מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי פוריותmirav18/06/2014
לפורום שלום,
אני בת 41.3 , הווסת שלי הפסיקה להגיע לפני כ- 6 חודשים (עד אז היתה סדירה והגיעה כל 27 יום , כ-5 חודשים לפני הפסקת הווסת -היתה מגיעה כל 50 יום וכל 25 יום לסירוגין)ואז
רופאת הנשים שלחה אותי לבדיקת דגם שתוצאותיה:
ESTRADIOL (E-2) 601
TSH 2.68
T3- FREE 4.6
T4-FREE 12.0
LH-21.40
FSH -21.20
PROLACTIN-153.9
וכשהגיעו התוצאות הפנתה לסונר אגן קטן שתוצאותיו:רחם: אורך:34 מ"מ עובי: 28 מ"מ רוחב: 42: מ"מ
רחם קדמי עובי רירית הרחם: 10 מ"מ הערות: סדירה.
שחלות: ימנית: 32 מ"מ x 22 מ"מ עם זקיק בקוטר 17 מ"מ, שמאלית: 27 מ"מx 25 מ"מ תקין
אין נוזל בדוגלס.
לאור הסונר החליטה להתחיל טיפול הורמונלי: T.PROVERA 5 MG למשך 5 ימים * 3 ביום ואז הפסקה למשך 5 ימים,שירד דימום,ולאחר מכן להתחיל T.PROGYLUTON
פעם ביום למשך 21 יום והפסקה לשבוע –שירד דימום ,כך למשך 3 חודשים.
היום אני כ-6 חודשים עם הטיפול ההורמנלי הזה , שאלתי לגבי כניסה להיריון -אני בזוגיות ומעוניינת להביא ילד, האם זה אפשרי במצבי ? ומה ניתן לעשות?
אודה לתשובתיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014הטיפול שקיבלת מצויין ובמידה רבה הסדיר את המחזור שלך,יחד עם זאת הבדיקות ההורמונליות שלך מרמזות על רזרבה שחלתית נמוכה,הייתי ממליץ להשלים את הבדיקות בביצוע בדיקה ל-AMH העשויה לשקף באופן מדויק יותר את סיכוייך ואז עם התשובה לפנות לרופא לבקשר לטיפול האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
mirav18/06/2014באיזה בדיקה מדובר? האם על פי הבדיקה אפשר לבדוק את סיכויי הכניסה להריון באופן טבעי ובמידה ואי אפשר האם במצבי אפשר לטפל בתרומת ביצית /הפרייה חוץ גופית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענו לך AMH
קרן19/06/2014בדיקת AMH היא בדיקת דם פשוטה אך פרטית, וללא הפניה, היא מראה את רמת כמות הביציות האם נמוכה או טובה. אני עשיתי אותה בת השומר, התוצאה לא מיידית אך תתקשרי אליהם לשאול שעות ומועדים לביצוע הבדיקה. היא עלתה לי כ 400 שקלים אך התוצאות עזרו לי להבין שיש כמות גבוהה של ביציות, אצלי כנראה היתה בעיה באיכות הביציות ולכן בעזרת טיפול הורמונלי עם מעקב בהפריה הצלחתי לייצר ביציות איכותיות ובשלות ונקלטתי להריון. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014בדיקה זו מבטאת את הרזרבה השחלתית בצורה הטובה ביותר,ואם גם היא נמוכה הרי שהטיפול בתרומת ביציות הינו הרילוונטי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות שליהאור18/06/2014
לאחר טיפול ivf
שבוע 7+4 פסק דופק לעובר
יומיים לפני היה דימום זיהו המטומה אך גם עובר ודופק תקינים ובהמלצתך הזרקתי גסטון.
לצערי אחרי יומיים כבר לא היה דופק הרופא שמטפל בי הסתכל על האולטראסאונד ואמר שאפשר לזהות היפרדות שיליה כבר מהתחלה.
לציין כי זה הריון שני תוך 9 חודשיים גם בהריון הקודם פסק הדופק בשבוע 8 לשני עוברים.
אני בת 42.5 והרופא המטפל בי אמר אז ועכשיו שכנראה הבעיה שהעוברים לא מספיק טובים מבחינת כרומוזומים.
השאלה שלי האם היפרדות שיליה גם קשורה לאיכות העובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היפרדות שליה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014ההמטומה שנוצרה הינה חלק ממנגנון ההפלה הקשור לא אחת באיכות הגנטית של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז יש טעם להמשיך בטיפולים?
אור18/06/2014תודה על התשובה
השאלה אם יש בכלל טעם להמשיך בטיפולים?
או שגם ההריונות הבאים יהיו עם אותו סוף מה הסיכוי שפתאום יהיה עובר טוב שיחזיק מעמד?
דרך אגב כל העוברים שהוחזרו היו 8 תאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור18/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014יש לתת טיפול תמיכתי כל עוד ההמטומה לא נספגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטון כתמיכהשלי17/06/2014
שלום
עד איזה שבוע ניתן לקחת גסטון לתמיכה בהריון לאחר ivf? זה ניתן בשל הכתמות דמיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גסטון כתמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014שבוע 7-8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה אחרי לידהאנה17/06/2014
שלום האם העובדה שילדתי לפני שנה וחצי יכולה לתרום לקליטת העוברים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה אחרי לידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות לאחר ציטוטקSl17/06/2014
שלום פרופסור. לפני כ-3 שבועות עברתי הפלה בציטוטק. העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8+. קיבלתי שלוש מנות של 4 כדורים ועוד מנה אחת לפני השחרור של 2 כדורים. באולטרסאונד שעשו לי לפני השחרור נצפתה רירית של 23 מ״מ אך שחררו אותי הביתה בכל מקרה. היום עשיתי אולטרסאונד אצל הרופא נשים שלי והאחריות עדיין נשארה 22.5 מ״מ. האם יש סיכוי שזה יצא באופן טבעי? האם דחוף לפנות למיון ולעשות גרידה? האם אני יכולה לעשות את הגרידה שבוע הבא או שזה יכול להוות סיכון? תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאריות לאחר ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014הייתי מבצע בדיקת ביטה ,ואם הביטה גבוה ואינו מראה סימנים של התאפסות הייתי שוקל התערבות להרחקת שאריות החומר ההריוני ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאריות לאחר ציטוטק
Sl18/06/2014תודה רבה פרופסור. עוד שאלה קטנה, האם השארית יכולה לגרום לזיהום או כל סיבוך אחר? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בתחילת הריוןשני17/06/2014
יש לי סטרפטוקוקוס בגרון. קיבלתי אנטיביוטיקה
רפאפן 4 כדורים ביום של 500 מג למשך 10 ימים.
אני בתחילת הריון, שבוע 5.
האם נטילת התרופה במינון שנקהע ובשלב זה של ההריון
יכול לפגוע בעובר ובהתפתחותו ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014התרופה בטוחה בכל שלב של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהבנה של תוצאות בדיקת זרעפרופ` דוד בידר17/06/2014
שלום,
מצ"ב תוצאות בדיקת הזרע שבעלי ערך.
אני בת 33 ואנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 9 חודשים (יש לנו שני ילדים בני 6-3), עד כה לא קיבלנו אף טיפול הורמונלי.
אני מבינה שישנה בעיה בתאי הזרע.
אשמח לדעת מהי הבעיה בדיוק? ממה היא נגרמת בדר"כ והאם היא ניתנת לטיפול?
האם יש סיכוי שאוכל להרות עם תוצאות אלה?
תודה מראש,
יעל
תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014לדאבוני הבדיקה לוקה במרבית המדדים החשובים ומחייבת פניה לרופא פריון על מנת לכוון אותך בהקשר להמשך הטיפול הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יעל20/06/2014שלום,
ראשית, תודה על תגובתך.
יש לנו תור לרופא נשים רק בעוד שבועיים ואני חייבת קצת יותר מידע (עד כמה שניתן).
איך יכול להיות שהריתי כבר פעמיים ופתאום התגלתה בעיה אצל בעלי?
והאם לפי התוצאות שצרפתי יש בכלל סיכוי להרות ע"י טיפול מסויים?
אני חיייבת לדעת מה הכיוון ולאן פנינו מועדות (פחות או יותר)...זקוקה מאוד לעזרתכם.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה שוב
יעל22/06/2014שלום,
ראשית, תודה על תגובתך.
יש לנו תור לרופא נשים רק בעוד שבועיים ואני חייבת קצת יותר מידע (עד כמה שניתן).
איך יכול להיות שהריתי כבר פעמיים ופתאום התגלתה בעיה אצל בעלי?
והאם לפי התוצאות שצרפתי יש בכלל סיכוי להרות ע"י טיפול מסויים?
אני חיייבת לדעת מה הכיוון ולאן פנינו מועדות (פחות או יותר)...זקוקה מאוד לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה את השאלה שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014למרות שהרית בעבר ,אין הדבר שולל ירידה באיכות הזרע שאינה מאפשרת כיום כניסה להריון בתנאים טבעיים,יחד עם זאת לאחר איתור הבעיה ועם טיפול מתאים ,או אפילו ביצוע של הפריה חוץ גופית ההריון הוא בהחלט בר השגה בשיעור גבוה וזאת לאור היותך אישה בריאה ופוריה בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הריון כימידנה17/06/2014
שלום
אחרי הריון כימי
28/4 שאיבה
1/5 החזרה
דימום ב13/5 ואחרי שבוע שוב
13/5 בטא 12.4
15/5 בטא 20
18/5 בטא 47
26/5 בטא פחות מ5
עד עכשיו לא קיבלתי שוב מחזור תוצאות מהיום:
אסטרדיול:91
פרוגסטרון:<2
מה זה אומר? מתי אני אמורה לקבל מחזור?
חשוב לציין שבחודש הזה לא עשיתי טיפול...
האם יש צורך לעשות בדיקה לפני תחילת טיפול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014את מצויה במצב החופף תקופת מחזור מבחינה הורמונלית,ואם גם רירית הרחם דקה בשלב זה ,את יכולה להתחיל טיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת חישוב...שלי17/06/2014
שלום דוקטור.
אני יודעת שבדכ מחשבים גיל הריון שבועיים לפני השאיבה, אך אם הווסת שלי היתה רק 11 יום מהשאיבה גיל העובר משתנה, לא? והרי יש משמעות להבדל של שלושה ימים.,אז לחשב לפני ווסת אחרונה או לפי הנוסחה שבועיים מיום השאיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת חישוב... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014שבועיים מיום השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שבוע להחזרהאני17/06/2014
בדקו לי בטא בטעות שבוע בדיוק אחרי החזרת מוקפאים בני 3 ימים ,התשובה שלילית
האם להספיד .?
היש מצב שהבטא קטנה מ 3 ואחרי יום נבדוק ותהיה בטא 50 למשל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שבוע להחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014מוקדם להספיד את האפשרות שאת בהריון,הייתי ממתין לבדיקה שתעשי לפחות 12 יום מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית לאחר החזרהיעל מרעננה17/06/2014
היי,
עשיתי היום בדיקת בטא, לאחר 12 ימים מיום ההחזרה -
הוחזרו שני עוברים בני שלושה ימים לאחר זריקת אוביטרל ושאיבה.
האם זה תקין לבצע בטא לאחר 12 ימים ?
האם לאוביטרל אין השפעה על תוצאת הבדיקה החיובית ?
בנוסף - האם כאבי מחזור עמומים שכיחים בשלב הזה?
יש לי כמו כאבי מחזור (לא חזקים ) שבאים והולכים...
תודה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא חיובית לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2014הכול תקין והביטה מבטא הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך מחשבים שבועות ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014יש לחשב את גיל ההריון מהשאיבה ולהוסיף שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בתחילת הריון - סדרדורה17/06/2014
פרופסור יקר שלום
שאלתי מותר או לא מותר לצבוע שיער בהריון? חלק אומרים כן חלק אומרים לא חלק אומרים בלי אמוניה.......חלק אומרים שהיום אין בעיה החומרים של היום יותר מתקדמים......
אני חייבת לצבוע יש לי הרבה שיער שיבה
אשמח לדעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צביעת שיער בתחילת הריון - סדר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2014כאמור יש לברר עם הספרית אם התכשיר לצביעת שיער מותר בהריון,וגם לא מכיל אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום צבע לשיער
דנה18/06/2014ממליצה לך בחום צבע לשיער שאני משתמשת בו שאינו מכיל אמוניה וללא חמצן, מכסה שיער לבן בשלמות. עולה 5 שקלים לכל אריזה קטנה בביוטיקר בקניון הזהב וסניפים אחרים שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 55 ומחזורbaby198217/06/2014
היי לכולן,
לפני שנה עברתי הפלה בשבוע 7 (לפני דופק) ומאז אנחנו גם מנסים טבעי וגם עושים הזרעות. החודש ניסינו טבעי.
קיבלתי מחזור יומיים לפני המועד שהיה אמור להגיע והוא הגיע בדמות הפרשה חומה מאוד דלילה (מגן תחתון הספיק).
יום למחרת עשיתי בטא בשביל לבדוק האם הכול תקין בשביל להתחיל טיפול הורמונלי לקראת הזרעה החודש והופתעתי לגלות בטא 55.
הרופא התקשר לברך במזל טוב והתגובה שלי הייתה "אבל אני במחזור" . המחזור/דימום/מה שזה לא יהיה התחיל להתגבר וכרגע יש לי דימום בצבע חום כהה. אומנם לא כבד ברמה שהוא נוזל לתחבושת אבל בניגוב יש לא מעט...
הוא אמר לי לעשות בעוד יומיים בטא נוספת.
לא מספיק עברתי הפלה לפני שנה ואני גם ככה בסרט שלם מאז אני לא מאמינה שהריון אצלי שוב מתחיל בצורה הזויה.
האם יש סיכוי לסוף טוב? :-(
שמעתי על מקרים שהריונות התחילו בדימום.. אבל האם הדימום הרגיש כמו מחזור?!? בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא 55 ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2014בהחלט מה שיקבע הינה בדיקת הביטה החוזרת,בהחלט ישנם מצבים שלמרות הדימום ההריון התפתח בסיכומו של דבר באופן תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום בטא 158- אחרי יומיים מהראשונה
בייבי18/06/2014האם תקין ? תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף לכך האם יש המלצה לתמיכה
בייבי18/06/2014כולשהיא כתוצאה מהדימום שהיה? כרגע יש רק מעט הפרשות חומות בניגוב.
ובנוסף לכך האם יש המלצה לתמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014בהחלט כדאי לתת טיפול הורמונלי תמיכתי אופטימלי עד לזיהוי דופק עוברי
היום בטא 158- אחרי יומיים מהראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
מיטל17/06/2014אצלי היו דימומים חודש וחצי וכן היה היריון רק תשמרי ותנוחי אל תתאמצי זה קורה לפעמים בהתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהחסוי17/06/2014
אני מחר צריכה לעשות בדיקת דם אחרי החזרת 2 עוברים אבל בטוחה שזה לא נקלט. כבר שבוע שיש לי כאבי בטן של מחזור ואין לי רגישות בחזה בכלל. אני לוקחת קרינון בבוקר ובערב השאלה אם אפשר להפסיק עם התמיכה לפני הבדיקת דם? כי זה סתם מעכב לי את המחזור. תודה
תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2014הייתי ממליץ לך להתנהל עד לבדיקה כרגיל,את עשויה להיות מופתעת לפעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSHיום אחד17/06/2014
בת 28
כל החיים היה ליTSH סביב 1.5.
לפני 9 חודשים בבדיקת דם קפץ ל 4.2.
קניתי תוסף תזונה, קפסולות יוד מאצות ים ואחרי 3 חודשים של שימוש ה TSH ירד ל 2.2.
חוד וחצי לאחר מכן עשיתי שוב בדיקה ויצא 2.4.
הבנתי שבשביל הריון יש צורך שתהיה 2.5, כלומר אני ממש על הגבול.
האם כדאי לפנות לבירור מקיף יותר לגבי בלוטת התריס? כי מטרידה אותי הקפיצה הזאת שהיתה פתאום. והאם ערך מעל 2.5 פוגע משמעותית בסיכויים להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
TSH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2014לא יזיק
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)