מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גודל עובראנה14/07/2014
שלום. אני בהריון תאומים אחרי Ivf שבוע 6.6 ,באולטרסאונד נצפה דופק עוברי עבור שני העוברים אך גודלם היה שונה : אחד CRL 5 מ״מ והשני 7.5 מ״מ... האם זה שכיח שיש הבדל כזה בין שניהם ? והאם זה מדאיג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014נכון.
עמים יש שוני בגוגל עובר אחד לעומת השני.
רק בהמשך מעקב האולטרה-סאונד נראה מה קורה...
בשלב זה אין לך מה לדאוג יתר על המידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקחת גונאלשוקו14/07/2014
היי לוקחת גונאל (300)
כבר 4 ימים , סובלת מכאבי ראש מטורפים ..
האם הגיוני שגם יש מן יובש בנרתיק. כמעיין גרד קל קל כמו התחלת פטרייה ?
(ממש תחושה מוזרה אך לא מגרד ומתפתח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקחת גונאל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014אני בדרך! כלל זה לא צריך להיות קשור לגונל...
בגדר אפשר לל על ידי משחת דרמקומבין וזה גם לא קשור לזריקות.
בכל אופן עם זה ממשיך לאורך ההזרקות , תתיעצי עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופילשלי14/07/2014
שלום פרופ',
בת 30 רווקה לפני מס' חודשים היה FSH 19 מאז עוקבת ולוקחת DHEA
בדיקות יום 3 לווסת
LH- 4.2
E2- 195
FSH- 9.9
חומצה פולית- 47.9
1. הבדיקות נחשבות לתקינות מאוזנות ?
2. פולית 47.9 לא גבוהה מידי? / להמשיך לקחת ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014בדיקות בסדר.
יכולה לא לקחת חומצה פולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה קלה לאחר מי שפירדנה13/07/2014
בשבוע שעבר עברתי דיקור מי שפיר, שמתי לב מאתמול שיש לי הפרשה קלה שקופה לא סמיכה (קצת רטיבות). האם יש סיבה לדאגה? האם זו תופעה שכיחה? מה הם הסימנים לדליפת מי שפיר? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה קלה לאחר מי שפיר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014צריכה להתקשר לרופא המבצע שיבדוק אותך.
רוב הסיכויים שלא ירידת מים.
אני בדרך! כלל יש לחץ על שלפוחית שתן ורצון לתת שתן...
אך בלי בדיקה לא נוכל לומר כלום בודאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית 5שאפי13/07/2014
האם יש סיכוי להריון עם רירית כזו בזמן ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית 5 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014האם לאחר איקקלומין, מחזור ספונטני , גונדוטרופינים או IVF. בד"כ אנחנו מעדיפים רירית מעל 6 ממ. לעיתים איקקלומין עלול לגרום לרירית דקה. חשוב גם לדעת האם עברת פרוצדורה ברחם בערב (גרידה למשל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית תודה. רשמתי יותר פרטים.
שאפי14/07/2014אקוקלומין פעם ראשונה. לא עברתי הפלות. מחזור בעזרת פרימלוט נור. פולציסטית.
האם ישנו סיכוי שאקלט החודש? ואם לא אז איך לעבור רירית מה לבקש מהרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית תודה. רשמתי יותר פרטים. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/07/2014רירית דקה היא אחת מתופעות הלוואי של איקקלומין. סיכוי להרות קיים תמיד. בדרך כלל באם אין הריון, נהוג לעבור לטיפול בזריקות גונדוטרופינים או להוסיף אסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת הזרקת גונאלדנה13/07/2014
האם ניתן להזריק כל בוקר? יש חשיבות לשעה או שמספיק שתהייה בשעה קבועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הזרקת גונאל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014ניתן בשעה קבועה. עדיף בערב לאחר קבלת ההנחיות מהרופא/ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעיין13/07/2014
אני כעשרה ימים אחרי ביוץ ביתי ששוקלת 30 ק"ג חיבקה אותי בבטן התחתונה ונשארה תלויה עם כל משקלה עלי ככה כל הכובד שלה היה לי על הבטן התחתונה האם במידה ויש השתרשות זה הכביד על הרחם או יפגע בסיכויי ההריון? ממש עם כל המשקל שלה נתלתה לי על הבטן התחתונה כשעמדתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014לא אמורה להיות בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי ריריתדנה13/07/2014
אני ביום ה- 13 לווסת עם כמות וגודל זקיקים יפים לשאיבה. רמת e2 2200 . עובי רירית 4.2. ביום שלישי שאיבה ויבדקו את עובי הרירית אם היא תתעבה ותתאים להחזרה. רציתי לדעת אם יש זריקה לעיבוי הרירית (אם אפשר את השם של הזריקה) בשביל שתהיה החזרה בימים הקרובים או שצריך לקוות וזהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי רירית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014אין למיטב ידיעתי כרגע. קיימת אופציה להקפיא את העוברים ולהחזיר במחזור הבא, מתוך תקווה שהרירית תהיה עבה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום-רציתי לשאל-אני13/07/2014
מתי אמור להיות בערך ההזרעה (על בסיס ביוץ טבעי)?
כרגע אני ביום ה-12 למחזור
E2 726
LH- 3.9
פרוגסטרון 1.71* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום-רציתי לשאל- - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014חסר לי מידע לגבי גודל הזקיק ועובי רירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי רק בדיקות דם
טלי14/07/2014ללא א"ס.
ההזרעה היא על סמך ביוץ טבעי
יש לציין כי המחזור האחרון שהיה הוא כתוצאה מכדורי פרוגליטון
כי הייתי במשך כחצי שנה בדיכוי ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום-רציתי לשאל- - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2014כאמור לחא נתונים על גודל הזקיק או בדיקת LH לא ניתן לנבא את מועד הביוץ,אם כי לפי רמת האסטרוגן הוא צפוי בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כן יש לי בדיקת LH
אני14/07/2014גם מהיום!
היום עשיתי שוב בדיקה
ויצא לי-
E2-780
LH-2.9
ופרוגסטרון 1.7
יש סיכוי להחודש ביוץ?כרגע אני ביום ה-13 למחזור
יש לציין כי את את המחזור האחרון קיבלתי באופן מלאכותי לאחר נטילת פרוגליטון
בעוד שחצי שנה קודם לכן לא קיבלתי מחזור עקב דיכוי ממושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כן יש לי בדיקת LH - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/07/2014יש סיכוי לביוץ. כדאי לחזור על בדיקות הדם והאולטראסאונד מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כן יש לי בדיקת LH - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/07/2014יש סיכוי לביוץ. כדאי לחזור על בדיקות הדם והאולטראסאונד מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגניל 5000אני13/07/2014
שלום רב,
כפי שרשמתי- יום 11 מההחזרה, בטא 45.
אני אתחיל היום בתמיכת פרגניל ועד שאעשה שוב בטא אקח פעמיים- היום ומחר וביום שלישי אבדוק בטא בתקווה שיהיה ערך טוב.
כמה הפרגניל אמור להוסיף מבחינת הבטא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרגניל 5000 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014האם את אמורה להזריק פרגניל מדי יום? יכול להוסיף כמה עשרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אתחיל היום כתמיכה. אני
אני13/07/2014אקח היום, מחר- אחר כך אעשה שוב בדיקת בטא ביום שלישי.
כלומר מפעמיים עד הבדיקה זה יכול להוסיף עד 100?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה- כתמיכה
אני13/07/2014לאחר הפלות, כמה פרגניל 5000 נהוג לקחת? פעמיים בשבוע?
כל יום?
לכמה לצפות לעלייה של הבטא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה- כתמיכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014בד"כ לוקחים פעמיים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אתחיל היום כתמיכה. אני - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014בד"כ עשרות בודדות ולא מאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להחזרת עוברים והשרשהשג13/07/2014
שלום רב,
יש לי שאלה מדעית בעניין השתרשות העוברים..
לפי דרך הטבע, הביצית המופרית נשארת בחצוצרה לפחות 3 ימים ומגיעה לרחם רק לאחר 5-6 ימים.
כאשר אנחנו מחזירים עוברים בני יומיים , אלה למעשה עוברים שלפי גילם אמורים להיות בחצוצרה ולא ברחם, שאלתי היא: האם הסביבה הביולוגית של הרחם מספיקה להם או שלמעשה בגלל שהגיעו מוקדם הסיכויים שלהם להשתרש קטנים יותר?
קראתי על שיטת ZIFT - החזרה לחצוצרה, האם הסיכויים שם טובים יותר בהנחה כמובן שהחצוצרות והמעברים פתוחים?
ושאלה אחרונה, האם הסביבה הביולוגית של הרחם זהה לסביבה של החצוצרה או שיש שם גורמים נוספים שמעודדים את העובר להתפתח עד להגעתו לרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע להחזרת עוברים והשרשה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014הסביבה הביולוגית של הרחם שונה מזו של החצוצרה. אנו אומנם מזריקים את העוברים לרחם אך לא ברור אם הם נשארים שם ולא נודדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנודדים לחצוצרה??
שרון13/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנודדים לחצוצרה?? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/20141% ישתרשו בחצוצרה. השאר לשמחתנו ישתרשו ברחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר הפריהאני13/07/2014
שלום
אני נמצאת במזרח ברילוקיישן ועשיתי פה שאיבה והחזרה לפני יומיים. לתמיכה קיבלתי cyclogest 400 שלוש פעמים ביום. שאלתי היא מה התחליף לזה בארץ. התרופות נורא יקרות פה ואני רוצה להביא מהארץ. קפסולות לשבועיים הראשונים עלו לי כאלפיים ש״ח!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאחר הפריה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014בישראל אנו נוהגים לתמוך באנדומטרין, קרינון או אוטרוגסטאן לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcyclogest
oooo14/07/2014so which one is most similar to cyclogest? also if i get pregnyl 2000ui every 3 days how will that affect my pregnancy test? when will i be able to get an accurate result?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcyclogest - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014You can get utrogestan 200 m"g
X3,per day vaginally or Crinon gel15%
Once a day vaginally* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר הזרעהאני13/07/2014
שלום,
ביום רביעי האחרון עברתי בצהריים הזרעה ראשונה. לפני כן הזרקתי במשך 6 ימים גונל F ואז מזרק אחד של אוביטרל.
ביום שישי היו לי כמו כאבי מחזור ולעיתים יש לי כמו כאבי מחזור שבאים והולכים.
רציתי לדעת אם זה נורמלי? ממה זה נובע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2014התחושות נובעים מהתגובה השחלתית,ולעיתים מההזרעה עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת-אבקש תשובה של מומחהשיראל13/07/2014
שלום
בת 25 ילדה בת 3 מivf ראשון..
כבר שנה וחודשיים בטיפולים 5 החזרות של מוקפאים+2 החזרות של עוברים טריים
עשיתי היסטרוסקופיה וצילום רחם שתיהם תקינים, טיפולים עקב בעיית זרע.
בדר"כ אחוז ההפריות מאוד גבוה(ICSI) והעוברים תמיד מוגדרים כ"יפים מאוד"...
לגבי הרירית קצת בעייתית בין 6-9 מ"מ...יש טיפולים שהיא לא עולה על 7 מ"מ.
בגלל שבהריון הראשון נקלטתי בטיפול הראשון אני מאוד חוששת מהמצב...
(טיפול אחרון הריון כימי)
האם יש אופציה כזאת שאני לא יוכל להרות שוב?
מה יכולה להיות הסיבה שאני לא נקלטת להריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דואגת-אבקש תשובה של מומחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2014הערכתי היא שסיכוייך טובים למדי וכמעט אין אפשרות שלא תהרי בהקדם,חזקה על הרופא שלך שידע לשדרג את איכות הטיפול שלך לרמה שתשיג יעדים טובים יותר גם במה שנוגע לרירית הרחם שלך -בהצלחה בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון. מתי?אני13/07/2014
שלום
לאחר שאיבה ב9/7. הוחזרו שלושה עוברים אתמול ב 12/7
קיבלתי פרגניל 10,000 יח ב7/7 ואמורה לקבל מחר (14/7) עוד זריקת פרגניל 1500 יח וכמובן תמיכה ואגינלית שלוש פעמים ביום.
מתי ניתן לקבל תשובה מדוייקת לבדיקת הריון?
תודה ושבוע שקט לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון. מתי? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/07/201411-12 יום אחרי החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)