מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בשדייםענבל14/07/2014
ביום החזרת העוברים(שניים), החלו כאבים בשדיים.אני יודעת שאין שום קשר, על פניו, אך הכאבים נמשכים ולא כאבים חמורים ויש גודש.הבנתי שזה מהאנדומטרין שאני לוקחת מאז עד הביטא עוד יומיים.למה החלו השדיים לכאוב ככה לפני תחילת לקיחת האנדומטרין? אשמח לתשובה.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשדיים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/07/2014הכאבים יכולים לנבוע מהשינויים ההורמונליים. במקביל חשוב לוודא שביצעת בדיקת שד בחצי השנה האחרונה והיא תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ענבל15/07/2014תודה רבה ד"ר מכטינגר על תשובתך המהירה.ישר כח על סבלנות אין קץ למענה השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרסמעיין14/07/2014
אני ביום 10 אחרי הביוץ והיום היה לי יום נורא קשה עם הרבה בכי ומתח האם הדבר יכול להפריע בהשתרשות? למנוע אותה או באיכות שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרס - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/07/2014לא, אל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוליםדנה14/07/2014
שלום
בת 26 שנה וחצי בטיפולים.
במהלך השנה וחצי עליתי 10 קילו כרגע שוקלת 67 קילו.
סדר היום שלי הוא קולה כל היום ללא אוכל ובערב ארוחה מלאה בדרכ מבושל.
התחלתי עכשיו מעין דיאטה(בשבילי זה דווקא להפך)
הכוללת לחם גבינות פירות ירקות ובשר 6 ארוחות ביום.
האם זה כדאי לעבור לשגרת חיים חדשה לפי מה שרשמתי או ששינוי כזה יכול לפגוע בסיכויים שלי להרות??
האם כדאי לעשות את זה או להמשיך באורח החיים הרגיל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/07/2014מירי,
שתיית קולה ללא אוכל אינה תורמת למצב התזונתי שלך. טוב שהתחלת לאכול מאוזן. מציעה שתבדקי גם רמות ויטמינים בדם לוודא שאין לך חסכים לאור התזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר14/07/2014
האם בשבוע 25, 26
העוברים ישנים הרבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/07/2014העוברים מחלקים את זמנם בין ערות לשינה. חלק מהתנועות אינן מורגשות בשל גיל ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיר וציפ גנטיאני14/07/2014
שלום
בת 40. הריון לאחר ivf. שאלתי: האם כל בית חולים מבצע בנוסף למי שפיר גם את בדיקת הציפ הגנטי?
שאלה נוספת: למה רק בירושלים הבדיקה בחינם? אני מאזור הצפון והנסיעה לירושלים לא אפשרית מבחינתי...אין בית חולים באזור המרכז שגם מבצע אותה חינם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מי שפיר וציפ גנטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2014בדיקת הציפ הגנטי בחינם רק אם היא אושרה לאחר יעוץ גנטי,אחרת היא בכל מקום עדין בתשלום,יתכן שהקופות המשלימות משתתפות בחלק מהעלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אני14/07/2014תודה על המענה המהיר.
ומה לגבי שאלתי הראשונה -כל בית חולים מבצע צפ גנטי או רק חלק מבתי החולים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את שאלת ההמשך...תודה
אני15/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקישור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014בהחלט כדאי לברר את הזכאות בהתאם לגיל ,הקופות המשלימות ,ובתי החולים שניתן לבצעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה כבר מסוכןאני14/07/2014
מחר שאיבה…
אתמול מעקב הורמונים ..
אסטרודיול 15000
פרוגסטרון 5.9
Lh.. 1.2
הזרקתי דקפפטיל במקום אוביטרל .
יש לי כאבי בטן עזים בעת מתן שתן ..האם זה נחשב לגירוי יתר ?
הפרוגסטרון יפגע באיכות הבציות או שהוא משקף את הזקיקים הרבים .?
האם להחזיר במצב זה או עדיף לחכות לחודש הבא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה כבר מסוכן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2014מדובר בגירוי יתר שחלתי בדרגה גבוה,בהחלט רמת הפרוגסטרון היחסית הגבוה נובעת מריבוי הזקיקים,בהחלט יש להשרות ביוץ עם דקפפטיל,לטעמי יש לשקול הקפיא את העוברים שיתקבלו,הייתי שוקל להוסיף דוסטינקס מיום בשאיבה-כדור אחד כל יום למשך 8 ימים על מנת להקטין למינימום את גירוי היתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יקר אשמח אם תסביר לי
אני15/07/2014מה השתבש..
היום נשאבו 7 בציות.. איך האם הזקיקים שהפרישו כמות רבה של הורמונים היו פשוט ריקים ..
או אוליי הביוץ התחיל לפני השאיבה האם יש מצב ?
השאיבה הייתה כואבת ביותר בכיתי תוך כדי הרדמה ,כנראה רגשות שצפו להם ..
וגם ראו משהו שחשבו שזה דימום לכן אני בהשגחה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' יקר אשמח אם תסביר לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2014מי שיכול להשיב לך על שאלותייך ביחס לזקיקים ריקים,מספר זקיקים,ומאפייני הטיפול הינו הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בכל זאת
אני15/07/2014האם יש מצב שביוץ מתחיל לפני השאיבה 34 שעות מהזרקת דקפפטיל .
והאם זקיק ריק יכול להפריש הורמונים ?
"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל בכל זאת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014אכן יתכן גם ביוץ מקדם,וגם זקיק ריק יכול להפריש הורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMHd14/07/2014
שלום,
אני בת 29, בטיפולים כשנתיים, עד עכשיו ללא הריון.
בדיקות זרע תקינות.
לאחרונה עשיתי בדיקת AMH שיצאה 0.7
האם נטילת DHEA יכולה להשפיע על התוצאה? (נטלתי DHEA בזמן הבדיקה)
מה סיכויי הריון עם תוצאה כזאת?
אני מוגדרת כחשד לאנדומטריוזיס, האם יש קשר לתוצאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת AMH - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014DHEA-S לא עוזר לכלום...
את צריכה לבצע פרופיל הורמונלי בוסת ואז נגיד לך מה קורה.
אם יש פרופיל, תכתבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עובראנה14/07/2014
שלום. אני בהריון תאומים אחרי Ivf שבוע 6.6 ,באולטרסאונד נצפה דופק עוברי עבור שני העוברים אך גודלם היה שונה : אחד CRL 5 מ״מ והשני 7.5 מ״מ... האם זה שכיח שיש הבדל כזה בין שניהם ? והאם זה מדאיג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014נכון.
עמים יש שוני בגוגל עובר אחד לעומת השני.
רק בהמשך מעקב האולטרה-סאונד נראה מה קורה...
בשלב זה אין לך מה לדאוג יתר על המידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקחת גונאלשוקו14/07/2014
היי לוקחת גונאל (300)
כבר 4 ימים , סובלת מכאבי ראש מטורפים ..
האם הגיוני שגם יש מן יובש בנרתיק. כמעיין גרד קל קל כמו התחלת פטרייה ?
(ממש תחושה מוזרה אך לא מגרד ומתפתח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקחת גונאל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014אני בדרך! כלל זה לא צריך להיות קשור לגונל...
בגדר אפשר לל על ידי משחת דרמקומבין וזה גם לא קשור לזריקות.
בכל אופן עם זה ממשיך לאורך ההזרקות , תתיעצי עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופילשלי14/07/2014
שלום פרופ',
בת 30 רווקה לפני מס' חודשים היה FSH 19 מאז עוקבת ולוקחת DHEA
בדיקות יום 3 לווסת
LH- 4.2
E2- 195
FSH- 9.9
חומצה פולית- 47.9
1. הבדיקות נחשבות לתקינות מאוזנות ?
2. פולית 47.9 לא גבוהה מידי? / להמשיך לקחת ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014בדיקות בסדר.
יכולה לא לקחת חומצה פולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה קלה לאחר מי שפירדנה13/07/2014
בשבוע שעבר עברתי דיקור מי שפיר, שמתי לב מאתמול שיש לי הפרשה קלה שקופה לא סמיכה (קצת רטיבות). האם יש סיבה לדאגה? האם זו תופעה שכיחה? מה הם הסימנים לדליפת מי שפיר? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה קלה לאחר מי שפיר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2014צריכה להתקשר לרופא המבצע שיבדוק אותך.
רוב הסיכויים שלא ירידת מים.
אני בדרך! כלל יש לחץ על שלפוחית שתן ורצון לתת שתן...
אך בלי בדיקה לא נוכל לומר כלום בודאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית 5שאפי13/07/2014
האם יש סיכוי להריון עם רירית כזו בזמן ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית 5 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014האם לאחר איקקלומין, מחזור ספונטני , גונדוטרופינים או IVF. בד"כ אנחנו מעדיפים רירית מעל 6 ממ. לעיתים איקקלומין עלול לגרום לרירית דקה. חשוב גם לדעת האם עברת פרוצדורה ברחם בערב (גרידה למשל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית תודה. רשמתי יותר פרטים.
שאפי14/07/2014אקוקלומין פעם ראשונה. לא עברתי הפלות. מחזור בעזרת פרימלוט נור. פולציסטית.
האם ישנו סיכוי שאקלט החודש? ואם לא אז איך לעבור רירית מה לבקש מהרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית תודה. רשמתי יותר פרטים. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר14/07/2014רירית דקה היא אחת מתופעות הלוואי של איקקלומין. סיכוי להרות קיים תמיד. בדרך כלל באם אין הריון, נהוג לעבור לטיפול בזריקות גונדוטרופינים או להוסיף אסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת הזרקת גונאלדנה13/07/2014
האם ניתן להזריק כל בוקר? יש חשיבות לשעה או שמספיק שתהייה בשעה קבועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הזרקת גונאל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014ניתן בשעה קבועה. עדיף בערב לאחר קבלת ההנחיות מהרופא/ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמעיין13/07/2014
אני כעשרה ימים אחרי ביוץ ביתי ששוקלת 30 ק"ג חיבקה אותי בבטן התחתונה ונשארה תלויה עם כל משקלה עלי ככה כל הכובד שלה היה לי על הבטן התחתונה האם במידה ויש השתרשות זה הכביד על הרחם או יפגע בסיכויי ההריון? ממש עם כל המשקל שלה נתלתה לי על הבטן התחתונה כשעמדתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014לא אמורה להיות בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי ריריתדנה13/07/2014
אני ביום ה- 13 לווסת עם כמות וגודל זקיקים יפים לשאיבה. רמת e2 2200 . עובי רירית 4.2. ביום שלישי שאיבה ויבדקו את עובי הרירית אם היא תתעבה ותתאים להחזרה. רציתי לדעת אם יש זריקה לעיבוי הרירית (אם אפשר את השם של הזריקה) בשביל שתהיה החזרה בימים הקרובים או שצריך לקוות וזהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי רירית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/07/2014אין למיטב ידיעתי כרגע. קיימת אופציה להקפיא את העוברים ולהחזיר במחזור הבא, מתוך תקווה שהרירית תהיה עבה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)