מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי מין בטיפולי IVFדנה16/07/2014
שאלה התחלתי שוב בטיפולי IVF מתרומת זרע (ניסיון שני),הניסיון הראשון לא צלח.
אני כרגע מזריקה (התחלתי היום) מונפור 300IU עד יום ראשון 20.7 וב21.7 חוזרת לבדיקות דם ואולטרסאונד..
השאלה שלי היא מתי אפשר לקיים יחסי מין ומתי לא מומלץ?
כמה ימים לפני שאיבה אחרי שאיבה/החזרה?
אני בת 43 פרוטוקול קצר.. מבחינת זריקות שונה לגמרי מהפרוטוקול הקודם. ( סומכת על הרופא שלי)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין בטיפולי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014ניתן לקיים יחסים עד ליומיים שלושה לפני השאיבה,ועד ל4 ימים לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתראני16/07/2014
שלום
אני אחרי החזרת שלושה עוברים ביום שבת האחרון. בת 36. מיד לאחר השאיבה התחלתי להרגיש סימנים של גירוי יתר. הרופא אמר שיש נוזל בחלל הבטן אבל בכמות סבירה. עשינו החזרה ויומיים אחרי ההחזרה קיבלתי פרגניל 2000 יחידות לתמיכה וזה ממש החמיר את הגירוי.
הרופא רוצה לתת לי פרגניל לתמיכה כל שלושה ימים בנוסף לנרות פרוגסטרון שלוש פעמים ביום.
שאלתי היא האם זה נחוץ כרגע להמשיך עם הפרגניל? ממש קשה לי עם הגירוי יתר. הבטן נראית של חודש רביעי. כואב מאוד בתוך חלל הבטן. קוצר נשימה ואי נוחות כללית שמונעת ממני לעבוד שלא לדבר על לטפל בילדיי.
הרופא אמר שאם יש גירוי חמור לא ייתנו פרגניל האם זה לא חמור מה כן??? ואם יש אפשרות לוותר האם זה בסדר? זה ישנה משהו בסיכויי הקליטה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2014בנסיבות הגירוי העודף לא הייתי ממליץ להמשיך בטיפול התמיכתי עם זריקות פריגניל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני16/07/2014
היי
כבר רשמתי פה לגבי בטא...
אני לא יודעת מה לעשות.
הריון 3- שכנראה לא תקין.
בדיקות קרישות עשיתי- אני הומוזיגוטית ל-mthr אך ההומוציסטאין תקין.
נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג.
העלו לי את מינון הקלקסן.
נוטלת סטרואידים בשל נוגדנים לבלוטה.
עשיתי צילום רחם והיסטרוסקופיה- יש לי רחם קשתי. בהיסטרו' נמצא פוליפ שהוציאו.
קריוטיפ של בעלי ושלי תקין.
מה עוד אפשר לעשות?
אני כבר מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/07/2014באיזה שלב של ההריון את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה- זה ממה שרשמתי הודעה
חסויה16/07/2014כאן למטה.
בטא יום 11 להחזרה 45.
בטא יום 13 להחזרה 152 אחרי 40 שעות פרגניל 5000.
היום, בטא יום 14- מעל 65 אחרי הזרקה, בטא 139.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בזמן שימוש בקרינוןלירון16/07/2014
5 ימים לאחר החזרה, פעם ביום קרינון, אתמול התחילה פטרייה חיצונית.
רציתי לדעת האם אפשר להשתמש במשחת אגיסטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה בזמן שימוש בקרינון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/07/2014כן אין בעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר16/07/2014
מה מזרז את הירידה של העובר - לתעלת הלידה? הצירים?
ואם מדובר בצירים לא סדירים, ממש מעט ביום - אז זה גם יכול לדחוף את העובר לתעלת הלידה?
הצירים בעצם הם אלה שמניעים את העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2014הצירים המוקדמים מורידים את הראש לאגו לאורך הזמן והצירים בלידה דוחפים העובר. קדימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שיר16/07/2014יש עוד זמן בע"ה, אני בשבוע 28 כעת.
אבל העובר עוד יכול להתהפך מלא פעמים עד ללידה המיועדת, נכון? למרות צירים מוקדמים.. גם יש אולי שתי צירים כאלה ביום..
אז הצירים בעצם הם מה שמניעים את העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2014בגלל שיש יותר מים בשבעות אלה העובר מתהפך רוב הזמן ובשבוע 37 הוא מתקבע.
בשלב זה לפעילותה רחמית הקלה אין משמעות.
בלידה עצמה שרירי הרחם דוחפים את העובר החוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להפלהnn16/07/2014
שלום, מה הסיכויים להפלה בשליש הראשון אחרי שכבר נצפה דופק? בת 28.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי להפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014בקרב האוכלוסיה הכללית שיעור ההפלות הינו כ-15% ,בקרב מטופלת הפריון שיעור זה גבוה יותר ומתקרב ל20-25%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם הסיכויים לא אמורים
nn16/07/2014לרדת אחרי שכבר נצפה דופק? בכל מיני מקומות ברשת רופאים כותבים שזו נקודת ציון טובה שלאחריה הסיכוי להפלה יורד ל 5%.
אין אמת בטענה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. האם הסיכויים לא אמורים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2014אכן מרבית ההפלות מתרחשות בשבועות הראשונים של ההריון,ולאחר מכן שיעור זה פוחת בשיעור משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע -דחוףחסוי16/07/2014
שלום רב,
רציתי שתאמרו לי אם הבדיקות זרע של בעלי תקינות.
בדיקה 1- (אחרי 3 ימי התנזרות)-
כמות- 0.2cc
התנזלות- מלאה
צמיגות- גבוהה
תנועתיות-
מתקדמת-4%
בינונית-23%
לא מתקדמת-20%
ריכוז תאי הזרע למ"ל-
100מ כפול 10 בחזקת 6
מורפולוגיה-
10%מ (ערך נורמלי מעל 15%)
תאים אחרים- לויקוציטים, אנרנציה- מעט?
בדיקה 2-(לאחר 6 ימי התנזרות)
כמות-0.5cc
התנזלות- מלאה
צמיגות-גבוהה מאוד
תנועתיות-
מתקדמת-5% ממעגלית
בינונית-13%מ מעגלית
לא מתקדמת-16%מ
ללא תנועה-66%
ריכוז תאי הזרע למ"ל- 150מ כפול 10 בחזקת 6
סה"כ מס' תאי הזרע- 75מ כפול 10 בחזקת 6
מורפולוגיה-5%(תקין מעל ל15%)
תאים אחרים-לויקוציטים 5 כפול 10 בחזקת 6, אנרנציה++
המנות הוקפאו ללא השבחה ומיועדות לתרומת ביצית -
בבקשה זה חשוב לי מאוד ודחוף מאוד- האם הם תקינות או שעדיף שנקפיא עוד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע -דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014מדובר במיעוט נוזל זרע,ובתנועתיות בעייתית,יתכן שטיפול מתאים עם תכשירי טסטוסטרון יפתור את הבעיה ויגביר את יצירת נוזל הזרע ואיתו גם את איכות התנועה,בכל מקרה יש פנות למומחה פריון על מנת לאתר את הבעיה ולטפל בה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע-דחוף מאוד
חסוי16/07/2014לא ציינתי אולי שהמנות זרע הללו הוקפאו כבר לשם משלוח לתרומת ביצית בחו"ל. הטיפול הזה יקר וחשוב לי מאוד. לכן השאלה שלי האם הם יספיקו להפריה עם תרומת הביצית בחו"ל או שאתה ממליץ לנו להקפיא שוב ומתי?
טענת שיתכן וטיפול מתאים עם טסטוסטרון יעזור-מה המינון ותוך כמה זמן זה משפיע והאם זה בכדורים או בזריקות?
והכי חשוב- האם המנות שהקפאנו טובות להפריה או שחייבים להקפיא שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
חסוי16/07/2014אם תוכל להתייחס בבקשה לשתי הבדיקות.
אם מצרפים את הבדיקות ביחד - זה טוב מבחינת הכמות והתנועתיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
חסוי16/07/2014מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע-דחוף מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014תמונת המצב ברורה יותר,אם מדובר במנות מוקפאות הרי שהן מספיקות לצורך הפריית ביציות מתרומה וחא נדרש בשלב זה טיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
חסוי17/07/2014לא הבנתי בדיוק, אם מנות הזרע הוקפאו ,הבדיקה טובה? אשמח להסבר מפורט יותר.
אם נקפיא מנה נוספת זה יגדיל את הסיכוי למציאת זרעים טובים? או שמספיקות שתי המנות הנ"ל שהקפאנו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2014כמות הזרע לגבי מנה מוקפאת מספיק לצורך הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
חסוי17/07/2014והתנועתיות של הזרע בבדיקה טובה להפריה? להזכירך-
בדיקה1-
מתקדמת-4%
בינונית-23%
לא מתקדמת-20%
בדיקה 2-
מתקדמת-5% מעגלית, מה זה מעגלית?
בינונית- 13%מעגלית
לא מתקדמת-16%
ללא תנועה-66%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2014גם התנועתיות מספיקה לצורך ביצוע הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשולמית16/07/2014
שלום, הריון ראשון ספונטני לאחר שנתיים של ניסיונות ולכן רמת החרדה שלי קצת מוגזמת. אני בשבוע 6 פלוס 5 ימים. התחילו לי בלילות ואני ברושי אוכלת אני אוכלת רק בערב מנה וגם זה כי אני מכריחה את עצמי. האם זה מסוכן? האם יכול לפגוע בעובר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014אל חשש עובר לא נפגע כל כך מהר,רצוי לאכול כמויות קטנות במספר רב של ארוחות במשך היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק לאחר ivfדירה16/07/2014
מתי ניתן לראות דופק לאחר ivf v האם שבוע 6 + 3ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק לאחר ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014בשבוע שציינת ניתן כבר לזהות דופק עוברי לאחר ביצוע הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין תקופת ביוץ לבין הביוץרחל16/07/2014
שלום. מה ההבדל בין תקופת ביוץ לבין הביוץ עצמו? האם לאורך כל תקופת ביוץ יש אפשרות להכנס להריון או שצריך דווקא ביום הביוץ עצמו? תודה וכל טוב.
מה ההבדל בין תקופת ביוץ לבין הביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014ביוץ -זהו אותו אירוע שבו הביצית חורגת מהזקיק לאגן ונקלטת לאחר מכן ע"י החצוצרה.
תקופת ביוץ -זוהי תקופה שישנ הסתברות גבוה להתרחשות של הביוץ ולאחריו שבה הביצית הינה בעלת כושר הפריה כ-60-72 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רחל16/07/2014שלום. אם כך, יש סיכוי להתעברות גם בימי תקופת הביוץ? זה בערך שבוע. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/201460-72 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר לאחר החזרת עובריםמאי15/07/2014
הי,
עברו 15 מהביוץ והחזירו לי עובר בן 5 ימים לפני 11יום.
היום בבדיקת דם היה בטא שלילית, ועדיין לא קיבלתי מחזור .הר
האם יש תקווה שאני בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור מאחר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014הסיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתמיכל15/07/2014
שלום .מתי יש לבצע היסטרו אבחנתית מבחינת תזמון ? אפשר לבצע גם אחרי הביוץ או שחשוב לפני ? .... תודה
היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014ניתן לבצע גם לאחר הביוץ בתנאי שלא נעשה כל ניסיון להרות ביחסים או בכל דרך אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית וסתבולי1215/07/2014
שלום,
לאחר הזרקת דקפפטיל לפני שאיבה וחשש לגירוי יתר כל העוברים הוקפאו.
נאמר לי להחדיר במשך 5 ימים נרות אוטרוגסטן ולאחר מכן להפסיק כדי לקבל דימום ואז לחכות לוסת הבאה. האם ניתן להישתמש באוטרוגסטן קצת יותר מ 5 ימים כדי לדחות קצת את הוסתות? זה נופל לי על זמן חופשה
או שהדבר לא בריא ומסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להיתייחס-כבר קיבלתי תשובה.תודה
בולי1215/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיית וסת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/07/2014נרות האוטרוגסטאן יוצרים דימום מלאכותי בלאו הכי כך שאין בעייה לדחות את המחזור במספר ימים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת דימום מלאכותי?
יום אחד16/07/2014ושאלה נוספת.
הכנה להחזרת מוקפאים. קיבלתי מרשם ל4 חפיסות אסטרופם.
איך לוקחים את זה בדרך כלל?
אין לי בעיה ברירית. למה בכל זאת אני מקבלת אסטרופם ולא מחזירים על רירית טבעית?
האם אחוזי ההצלחה על רירית טבעית גבוהים יותר או ההיפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמעיין15/07/2014
אני כ11 ימים אחרי ביוץ לוקחת שלוש פעמים ביום נירות אוטראגוסטאן לתמיכה במידה וייקלט הריון היום בצהריים כחצי שעה אחרי שהחדרתי נר הלכתי לעשות פיפי (בדרך כלל אני מחכה לפחות שעה) האם זה בעייתי? האם הספיק להיספג?
ושאלה נוספת - הייתה לנו אזעקה היום ומאווד נבהלתי ממש הרכשתי את הבטן מתכווצת לי ורעדו לי הרגליים ועכשיו החשש שלי שבמידה והשתרש הריון הוא יפול בגלל זה? עברתי הפלה לפני שנה ואני חרדה שלא יקרה שוב ...מחכה להריון נוסף מאז . האם הבהלה הרבה עד תחושת כיווץ בבטן ורעד ברגליים יכול להזיק להריון להשתרשאו להחזיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/07/2014אין בעייה לגבי האוטרוגסטאן.
אל דאגה, ארוע חד פעמי של בהלה לא אמור לפגוע בהשתרשות. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור- גם אם ממש הרגשתי את
מעיין15/07/2014ההתכווצויות בבטן התחתונה מהבהלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור- גם אם ממש הרגשתי את - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/07/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
מעיין15/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ופיפלמיכל15/07/2014
שלום ,
האם ניתן לבצע בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית באותו חודש שמבצעים פיפל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה ופיפל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/07/2014כן, יש גם כאלה שמבצעים את הפיפל תוך כדי ההסטרוסקופיה האבחנתית
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)