מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוג דם דחוףטל18/06/2014
שלום, לאחר ivf icsi בהריון שבוע 20, יש לי סוג דם o עם rh חיובי, משמע o+ אם הבנתי נכון. האם במצב כזה יש משהו שצריך להתייחס אליו או להתכונן? האם זה כמו סוג דם שלילי שדורש חיסון אנטי די בהריון? או שעם סוג דם o+ אין צורך בהתייחסות לכך בהריון/לידה מבחינת ערבוב הדם של האם עם העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוג דם דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014אין צורך לכל התערבות במהלך ההריון כשמדובר בסוג הדם הנדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןד18/06/2014
שלום רב, אני פוליציסטית (לא בדרגה גבוהה), מקבלת מחזור כל חודש וכנראה שיש ביוצים.. לא מצליחה להרות כבר חצי שנה. האם איקקלומין יכול לעזור במצב כזה? האם בכלל יש טעם באיקקלומין כאשר לא עושים הזרעה? הבנתי שהתרופה משנה את ריר צוואר הרחם ופוגעת בזרעים... כמו כן, הרירית שלי לא עבה במיוחד. האם תכשיר אסטרוגני ימנע בודאות את השפעת הכדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014בהחלט הטיפול הראשוני להשריית ביוץ אצל נשים עם שחלות פוליציסטיות הינו טיפול באיקכלומין,יחד עם זאת תידרש הערכה מקצועית לגבי מאפייני התגובה והמשך הטיפול הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ד19/06/2014ואם בודאות מתקיים ביוץ כל חודש (מחזורים סדירים 30 יום ונבדק כי יש ביוצים), האם בכל זאת איקקלומין יכול לעזור לי להרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעבור מטיפולי IUI ל-IVF ויראליענבל18/06/2014
אני בת-40 נשאית של HIV אני בטיפולי פוריות (הזרעות) בבית חולים איכלוב.
עד היום עשיתי 7 הזרעות מתרום זרע .
לאחר כ-3 הזרעות עשיתי צילום רחם ובמהלך הבדיקה פתחו לי סתימה הצד ימין שנפתחה והודגמה .
לאחר כ-2 טיפולים נוספים נכנסתי להריון שנפל בשבוע 9 חשוב לציין שבשבוע מוקדם יותר נצפה דופק ברדיקרדי לעובר ולאחר מכן דופק תקין בשבוע 8 .
השבוע אני עושה שוב הזרעה .
קבלתי החלטה שלאחר הטיפול של החודש הזה לעשות עוד שני נייונות בהזרעות לני שאני עוברת ל-IVF האם החלטה שלי נכונה או כדאי לי לעבור כבר עכשיו לטיפול ב-IVF ?
חשוב לי לציין שאני גרה בתל אביב ומפחיד אותי כל נושא המרחק שבטיפול במרז רפואי בחיפה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעבור מטיפולי IUI ל-IVF ויראלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014במקומך הייתי מבצע ניסיון נוסף אחד ובהעדר הצלחה הייתי פונה לטיפול בהפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת גסטוןשלי18/06/2014
שלום
עד איזה שבוע אפשר להזריק גסטון ללא חשש שיגרם נזק לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014רצוי לתת טיפול תומך מכל סוג שהוא במחזור טרי עד לשבוע 7-8 ובמחזור מוקפאים עד שבוע 12-13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית הרחםנאנא18/06/2014
הי. הבת שלי בת 26 נשואה כבר שנה ולא נכנסה להריון..עכשיו היא במעקב זקיקים..היום 12 למחזור. זקיק בגודל 20. ועוד קטנים..עובי רירית הרחם 21. האם העובי יקשה על כניסה להריון?האם העובי תקין. מתי לדעתכם יהיה הביוץ?
עובי רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014עובי רירית הרחם גבוה מהרצוי ,יש לשלול פתולוגיה הקשורה ברירית כרקע להתעבות העודפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
נאנא20/06/2014הי האם בעובי כזה לא אכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הבנתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014הרופא שלך צריך לבדוק אם העובי העודף הינו חריג ונובע מהפרעה ברירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטיןאור18/06/2014
שלום-בבדיקות הדם יצא שערך הפרולקטין הוא 387 (ביום הרביעי למחזור)
הבנתי שזה תקין
מעולם לא הפסקתי באמצעי כלשהו את ההנקה-בגלל שההנקה אצלי לא הצליחה כפי שציפיתי החלב התמעט ותוך 3 חודשים כבר נשארו ממש מעט הפרשות צהובות/ כמעט שקופות ,היום 3 שנים אחרי אני עדיין חשה לפעמים שבחזה חם ומעט מלא הפטמות מעט שקועות כמו בהנקה אבל אין הפרשות רק אם ממש אתאמץ לבדוק תהיה מעט הפרשה שקופה
יש לכך איזהשהן השלכות על הפוריות שלא מפסיקים בצורה תרופתית ומבוקרת את ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרולקטין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014כל עוד ערכי הפרולקטין בתטווח הנורמה ,אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור על התגובה המהירה.
אור18/06/2014אתה אף פעם לא מאכזב או מפספס אף אחת מאיתנו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה של חרדתיתיולי18/06/2014
שלום, בשבוע 17, אחרי IVF. שקיפות וסקירה ראשונה תקינים.
התרגלתי לקום כל בוקר עם התקפי רעב קשים. ביומיים האחרונים הם נעלמו ואני נלחצת.
האם יש סיבה לדאגה?
סליחה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה של חרדתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014לא נראה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולמורי18/06/2014
אני אמורה להתחיל טיפול ivf וכרגע אני לוקחת ברציפות גלולות בגלל שיש לי אנדומטריוזיס נאמר לי להתחיל בזריקות שנשארים לי 4 גלולות אחרונות
האם אני יכולה להתחיל במיידי בהתחשב שאני לוקחת גלולות ברצף כבר חודשים
או שיש חשיבות לסיים את כל החבילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התחלת טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014מבחינה רופאית נראה שאין שום סיבה שלא תתחילי כבר עכשיו,יחד עם זאת עלייך לתאם זאת עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותmirav18/06/2014
לפורום שלום,
אני בת 41.3 , הווסת שלי הפסיקה להגיע לפני כ- 6 חודשים (עד אז היתה סדירה והגיעה כל 27 יום , כ-5 חודשים לפני הפסקת הווסת -היתה מגיעה כל 50 יום וכל 25 יום לסירוגין)ואז
רופאת הנשים שלחה אותי לבדיקת דגם שתוצאותיה:
ESTRADIOL (E-2) 601
TSH 2.68
T3- FREE 4.6
T4-FREE 12.0
LH-21.40
FSH -21.20
PROLACTIN-153.9
וכשהגיעו התוצאות הפנתה לסונר אגן קטן שתוצאותיו:רחם: אורך:34 מ"מ עובי: 28 מ"מ רוחב: 42: מ"מ
רחם קדמי עובי רירית הרחם: 10 מ"מ הערות: סדירה.
שחלות: ימנית: 32 מ"מ x 22 מ"מ עם זקיק בקוטר 17 מ"מ, שמאלית: 27 מ"מx 25 מ"מ תקין
אין נוזל בדוגלס.
לאור הסונר החליטה להתחיל טיפול הורמונלי: T.PROVERA 5 MG למשך 5 ימים * 3 ביום ואז הפסקה למשך 5 ימים,שירד דימום,ולאחר מכן להתחיל T.PROGYLUTON
פעם ביום למשך 21 יום והפסקה לשבוע –שירד דימום ,כך למשך 3 חודשים.
היום אני כ-6 חודשים עם הטיפול ההורמנלי הזה , שאלתי לגבי כניסה להיריון -אני בזוגיות ומעוניינת להביא ילד, האם זה אפשרי במצבי ? ומה ניתן לעשות?
אודה לתשובתיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014הטיפול שקיבלת מצויין ובמידה רבה הסדיר את המחזור שלך,יחד עם זאת הבדיקות ההורמונליות שלך מרמזות על רזרבה שחלתית נמוכה,הייתי ממליץ להשלים את הבדיקות בביצוע בדיקה ל-AMH העשויה לשקף באופן מדויק יותר את סיכוייך ואז עם התשובה לפנות לרופא לבקשר לטיפול האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
mirav18/06/2014באיזה בדיקה מדובר? האם על פי הבדיקה אפשר לבדוק את סיכויי הכניסה להריון באופן טבעי ובמידה ואי אפשר האם במצבי אפשר לטפל בתרומת ביצית /הפרייה חוץ גופית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענו לך AMH
קרן19/06/2014בדיקת AMH היא בדיקת דם פשוטה אך פרטית, וללא הפניה, היא מראה את רמת כמות הביציות האם נמוכה או טובה. אני עשיתי אותה בת השומר, התוצאה לא מיידית אך תתקשרי אליהם לשאול שעות ומועדים לביצוע הבדיקה. היא עלתה לי כ 400 שקלים אך התוצאות עזרו לי להבין שיש כמות גבוהה של ביציות, אצלי כנראה היתה בעיה באיכות הביציות ולכן בעזרת טיפול הורמונלי עם מעקב בהפריה הצלחתי לייצר ביציות איכותיות ובשלות ונקלטתי להריון. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014בדיקה זו מבטאת את הרזרבה השחלתית בצורה הטובה ביותר,ואם גם היא נמוכה הרי שהטיפול בתרומת ביציות הינו הרילוונטי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות שליהאור18/06/2014
לאחר טיפול ivf
שבוע 7+4 פסק דופק לעובר
יומיים לפני היה דימום זיהו המטומה אך גם עובר ודופק תקינים ובהמלצתך הזרקתי גסטון.
לצערי אחרי יומיים כבר לא היה דופק הרופא שמטפל בי הסתכל על האולטראסאונד ואמר שאפשר לזהות היפרדות שיליה כבר מהתחלה.
לציין כי זה הריון שני תוך 9 חודשיים גם בהריון הקודם פסק הדופק בשבוע 8 לשני עוברים.
אני בת 42.5 והרופא המטפל בי אמר אז ועכשיו שכנראה הבעיה שהעוברים לא מספיק טובים מבחינת כרומוזומים.
השאלה שלי האם היפרדות שיליה גם קשורה לאיכות העובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היפרדות שליה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014ההמטומה שנוצרה הינה חלק ממנגנון ההפלה הקשור לא אחת באיכות הגנטית של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז יש טעם להמשיך בטיפולים?
אור18/06/2014תודה על התשובה
השאלה אם יש בכלל טעם להמשיך בטיפולים?
או שגם ההריונות הבאים יהיו עם אותו סוף מה הסיכוי שפתאום יהיה עובר טוב שיחזיק מעמד?
דרך אגב כל העוברים שהוחזרו היו 8 תאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור18/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2014יש לתת טיפול תמיכתי כל עוד ההמטומה לא נספגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטון כתמיכהשלי17/06/2014
שלום
עד איזה שבוע ניתן לקחת גסטון לתמיכה בהריון לאחר ivf? זה ניתן בשל הכתמות דמיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גסטון כתמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014שבוע 7-8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה אחרי לידהאנה17/06/2014
שלום האם העובדה שילדתי לפני שנה וחצי יכולה לתרום לקליטת העוברים ? תודה
החזרה אחרי לידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות לאחר ציטוטקSl17/06/2014
שלום פרופסור. לפני כ-3 שבועות עברתי הפלה בציטוטק. העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8+. קיבלתי שלוש מנות של 4 כדורים ועוד מנה אחת לפני השחרור של 2 כדורים. באולטרסאונד שעשו לי לפני השחרור נצפתה רירית של 23 מ״מ אך שחררו אותי הביתה בכל מקרה. היום עשיתי אולטרסאונד אצל הרופא נשים שלי והאחריות עדיין נשארה 22.5 מ״מ. האם יש סיכוי שזה יצא באופן טבעי? האם דחוף לפנות למיון ולעשות גרידה? האם אני יכולה לעשות את הגרידה שבוע הבא או שזה יכול להוות סיכון? תודה רבה מראש!
שאריות לאחר ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014הייתי מבצע בדיקת ביטה ,ואם הביטה גבוה ואינו מראה סימנים של התאפסות הייתי שוקל התערבות להרחקת שאריות החומר ההריוני ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאריות לאחר ציטוטק
Sl18/06/2014תודה רבה פרופסור. עוד שאלה קטנה, האם השארית יכולה לגרום לזיהום או כל סיבוך אחר? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בתחילת הריוןשני17/06/2014
יש לי סטרפטוקוקוס בגרון. קיבלתי אנטיביוטיקה
רפאפן 4 כדורים ביום של 500 מג למשך 10 ימים.
אני בתחילת הריון, שבוע 5.
האם נטילת התרופה במינון שנקהע ובשלב זה של ההריון
יכול לפגוע בעובר ובהתפתחותו ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014התרופה בטוחה בכל שלב של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהבנה של תוצאות בדיקת זרעפרופ` דוד בידר17/06/2014
שלום,
מצ"ב תוצאות בדיקת הזרע שבעלי ערך.
אני בת 33 ואנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 9 חודשים (יש לנו שני ילדים בני 6-3), עד כה לא קיבלנו אף טיפול הורמונלי.
אני מבינה שישנה בעיה בתאי הזרע.
אשמח לדעת מהי הבעיה בדיוק? ממה היא נגרמת בדר"כ והאם היא ניתנת לטיפול?
האם יש סיכוי שאוכל להרות עם תוצאות אלה?
תודה מראש,
יעל
תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014לדאבוני הבדיקה לוקה במרבית המדדים החשובים ומחייבת פניה לרופא פריון על מנת לכוון אותך בהקשר להמשך הטיפול הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יעל20/06/2014שלום,
ראשית, תודה על תגובתך.
יש לנו תור לרופא נשים רק בעוד שבועיים ואני חייבת קצת יותר מידע (עד כמה שניתן).
איך יכול להיות שהריתי כבר פעמיים ופתאום התגלתה בעיה אצל בעלי?
והאם לפי התוצאות שצרפתי יש בכלל סיכוי להרות ע"י טיפול מסויים?
אני חיייבת לדעת מה הכיוון ולאן פנינו מועדות (פחות או יותר)...זקוקה מאוד לעזרתכם.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה שוב
יעל22/06/2014שלום,
ראשית, תודה על תגובתך.
יש לנו תור לרופא נשים רק בעוד שבועיים ואני חייבת קצת יותר מידע (עד כמה שניתן).
איך יכול להיות שהריתי כבר פעמיים ופתאום התגלתה בעיה אצל בעלי?
והאם לפי התוצאות שצרפתי יש בכלל סיכוי להרות ע"י טיפול מסויים?
אני חיייבת לדעת מה הכיוון ולאן פנינו מועדות (פחות או יותר)...זקוקה מאוד לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה את השאלה שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014למרות שהרית בעבר ,אין הדבר שולל ירידה באיכות הזרע שאינה מאפשרת כיום כניסה להריון בתנאים טבעיים,יחד עם זאת לאחר איתור הבעיה ועם טיפול מתאים ,או אפילו ביצוע של הפריה חוץ גופית ההריון הוא בהחלט בר השגה בשיעור גבוה וזאת לאור היותך אישה בריאה ופוריה בעבר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)