מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא נמוכהולריה24/06/2014
היי,
ב26.5 היתה וסת והתחלתי עם גונל
ב7.5 הזרקתי אוביטרל
ב8.5 היתה הזרעה
היום ביצעתי בטא-40.8
האם נמוך מידי לגיל ההריון?
האם יש סיכוי לתאומים למרות הבטא הנמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014סביר להניח שמדובר בהריון יחיד,במעי עוד בדיקה בעוד עומיים כדי לאשר התפתחות תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםnur24/06/2014
באיזה שלב במחזור אני נמצאת
פרוג 10.67
lh2.1
e2 211* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014אחרי ביוץ ולפני הוסת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ אשכנזי בנוגע למחיצהדנה24/06/2014
תודה על תשובתך המפורטת. כתבת ש"האישור לקיומה של מחיצה ברחם נעשה על סמך צילום רחם, היסטרוסקופיה וביצוע אולטראסאונד תלת מימדי על מנת לאשר שלא מדובר ברחם דו קרני". 2 שאלות: 1. עשיתי צילום רחם לפני ההריון, האם זנ יכול לאשר\ לשלול את החשש למחיצה? 2. האם מותר לעשות צילום רחם\ היסטרוסקופיה בהריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופ אשכנזי בנוגע למחיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014אם ביצעת צילום רחם לפני ההריון ולא הועלתה אפשרות של רחם מחיצתי או דו קרני ,הרי שלא מדובר באחת האפשרויות האלו גם כשאת בהריון.
אין לבצע צילום רחם או היסטרוסקופיה במהלך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברסיון24/06/2014
שלום
אתמול ביצעתי החזרה, במעבדה אמרו עוברים יפים מאוד.
רציתי לדעת מהו עובר בן 10 תאים? האם יש אמת שאינו איכותי מפאת האצת הגדילה שלו? (עובר איכותי בעל 8 תאים) .
אם כך למה מוסרים מידע שגוי במעמד ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014עובר בין 10 תאים ו 8 תרים זה אותו הדבר ואין דבר כזה ; האצה מוגברת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון24/06/2014רב תודות.
האם יש סוכוי להיקלטות תאומים? בת 39 מחזור ivf ראשון.
Fsh 6.2 . החזאת 3 עוברים יפים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014תמיד יש סיכויים והם גם תלויים בגיל.
זה לא שכיח בגילך אך יתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיון24/06/2014רב תודןת לך פרופסור אני לא מעט עוקבת אחר תשובותיך השנונות, הכואבות לעיתים. אך כנות.
הלוואי ואתה היית רופאי, כשרציתי להפסיק טיפול הדבר לא ניתן מאחר והייתי באמצע פרוטוקול. במידה ולא אהרה בסבב זה, הרי שלא אהסס להגיע אליך.
תבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה ימיםד24/06/2014
יבייץ זקיק בגודל 10 מ"מ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוך כמה ימים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014זקיק גדל 1מ״מ ליום וצריך להגיע ל 20מ״מ ביום 14 וז יתבייץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירדורה24/06/2014
שלום פרוספור,
בגיל 41 מי שפיר הבדיקה החדשה שיצאה עכשיו דרך בדיקת דם , האם אתה ממליץ עליה?
כל הבדיקות הגנטיות שלי תקינות ברוך השם, האם אני חייבת לעשות גם סיסי שליה?
הבנתי שזאת בדיקה לא נעימה ומסכנת את העובר או העוברים......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דורה24/06/2014הריון לאחר IVF + ICSI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014מה פתאום סיסי שליה?
תעשי את בדיקות בדם לגנטיקה וכמו כן את המעקב הרגיל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרהff24/06/2014
שלום צהרים טובים.
עשיתי מחזור של מוקפאים עם 4 פעמים ביום אסטופרם ו4 פעמים ביום אנדומטרין
אתמול עשיתי החזרה של שני מוקפאים אני ממשיכה את אותה תמיכה רק שבנוסף הוסיפו לי ל5 ימים פעמיים ביום מדרול.
היום קמתי עם כאבים ברחם בצדדים אבל הכאב יותר נמצא בצד ימין אני שוכבת זזה טיפה קמה הולכת נושמת וזה כואב לי.
לפעמים זה מרגיש כמו כאבים של לפני מחזור או של כאבי ביוץ ולפעמים זה מרגיש כיאלו איזה שריר מפנים תפוס לי.
מה זה הכאבים האלה?
זה בסדר שככה היו לי כאבים אחרי החזרת מוקפאים?
שהייתי עושה בעבר החזרת מוקפאים על תמיכה של אנדומטרין ואסטופרם לא היו לי ככה כאבים יום אחרי.
תודה רבה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014צריכה להיבדק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
ff24/06/2014למה ללכת להבדק? מה הכאבים האלה יכולים להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014בלי לבדוק אותך , קשה לדעת היכן הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון + דימום
ff27/06/2014היי לילה טוב
קודם מעדכנת ואומר שנגשתי להבדק לא ראו כלום באולטרסאונד הבדיקות דם יצאו בסדר אבל הרופא העלה לי אץ המינון של האנדומטרין לשני כדורים בכל מנה 3 פעמים ביום.
אבל עכשיו שניגשתי לשירותים ראיתי בנייר דימום קטן.
מה זה ? מה עושים? מזכירה שאני רק 4 ימים אחרי ההחזרה מוקפאים.
זה מעיד על כישלון הטיפול???
חייבת לציין שקיימתי יחסים עם בעלי רביעי / חמישי מאז ההחזרה ובנוסף השתמשנו בוורטור. (סליחה על הפירוט )
כרגע יש לי כאבים בגן התחתון וטיפה ברחם.
יכול להיות שהשימוש באבזר הזה יכול לשבש את התהליך הקליטה?
תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עידכון + דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2014יתכן וההחטמה הדמית נובעת מהגירוי המצרפי של הנרות היחסים והויברטור,בכל מקרה הייתי ממליץ בשלב זה להימנע מפעילות מינית,הסבירות שפעילותייך גרמו נזק להשתרשות קטנים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגונל Fאמא24/06/2014
לאחר טיפול בגונל F 8 ימים אחרי הוסת, היה קושי לראות במעקב זקיקים - זקיקים, רופא בדק ראה 2 זקיקים קטנים 10ממ ו12 ממ לפי בדיקות הדם "עלה" יפה ובטוח התחיל ל"רדת" לפי נוסח הרופאה שלי.
לא נצפו זקיקים יש לי ציסטה בשחלה שמאלת 4 מ"מ
היום 40 יום לאחר הוסת??
יש מצב להריון? למרות שאין לי אשליות או תקווות למה לא נצפו זקיקים גדולים ויפים, ובגיקות הדם היו בירידה.
האם יתכן עיכוב משמעותי בוסת?
לא הזרקתי אורביטול כי לא נצפה ביוץ טוב. לאחר 17 יום הפסקתי בדיקות ומעקב .
אשמח לדעת מה לעשות..
הרופאה שלי נסעה לשלושה שבועות לחו"ל תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגונל F - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014אי אפשר להתייחס לתוצאות בלי שנראה את בדיקות הדם שעשית!
לפי דעתי לא היה כלל ביוץ וכדי לדעת מה קורה צריך לחזור על בדיקות דם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אמא24/06/2014לא יתכן שהיה ביוץ מאוחר יותר? בלי שהיה מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/06/2014הבדיקות לא תקינות ולכן הטיפול לא היה כמקובל.
צריכה לחזור על הבדיקות לראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אמא25/06/2014Progesterone 37.58
Estradiol 385.1
אלו הן תוצאות הבדיקה של היום 25.6.14
מה זה אומר?
הוסת עדיין לא הגיעה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אמא25/06/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אמא25/06/2014בבקה עזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/06/2014הביוץ שהיה לא היה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר25/06/2014היה ביוץ והוסת תגיע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
אמא25/06/2014אנחנו מנסים כבר שנה להרות ללא הצלחה כדוגמת הנ"ל
יש לי ציסאה בגודל 4 מ"מ בשחלה שמאל האם היא מהווה בעיה לכניסה להריון?
ומה הדר' מלמליץ לעשות בנידון ?
שטב אציין הדר שלי נסעה לחו"ל לשלושה שבועות ואולי ניתן לעשות משהו בוסת הקרבה ובאה?
ואיך מזרזים את הוסת שתבוא? יש שיטות? בחיים לא היה לי איחור כזה גדול ללא הריון....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אמא25/06/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר26/06/2014הציסטה היא כנראה הגופיף הצהוב ויש לחכות בסבלנות לוסת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
אמא26/06/2014הציסטה אצלי כבר יותר מ7 חודשים, עברתי צילום רחם ואחרי זה צינתור חצוצרות היא שם כמה חודשים לפני וכמה חודשים אחרי הצינתור.
האם הציסטה יכולה להוות מכשול להריון? ואם כן מה הטיפול בציסטה שנצפת כבר מאז תחילת מעקב הזקיקים לפני יותר מחצי שנה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/06/2014אם ציסטה כזאת כבר 7 חודשים יש צורך לפנות לרופא המטפל לטיפול הציסטה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ ווסת
אמא29/06/2014לאור הבדיקה ב25.6
היה ביוץ והוסת אמורה להגיע כלשון הדר', בבדיקת הדם ב25.6 בטא שלילי
ועדיין לא קיבלתי, האם הבדיקות מעידות על וסת שאמורה להגיע? או שיתכן גם הריון בגלל הביוץ המאוחר ובבדיקת הדם לא ראו עדיין? או שאילו אשליות בלבד? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אמא29/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אמא29/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיצהדנה24/06/2014
שלום פרופסור, בהריון תאומים לא זהים מ-IVF שבוע 15, סיכום סקירה מוקדמת: "ייתכן מחיצה תוך רחמית". מה הכוונה בייתכן? באיזה שלב/שבוע רואים אם יש מחיצה? האם יש סיכון במי שפיר כאשר יש מחיצה? אודה על תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014האישור לקיומה של מחיצה ברחם נעשה על סמםך צילום רחם ,היסטרוסקופיה וביצוע אולטרסאונד תלת מימדי על מנת לאשר שלא מדובר ברחם דו קרני,בשלב ההריון שלך לא ניתן לדעת בודאות ולכן הרופא הסתייג ואמר "יתכן",באשר לסיכונים בנסיבות המקרה לדיקור מי שפיר צריכים להילקח גורמים רבים ועלייך לקיים דיון על כך עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה אם אפשרשיר24/06/2014
שלום, הריון לאחר IVF + ICSI, נוטלת פריפול אחד (100 מ"ג ברזל+ח.פולית) כל יום כבר מתחילת ההריון , כעת שבוע 19 לאחר בדיקות ספרית דם נמצא פריטין מאוד נמוך, המוגלובין בסדר יחסית, אודה לעצתכם מה מומלץ שאעשה כיוון שאני לקראת אנמיה (היתה לי לפני שנה), האם מומלץ ברזל לוריד או שיש כדורים אחרים שיספגו טוב יותר?
HGB 12.2 g/dl
Amoglobin Alc 4.9% (בטווח תקין)
Iron 48.9 (נמוך מהטווח)
Ferritin 7.6 ng/ml (נמוך מהטטוח של 10-291)
vitamin B12 236.1 pg/ml (טווח 211-911)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה אם אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014המשיכי בטיפול כמו מקודם אין כל מקום לחשש בשלב זה,יתכן שבהמשך תחדרשי לקחת כדור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להודעה על פטריה בנרתיק ודקטריענת24/06/2014
אם נקלטתי להריון, האם יכול להיות נזק לעובר.
המשך לשאלה שענית עליה לפני כמה דקוצ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהמשך להודעה על פטריה בנרתיק ודקטרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם המשולשת לאחר שקיפות עורפיתדניאלה24/06/2014
שלום
האם זה נכון שלא צריך מייד אחרי השקיפות העורפית לעשות את בדיקת הדם?
האם זה נכון שאת בדיקת הדם אני יכולה לעשות גם אחרי שבועיים אחרי השקיפות העורפית - כל עוד לא עברתי שת השבוע שלוש עשרה וחמישה ימים?
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם המשולשת לאחר שקיפות עורפית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014רצוי לבצע את בדיקת הדם המשלימה לשקיפות בטווח זמן קצר לאחר ביצוע השקיפות(24-72 שעות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לנסות מביציות שלי לפרופ.אשכנזיתמי24/06/2014
שלום רב,אני בת 43 וחצי.רזרבה שחלתית 0.3. ניסיתי במשך שנתיים שבע הזרעות ושני טיפולי הפריה חוץ גופית ישנם עוברים אך אין הריון. עברתי הפלה אחת. האם מומלץ לי להמשיך בנסיונות הזרעה או הפריה חוץ גופית או לעבור לתרומת ביצית-יש חציין שהזרע באיכות טובה מאוד.האם נכון לי לעבור לתרומת ביצית? תודה על התשובה
האם לנסות מביציות שלי לפרופ.אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014שלום תמי במקומך הייתי מנסה עוד מספר מוגבל של נסיונות עם ביציותייך,ורק בהעדר הצלחה הייתי פונה לאפשרות של תרומת ביציות (שבודאי הינה עם סיכוי גבוה להניב הריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעת או הפריה חוץ גופית
תמי24/06/2014תודה פרופסור על תשובתך. מה עדיף הזרעה או הפריה חוץ גופית כאשר תיהיה שאיבה רק של ביצית אחת והחזרת מוקפא במחזור הבא-אם יוצר עובר זאת כיוון שאיני יכולה לקחת את ההורמונים.אני כמובן מעדיפה הזרעה ולא פעולה פולשנית עם הרדמה אך אם מדובר בין כה בביצית אחת למחזור הפריה חוץ גופית מה עדיף?תודה רבה פרופ. אשכנזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרעת או הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014בשלב זה נראה לי שעדיפה הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאני24/06/2014
בוקר טוב
פרוגסרון 2.9 ביום הרביעי למחזור. האם תקין או גבוה מדי? האם יכול לגרום לפגיעה בפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון ו ivfשולמית24/06/2014
הפסקתי לעשן כשבועים לפני תחילת ה ivf, כמה זמן לאחר הפסקת עישון הסיכויים עולים כמו אישה שלא מעשנת. שאלה נות היא האם פוריות בלתי ומספרת בגיל 28 מורידה את הסיכוי להצלחת ivf כיוון שלא נמצאה בעיה ממשית והבעיה יכולה להיות קשה יותר, אני ממש נלחצת מהעניין שלא מצאו בעייה כלשהי
עישון ו ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014לעישון השפעה מצטברת לאורך השנים ולכן ההשפעה לא נעלמת כהרף עיין,יחד עם זאת טוב שהפסקת שעשן.
חלק מהתובנות על הרקע לאי פריון מסיבה לא ידועה מתגלות בעת ביצוע ההפריה המדגימה את איכות הביציות ,שיעור ההפריות,איכות העוברים,וניתן להשליך על הרקע האפשרי לאי פריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)