מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחיצהדנה24/06/2014
שלום פרופסור, בהריון תאומים לא זהים מ-IVF שבוע 15, סיכום סקירה מוקדמת: "ייתכן מחיצה תוך רחמית". מה הכוונה בייתכן? באיזה שלב/שבוע רואים אם יש מחיצה? האם יש סיכון במי שפיר כאשר יש מחיצה? אודה על תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014האישור לקיומה של מחיצה ברחם נעשה על סמםך צילום רחם ,היסטרוסקופיה וביצוע אולטרסאונד תלת מימדי על מנת לאשר שלא מדובר ברחם דו קרני,בשלב ההריון שלך לא ניתן לדעת בודאות ולכן הרופא הסתייג ואמר "יתכן",באשר לסיכונים בנסיבות המקרה לדיקור מי שפיר צריכים להילקח גורמים רבים ועלייך לקיים דיון על כך עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה אם אפשרשיר24/06/2014
שלום, הריון לאחר IVF + ICSI, נוטלת פריפול אחד (100 מ"ג ברזל+ח.פולית) כל יום כבר מתחילת ההריון , כעת שבוע 19 לאחר בדיקות ספרית דם נמצא פריטין מאוד נמוך, המוגלובין בסדר יחסית, אודה לעצתכם מה מומלץ שאעשה כיוון שאני לקראת אנמיה (היתה לי לפני שנה), האם מומלץ ברזל לוריד או שיש כדורים אחרים שיספגו טוב יותר?
HGB 12.2 g/dl
Amoglobin Alc 4.9% (בטווח תקין)
Iron 48.9 (נמוך מהטווח)
Ferritin 7.6 ng/ml (נמוך מהטטוח של 10-291)
vitamin B12 236.1 pg/ml (טווח 211-911)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה אם אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014המשיכי בטיפול כמו מקודם אין כל מקום לחשש בשלב זה,יתכן שבהמשך תחדרשי לקחת כדור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להודעה על פטריה בנרתיק ודקטריענת24/06/2014
אם נקלטתי להריון, האם יכול להיות נזק לעובר.
המשך לשאלה שענית עליה לפני כמה דקוצ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהמשך להודעה על פטריה בנרתיק ודקטרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם המשולשת לאחר שקיפות עורפיתדניאלה24/06/2014
שלום
האם זה נכון שלא צריך מייד אחרי השקיפות העורפית לעשות את בדיקת הדם?
האם זה נכון שאת בדיקת הדם אני יכולה לעשות גם אחרי שבועיים אחרי השקיפות העורפית - כל עוד לא עברתי שת השבוע שלוש עשרה וחמישה ימים?
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם המשולשת לאחר שקיפות עורפית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014רצוי לבצע את בדיקת הדם המשלימה לשקיפות בטווח זמן קצר לאחר ביצוע השקיפות(24-72 שעות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לנסות מביציות שלי לפרופ.אשכנזיתמי24/06/2014
שלום רב,אני בת 43 וחצי.רזרבה שחלתית 0.3. ניסיתי במשך שנתיים שבע הזרעות ושני טיפולי הפריה חוץ גופית ישנם עוברים אך אין הריון. עברתי הפלה אחת. האם מומלץ לי להמשיך בנסיונות הזרעה או הפריה חוץ גופית או לעבור לתרומת ביצית-יש חציין שהזרע באיכות טובה מאוד.האם נכון לי לעבור לתרומת ביצית? תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם לנסות מביציות שלי לפרופ.אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014שלום תמי במקומך הייתי מנסה עוד מספר מוגבל של נסיונות עם ביציותייך,ורק בהעדר הצלחה הייתי פונה לאפשרות של תרומת ביציות (שבודאי הינה עם סיכוי גבוה להניב הריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעת או הפריה חוץ גופית
תמי24/06/2014תודה פרופסור על תשובתך. מה עדיף הזרעה או הפריה חוץ גופית כאשר תיהיה שאיבה רק של ביצית אחת והחזרת מוקפא במחזור הבא-אם יוצר עובר זאת כיוון שאיני יכולה לקחת את ההורמונים.אני כמובן מעדיפה הזרעה ולא פעולה פולשנית עם הרדמה אך אם מדובר בין כה בביצית אחת למחזור הפריה חוץ גופית מה עדיף?תודה רבה פרופ. אשכנזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעת או הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014בשלב זה נראה לי שעדיפה הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאני24/06/2014
בוקר טוב
פרוגסרון 2.9 ביום הרביעי למחזור. האם תקין או גבוה מדי? האם יכול לגרום לפגיעה בפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון ו ivfשולמית24/06/2014
הפסקתי לעשן כשבועים לפני תחילת ה ivf, כמה זמן לאחר הפסקת עישון הסיכויים עולים כמו אישה שלא מעשנת. שאלה נות היא האם פוריות בלתי ומספרת בגיל 28 מורידה את הסיכוי להצלחת ivf כיוון שלא נמצאה בעיה ממשית והבעיה יכולה להיות קשה יותר, אני ממש נלחצת מהעניין שלא מצאו בעייה כלשהי
עישון ו ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014לעישון השפעה מצטברת לאורך השנים ולכן ההשפעה לא נעלמת כהרף עיין,יחד עם זאת טוב שהפסקת שעשן.
חלק מהתובנות על הרקע לאי פריון מסיבה לא ידועה מתגלות בעת ביצוע ההפריה המדגימה את איכות הביציות ,שיעור ההפריות,איכות העוברים,וניתן להשליך על הרקע האפשרי לאי פריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובתכם - פטריה נרתיקיתענת24/06/2014
מנסים להרות
ימים בודדים לפני הביוץ אובחנה אצלי פטרייה בנרתיק כוללת הפרשות נוראיות גרד וצריבה.
בימים סביב הביוץ התחלתי טיפול ב3 נרות גינו דקטרין.
לאורך כל התקופה של הפטרייה וגם הטיפול, קיימנו יחסים יומיומיים.
האם הפטרייה או הטיפול בנרות משפיעים על סיכויי הכניסה להריון החודש?
האם יש בכלל סיכוי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה תשובתכם - פטריה נרתיקית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014בהחלט יכולים להשפיע לרעה על ביטוי של הזרע במגעו עם רירית צואר הרחם ,ואפילו לפגוע בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ענת24/06/2014ואם יתברר שאני בהריון???
עלול לפגוע בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבלבלתייום אחד23/06/2014
טיפול IVF
מזריקה פיורגון 150, מיום 4 הייתי אמורה להזריק גם אורגלוטרן, התבלבלתי ולא הזרקתי אתמול כי חשבתי שאמורה להזריק מהיום. הזרקתי היום. עד כמה זה נורא ומה הנזק האפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התבלבלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014כל הסיכוי שלא נגרם כל נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותאמא23/06/2014
הזרקתי 8 ימים אחרי הווסת גונל F לא ניצפה ביוץ בדיקות דם כמעט היה ביוץ (המספרים עלו יפה לפי דברי הרופאה) ואחר כך הערכים ירדו ניצפו ע"י רופא 2 זקיקים קטנים וזהו לא קבלתי אביטרל כי הרופאה טענה שהזריקות לא היו טובות כנראה וזה הוריד את הביוץ וזהו היום יום 38 לוסת ויש לי אחור יש מצב להריון כדי ממש תאורטית לא נראה לי אחרי שנה של ניסיונות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014מתקבל הרושם שהיתה בעיה עם הביוץ שלך והסיכוי שאת בהריון בתנאים אלו קטן,בכל מקרה אם הוסת תתעכב בצעי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעnosaa23/06/2014
שלום רב,
בבדיקת זרע שנעשתה לפני שנתיים היה נפח הזרע 3
החודש נעשתה עוד בדיקה שנפח הזרע בה 1.3
אני מבואסת מה קרה??
משהו יסביר לי בבקשה למה יש ירידה בערכים מתקין ללא תקין
בעלי לקח השנה ויטמנים לשיפור זרע!
אגב ילד ראשון מהפריה חוץ גופית
ואני רציתי הריון טבעי או הריון מהפרייה ממחזור טבעי בלבד
מה הסיכויים שלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014ירידה בנפחח הזרע יכולה להיות אקראית לחלוטין ,ולא הייתי כל כך מוטרד מהתוצאה ,מה שחשוב יותר הם מדדי הזרע של ריכוזיות,תנועתיות,ומורפולוגיה(תאים עם מבנה תקין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
nosaa24/06/2014אם כך אז,
בבדיקה הראשונה:
ריכוז: 6^10*1.1
תנועה: 18%
טובה 9% בינונית 9%
מורפולוגיה : 1
בבדיקה השניה:
ריכוז: 6^10*8
תנועה: 37%
טובה1.2 בינונית 12.5 איטית 12.5
מורפולוגיה 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014שתי הבדיקות שונות באופן מהותי במדדי הזרע,בבדיקה הראשונה מחייבת פתרון באמצעות הפריה חוץ גופית ,לעומת זאת הבדיקה השניה מאפשרת טיפול בהשבחות והזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייייייייייף
nosaa24/06/2014בהשבחות אין כמעט זריקות נכון???
לי היה מאוד קשה מהפרוטוקול הארוך וכל הזריקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה כייייייייייף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרןטיידגניה23/06/2014
שלום, אני עוברת הפרייה ראשונה ואולי שאלה טיפשית אבל אשמח לתשובה מהירה. אני מזריקה כעת צטרןטייד (זהו היום ה10 למחזור) ויודעת שהוא מעכב ביוץ אך האם זה ודאי ? ואפשר לקיים יחסים ללא חשש, כי בדכ הביוץ אצלי מתרחש בידיוק היום, תודה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
גניה23/06/2014רק כדי להבהיר.. החשש הוא מהריון נוסף חוץ רחמי עם חצוצרה סתומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014אין בסיס לחששותייך ,טיפול בצטרוטיד מיועד למנוע בכל מקרה ביוץ מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהאיילת23/06/2014
שלום רב,
בת 38, FSH גבוה (28), אנדומטריוזיס וכריתת חצוצרה.
3 טיפולי IVF :
1. הראשון - ללא התערבות של הורמונים כלל - הרירית הגיעה - מקסימום 6.6. הטיפול הופסק בשל ביוץ מוקדם.
2. השני - התערבות מהיום השביעי - מונופור 225 + צטרוטייד - רירית מקסימום היתה 6 (וקצת לפני השאיבה אפילו היתה 5).
3. השלישי - מהיום השני דקא 0.1 והחל מהיום השלישי - דקא 0.1 + מונופור 450 למשך כמעט 16 (!!) ימים - הרירית מקסימום הגיעה ל - 6.8 (ויומיים לפני השאיבה היתה 6).
עכשיו אני לקראת תרומת ביצית, ומודעת לכך שהטיפול מאוד יקר, השאלה - האם יש טעם לעשות תרומת ביצית ? האם יש לי אופציה להריון במצב זה של רירית ?
אני שומעת על כל מיני טיפולים (ערוגות, חריץ, אספירין וכו' ) - אבל שום דבר מזה הרופא שלי לא הציע.
מה אתם ממליצים ?
אציין כי לא היתה לי שום התערבות (גרידות וכו'), מעבר ללפרסקופיה ...
אודה להתייסותכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
איילת24/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014יש לבצע נסיון טיפול עם טיפול הורמונלי תחליפי שבשימוש בעת ביצוע תרומת ביציות,אם מושגים היעדים של עובי רירית מתאימה (לפחות של 6.5 מ"מ)לא יהיה צורך בשימוש באמצעים שהזכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה
איילת24/06/2014פרופסור שלום,
תודה על התייחסותך.
לקראת תרומת הביצית, הרופא המליץ על פרוטוקול הבנוי, בין היתר, מפרוגינובה, אסטרופם אסטרוגן ואטרוגסטון.
אציין כי בטיפולי IVF הרגילים (בניסיון עם הביציות שלי), קבלתי זריקות (מונופור, דקפפטיל, צטרוטייד), אבל הרירית הגיעה ל- 6 ממ ביום שאיבה.
האם אין בכך אינדיקציה שהכדורים שהרופא המליץ לא יעזרו לעיבוי רירית וכדאי לעשות אולי פיפל, ערוגות, אספירין או ויאגרה לפני תרומת הביצית ?
אודה להתייחסותך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014מאחר והטיפול ההורמונלי התחליפי יכול להינתן במינון ואורך זמן רב יותר המאפשר חשיפה אופטימלית להורמונים,לא אחת מושגים תוצאות משופרות בטיפול זה,על פני הטיפול הרגיל להשריית ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית דקה שאלה אחרונה
איילת24/06/2014פרופסור שלום,
תודה רבה על התייחסותך..
בהתאם להתייחסותך אני מבינה כי ההבדל הוא משך הזמן הרב שניתן לטפל בכדורים לעומת הזריקות.
אם זה אכן נכון, אז חשוב לציין כי בפרוטוקול השלישי שלי ב IVF הרגיל הייתי במשך תקופה ארוכה עם זריקות..
(מהיום השני - דקפפטיל 0.1 והחל מהיום השלישי - דקפפטיל 0.1 + מונופור 450 למשך כמעט 15 (!!) ימים ואז הרירית היתה 6.8 (ויומיים לפני השאיבה היתה 6).
לכן, האם זה יעזור כל כדורים ? או שעדיף לקפוץ לכל הטיפולים האחרים (ערוגות וכו').* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
איילת25/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית דקה שאלה אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2014מדובר לא רק על משך הטיפול אלא גם במינון גבוה של הורמונים המעלים את רמות האסטרוגן בדם לרמה גבוה המשפיעה אף היא על רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדל שלום..
איילת25/06/2014אדל שלום,
תודה על התייחסותך.
היתה סיבה לכך שהרירית שלך היתה דקה (גרידות קודמות, התערבות כירורגית וכו').
איזה טיפול הרופא נתן לך לצורך עיבוי רירית ?
אשמח להתייחסותך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אדל שלום.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/06/2014הצעתי היא לקחת את הנתונים שנמסרו בהקשר לטיפול בדיקור סיני לשיפור רירית הרחם בערבון מוגבל כל עוד שלא מדובר בהוכחה מדעית המקובלת ברפואה שאחד האמצעים לשיפור רירית הרחם-אירוע נקודתי אינו מהווה הוכחה ליעילות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה.עלמה23/06/2014
מה ההבדל בין צוואר רחם מתקצר
לבין פתיחה / מחיקה?
את שניהם בודקים באולטרסאונד וגינלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד שאלה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014התקצרות הצואר נבדקת באולטרסאונד,פתיחה ומחיקה נבדקים בבדיקה גניקולוגית ידנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום. שאלה.עלמה23/06/2014
היריון תאומים וצוואר רחם דינאמי.
האם הצירים (יותר נכון, התקשויות לא כואבות ) הם אלו שמקצרים את צוואר הרחם
או שמדובר בהתקצרות טבעית בהיריון תאומים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום. שאלה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014לקראת חודשים שמיני תשיעי להריון תאומים ישנה התקצרות טבעית,לפני תקופה זו התקצרות נגרמת בעקבות התכווצויות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)