מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרדניזוןאני22/06/2014
שלום,
לאחר שלילי שהיה לי לפני שבוע, התחלתי להוריד במינון הפרדניזון בכדי להפסיק.
התבלבלתי והתחלתי שוב עם הכדור כשהתחלתי תמיכה לשם החזרת מוקפאים.
אני אמורה לחזור לקחת פרדניזון רק מיום החזרת עוברים.
האם פגעתי בסבב?
ייקח לי כמה ימים להפסיק- כי צריך בהדרגה, ואני מניחה שהחזרה תהיה בעוד כשבוע-שבוע וחצי.
אני נוטלת פרדניזון בשל נוגדנים לבלוטה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה23/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרדניזון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014מציע לך לא להפסיק את נטילת הסטרואידים ולהישאר על מינון נמוך שניתן להעלותו לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור- מאיזו סיבה? אני אקח 10
אני24/06/2014מ"ג עד ההחזרה, זה בסדר?
זה לא יהרוס את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בסדר גמור- מאיזו סיבה? אני אקח 10 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014זה לא יפריע לטיפול אדרבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת ושואלת
אני24/06/2014האם אסור להפסיק פרדניזון בבת אחת אחרי שימוש במשך 3 שבועות ,שבוע לפני החזרת מוקפאים עד הבטא השלילית שלשום ?
במינון 10 מ"ג ,איך צריך להפסיק ?ומה ההשלכות של זה?
ועוד שאלה האם כדאי להתחיל פרדניזון מהתחלת הסימולציה ומה המינון המומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- מעוניינת לדעת
חסויה25/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנצלת ושואלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/06/2014בנטילה של מינון נמוך של פרידניזון 10 מ"ג למשך 3 שבועות בד"כ אין צורך בהפחתה הדרגתית של המינון לקראת הפסקתו,הייתי בהחלט ממליץ להתחיל בטיפול עם תחילת השריית הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור- שוב שאלה בבקשה. אני
אני27/06/2014ממשיכה עם הפרדניזון.
כפי שרשמתי, אני אמורה ליטול 20 מ"ג פרדניזון מיום ההחזרה אך התבלבלתי והמשכתי לקחת והפחתתי.
המלצת להמשיך במינון נמוך.
אז להמשיך עם 10 מ"ג ואז מיום ההחזרה להעלות ל-20 מ"ג?
למה בעצם זה טוב לטיפול להמשיך במינון נמוך ולא להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור- שוב שאלה בבקשה. אני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2014אכן ,אולם יש לבצע זזאת בעצה אחת עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדועי22/06/2014
שלום רב החודש הזה צריכה לעשות החזרה בטיפול טבעי בלי תרופות המחזור שלי הוא בערך 34 יום ביום 13 למחזור נצפו אצלי זקיקים בקוטר 4מ.מ ביום 18 נצפו אצלי זקיקים בקוטר 5 מימ האם זה טבעי כי לפי החישובים עוד 3 ימים צריך להיות ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014לפי הנתונים שמסרת הביוץ שלך צפוי להיות ביום ה-20 של המחזור לפיכך עלייך להמשיך בבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתחסוי22/06/2014
שלום לכל הרופאים.
אני נמצאת בהריון תאומים בשבוע 18 לאחר IVF .
נכון להיום עדיין לא מרגישה את התנועות של העוברים , האם זה תקין ? ומתי כן צריכים להתחיל להרגיד אותם?
זה הריון שני .
תודה רבה רבה
וכמובן הצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014בהחלט סביר,הערכתי היא שבטווח של השבועיים הקרובים תתחילי להרגיש את תנועות העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש בהריוןדנה22/06/2014
אני בשבוע 13 ובפעם השנייה בשלושה שבועות סובלת מכאב ראש חזק מאוד שנמשך כיממה. בד"כ איני סובלת מכאבי ראש. האם יש לי סיבה לדאגה? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב ראש בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014עלייך לבדוק את לחץ הדם ,ספירה דם ולראות אם אינך אנמית,וכמו כן לשתות הרבה ולאכול מספר רב של ארוחות קטנות ביום,בכל מקרה התופעה שכיחה בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב ירידת פרוגסטרוןד22/06/2014
שלום, באיזה קצב יורד הפרוגסטרון לפני המחזור? אם ביום חמישי היה לי פרוגסטרון 11 ng/ml', מתי צפוי שאקבל מחזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצב ירידת פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014רמת הפרוגסטרון אינו מאפיין ספקולטיבי לגבי מועד הצפוי של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ובדיקת הריוןחוה22/06/2014
שלום רב,
תוך כמה זמן מיום זריקת האוביטל ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית?
אם זריקת האוביטרל ניתנה ב- 11.6 מתי ניתן לעשות את הבדיקה הביתית?
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל ובדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשהשני21/06/2014
שלום פרופ', אני רווקה בת 37, כשנה וחצי יש לי אי סדר בווסת
ומאז יש לי מהשדיים הפרשות חלביות ולפעמים הפרשות חומות (ממוגרפיה, US, ובדיקת הפרשה נמצאו תקינים)
בהתחלה היה פרולקטין גבוהה שלאחר מיכן חזר לנורמה
1. יש לך מושג מה גורם להפרשות ?
2. האם ההפרשות משהדיים קשור לרזרבה שחלתית מוקדמת שהתגלתה
במשך השנה הנוכחית ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014ההפרשה המוקגברת נגרמת בעקבות עלייה ברמת הפרולקטין,יש לשלול למשל לקיחת תרופות העלולות להעלות את רמת הפרולקטין או מצב של הפרעה בתפקוד בלוטת התריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפשרה- המשך...
שני22/06/2014תודה על תשובתך
הפרשות החלו כשהיה פרולטקין גבוה מהנורמה
מיזה מס' חודשים שהפרולטקין תקין, בלוטת תריס תקין וההפרשות נמשכות
מה עוד יכול לגרום להפרשות ?
והאם יש מצב שהפרשות אלו גורמים לאי סדר ווסת ולרזרבה שחלתית ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפשרה- המשך... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014אם ההורמונים מאוזנים הרי שהסיבה אינה נובעת מההפרשות שאינן משפיעות על הרזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תאבון עייפותdana21/06/2014
לאחר החזרה והצלחה בקיום תחילת הריון, אני מרגישה מותשת עם חוסר תאבון
הרבה בחילות. מקבלת הורמונים. האם זה מצב נורמלי או מצב המדליק
מנורה אדומה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוסר תאבון עייפות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2014בהחלט סביר ולא חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםאני21/06/2014
שלום רב,
מאיזה יום של המחזור מתחילים אסטרופם?
גם ביום השני או הרביעי של המחזור זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2014ניתן להתחיל ביום2-4 ללא כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת לחצוצרהסיון21/06/2014
בוקר טוב
בת 39 ,ivf ראשון.
שאלתי היא האם אוכל לבקש מרופאי החזרת עוברים ישירות לחצוצורה, טרם המתנה לכישלונות.
לפי הבנתי הפעולה מגדילה סיכויי השתרשות.
מטופלת בפרטי, מפאת גילי רוצה להגביר סיכויי.
האם בגיל זה בהכרח שאיכות העוברים תהיה ירודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת לחצוצרה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2014לא בהכרח יהיו ביציות לא איכותיות.
לא מחזירים עוברים הנסיונות הראשונים לחצוצרה, זה לא מתאים לכל אחת.
זוהי גם פעולה עם סיכונים כי צריך הרדמה וחדירה לבטן וזה לא מבטיח הצלחה יותר מאשר בהחזרה רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון21/06/2014בבדיקת פרופיל, fsh 6.2,האם זה מדד לאיכות?
מבחינת זקיקים טרם השאיבה היו 5 בלבד, לאחר 6 ימי הורמונים לבטן. רופאי החליט על שאיבה. התאכזבתי מסלי הדל. חשש מביוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2014אין שאיבה לאחר 6 ימי גירוי....מחזור כזה הוא לא תקין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה כעת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014אם רירית הרחם הינה בעובי תקין הייתי שוקל להחזיר את העוברים ,היות וחבל להקפיא אותם דבר המקטין ללא ספק את פוטנציאל ההשתרשות שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פישדנה20/06/2014
מה זה בדיקת פיש? האם בדיקת פיש זו בדיקת מי שפיר שפשוט מקבלים את התוצאה מוקדם יותר? למה לעשות בדיקת פיש וגם מי שפיר?
בדיקת פיש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2014בדיקת פיש - Fluorescent In Situ Hybridization) FISH) זוהי בדיקה מהירה לגילוי תסמונת דאון ותסמונות כרומוזומליות נוספות
בדיקת ה-Fish מאפשרת לקבלת תשובה מהירה יחסית תוך יומיים שלושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל העוברחגית20/06/2014
שלום רב,
בבדיקת אולטרסאונד שנעשה בשבוע 6 להריון נמצא כי העובר קטן ביחס לשבוע ההריון.
האם יש סיבה לדאגה?
מה יכולות להיות הסיבות? האם יש משהו שיש ביכולתי לעשות על מנת להשפיע על הנתונים?
האם מצב זה שכיח בהריונות IVF תקינים?
אשמח לתשובות בהקדם. קצת בלחץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גודל העובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2014בשלב כל כך מוקדם של ההריון המעקב הוא שמרני בלבד באמצעות האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא מכפילה פרוגסטרון בירידהטליה20/06/2014
שלום רב, אני אמורה להיות בשבוע חמישי, לאחר 3 בדיקות הכפלה תקינות של בטא. בבדיקות הראשונות הפרוגסטרון היה 57 ואילו בבדיקה השלישית והנוכחית ירד ל-47. התקשרתי לרופא המטפל שלי בשאלה האם זה תקין ואין צורך בתמיכה והוא ענה שלשלב צעיר של הריון וערכי בטא ( 320) זה תקין.
אני לא שלמה עם השיחה במיוחד בגלל שחוויתי הפלה טבעית לפני 10 חודשים. אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא מכפילה פרוגסטרון בירידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014טווח ההשתנות של הפרוגסטרון הינו בתחום התקין והמקובל,כך שאיני רואה כל בעיה על רקע הורמונלי בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על התשובה. יום טוב.
טליה23/06/2014.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיבה על הגבמיטל20/06/2014
אני בשבוע 25 לאחר ivf הבנתי שכבר אסור לשכב על הגב רציתי לשאול למה וגם אם שוכבים על הגב כמה זמן מותר תודה
שכיבה על הגב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2014שכיבה על הגב לאחר שהרחם גדל החל משבוע 25 יכולה לגרום ללחץ על הוריד הנבוב התחתון,מצב העלול לגרום לעיתים להפחתה בהחזר הדם ללב ולירידה בלחץ הדם,העלולה להתבטא בחולשה סחרורת ותחושת עילפון,מכאן
ההמלצה לשכב על צד שמאל במחצית השניה של ההריון.
באופן מעדי ניתן לשכב על כל צד שנוח בהריון,כולל על הגב אם הדבר לא גורם לתופעות שהוזכרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוההח.20/06/2014
שלום לרופאים המכובדים,
קודם כל תודה לכם על המענה לאורך כל הדרך!!!
בתאריך 5-6 בוצעה החזרת עובר מוקפא אחד.
ב"ה יש הריון :)
בתאריך 18.6 בטא ראשונה - 784.
בתאריך 20.6 בטא שנייה - 1500.
שתי שאלות...
באיזה שבוע אני?
ערכי הבטא לא גבוהים מידי? האם עדיין יתכן הריון תאומים?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כמו הכפלה טובה..
טליה22/06/2014הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים ונראה שאצלך הכפילה את עצמה יופי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה כמו הכפלה טובה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2014שבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה...
ח.24/06/2014תודה רבה על התשובות.
האם יש אפשרות כזו שיש תאומים, על אף החוזר רק עובר אחד בן 3 ימים?
היום ביטא 12000, 19 ימים מההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, ועוד שאלה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014האפשרות קיימת(תאומים זהים)
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)