מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת קריוטיפשלי04/04/2014
שלום
האם יש הכנות מיוחדות לקראת בדיקת קריוטיפ? כמו צום וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת קריוטיפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014לאניתן לקחת את הבדיקה ללא צום ובכל מועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרה סאונדנטע04/04/2014
שלום,
ביום שלישי שעבר עשיתי אולטרסאונד לזיהוי שק הריון (שבוע 5).
בינתיים, קבעתי שני תורים נוספים לאולטרסאונד לבדיקת דופק -- לסוף שבוע 6 ובשבוע 7.
האם זה מסוכן לעשות ככ הרבה אולטרסאונד וגינלי? האם זה עלול לסכן את ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרה סאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014לא מסוכן,לא מסכן את העובר וההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסוכן
טל04/04/2014לא מסוכן אל אם אפשר להימנע אז עדיף בתדירות נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מסוכן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2014כאמור יש לבצע לפי הצורך ,אולם אין מקום לחשש מחשיפול קצרות לאולטרסאונד במהלך ההריון בשבועות ראשונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לפני בדיקת דם לבטא צריך להיותדנה04/04/2014
בצום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך
ליהי04/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם לפני בדיקת דם לבטא צריך להיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014לא צריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות אוטואינומיות וסיכויי קליטהליהי04/04/2014
שלום אני בת 30, לפני 10 שנים היה לי פעם אחת פסוריאזיס. לפני 6 שנים התגלה אצלי השימוטו עם נוגדנים 650 ו- tsh 7. טופלתי ע״י דיקור ותזונה והנוגדנים ירדו ל130 והtsh בנורמה. האם שתי המחלות הללו יכולים לגרום להפלה במצבן כעת או לגרום לכך שלא היקלט? אני בivf עקב בעיה אצל הבעל. עברתי החזרה אחת והיתה הפלה טבעית עקב עובר שלא התפתח ועכשיו אני לפני החזרת מוקפאים. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
ליהי04/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחלות אוטואינומיות וסיכויי קליטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2014באשר למחלת השימוטו יש שני צדדים למטבע -צד אחד הסטטוס ההורמונלי של בלוטת התריס הדורש איזון אופטימלי,הצד השני המצב הדלקתי (האוטואימיוני)הנקבע על פי מדדים נוספים והדורש לעיתים טיפול משולב בסטרואידים על מנת להגביר את הסיכוי להרות ולמנוע הפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהרחל04/04/2014
שבוע 7 ויומיים לאחר הזרעה פיוריגון ואוביטרל מאז קרינון אחד ביום בבוקר אתמול באבאולטרסאוד נצפה דופק ושק חלמון זהאם ממשיכים עם קרינון עד למתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014ניתן כבר להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני04/04/2014
שלום רב
בעלי ואני בתהליכי הפריות אך בשל שתי הפלות- החודש ננסה טבעי.
לא עשיתי א.ס כי זה היה דיי ספונטני- אז רק בדיקות דם.
יום רביעי אסטרדיול 936.6
פרוגרסטרון 1.24
8.96 LH
יום חמישי: אסטרדיול 1501.8
פרוגרסטרון 1.22
24.8 LH
לא קיימנו יחסים בימי רביעי וחמישי ונעשה עכשיו. האם פספסנו? מתי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014היום (שישי ) ומחר (שבת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זהמירי03/04/2014
שלוםמ
מה זאת השיטה
Microsort
האם היא מסוכנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014זוהי שיטה להפריד תאי זרע זכריים ונקביים באמצעות מכשיר מיוחד,לא דווחו סכנות מיוחדות בייחס לשיטה,לדאבוני השיטה הזו אינה בשימוש בישראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד משהו
מירי04/04/2014למה אין את זה בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מירי05/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/04/2014להערכתי בגלל ההשקעה הגבוה במכשיר ובשיטה ,ויתכן בעיות של הרגולטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן תינוקות ביחסי מיןHiadi03/04/2014
שלום, בעלי ואני מנסים במשך שנה להיכנס להריון.
כל הבדיקות שביצענו יצאו תקינות.
לאחרונה קראתי בפורומים שונים תשובות סותרות לגבי השימוש בשמן תינוקות.
האם שמן תינוקות ג׳ונסון, הכי פשוט שיש, קוטל זרע?
האם יש סיכויי שבגללו אינני מצליחה להיכנס להריון?
אשמח לתשובה מהירה.
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמן תינוקות ביחסי מין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014להערכתי אין זו הסיבה לעיכוב בכנסתך להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאחסוי03/04/2014
שלום רב,
אני בהריון בחודש השני ממש לפני דופק, יש לי שיער לבן טיפה ואני מפחדת לצבוע בשלב זה, האם השפתון הזה שקונים בסופר פארם שצובע את השיער רק עד לחפיפה זה בסדר??
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014סביר להניח שאין איתו כל בעיה ואינו מכיל חומר מזיק להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא התאפקתי בטא ביוםתמר03/04/2014
האחת עשרה 120 האם הערך תקין תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב!
נטע03/04/2014בטא מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מותק!!!
תמר03/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא התאפקתי בטא ביום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לגודל עוברmikey03/04/2014
שלום
רק רציתי להוסיף
ההריון הוא כתוצאה מהזרעה עם הורמונים
תאריך וסת אחרון 13.2.14
תאריך ביוץ 26.2.14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך לגודל עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014שבוע 7 ויום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשלי03/04/2014
שלום פרופ', fsh 20
האם זה נכון שלפני שאיבת ביציות מומלצץ לקחת חודש גלולות כי הם מורידים. Fsh
האם זה נכון שגלולות מורידים fsh?
האם כדאי לקחת או לא. ?
לדעתך מומלץ או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014הגלולות אמנם עשויות להוריד את רמת ה-FSH אולם לא ישנו בפועל את מצב הרזרבה השחלתית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלי04/04/2014תודה על תשובתך
מטרתי לקחת גלולות לפני פרוטוקול לשאיבת ביציות
אומרים שיכול לשפר איכות ביציות, האם נכון ?
האם בכלל כדאי לקחת גלולות או לא מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014בגלולה אינה משפרת את איכות הביציות,ורצוי לקחת אותה כ- שבועיים לפני הטיפול הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל העוברmikey03/04/2014
שלום
אני בתחילת ההריון, היום שבוע 7+0
עשיתי כמה אולטרסאונדים:
בשבוע 5+1 עשיתי והיה שק הריון ושק חלמון, קוטר עובר 4 מ"מ
בשבוע 6+1 עשיתי והיה גם קוטב עוברי וגם דופק, crl היה 2.5 מ"מ ומתאים לשבוע 5+6
היום עשיתי שוב אולטרסאונד 7+0 והרופא רשם קוטב עוברי בגודל 5 מ"מ, CRL 5.2 מ"מ
הוא אמר שזה תואם שבוע 6+1
ואמר לי לבוא אליו שוב ביום שלישי לבדיקה חוזרת
האם זה אומר שזה לא תקין? האם עוד יכול להתפתח כמו שצריך?
הוא מאוד הלחיץ אותי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גודל העובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014קיים פער גדילה המצריך שלילת התפתחות לא תקינה של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפתמר03/04/2014
שלום אני עברתי ניתוח להסרת פוליפ ביום שני בערב באשדוד השתחררי באותו היום והרגשתי מצויין אתמול בלילה הרגשתי כמו "צירים"בבטן התחתונה האם זה צריך להיות והיום בבוקר הרגשתי רגיל כאילו כלום ועכשיו בצהריים יש לי מן חשק להקיא האם אלה הם תסמינים שככה צריך להיות ?? דרך אגב אין לי חום והדימום כמה זמן צריך להיות ?? מצפה לתשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוליפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014דמם עלול להימשך מספר ימים,יתכן ותחושת הבחילה נובעת מהליך ההרדמה שעברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהחסוי03/04/2014
שלום אני אחרי החזרת מוקפאים של שני עוברים 8 תאים יפים ברוך ה׳ , אני לפני חצי שנה עברתי הפלה עם המטומה שבוע 8 ובגלל זה הפעם נתנו לי תמיכה מוגברת שהיא 3 אסטרופם ליום, גסטון 50 כל יום , ואוטרוגסטן 4 טבליות ליום.. האם זה המון ויכול להיות נזק לעוברים?תודה רבה!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה
חסוי03/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014התמיכה העודפת לא תגרום כל נזק לעוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)