מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שקיפות עורפיתשירה08/04/2014
שלום רופאים יקרים!!! תודה לכם על הפורום המצוין :-)
רציתי לשאול - האם בדיקת שקיפות עורפית לתאומים - זה בסדר לעשות בשבוע 12+5?
פשוט אין תורים לפני כן בגלל החג.
תודה רבה וחג שמח :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2014בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת חבילת פרוגילוטון באמצעד08/04/2014
שלום רב, לוקחת חבילת פרוגילוטון לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית. אני בשלב של הכדורים הלבנים (אסטרוגן). הכדורים האלו ממש עושים לי רע (בחילות וכאבי ראש). אני מאוד רוצה להפסיק איתם? כמה זה חמור? אם אני מפסיקה חבילה באמצע, מה קורה מבחינת המחזור? מתי הוא יגיע? זה יכול לשבש לי את המחזור גם בחודש הבא? זה ימנע ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת חבילת פרוגילוטון באמצע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2014אם את מרגישה כל כך רע בעקבות נטילת הכדורים ,לא יקרה כלום אם תפסיקי את הכדורים ,לכל היותר תופיע הפרשה דמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןרחל08/04/2014
שבוע10 להריון לאחר המון הזרעות בריך השם הכול טוב יש לי טיול ורציתי לדעת האם אפשר לרכב על סוסים ??והאם אפשר טיול גיפים אני רוצה לשמור על ההרעון היקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2014יש להימנע מכל פעילות אירובית ובכלל זה טיול גיפים ורכיבה על סוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל מבוגר.רחל08/04/2014
קראתי שבהריון לאחר גיל 45, בגילאים 46-47, אצל רוב הנשים הלידה היא בניתוח קיסרי, ולכן נהוג לקבוע מראש תאריך לניתוח קיסרי.
מדוע אחרי גיל 45 יש בדרך כלל ניתוח קיסרי? האם זה משנה אם מדובר בהריון רגיל או בהריון מתרומת ביצית? כלומר האם בהריון מתרומת ביצית יש יותר סיכוי ללידה רגילה כי הילד מגיע מביצית צעירה?
יכול להיות מצב שאישה אחרי גיל 45 תלד לראשונה ילד במשקל סביר בלידה רגילה, בלי ניתוח קיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון בגיל מבוגר. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2014האפשרות ללידה רגילה בהחלט קיימת.
הנטיה לילד בניתוח קיסרי היות והריון בגיל הזה הינו נדיר ,ומושג לאחר דרך ארוכה ומפרכת,ונחשב להריון בר סיכון ,ובמיוחד שבגיל הזה שכיחים יותר מצבים של סכרת ויתר לחץ דם.
לא אחת הגישה הניתוחית נעשית כטיפול מונע סיבוכים אפשריים העלולים להתרחש בלידה רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רחל08/04/2014ישנו מקרה של אישה שילדה בלידה ראשונה תינוק במשקל סביר לאחר גיל 45 בלידה רגילה עם ואקום. כמו כן בלידה השנייה היא ילדה תינוק במשקל סביר בלידה רגילה עם ואקום. שתי הלידות היו בחודש השמיני.
(בהחלט ייתכן ששתי הלידות הן תוצאה של תרומת ביצית, כי בשנים שקדמו ללידות לא הייתה כבלל הצלחה בטיפולים).
האם במקרה הנ"ל היית ממליץ על ניתוח קיסרי או שעדיף מה שנעשה, לידה עם ואקום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אסימפטומטית?שיר08/04/2014
אני בהיריון עם תאומים אחרי טיפולים מפרכים. הרופא נשים כתב שהכל תקין......
וכתב "הגיעה לבדיקה שגרתית, אסימפטומטית פרט לכך".
מה זה אומר?
תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דיאנה08/04/2014שאין לך תלונות או סימנים שאת מדווחת עליהם.... בדיקה תקינה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה זה אסימפטומטית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2014הכוונה היא ללא כל תסמינים נילווים-הכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הורמוניםאני08/04/2014
עשיתי בדיקת הורמונים 4 ימים אחרי החזרה
אסטרודיל 2061
פרוגסטרון 99
להזכיר , המבייץ היה דקאפפטיל והמלצתם לי על תמיכה מסיבית
הרופא שלי אמר שיספיק 6 אנדומטרין ו1/4אוביטרל לאחר השאיבה.
האם הערכים בסדר לשלב זה ?
האם עוד יכול הדקאפפטיל להוריד עוד פעם את ההורמונים ?
האם יש מצב לצניחת הפרוגסטרון ללא שום סיבה חוץ מאי היווצרות הריון?
ומה פשר הפרשה חומה לכמה דקות בימים 3 -5 להחזרה עם ערכים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2014הערכים בסדר גמור ולא צריך לבדוק אותם.
צריך לחכות בסבלנות.
הפרוגסטרון לא ירד כי את לוקחת תמיכה רחבה.
ההפרשות הן חלק מתוצאות של הטיפול ולא צריך להתרגש מזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך והמשך יום מקסים
אני08/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני07/04/2014
היי
עשיתי היסטרוסקופיה ניתוחית- נמצא פוליפ שהוציאו אותו.
הייתי היום אצל הרופאה (פוריות) והיא שאלה אם ראו את המיומה שיושבת על הרחם. אמרתי לה שלא נראה לי כי לא עשו לי א.ס.
יש סיכוי שראו את זה בניתוח?
מיומה שיושבת על רחם עלולה לגרום להפלות (היו לי 2)?
בהיסטרוסקופיה מצאו לי פוליפ- זה יכול להפריע להשרשה או לגרום להפלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014מיומות שאינן חודרות לחלל הרחם פחות מפריעות להליך ההשתרשות או ההריון.
במידה ובהיסטרוסקופיה הניתוחית לא נצפתה מיומה בחלל הרחם כנראה שאינה מפריעה להשתרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור- השאלה האם זה מה שאולי
אני07/04/2014גרם להפלות?
שוב- בהיסטרו' זה לא נצפה.
בא.ס הרופאה אמרה שזה בערך בגודל 2 ס"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקמישהי07/04/2014
הריון ראשון מ IVF
האם ניתן לראות דופק בשבוע 6+2 או עדיף לחכות לסוף שבוע 6?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014עדיף למען הודאות לראות דופק להמתין עד שבוע 6+2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותיעל07/04/2014
שלום לרופא,
במחזור הזה החלטנו לדלג על טיפול.
ביום ה- 30 למחזור עשיתי בדיקת הריון ואלה התוצאות:
E2 - 3439
P - 1.9
HCG - קטן מ- 2 IUL.
מבינה שהתוצאה שלילית, אך מה פשר ה-E2 הגבוה?
האם יש בעייה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014ישתכן וקיימות עדיין ציסטות פעילות ,במיוחד אם עברת טיפול להשריית ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ראשונה 390 האם יש סיכויתמר07/04/2014
לתאומים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
מישהי07/04/2014מכירה מישהי שהבטא הראשונה שלה הייתה 100 והיום היא בהריון עם תאומים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נטע!!!בהצלחה בע"ה בדופק
תמר07/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה! אמן! גם לך!
מישהי07/04/2014המשך הריון קל, עגול ומשעמם (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא ראשונה 390 האם יש סיכוי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014אם ז נעשה כעבור 12 יום מההחזסרה -בהחלט קיים סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בשדייםאנונימית07/04/2014
בת 27,סובלת משחלות פוליציסיטיות,מנסה להרות מזה שנה וחצי.הוסת האחרונ ה במניפולציות דופסטון(פעם שישית שאני נוטלת)- היתה קצרה מהרגיל-3 ימים במקום 8 ימים,5 ימים אחרי סיום הוסת שדיים עדיין מאוד רגישים למגע+חום שחר גבוה.אתמול ביצעתי בדיקת הריון ביתית שלילית (לציין בדיקת כרורג שד לפני חודש כהכנה לטיפולים- תקינה)
מה יכולה להיות הסיבה לכך?האם יש טעם לבצע בדיקץ הריון בדם?האם ייתכן שלמרות הוסת מדובר בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות בשדיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014תחושת הגודש תפחת ,אם הבדיקה שלילית וקיבלת מחזור הסיכוי שאת בהריון אפסי.בשלב זה המשיכי לפי התכנית של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חזקים כבר יומייםבת 3807/04/2014
שלום רב,
אני נמצאת בתחילת השבוע הרביעי להריון
ביום שישי 4.4.2014 - התחיל לי טיפה של דימום והתכווצויות קלות בבטן ,
ביום שבת 5.4- אחרי שתן יצא לי שאריות עדינות של דימום
ביום ראשון 6.4- עשיתי בדיקת דם התוצאות יצאו בסדר גמור, יותר מאוחר התחילו לי כאבי בטן כמו של מחזור
אבל ממש חזקים, דימום עדין לאחר שתן,
היום יום שני 7.4- מהצהריים שוב התחילו לי כאבי בטן חזקים, ולאחר כל שתן שאני מנקה יש לי כמו מחזור אבל לא מחזור חזק כמו שיש לי רגיל,
מה זה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
בת 3807/04/2014השעה 6:20 אחר הצהריים,
היה לי שוב שתן ובמהלך השתן יצא מלא דם עם גושים
אני בטוחה ב-99% שזאת הייתה הפלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014בחלט יתכן שההריון הזה עלול להסתיים בהפלה ,על הרופא לשקול מעבר למעקב אחרי רמות הביטה על טיפול תמיכתי מסיבי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
בת 3808/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה הריוןעדי07/04/2014
שלום,
אני בת 27 בריאה, מחזור סדיר אפשר להגיד בין 31-33 ימים
מזהה ביוץ ביו"מ 20-21, וכבר מנסים חצי שנה להיקלט להריון ו... כלום.
יש לציין שאחרי הטבילה במיקווה אנחנו מקיימים יחסים יום כן יום לא וכשיש ביוץ אז כל יום.
אני מאוד מאוד מחכה ומצפה וכבר מתחילה להתייאש,
אני מרגישה שאני חיה בחצי שנה הזו רק בשביל זה וכל היום חושבת רק על זה..
מה עליי לעשות?
יש לך אולי איזו עצה בשבילי?
אשמח לתשובות ודעות גם מהבנות כאן.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי
מנסה07/04/2014חצי שנה זה לא הרבה זמן בגילך, יחד עם זאת בגלל שאת מזהה ביוצים ואתם מכסים. כן הייתי מבקשת הפניה לפרופיל הורמונלי לך ובדיקת זרע לו. בהצלחה
רוצה הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014רצוי לציין שאם מדובר בהריון ראשון הרי שמותר להמתין עד שנה,בכל מקרה רצוי לבצע בדיקת פרוגסטרון שבעה ימים לאחר הביוץ ,ובמקביל שבן הזוג יבצע בדיקת זרע כדי לא להחמיץ בעיה קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה
דנה08/04/2014תודה על התשובה המהירה,
מה זה בדיקת פרוסטוגון?
ומה היא אמורה לבדוק?
ובקשר לבדיקת זרע.. אפשר להוציא הפנייה מרופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה
מנסה08/04/2014פרוגסטרון הוא הורמון שעולה / אמור לעלות לאחר הביוץ, בודקים אותו באמצעות בדיקת דם, שבוע לאחר הביוץ.
לגבי בדיקת הזרע, אין אפשר לקבל הפניה מרופא משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2014בדיקת פרוגסטרון הנעשית כ-7 ימים לאחר הביוץ המשוער מבטאת את התקינות ההורמונלית של הביוץ.
ניתן לבקש בדיקת זרע מרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלי07/04/2014
שלום פרופ',
1. האם גלולות יכולות לפגוע באיכות ביציות / זקיקים , בייצור שלהם, ובכלל לשבש
הורמונים ?
2. כמה זמן לפני שאיבה כדאי להתחיל גלולות ?
3. האם מותר גלולות + DHEA ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014הגלולות לא פוגעות באיכות הביציות ,בטיפולי פריון הם ניתנים ליצור את התנאים והתזמון הרצוי לטיפול המתוכנן,שילוב של שני התכשירים אינו בעייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדהשולה07/04/2014
שלום, אני אמורה לעבור הפריה והרופא שלי אמר שאני צריכה לעבור לפני ועדה. השאלה שלי היא אם אני מחליטה לעשות את זה פרטי באסותא או במדיקל סנטר ודרך קליניקה של רופא פרטי האם אני גם צריכה לעבור ועדה לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופת חולים
מנסה07/04/2014הוא כנראה התכוון לאישור של הקופה לטיפול. קופות החולים מממנות חלק ניכר מעלות הטיפול גם במקומות הפרטיים. אל תדאגי. לרוב הפניה מבוצעת ע״י הרופא / ביה״ח בו מבצעים הטיפול. בהצלחה
ועדה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014בכל מקרה על הרופא למלא טפסים לועדה והאישור הוא בדרך כלל מהיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)