מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בדרכי שתןחסויה10/07/2014
היי
אם יש דלקת בדרכי השתן ואני 8 ימים אחרי החזרה, האם ניתן לקחת אנטיביוטיקה?
אם כן, אז איזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת בדרכי שתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014בד"כ אין בעיה בלקיחת זינט או צ'פורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם מוקסיפן?
אני10/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם מוקסיפן? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014אין בעייה אך חשוב לוודא שהחיידק רגיש אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- איך אפשר לבדוק האם
חסויה11/07/2014החיידק רגיש אליו?
האם כדאי להתחיל עם המוקסיפן או לחכות לבדיקת בטא ביום ראשון?
מפחדת לקחת ומפחדת גם לא לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- איך אפשר לבדוק האם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014אם כרגע אין לך כאבים מומלץ פשוט לשתות הרבה ואין צורך להתחיל אנטיביוטיקה. ביום א כדאי לבצע ב. שתן. אם יש דלקת, בד"כ המעבדה בודקת למה החיידק רגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר. שורף לי והתחלתי עם
חסויה11/07/2014מוקסיפן. מקווה שזה לא יהרוס את הטיפול.
זה עלול להרוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ד"ר. שורף לי והתחלתי עם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014המוקסיפן תרופה בטוחה אינה מסכנת את הטיפול או הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. כמה ימים מומלץ לקחת
אני12/07/2014מוקסיפן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. כמה ימים מומלץ לקחת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/07/2014חשוב קודם לוודא שאכן יש דלקת בשתן והחיידק באמת רגיש למוקסיפן. בדרך כלל לוקחים בין 5-7 ימים. רופא המשפחה יוכל להנחות אותך בודאות לפי התלונות שלך והממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהחסויה10/07/2014
היי
אני משתמשת באנדומטרין 3 פעמים ביום. עברו 8 ימים מההחזרה וקצת שורף לי בנרתיק.
האם אפשר לעבור לאוטורוגסטן בכדורים? בפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014לא רצוי ,לכל היותר ניתן לעבור לזריקות גסטון יומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור. למה לא מומלץ?
אני10/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי אנדומטרין, שרף לי ועברתי
אני10/07/2014לאוטרוגוסטן. כדאי לחזור לאנדומטרין?
למה אי אפשר להשתמש בכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי אנדומטרין, שרף לי ועברתי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014את יכולה להשאר עם אוטרוגסטאן אם נוח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקחתי אנדומטרין, שרף לי ועברתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם דקהדנה10/07/2014
שלום,
כשעשיתי אולטרסאונד זקיקים בזמן ביוץ, יצא שבזקיק של 20 מ"מ, רירית הרחם בגודל 5. (פעמיים יצא לי כך). שאלותיי:
1. האם קיימת אפשרות להכנס להריון באופן טבעי עם גודל רירית כזה?
2. אם כן, האם ההריון יכול "להחזיק"?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014הסיכוי פוחת במידה רבה בנוכחות רירית רחם בסדר גודל כזה,וכמובן שסכנת ההשתרשות הלא תקינה והפלה גוברים במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור בדוק למצב של רירית דקה
נוני14/07/2014היי דנה, אם זה עוד רלוונטי לך - אני באותה בעיה שותה כמויות משוגעות של מיץ סלק כל יום!! וכדור של ויטמין e עם הארוחה - העלה לי את הרירית ל7.2!! ובחיים לא הייתה לי רירית כזאת! את חייבת לנסות זה שווה! כמובן שעדיף מתחילת מחזור הטיפול....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיפור בדוק למצב של רירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2014באשר לויטמין E בהחלט יש עבודות המציינות את היכולת שלו להשפיע,באשר למיץ הסלק מקווה שלא מדובר באגדות אורבניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחרתי בתמיכה. אסון?סיון09/07/2014
שלום .
רציתי לדעת מהו תפקיד התמיכה שאנו נוטלות, לאחר החזרת העוברים?
ובנוסף לדעת האם השתהות של שעתיים לעיתים בין נטילה לנטילה, מהווה השפעה על ההשתרשות? לאחר ivf ראשון, רק נאמר לי לקחת אוראלי ווגינלי. לא הוסבר לי לשם מה נועד .אמנם אני נוטלת בקביעות 3 פעמים ביום. אך לעיתים בגלל העבודה מאחרת כשעה שעתיים.כעת אני מודאגת ביותר בלשון המעטה, שאולי הטיפול לא יצלח ,ובאשמתי. אנא תענו לי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחרתי בתמיכה. אסון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014אין למועדי הלקיחה כל השפעה על סיכוייך להרות,מה שחשוב הוא סה"כ הכמות הנלקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא תאמינו!!!!!!אורין09/07/2014
שלום לכולם!
לפני השאלה , חייבת לשתף טראומה בקצרה
לאחר בטא חיובית,אמש הרגשתי כאבי בטן איומים בלשון המעטה. נסעתי למוקד, ושם-במעמד הבד', הייתה אזעקה-הרופא החנטריש פשוט ברח מהחדר, כשהמתמר בי.
וכעת לענין. : אשמח אם תואילו לבדוק לי את הבטאות. הרופא שלי בחו"ל.
ביום ה14 בטא 385
ביום ה16 בטא 927
וביום ה17 בטא 1460-בד' בהפרש של יום בגלל כאביי אמש.
בנוסף רציתי לדעת באופן כליי אם ניתן לדעת לפי ערכי בטא אם מדובר בהריון 2.
לפי גוגל -לא ניתן,אך העדפתי לשמוע מכם.
מעבר לכך-נכון שהרופא מאתמול חנטריש רציני????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפוק!!! אני בשוק... בשעה טובה!
אני09/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא תאמינו!!!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014עליית הביטה תקינה ,ואין לשלול את האפשרות של הריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תאמינו!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2014אני מקווה שלא הלכת עם המתמר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר! !!!!!
סיון11/07/2014הסיבה היחידה שהייתי יוצאת המתמר מהחדר, זה כדי לתת לו בראש.
נכון שכעת זה מצחיק, אבל להשאיר אותי על הכיסא פסוקת רגלים עם ה"מכה", הזה בתוכי, זה לא גבר!!!!! אבל אני מקווה שזה העלה בך ולי חיוך קטנטנן על הפנים, מפני שבמחשבה לאחור זה באמת מצחיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח גדוללל
אני11/07/2014ולגולשת היקרה אם הייתי במקומך ,עם כל הכבוד לרופא הייתי מראה לו מה זה שתוקעים לו מכשיר בגוף ומפקירים אותו .
ומה חדש אצלך האם הבטא המשיכה לעלות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בטא
סיון11/07/2014הסיפור שלי היה עצוב ביותר. שלשום הייתה בטא 1500,אתמול 200,נחרדתי. רצתי לרופא. ביקש שאחזור על הבטא בשנית. נסעתי לאסותא תל אביב,ברחוב הברזל, גם נאמר לי שהמעבדה של מכבי ואסותא היא אותה מעבדה, כך שלא אפתח ציפיות.
הבוקר בשעה 10:00 התקשרו לבשר לי על בטא של נושקת ל3000.ככל הנראה טעות במכבי. למרות זאת אבצע בדיקה לוודא באמת הכפלה, אני כבר לא רגועה.
השבוע כל הניסים והנפלאות זה אני. ברגע זה נפילה בתל אביב, ללא אזעקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיייי פשוט לא נכנסתי היום לטפוז
אני11/07/2014ראיתי שכתבו לך שזה צנח מהר שאולי יש טעות.. וקוויתי שכן
אל דאגה מאמינה שיהיה בסדר… תעדכני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח מלך פרופ בידר
שיר11/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי היסטרוסקופיה...09/07/2014
כמה ימי דימום לאחר הבדיקה זה נחשב זמן סביר לדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה10/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014סביר ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה ימים זה יחשב סביר?
דנה10/07/2014חמישה ימים זה מוגזם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה ימים זה יחשב סביר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014דימום קל יכול להמשך גם מספר ימים. אם מדובר בדימום חזק או כמו וסת, כדאי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בבטן שבוע 9ורד09/07/2014
שלום , שבוע 10 אחרי ivf . ביתי בת השנתיים קפצה לי על הבטן התחתונה צד ימין .. מאוד כאב לי .. האם זה עלול לפגוע בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכה בבטן שבוע 9 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014אין סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןלירי09/07/2014
שלום
אני בשבוע 9. אני מזריקה גסטון פעם ביומיים, בשל דימומים בשבועות מוקדמים יותר שפסקו תודה לאל!.
הרופא הנחה אותי לקחת לתקופה של עוד כשבועיים\ איך אינני יכולה להתיעץ עמו כי הוא בחו"ל.
שאלתי- האם אוכל להפסיק כעת ולהישאר רק עם נרות אנדרומנטין?
ושאלה נוספת- קראתי ברשת שלקיחת גסטון מעבר לשבוע 9 עלול לגרום לפגיעה באיברי המין של העוברים. האם יש דברים בגו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014הגסטון אינו פוגע באברי המין העוברים,הייתי ממליץ לך למלא את ההוראות של הרופא המטפל,אם כי לטיפול התמיכתי בשבוע כל כך מתקדם אין כל ערך מוסף ,אלא אם כן מדובר במחזור של עוברים שהופשרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
אני10/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את שאלתי...
אני10/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אשכנזי***09/07/2014
היי,
אתמול הייתי אצלך.
נתת לי פרוטוקול להזריק גונאל מיום חמישי עד יום שני ויום שלישי אמורה להגיע אלייך.
האם יום שלישי גם להזריק?
יש חשיבות לשעה בוקר או צהריים בהזרקה?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2014הזרקה בשעות אחה"צ או הערב,ביום שלישי לא להזריק עד לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות-דאגה?דורה09/07/2014
שלום,
אני בשבוע 7+5 מהפריה החזרת 2 עוברים בתאריך 1/7 אולטרסאונד ראשון ברוך השם נצפה דופק ושק הריון אחד השני לצערי לא נקלט כנראה.
אני ממשיכה עם אנדרומטין עד שבוע 10 לפי בקשת הרופאים 3 פעמים ביום.
לפני בדיקת האולטרסאונד סבלתי נורא מכאבים בחזה אני מניחה שזה בעקבות האנדרומטין
אין לי שום תחושות - לא הקאות לא בחילות הכאב בחזה פחת משמעותית למעט עייפות וכאבי ראש שיש לי אין לי שום תחושות אחרות הבדיקה הבאה אמל רופאת מעקב היא 14/7/2014
האם זה מעיד על משהו?? האם עלי לגשת לאולטראסונד או אפשר לחכות לתור שלי 14/7?
אשמח לתשובתכם
תודה ותוברכו מפי עליון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושות-דאגה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2014באשר להריון כנראה שהכול תקין ,לכן בדיקת המעקב שנקבעה לך ראויה,באשר לכאבי החזה יש לברר זאת היות והתופענ לא נכללת לתסמינים שהאנדומטרין גורם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור ג'קי תודה ושאלה
דורה09/07/2014כאבי החזה תמיד מתחילים בטיפולי הפוריות בעקבות הורמונים, כל טיפול שהיה לי זה התפתח אחרת
בטיפול הנ"ל הכאב התחיל מאוחר לקראת סוף מתן הזריקות והחמיר שלא יכולתי לישון בלילה בצידי החזה שהייתי קמה בבוקר זה כאילו אני סוחבת מהחזה משקולות זה כאב נורא
עשיתי בדיקות ממגורפיה ואולטרסאונד וברוך השם היה תקין.
עכשיו זה נרגע יש כאב נורמלי ולפעמים אני מרגישה כמו צביטות קטנות בצד החזה והנפיחות ירדה. זה לא טבעי?? הבנתי שיש הרבה בנות שמרגישות גודש וכאב בחזה,
ובתסמינים של האנדרומטין רשום שייתכן גודש ורגישות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור ג'קי תודה ושאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014גודש ורגישות אפשריים,אבל לא כאבים מהסוג שאת מתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוזרת להגיד לכם תודה ....לולה 2609/07/2014
שלום...
חזרתי כדי להגיד לכם תודה ענקיית.. תודה לרופאים היקרים שעזרו לי הרבה.. התחלתי לכתוב בפורום זה בחודש 5 בשנה שעברה ולפני חודשיים ילדתי אחלה תאומים.. נכנסתי להריון בחודש 10.. והיה לי הריון קצת בעייתי ובאמת עזרתם לי הרבה אתם פשוט מלאכים..
פרופ אשכנזי ופרופ בידר.. באמת תודה מכל הלב על העצות ועל התמיכה
ולבנות הפורום היקרות לא להתייאש לנסות ולהיות אופטימיות והכל מגיע בזמן מאחלת הצלחה לכולן...
קשה לי להיפרד מהפורום המעולה הזה.. אני אמשיך לקרוא ולכתוב לכן בנות..
ועוד פעם אני אומרת תווווווווודה על שנה שלמה של עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוזרת להגיד לכם תודה .... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2014תבורכי,ותודה על הכרת התודה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה אושר ונחת מהקטנטנים
אני09/07/2014…
חשבתי עלייך וקוותי שהכל בסדר… מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפוחדתמיטל08/07/2014
אני בשבוע 27+4 ואני גרה בדרום יש מלא אזעקות ואני רצה לממד ואני מנסה כמה שפחות להילחץ ולחשוב על המתרחש אבל יש לי קצת כאבים בבטן התחתונה ואני מפחדת שזה יפגע בעובר מה אפשרי לעשות לכאבים והאם זה יכול לפגוע בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מפוחדת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2014הערכתי שהכאבים נובעים מהלחץ,בכל מקרה אם הכאבים יתגברו תדרש ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ וגונלאחת08/07/2014
שלום פרופסור
אני ביום ה שמיני לוסת. מטופלת בגונל ואביטרל.
נצפו 2 זקיקים בגוד 16, 17 ממ ואחד בגודל 13 (ועוד קטנים).
אסטרדיול - 1100
LH 10
פרוגסטרון 2.4
נאמר לי להמשיך ג ונל הערב וגם מחר בערב ומחר גם להזריק אביטרול.
לקיים יחסים מחר מחרתיים ובשישי.
האם תחת טיפול בגונל ייתכן שאבייץ מחר בצהריים? אני בדר"כ מבייצת עם זקיק בגודל 16 מ"מ שלא תחת הורמונים.
ייתכן שאני מבייצת כבר מחר בבוקר צהריים כי שני הזקיקים המובילים עוד יגדלו -אבל בגלל שנאמר לי להזריק אביטרל רק מחר בערב אני אפספס את הביוץ?
אשמח לסדר בדברים.
האם בלי אביטרל הזקיקים רק ממשיכים לגדול ולגדול ואל יתרחש ביוץ ספונטני לפני שאהיה ערוכה לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ וגונל - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2014ההוראות שקיבלת הם בסדר
או שתביצי לבד היום או מחר אז לכן
, אמרו לקיים יחסים
או שהביוץ יהיה אחרי אוביטרל ואז גם צריך לקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אחת09/07/2014דוקטור תודה.
אבל אם ייתכן ואבייץ היום לבד בצהריים ואמרו לקיים יחסים בערב (וגם לקחת אביטרול) - הכוונה שאתחיל את התהליך שהביצית משתחררת בעוד 24 עד 48 שעות היום או שהכוונה שכבר היום היא משתחררת בצהרים ואז אני עלולה לפספס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2014לפי הבדיקות לא תסיימי ביום הבדיקה אלא למחרת.
וילתר בטחון הוסיף אוביטרל למקרה שהביוץ עוד לא היה למחרת ואז יהיה אחרי האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף פענוח בדיקת זרעאלי08/07/2014
תאים מתים מתחת ל42%- 15
נפח מעל 1.5 מ"ל- 5
ריכוז מעל15 מיליון למ"ל- 88
תנועתיות כללית מעל 40%- 52
תנועה פרוגסטיבית מעל 32%- 32
תנועה לא פרוגר פחות מ1%- 13
תאים בלי תנועה פחות מ60%- 48
סה"כ תאי זרע בתנועה פרוגרסיבית מעל 7 מיליון- 171.6
סה"כ תאי זרע מעל 39 מיליון- 440
תאי זרע לבנים בין2-4 /שדה- 2-3
תאי דם אדומים-
תאי דםצעירים-
ריכוז בדיקות ריכוז-88
תנועה-52
PH- 8.7
נפח- 5
אחוז תאים מתים- 15
תאים תקינים-1
פגם בראש-99* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף פענוח בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2014סך הכל בסדר.
זרע כזה צריך לתת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה פגם בראש?
אלי09/07/2014ורק 1 אחוז תא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין שאנחנו
אלי09/07/2014נשואים כשנה וחצי ואין הריון מה זה אומר?
יש לציין שאנחנו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014המלצתי לפנות למומחה פריון זרע אם איכות מורפולוגית כזו מצריך טיפול והכוונה מתאימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת
אלי10/07/2014שהאיכות לא הכי טובה?
זאת אומרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני משגע
אלי11/07/2014מה זה אומר תאים תקינים 1?
ומה זה פגם בראש?זה חשוב לי וסליחה שוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה שאני משגע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014הפרשנות היא שכמעט מרבית תאי הזרע לא תקינם,דבר המקשה על הזרע להפרות את הביצית.
פגמים בראש תא הזרע - בדרך כלל מהווים את רוב פגמי הצורתיות של התא: ראש אמורפי, זווית חיבור לזנב (צוואר התא) בצורה חדה מדי, ראש מאורך או ראש חץ -תאים קטנים(המעיד על תהליך שהתרחש בתא מוקדם מהמצופה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.תודה רבה
אלי11/07/2014מרבית תאי הזרע שלי לא תקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה פגם בראש? - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2014אל תתרגש יותר מידי.
סך הכל הזרע שלך צריך לתת הריון.
לא צריך להסיק מבדיקת זרע אחת וכשיש רק 1 % תקין כמשהוא שזה בעיתי.
אם תחזור על בדיקת זרע במקום אחר תראה להפתעתך שיש הרבה תקינים.
בכל אופן הזרע בגדול יתן הריון בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה חמה לכל מי שהולכת ללידה!רובי08/07/2014
לפני עשרה ימים ילדתי בבית חולים מאיר בכפר סבא ..זו לידתי השלישית ומאוד חיפשתי משהו שיקל עלי את הצירים שהם איומים לכל הדיעות!!! קיבלתי המלצה מחברה שילדה לפני לקנות נשכנית או בשפה מיקצועית לבורייד וזה היה מדהים איך שהלידה היתה כמעט ללא כאבים ודי קצרה !!!!בגלל ניסיוני בכאבי לידה יש לציין שבזכות הלבורייד כמעט לא סבלתי!!!
המלצה חמה לכל מי שהולכת ללידה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2014הנושא טעון עדיין בדיקה ונמצא בימים אלו בביקורת מחקרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה לכל מי שהולכת ללידה! - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2014גם אני ממליץ על מאיר.....
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)