק את הביציות,באופן שהטיפול יהיה אופטימלי ותוכלי להעזר בו בכל שאלה או בעיה העלולים להתעורר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי - האם תקיןסיגלית14/08/2014
שלום,
לפני טיפולי IVF עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור ואלה התוצאות, האם הן תקינות ?
TSH = 1.92
PROLACTINE = 191
LH = 12.5
FSH = 21
E2 = 124
PROGESTERON = 1.2
TESTOSTERON TOTAL - 1.5
DHEA-S = 3.59
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עלי ?
סיגלית14/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופיל הורמונלי - האם תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014הבדיקה מצביעה על רזרבה שילתית ירודה-בצעי בדיקת דם ל-AMH כדי לקבל הערכה מדויקת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להבין...מודאגת14/08/2014
הבנתי שאברי הרבייה רחם חצוצרות ושחלות מוגנים , אבל עד עכשיו לא הבנתי - האם עצמות האגן ממש "עוטפות" אותם? האם עצמות האגן מגנות עליהם גם מקדימה? חשוב לי מאוד להבין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנסה להבין... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014עצמות האגן הינן המסגרת הקשיחה המגנה על אברי האגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר שאם קיבלתי מכה מדלת מאו
מודאגת14/08/2014מאוד כבדה שנסגרה ופגעה בטעות באזור הבטן/ האגן ולא קרה לי משהו דרמטי חוץ ממכה חזקה אז הכל בסדר? העצמות מגנות על האברים גם מקדימה??
האם זה אומר שאם קיבלתי מכה מדלת מאו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014ההגנה אינה מוחלטת,פגיעה ישירה בבטן עלולה לפגוע בהריון,במיוחד אם מדובר בהריון מתקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא לא בהריון- לפני ההריון מה
מעיין14/08/2014זה עשוי לגרום לשחלות ולחצצורות ולרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא לא בהריון- לפני ההריון מה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/08/2014אברי האגן ממוקמים נמוך מאוד - באגן אצל נשים שאינן בהריון. על כן, גם מכה חזקה לא פוגעת על פי רוב באברי הרבייה באם לא מדובר באשה בהריון מתקדם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בתחילת הריון מהפרייהאופירה14/08/2014
שלום רב.
אני בשבוע 4, לאחר החזרת 2 עוברים מהפרייה חוץ גופית. בטא אחרונה - 1350.אני מתאוששת מגירויי יתר שחלתי שכלל מיימת בחלל הבטן. מקבלת טיפול של אנדומטרין וקלאקסן. האם בשלב זה ניתן לשוב לקיים יחסי מין ? האם הדבר יכול להשפיע על ההריון הצעיר או על השחלה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום יחסי מין בתחילת הריון מהפרייה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014באופן כללי ניתן לומר שאין בעיה בקיום יחסים בשלב זה ,יחד עם זאת בעקבות גירוי היתר יתכן ונותרו ציסטות שחלתיות ,ולכן קיום היחסים עלול להיות מזיק,ראוי לשקול זאת בהתיעצות עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר החזרהשירלי14/08/2014
שלום אני יומיים לאחר החזרה של בלסטוציסטים,
ביום ההחזרה הרופא ביקש שאגיע אליו לביקורת בערך 6 ימים לאחר ההחזרה.
מה המטרה של הבדיקה?
האם זה בסדר לעשות לי אולטרסאונד אחרי החזרה אם נקלטו העוברים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2014קרוב לודאי שהרופא נוקט בזהירות יתר כדי לבחון אם היתה תגובת יתר או כל תופעת לואי אחרת,ואין כל בעיה בביצוע אולטרסאונד(הרי גם החזרת העוברים נעשית תחת אולטרסאונד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונלשירן13/08/2014
שלום, התחלתי היום זריקות של גונל.
האם יש אזהרות מיוחדות שאסור לעשות?
תודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטןהילה13/08/2014
שלום רב .
אני אחריי חמישה ימים של החזרת עוברים .אני מרגישה נפיחות בבטן
וקושי בנשימה . הנפיחות בבטן ודקירות מדאיג אותי מאוד האם זה מהטיפול האם זה אומר חלילה שלא הצליח הטיפול ? ומה אפשר לעשות שהנפיחות תעלם פשוט קשה לנשום ככה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/08/2014נפיחות בבטן וקושי בנשימה עלולים להיות סימנים לגירוי יתר. ממליצה לפנות להבדק בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הילה13/08/2014תודה רבה. אם מחר זה לא יעבור אני ילך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירויייתר שחלתי - לכי למיון !
אופירה14/08/2014הי הילה. אני בדיוק אחרי מצב כזה של גירויי יתר שחלתי, עם הריון בתחילתו, וגם אני הרגשתי נפיחות משמעותית בבטן העליונה. נבדקתי במיון ונמצא באולטראסאונד שיש לי מיימת בחלל הבטן, וזו תוצאה של גירויי יתר שחלתי. אישפזו אותי לחמישה ימים כדי להשגיח שאני לא מפתחת מים בריאות, אם את כבר סובלת מקושי בנשימה כדי לא להסס ולגשת מייד למיון בי"ח. הם יטפלו בך כדי לעודד את הנוזלים לצאת במהרה מהגוף. ישנה גם סכנה של התייבשות לכן נתנו לי עירוי נוזלים.החלמה מהירה, אופירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אופירה
הילה14/08/2014תודה רבה אופירה זה בדיוק מה אני מרגישה בבטן העליונה . יש לי שאלה האם זה יכול להשפיע על קליטת העוברים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע שקיפות עורפיתשג13/08/2014
שלום,
שאיבה 7/7 החזרה 9/7 , גיל עובר לפי אס 10/8 = שבוע 6+1
מה התאריך האופטימלי לשקיפות עורפית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצוע שקיפות עורפית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/08/2014הזמן האופטימלי לביצוע שקיפות הוא בין שב 11 ל-13+6. לאחר השקיפות מומלץ להשלים ב. דם - סקר טרימסטר ראשון, גם היא מבוצעת בלוח זמנים זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה ע"י ציטוטקסיון13/08/2014
שלום !
ביום חמישי האחרון קיבלתי ציטוטק לנרתיק, בפעם ה2.
רק שלשום הרגשתי "נפל" לי משהו. ומאז, "ממשיך ליפול. "היום התחיל לי דימום, יותר מדימום חודשי. ו' הנפילות ממשיכות".האם הדבר דורש התעיחסות רפואית? זומנתי לבדיקה חוזרת בבית חולים מחר, אך מעדיפה להמתין לרופא שלי ביום ראשון.
פרט לכאבי מחזור לעיתים, אני מרגישה מצוין. מהי המלצתכם? האם עליי להגיע לבית חולים? האם אמור להיות דימום חזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה ע"י ציטוטק - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/08/2014במידה והתחלת לדמם זה מעודד וניתן לחכות לביקורת אצל הרופא שלך ביום ראשון באם אין חום או כאבים/דימום חזקים. ה"נפילות" יכולות להמשך מספר ימים שכן קרוב לוודאי מדובר בפליטת תוכן ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותמודאגת13/08/2014
אני מנסה להרות כבר הרבה מאוד זמן ויש לי שאלה... האם בתקופה שלקראת הביוץ (בימים הפוריים) וגם בתקופה שאחרי הביוץ מותר להיכנס לבריכה (ציבורית) שיש בה כלור? האם זה יכול לפגוע בביוץ? בחומציות הסביבה בנרתיק או לחילופין בסיכויי ההפריה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/08/2014אין איסור להכנס לבריכה לאחר הביוץ. במידה ואת מנסה הרבה זמן להרות חשוב לפנות לרופא פוריות לבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפה מבוהלת בבקשה עזרה.Fr13/08/2014
10.8 בטא ראשונה 185 פוגסטרון 35.7
לוקחת תמיכה 4 אנדומטרין 4 אסטופרם 100 גסטון
היום ביצעתי שוב בטא והפוגסטרון
בטא: 825 פוגסטרון 120.9
היום נגשתי לעשות גם אולטסרסאונד שבבדיקה לא ראו שק הריון
ההחזרה הייתה ב29.7.
לפי החישוב שלי אני נמצאת בשבוע 5.1 זה הגיוני שלא ראו עדיין שק הריון?
והעליה של הבטא והפוגסטרון תקינה?
תודה רבה והמשך יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפה מבוהלת בבקשה עזרה. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/08/2014אנחנו מצפים לראות שק הריון כאשר ערכי בטא מעל 1000. הפרוגסטרון תקין לחלוטין. מציעה לחזור על ב. בטא מחר ועל האולטראסאונד בתחילת השבוע הבא.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)