מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלחץ. האם אי לקיחת אנטיביוטיקהאני10/07/2014
בזמן דלקת בדרכי שתן יכולה להזיק? (אחרי החזרה)
מלחיץ אותי שאני לא לוקחת ועושה נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלחץ. האם אי לקיחת אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014כל מצב דלקתי לא מטופל עלול להזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי להמתין ליום ראשון לבדיקת
חסויה11/07/2014בטא?
עכשיו לא ממש שורף לי ונרגע. צריך לעשות בכלל בדיקת שתן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי להמתין ליום ראשון לבדיקת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014בהחלט שווה לעשות ביום ראשון בדיקת שתן. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם כדאי להמתין ליום ראשון לבדיקת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014אבחון דלקת בדרכי השתן הוא על בסיס בדיקת שתן ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות פריון למסירהקרן10/07/2014
מקווה שזה המקום. בכל מקרה מי שמכירה מישהי שזקוקה או יכול לעזור לה אשמח למסור זאת.
למי שמעוניינת בתרופות
מונופור מולטידוס - 2/2015
דקפהפפטיל - 8/2015
יש לי לתרום. הרבה בהצלחה.
התרופות נמצאות במקרר בראשון לציון.
בהצלחה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות למסירה
אילה29/08/2014יש ברשותי זריקות דקפפטיל מנופור וגונאל f למסירה ללא עלות אני גרה באזור הצפון מי שמעוניינת שתשאיר את מספרה או המייל שלה ואצור קשר עימה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מפחדתאושרית10/07/2014
שלום רב אני בת 41 ויש לי מיומה קטנה ברחם אך תמיד אני במעקב עליה.
לאחרונה החלטתי ללכת על טיפול פוריות .
האם הזריקות של הטיפול יכולות להגדיל אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצת מפחדת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014המיומה מושפעת מהורמונים וגם ממצב הריוני ,אולם בשלב זה אין לך בררירה אלא להמשיך כמתוכנן ולקוות שהכול יעבור בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
אושרית10/07/2014אז בעצם ממה שאני מבינה זה יכול לגדול מהזריקות גונל f
אבל השאלה אם זה יקטן חזרה?
או שאני עלולה להישאר בלי הריון מיוחל( כן יש ילדים תודה לאל) אבל עם מיומה שתעשה לי בעיות.
או שמה שמסיימים את הזריקות היא תקטן חזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014כל האופציות פתוחות,אין אפשרות לנבא מראש את ההתרחשות העתידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחת בטא. מה לעשות?סיון10/07/2014
ערב טוב בבקשה מענה. אתמול בטא 1460,הבוקר 280,אסטרדיול 3900, פרוגסטרון מעל 190.
פרט לביטא, שאר הערכים תקינים. הרופא שלי, שאני מערערת על החלטותיו, טוען שכעת לא ניתן לדעת כלום, לפי אולטראסאונד, לא ראה משהו לא תקין, אבל גם חידד שההריון הוא ממש בהתחלה, ויש התחלה קטנטנה של שק. מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
סיון10/07/2014בבדיקת אולטראסאונד שעשה לי. נראה שק 3 מ'מ.
אפשר לדעת מהי הסיבה לירידת הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צניחת בטא. מה לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014ירידת הביטה מסמלת הריון לא תקין ,יש להפסיק כל טיפול תמיכתי ,ולעקוב לאחר ירידת הביטהכל שלושה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון10/07/2014האם הדבר יעיד על המשך כשלונות? האם הסיבה שאני בת 39,משפיעה? האם אוכל להרות שוב? זהו הריון מivf ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014הדבר אינו אינדיקציה לכשלון חוזר,לגיל ישנה בהחלט השפעה על שיעור ההפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שירדהקרן10/07/2014
שלום,
יום 14 אחרי החזרת 2 עוברים (יום 5 אחרי PGD).
בטא יום 10- 27
בטא יום 12- 34
בטא יום 14- 10
יש לי דימום כבר יומיים - כמו מחזור.
אני מבינה שזאת הפלה (או נחשב להריון כימי?)
השאלה שלי היא האם יש צורך לבצע עוד משהו או רק לבדוק ביום ראשון שהבטא ירדה ולצפות למחזור?
אני מפסיקה תמיכה, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שירדה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014מדובר בהפלה כימית ,אין צורך לבצע שום דבר ,מבחינה מעשיתאת יכולה להמשיך בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוןםמרב10/07/2014
מתי הביוץ
Lh3
E2 379
פרוגסטרון1.45
זקיק 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלוןם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014בתנאים רגילם הביוץ עשוי להתרחש תוך יומיים שלושה ממועד זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד דבר
מרב10/07/2014הe2 לא נמוך?
אם נותנים אוביטרל מתי כדאי?
הרופא שלי אמר מחר אוביטרל
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד דבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014להערכתי הרופא שלך צודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה10/07/2014
היי
שאלה בבקשה- האם אגיסטן וקומאגיס בנרתיק יכולים להפריע 8 ימים לאחר החזרה?
מבחינת הצלחה ומבחינת זה שאני עם אנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014לא מפריעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשולים יומיים אחרי שאיבהלירון10/07/2014
שלשום עברתי שאיבה של 11 ביציות.
היום בבוקר התחילו לי שלשולים.
אני מקפידה על שתייה מרובה ועדיין...
מה עלי לעשות? האם לנסות לבד להתמודד? או לגשת לבית חולים? מחר ההחזרה שלי.
תודה רבה
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שילשולים יומיים אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014השילשולים נובעים מהגירוי של האגן בעקבות השאיבה והטיפול,כמובן אם הם יחמירו וכאבי הבטן יתגברו רצוי יהיה לעבור בדיקה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי שתןחסויה10/07/2014
היי
אם יש דלקת בדרכי השתן ואני 8 ימים אחרי החזרה, האם ניתן לקחת אנטיביוטיקה?
אם כן, אז איזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת בדרכי שתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014בד"כ אין בעיה בלקיחת זינט או צ'פורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם מוקסיפן?
אני10/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם מוקסיפן? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014אין בעייה אך חשוב לוודא שהחיידק רגיש אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- איך אפשר לבדוק האם
חסויה11/07/2014החיידק רגיש אליו?
האם כדאי להתחיל עם המוקסיפן או לחכות לבדיקת בטא ביום ראשון?
מפחדת לקחת ומפחדת גם לא לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- איך אפשר לבדוק האם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014אם כרגע אין לך כאבים מומלץ פשוט לשתות הרבה ואין צורך להתחיל אנטיביוטיקה. ביום א כדאי לבצע ב. שתן. אם יש דלקת, בד"כ המעבדה בודקת למה החיידק רגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר. שורף לי והתחלתי עם
חסויה11/07/2014מוקסיפן. מקווה שזה לא יהרוס את הטיפול.
זה עלול להרוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ד"ר. שורף לי והתחלתי עם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014המוקסיפן תרופה בטוחה אינה מסכנת את הטיפול או הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. כמה ימים מומלץ לקחת
אני12/07/2014מוקסיפן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. כמה ימים מומלץ לקחת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר12/07/2014חשוב קודם לוודא שאכן יש דלקת בשתן והחיידק באמת רגיש למוקסיפן. בדרך כלל לוקחים בין 5-7 ימים. רופא המשפחה יוכל להנחות אותך בודאות לפי התלונות שלך והממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהחסויה10/07/2014
היי
אני משתמשת באנדומטרין 3 פעמים ביום. עברו 8 ימים מההחזרה וקצת שורף לי בנרתיק.
האם אפשר לעבור לאוטורוגסטן בכדורים? בפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014לא רצוי ,לכל היותר ניתן לעבור לזריקות גסטון יומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור. למה לא מומלץ?
אני10/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי אנדומטרין, שרף לי ועברתי
אני10/07/2014לאוטרוגוסטן. כדאי לחזור לאנדומטרין?
למה אי אפשר להשתמש בכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי אנדומטרין, שרף לי ועברתי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014את יכולה להשאר עם אוטרוגסטאן אם נוח לך.
לקחתי אנדומטרין, שרף לי ועברתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם דקהדנה10/07/2014
שלום,
כשעשיתי אולטרסאונד זקיקים בזמן ביוץ, יצא שבזקיק של 20 מ"מ, רירית הרחם בגודל 5. (פעמיים יצא לי כך). שאלותיי:
1. האם קיימת אפשרות להכנס להריון באופן טבעי עם גודל רירית כזה?
2. אם כן, האם ההריון יכול "להחזיק"?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014הסיכוי פוחת במידה רבה בנוכחות רירית רחם בסדר גודל כזה,וכמובן שסכנת ההשתרשות הלא תקינה והפלה גוברים במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור בדוק למצב של רירית דקה
נוני14/07/2014היי דנה, אם זה עוד רלוונטי לך - אני באותה בעיה שותה כמויות משוגעות של מיץ סלק כל יום!! וכדור של ויטמין e עם הארוחה - העלה לי את הרירית ל7.2!! ובחיים לא הייתה לי רירית כזאת! את חייבת לנסות זה שווה! כמובן שעדיף מתחילת מחזור הטיפול....
שיפור בדוק למצב של רירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2014באשר לויטמין E בהחלט יש עבודות המציינות את היכולת שלו להשפיע,באשר למיץ הסלק מקווה שלא מדובר באגדות אורבניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחרתי בתמיכה. אסון?סיון09/07/2014
שלום .
רציתי לדעת מהו תפקיד התמיכה שאנו נוטלות, לאחר החזרת העוברים?
ובנוסף לדעת האם השתהות של שעתיים לעיתים בין נטילה לנטילה, מהווה השפעה על ההשתרשות? לאחר ivf ראשון, רק נאמר לי לקחת אוראלי ווגינלי. לא הוסבר לי לשם מה נועד .אמנם אני נוטלת בקביעות 3 פעמים ביום. אך לעיתים בגלל העבודה מאחרת כשעה שעתיים.כעת אני מודאגת ביותר בלשון המעטה, שאולי הטיפול לא יצלח ,ובאשמתי. אנא תענו לי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחרתי בתמיכה. אסון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014אין למועדי הלקיחה כל השפעה על סיכוייך להרות,מה שחשוב הוא סה"כ הכמות הנלקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא תאמינו!!!!!!אורין09/07/2014
שלום לכולם!
לפני השאלה , חייבת לשתף טראומה בקצרה
לאחר בטא חיובית,אמש הרגשתי כאבי בטן איומים בלשון המעטה. נסעתי למוקד, ושם-במעמד הבד', הייתה אזעקה-הרופא החנטריש פשוט ברח מהחדר, כשהמתמר בי.
וכעת לענין. : אשמח אם תואילו לבדוק לי את הבטאות. הרופא שלי בחו"ל.
ביום ה14 בטא 385
ביום ה16 בטא 927
וביום ה17 בטא 1460-בד' בהפרש של יום בגלל כאביי אמש.
בנוסף רציתי לדעת באופן כליי אם ניתן לדעת לפי ערכי בטא אם מדובר בהריון 2.
לפי גוגל -לא ניתן,אך העדפתי לשמוע מכם.
מעבר לכך-נכון שהרופא מאתמול חנטריש רציני????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפוק!!! אני בשוק... בשעה טובה!
אני09/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא תאמינו!!!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014עליית הביטה תקינה ,ואין לשלול את האפשרות של הריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תאמינו!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2014אני מקווה שלא הלכת עם המתמר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר! !!!!!
סיון11/07/2014הסיבה היחידה שהייתי יוצאת המתמר מהחדר, זה כדי לתת לו בראש.
נכון שכעת זה מצחיק, אבל להשאיר אותי על הכיסא פסוקת רגלים עם ה"מכה", הזה בתוכי, זה לא גבר!!!!! אבל אני מקווה שזה העלה בך ולי חיוך קטנטנן על הפנים, מפני שבמחשבה לאחור זה באמת מצחיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח גדוללל
אני11/07/2014ולגולשת היקרה אם הייתי במקומך ,עם כל הכבוד לרופא הייתי מראה לו מה זה שתוקעים לו מכשיר בגוף ומפקירים אותו .
ומה חדש אצלך האם הבטא המשיכה לעלות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בטא
סיון11/07/2014הסיפור שלי היה עצוב ביותר. שלשום הייתה בטא 1500,אתמול 200,נחרדתי. רצתי לרופא. ביקש שאחזור על הבטא בשנית. נסעתי לאסותא תל אביב,ברחוב הברזל, גם נאמר לי שהמעבדה של מכבי ואסותא היא אותה מעבדה, כך שלא אפתח ציפיות.
הבוקר בשעה 10:00 התקשרו לבשר לי על בטא של נושקת ל3000.ככל הנראה טעות במכבי. למרות זאת אבצע בדיקה לוודא באמת הכפלה, אני כבר לא רגועה.
השבוע כל הניסים והנפלאות זה אני. ברגע זה נפילה בתל אביב, ללא אזעקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיייי פשוט לא נכנסתי היום לטפוז
אני11/07/2014ראיתי שכתבו לך שזה צנח מהר שאולי יש טעות.. וקוויתי שכן
אל דאגה מאמינה שיהיה בסדר… תעדכני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח מלך פרופ בידר
שיר11/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי היסטרוסקופיה...09/07/2014
כמה ימי דימום לאחר הבדיקה זה נחשב זמן סביר לדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה10/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014סביר ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה ימים זה יחשב סביר?
דנה10/07/2014חמישה ימים זה מוגזם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה ימים זה יחשב סביר? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר11/07/2014דימום קל יכול להמשך גם מספר ימים. אם מדובר בדימום חזק או כמו וסת, כדאי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בבטן שבוע 9ורד09/07/2014
שלום , שבוע 10 אחרי ivf . ביתי בת השנתיים קפצה לי על הבטן התחתונה צד ימין .. מאוד כאב לי .. האם זה עלול לפגוע בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכה בבטן שבוע 9 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014אין סיכוי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)