מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וגםא21/07/2014
שלום דוקטור
1. אם אני במילא הולכת על הפרייה חוץ גופית (בגלל FSH גבוה בת 38, אחרי 4 חודשים נסיונות של קיום יחסים מתוזמנים עם או בלי הורמונים) האם יש צורך בצילום רחם או היסטרוסקופיה? בעבר הציעולי בגל המיומה או חשש לחסימה אבל כאמור - אני רוצה ללכת על הרפייה, האם יש צורך באחת מהן למרות זאת (המיומה בקוטר 7 סמ סבסרוטית דופן אחורי תחתון לא גדלה כבר 5 שנים).
2. לבן זוג ספירת זרע תקינה מבלבד מורפולוגיה 4% אם הוא רוצה לנסות עוד קצת . יש בכלל אפשרות להיקלט ככה טבעי?
3. FSH 20, בא. סאונד זקיקים תמיד רואים 8 זקיקים. תחת נסיון לסטימולציה 3 גדלו. בת 38, כמה עליי למהר בעניין ההפריה? או שאפשר עוד כמה חודשים לנסות טבעי? רוצה יותר מאחד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וגם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014הנתונים מדברים בעד עצמם ,ובהיותך בגיל 38 עם רזרבה שחלתית נמוכה,ובנוסף מיומה גדולה ,הרי שהפנייתך להפריה חוץ גופית הינה צעד נבון ותכליתי,בכל מקרה ביצוע היסטרוסקופיה חיוני על מנת לקבוע את מידת העיוות שהמיומה יוצרת ביחס לחלל הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותא21/07/2014
היי
י שלי מיומה בקוטר7 סמ סבסרוטית. רופאים אמרו לי שאינה אמורה להפריע לקליטת הריון מבחינת המיקום.
קראתי היכנשהו שצריך לעשות היסטרוסקופיה בשביל לראות אם היא בולטת לחלל הרחם, אבל הרי מיומה נצפית היטב בא. סאונד, למה חשובה היסטרו' ומי יכול לדg, אם היא תפריע להריון עד שלא אכנס?
,usv!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014אולטרסאונד אינו יכול להעריך במדויק את מידת החדירה והעיוות שהמיומה יוצרת לחלל הרחם לכן יש צורך במראה עיניים(היסטרוסקופיה),בכל מקרה מיומה המעוותת את החלל משפיעה על רירית הרחם ,כלי הדם ,וגורמת לשינויים מקומיים ברירית הרחם ,ומגבירה את ההתכווצויות של הרחם דבר העלול לפגוע בהשתרשות הראשונית ,ובהמשך בהתפתחות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם ודופק בהריון תאומיםאלה20/07/2014
בהריון תאומים, שבוע 19+2, מדדתי לחץ דם בערב: sys 98 \dia 64 / pulse 83... האם תקין? האם דפיקות לב גבוה יחסית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחץ דם ודופק בהריון תאומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועסיון20/07/2014
שלום !
האם ניתן לומר לי בוודאות מהו השבוע שאני נמצאת בו?
החזרת עוברים בתאריך 22/6.האם תקין בשזמן זה עדיין ללא דופק? היום נבדקתי, רופאי אמר כי הדבר מטריד אותו. בהנחה שאין טעות בחישוב השבוע. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014בהנחה שאין טעות בחישוב השבוע, את אמורה להיות היום בשבוע 6. אנו מצפים לראות דופק בשבוע 6 + כמה ימים (תלוי ברזולוציה של מכשיר האולטראסאונד) כך שכדאי שתחזרי על הבדיקה לקראת סוף השבוע. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםמעיין20/07/2014
האם יש בעיה לבצע צילום רחם ביום ה 6 למחזור? האם יש עדיפות ליום ה 10? אני מתלבטת למתי משניהם לקבוע
שאלה נוספת בדרך כלל יש לי ביוצים די מוקדמים אז אם אקבע ליום ה 10 האם עדיין אוכל לקיים יחסים בערב יום הבדיקה על מנת לא לפספס את החודש? האם זה מותר? האם החומר הזה יכול לפגוע בביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014ניתן לבצע צילום רחם לאחר הפסקת הדימום אך טרם הביוץ. אם את כבר נקייה ביום ה-6, ומבייצת מוקדם, היום ה-6 בהחלט עדיף בהשוואה ליום ה-10. אין לקיים יחסים לפני הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ימים נקיים צריכים להיות לפני הב
מעיין20/07/2014לפני הבדיקה? אם הדימום ייפסק רק ביום שלישי או רביעי ניתן לבצע ביום חמישי? האם ניתן לקיים יחסים ביום הבדיקה גם אם יהיה דימום קל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ימים נקיים צריכים להיות לפני הב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014קיום יחסים רק לאחר הבדיקה.
אם הדימום נפסק לחלוטין בשלישי או רביעי אין בעייה לבצע את הצילום לאחר מכן בחמישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב - האם ניתן לקיים יחסים בע
מודאגת21/07/2014בערב הבדיקה גם אם יהיה דימום קל? או שאסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שואלת שוב - האם ניתן לקיים יחסים בע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי20/07/2014
לפני הקפאת זרע - בעלי סובל מפטריות שמש בגב, הוא מורח משחת ציקלודרם- תכשיר אנטיפטריתי רחב טווח לטיפול מקומי בפטרת העור- השאלה היא אם המשחה שנספגת בגוף לא תשפיע באופן כלשהו על הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014ספיגת המשחה היא מקומית ובדרך כלל בכמות לא גדולה. כמו כן, לזרע לוקח כחודשיים וחצי להווצר כך שזרע שיוקפא כעת נוצר חודשיים וחצי מוקדם יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי20/07/2014בין הקפאת מנה אחת לשנייה כמה זמן צריך לחכות ואם 11 יום מספיקים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014במידה ומופק מספיק זרע, 11 יום מספקים. כדאי לראות כמה מנות מוקפאות לאחר הפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי21/07/2014לא הבנתי כל כך- "כדאי לראות כמה מנות מוקפאות לאחר הפעם הראשונה".
חסוי21/07/2014בפעם 1 הוקפא- 0.2cc, ובפעם שנייה- 0.5cc.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014מירווח של שלושה ימים בין הקפאה אחת לשנייה של זרע הינו מספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר?אפרת20/07/2014
אני בחודש שישי, האם מותר למרוח סינטומיצין מעל העין למספר ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014כן, מדובר במשחה מקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך ייתכן
אפרת21/07/2014אך לפי שמועות ברשת רושמים שזה עלול לגרום לתסמונת התינוק האפור, מה זה הדבר הזה והאם מסכן במעט את העובר? אני מורחת על העין למספר ימים
אז איך ייתכן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014באופן כללי ניתן לומר שיש להימנע משימוש בסינטו בהריון ,אולם השימוש במשחת עיניים מקומית על פני העור איננו מסוכן,והסיכון מתסמונת התינוק האפור נובע משימוש מערכתי -סיסטמי בתכשירים המכילים את הכלומפניקול(סינטו)ובמינון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאלה נוספת
אפרת22/07/2014סליחה על כל השאלות אך תודה על תשובתך ובהמשך אליה יש לי שאלה נוספת. במידה ויומיים שלושה לפני השינה פעם אחת אחדיר את המשחה לתוך העין, האם זה בסדר? פעם אחת ביממה לא חיצוני אלא פנימי. תודה מראש
סליחה שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/07/2014להערכתי את יכולה ,בכל מקרה על מנת לקבל מידע נוסף ניתן לפנות ליחידה לטרטולוגיה בהדסה ירושלים בראשותו של פרופ' אור נוי המספקת מענה לגבי סכנת תרופות בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריון ומחיצהnn20/07/2014
שלום,
אני בתחילת הריון (שבוע 6, ניצפה עובר עם דופק). לפני ארבעה חודשים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מחיצה גדולה ברחם של 70%. חודש אחרי הניתוח עשיתי אבחנתית כדי לראות שהמחיצה לא חזרה. הרופא אמר שהכל תקין ונראה מעולה (ציין בניתוח שהרחם קשתי אבל אמר שזה לא חשוב) ושאם נשאר משהו מהמחיצה זה משהו מאוד מאוד מינימלי ולא דורש התערבות נוספת..
עכשיו, בפיתחו של הריון חדש, אני עדיין נורא חוששת ממבנה הרחם שלי. האם העובדה שהניתוח עבר בהצלחה ושנבדקתי לאחריו שהמחיצה לא חזרה, מבטיח שלא אעבור הפלה או סיבוכים בגלל המחיצה?
האם הסיפור הזה באמת מאחורי, או עצם זה שהיתה לי מחיצה זה משאיר סיכון נוסף גם עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון ומחיצה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014גג שלום,
הסרת המחיצה אמורה להיות טיפול, בעיקר באם לא נצפתה מחיצה בהסטרוסקופיה אבחנתית לאחר מכן. מחיצות אינן נוטות לחזור באם הוסרו בשלמותן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומיןעדי20/07/2014
שלום,
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר תשעה חודשים ללא הצלחה (אני בת 27 ובעלי 30)
עברנו את כל הבדיקות והכל תקין תודה לאל, פניתי בכל זאת לפני חודש למומחה פוריות והוא אמר לי שאם לא נצליח חודש חודשים נתחיל עם לקיחת איקאקלומין 5 ימים ביומ 15 זריקת אוביטרל
וביו 16 הזרעה.
התחלתי לקחת השבוע את האיקאלומין ואני מתלבטת אם לוותר על הזריקה ועל ההזרעות.
האם איקאקלומין + יחסי מין יום כן יום לא יוכלו להביא אותי להריון?
ללא צורך בהזרעה כרגע.?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014דנית ערב טוב,
היות ואתם מנסים רק 9 חודשים, יש לכם בהחלט סיכוי להרות ספונטנית בשלושת החודשים הקרובים. במידה וכל הבדיקות תקינות, ועדיין לא מושג הריון לאחר שנה שלמה של נסיונות, אנו מגדירים את המצב כאי פוריות בלתי מוסבר. במקרה כזה, הסיכויים להרות גבוהים יותר כאשר גורמים להתפתחות של מספר זקיקים באמצעות תרופות ומשלבים באותו טיפול גם הזרעה תוך רחמית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה בבקשה
דנה21/07/2014תודה על תגובתך!
אז מה שאני מבינה ממך שבעזרת איקקלומין ויחסי מין מתוזמנים יש לי אפשרות להצליח? (כי כרגע אני כבר ביום הרבעי ללקיחת איקקלומין)
ולהתחיל הזרעות מקסימום רק עוד כמה חודשיים זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה בבקשה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/07/2014אם הזרע תקין, בהחלט יש אפשרות להצליח גם ללא הזרעה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיים אחרי שאיבה בטא 15א20/07/2014
הרופא הורה להמשיך תמיכה ולבוא ברביעי לבדיקה נוספת. יש טעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים אחרי שאיבה בטא 15 - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2014זה מה שצריך לעשות כל עוד יצא חיובי.
תחזרי על הבדיקה ונראה.
לפעמים יש הפתעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןאני20/07/2014
הי
בעברי הפלה נדחית והפלה טבעית.
כעת בהריון שבוע 11 לאחר ivf.
מתחחלת ההריון היו לי כאבי בטן והכתמות דמיות. קיבלתי אנדרומנטין וגסטון.
הרופא נתן לי גסטון עד לאתמול. כעת הוא בחול. שאלתי
האם כדאי לבקש כשיחזור תמיכה נוספת של גסטון? האם מעבר לשבוע 11 יש לזה השפעה מועילה!
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2014מעבר לשבוע 11 הוא בהחלט מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית יום 9 להחזרה עזרה פליזזהילה20/07/2014
היום זה היום ה9 להחזרה של עובר בן 8 תאים אחרי PGD
היום אתמול ושלשום בדיקה ביתית שלילית
מחר הבטא....להספיד????
למישהי קרה והבטא הייתה חיובית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
אורין20/07/2014אחרי 9 ימים רוב הבדיקות הביתיות עדיין לא מזהות הריון. (אם לא כולן).
תמשכי שיערות לעוד 3 ימים ולכי לבצע בד' דם. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש לא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2014כאמור יש לבצע בדיקת דם להריון לאחר 12 יום לפחות מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אצלי זו לא החזרה רגילה זה עובר
הילה20/07/2014בן 8 תאים אחרי PDG
אני אומנם ביום ה9 להחזרה אבל כבר שבועיים אחרי השאיבה והביוץ
זה אומר שהיו אמורים לראות כבר הריון נכון?? הסיכוי לא קלוש לבטא חיוביות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל אצלי זו לא החזרה רגילה זה עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2014בכל מקרה רצוי לבצע את הבדיקה לאחר ההחזרה לפחות לאחר 12 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופ לפרופסור אשכנזיאור20/07/2014
שלום .
אני מעוניינת לעשות היסטרוסקופיה עקב הידבקויות ברחם ולא רוצה להמתין לתורים הארוכים בבתי החולים שבצפון...
הייתי מאוד רוצה לעשות את זה אצלך...האם זה אפשרי? ואם כן לאן לפנות ומה השלבים לפני הבדיקה? רשום לי בהפניה היסטרוסקופיה + ביופסיה כלומר אבחנתית?
אני מהצפון ואשמח להגיע לאן שצריך...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופ לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2014התקשרי אלי לטלפון המופיע באתר על מנת לקבל יותר פרטים בקשר עם הבדיקה הייעודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהשירה20/07/2014
שלום
בת 35 התחלתי טיפול שני ויש לי כמה ציסטות
שהרופאה המליצה לי להוציא לפני תחילת ההורמונים
אז קודם כל רציתי לדעת:
האם אפשר לעשות את זה בהרדמה?הבנתי שזה ממש כואב
האם יש תשלום נוסף לרופא מלבד התשלום לשאיבה?(רופא פרטי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2014ניתן לשאוב את הציסטות האלו לפני תחילת הטיפול,לטעמי אין צורך בהרדמה לצורך ביצוע הפעולה,היות והאי נוחות כתוצאה מביצוע הפעולה סבירה ביותר,באשר לתשלום לרופא -הדבר נתון להחלטתו האישית
ציסטה - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2014ניתן לאפס את הציסטות גם באמצעות גלולות ללא צורך בהתערבות אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאפי19/07/2014
הפטמות שלי כואבות כבר מספר ימים, למה?
מציינת שמנסה להכנס להריון. שבוע אחרי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2014כאבים בפטמות יכולות לנבוע משינויים הורמונליים. עדיין מוקדם לדעת אם אכן היתה השרשה תקינה ומתפתח הריון. בכל מקרה בהצלחה!
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)