מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה קצרהאני01/04/2014
שלום, האם בהריון מותר להשתמש בקרם גוף המכיל אלכוהול או עדיף להימנע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה קצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014ניתן ,היות הוכמות הזהירה של האלכוהול המצויה בקרם מתנדבת ואינה נספגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרל***01/04/2014
אשמח לשמוע חוו"ד / הסבר
במשך שלושה ימים בדיקות ...
ביום 31/3 בדיקות אחרונות
Estradiol (E2) Urgent
531
Progesterone Urgent
3.9
שחלה 18
עובי רירית 9
ב- 31/3 התבקשתי לעשות זריקה בשעה 16:00
ב- 1/4 לעשות הזרעה
אני יודעת שאת הזריקה עושים ורק כעבור 24 או 36 שעות עושים הזרעה.
האם ההזרעה מיותרת?
האם כדאי לעשות גם מחר?
האם זה בסדר?
אשמח לשמוע הסבר ואת סיכוי ההצלחה ...(אגב, טיפול 2)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014הכול תקין ובסדר ,כדאי לבצע גם מחר הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפא.דידי01/04/2014
יום 12 לווסת (אחרי החזרת טריים שכשלה, וקבלת דקא לביוץ לפני שאיבה, שהשפיע חזק מאד)
בדר"כ הרירית שלי טובה מאד. 9-12
הפעם, בבדיקה ביום 11 לוסת (אתמול):
זקיק 11 +קטנים
רירית 4.5 (גם בטיפולים ארוכים עם דכא יומיומי לא הגעתי לרירית נמוכה כל כך.)
פרוג' 0.4 E2 -250.
1. האם יש מקום לדאגה? ההורמונים יכולים לפגוע בתפקוד לטווח רחוק? כמו ברירית למשל?
או שאולי הגוף עדיין נתון להשפעת הדיכוי הקודם מהדקא?
2. הוסת האחרונה שלי היתה קשה באופן חריג ועם דימום רב לאורך 6 ימים (בד"כ 3) וחולשה שהביאה לעילפון. האם יש קשר בין זה לבין הרירית הדקה שנוצרה?
3. במקרה כזה עדיף לא להחזיר את המוקפא או שהרירית יכולה עוד להפתיע? אני לא מקבלת כלום.
תודה מכל הלב על הסבלנות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני החזרת מוקפא. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014הערכתי היא שאת עדיין בהשפעת הדיכוי מהמחזור הקודם,קרוב לודאי שההליך ההורמונלי ואיתו רירית הרחם התאוששו בטווח הקרוב-ןלהמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע אולטרסאונד?אלמונית01/04/2014
אני בתחילת הריון לאחר החזרת עוברים טריים. תאריך שאיבה:10.3. תאריך החזרה: 12.3. באיזה שבוע אני ? מתי יש לבצע אולטרסאונד ומתי ניתן לראות דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובנ לאלמונית עד שיענו לך..
לולי01/04/2014את מחשבת את תאריך הווסת שלך כביכול זה תאריך השאיבה + שבועיים זאת אומרת 24.2 ואת נמצאת בשבוע 5
דופק ניתן לראות בין השבועות 6-8 שיהיה בהצלחה!
דרך אגב,אצל דודה שלי ראו דופק כמעט בשבוע 10 ..
אז שיהיה המון בהצלחה !
מקווה מאוד שעזרתי לך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי לבצע אולטרסאונד? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014שבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרה~*~01/04/2014
אני לפני החזרה. 4 אסטרופם ביום כבר שלושה שבועות. ולמשך השבוע נזה במדבקות אוורל. הרירית לא מגיבה טוב( 5ממ).
בכל אופן,, ההחזרה שבוע הבא וביקשו ממני להתחיל אוטרוגסטן 3 ימים לפני ההחזרה
ואני צריכה עפי החישוב לקבל ווסת עד ההחזרה. במידה ומופיע דימום ווסתי לפני תחילת השימוש באוטרוגסטן , בוטל מחזור טיפול זה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014הטיפול האסטרופם דוחה, בדרך כלל את הביוץ.
אם יש לך וסת סדיר היה צריך לנסות להחזיר עוברים במחזור טבעי ולראות איך גודלת הרירית.
ערב הטיפול הוסת שלך לא תגיע לפי היישובים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אנטיביוטיחלי31/03/2014
ערב טוב,
אני מטופלת IVF+PGD סבב שני, בפרוטוקול ארוך הכולל דקאפפטיל 0.1 מ"ג ופרגובריס אמפולה ליום.
נמצאה אצל בעלי דלקת באוזן בגינה הוא נוטל ציפרוקסין ופוסידין למשך חודש
האם נטילת אנטיביוטיקה יכולה לפגוע באיכות הזרע לאור העובדה שאנחנו מבצעים אבחון טרום השרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול אנטיביוטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014הסיכוי לפגיעה באיכות הזרע בעקבות נטילת האנטיביוטיקה הינו קטן ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ואציטון בהריוןאלה31/03/2014
שלום האם מותר למרוח לק בהריון? האם יש סכנה בשימוש באציטון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לק ואציטון בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014חשיפה חוזרת לאציטון (המשמש לביצוע מניקור)אינה בריאה להרה, אולם עשיית מניקור פעםבמספר שבועות עם חלונות אוורור פתוחים לא יקרה דבר,לסיכום הפעולה מותרת בתנאים שהוצגו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - לק בהריון
חסוי01/04/2014אז אסור להוריד לק באמצעות אציטון ולשים לק בהריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי לק האם גם צריך בחלונות פתוחים?
חסוי01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי לק האם גם צריך בחלונות פתוחים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2014כדאי בחלון פתוח לא לנשום את אדי האצטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF - אחרי שאיבהמרים31/03/2014
שלום !
אתמול ביצענו שאיבה (בפעם הראשונה ומאז יש לי מעיין לחץ בבטן התחתונה
והיא גם טיפה נפוחה מעיין תחושה לא נוחה
האם זה משהו שצריך לבדוק או שזה נורמלי?
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - אחרי שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014זוהי תוצאה בעקבות בשאיבה והגירוי השחלתי.
בזמן ההחזרה הרופא שלך צריך לבדוק אותך ולהסביר לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי31/03/2014
לד"ר שלום
לאחר IVF .שאיבה 17/2/14 .החזרה 19/2/14 .
הושג הריון תאומים. נכון לאתמול 30/3/14 -פער ניכר בין 2 התאומים. אחד נראה תקין עם דופק ומתאים לשבוע 8+1 . השני הדגים דופק אך תואם בגודלו שבוע 6+3 . נאמר לי כי כנראה הקטן לא תקין. מהיום בפעם ראשונה בהריון הכתמות חומות עם מעט התכווציות בטן -האם ייתכן כי הקטן פרש ואילו סימני הפרישה שלו ? האם יש צורך להבדק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014בהחלט יתכן והעובר הקטן יותר הפסיק את התפתחותו וההכתמות הינן כתגובה לכך -יש צורך להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת פרוגסטרוןמיטל31/03/2014
שלום לכולם
אתמול עברתי החזרה של שני מוקפאים,כחלק מהתמיכה שאני מקבלת עברתי אתמול זריקת פרוגסטרון של 250 שאצטרך לעבור פעם בשבוע, כשעה שעתיים בערך לאחר הזריקה כל הצוואר והגב העליון נתפסו לי כך שעד עכשיו אני לא יכולה להזיז את הראש מצד לצד.
האם יכול להיות שיש קשר בין השניים?וזו תופעת לוואי של הזריקה?
יש לציין שזו פעם ראשונה שעברתי את הזריקה הזו
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מיט31/03/2014?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקת פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014חא מכיר תופעה כזו .אך אם את נוטלת תכשירי פרוגסטרון לנרתיק את יכולה לותר על זריקתה גסטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתרנ.31/03/2014
שלום רב,
אני נמצאת ארבע שנים בטיפולי פוריות. לאחר מספר רב של ניסיונות כושלים של IVF וכן הריון אחד והפלה שלו בשבוע 8. רק לאחרונה הפנו אותי לבדיקת קרישיות יתר ונמצא שאכן במספר פרמטרים יש לי קרישיות יתר - תסמונת אפלא.
שאלתי היא האם הזרקת קלקסן במינון של 80 מג' ביום כפי שהרופא רשם לי מתחילת הסטימולציה ואילך אכן תגדיל את סיכויי ההשתרשות ברחם?
האם ייתכן שהתסמונת הזו היא זו שגרמה לעוברים לא להשתרש או פשוט מפאת גילי?
התחלתי את התהליך בגיל 40 היום אני מתקרבת לגיל 44.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות יתר - תגובה
פרופ' שחר קול31/03/20141. לא. אין קשר.
2. התסמונת כנראה אינה מונעת השתרשות. הסיבה נעוצה כנראה באיכות העוברים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב מוקפאיםדנה31/03/2014
שלום, אני בת 28 בשלב של IVF עקב בעיית זרע, עברתי לפני חודשיים שאיבה ובגלל חשש מגירוי יתר לא עברתי החזרה. היום אחרי 7 וחצי שבועות הגיע המחזור (לרוב מגיע כל 5 וחצי-6 שבועות) ואני אמורה להתחיל סבב מוקפאים פעם ראשונה.
במרפאה שאני מטופלת בה אמרו שלא עובדים בחול המועד ואמרו שאפשר להתחיל לקחת פרוגינובה ולמשוך את זה עד אחרי החג ואז ההחזרה תהיה לא לפני ה25 לחודש. או לחכות למחזור הבא שלוקח לו הרבה זמן להגיע.
האם זה מוריד את סיכויי הקליטה או בעייתי למשוך את זה עד אחרי החג? האם יש סיכוי שיספיקו עוד לפני לעשות החזרה? או שעדיף באמת לדחות לחודש הבא למצב אופטימלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבב מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול31/03/2014לפי הנתונים בספרות המקצועית אפשר למשוך עד 35 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה לא פוגע בסיכויי הקליטה?
דנה31/03/2014אשמח לקבל חוות דעת אם כדאי להתחיל כרגע ולמשוך עד אחרי החגים עם פרוגינובה או שלוותר על הסבב הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופסורים יקריםחסוי31/03/2014
רציתי לדעת האם יום לפני החזרת מוקפאים אפשר לקיים יחסי מין? ואחרי ההחזרה כמה ימים אחרי אפשר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פרופסורים יקרים - תגובה
פרופ' שחר קול31/03/20141. כן
2. באותו היום. אין מגבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי בטא?מיכל31/03/2014
שלום רב,
שאיבה בתאריך ה-20/3 (בערב)
החזרה בתאריך ה-23/3 (בערב).
רציתי לדעת האם סופרים את 12 הימים מיום ההחזרה או מיום אחרי יום ההחזרה?
באיזה תאריך אפשר לעשות את הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי בטא? - תגובה
פרופ' שחר קול31/03/201414 יום מהשאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה14 יום מההחזרה
מישהי31/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת. לפרופסר אשכנזי.חסוי31/03/2014
שלום פרופסר אשכנזי.
היינו אצלך ביום שני שעבר אנחנו הזוג מירושלים.
בת 38 עם FSH גבוהה.
קיבלתי אתמול כבייכול ווסת...יש לי כאבי מחזור אבל לצערי אין דם !!!. יש בקושי בקושי טיפות בצבע וורוד.
זה אחרי שסיימתי ליטול את החבילה של הפרוגילטון שהרופא הקודם נתן לי .
אם זה יימשיך ככה האם בכל זאת לעשות את הבדיקות דם בשביל לקבל פרופיל הורמנלי חדש?
אני ממש מודאגת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחזק.
חסוי01/04/2014בוקר טוב פרופסר .
רק אתמול אחרי צהריים התחיל לי דימום כמו מחזור.
אז מיהרתי לדאוג.
באיזה יום לעשות את הפרופיל הורמנלי?
אמרתי לי גם להזכיר לך כשאני מקבלת מחזור שאתה צריך לעשות לי בדיקה בשם היסטרוסקופיה.
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי01/04/2014באיזה יום למחזור הכי טוב לעשות בדיקת דם לפרופיל הורמנלי?
ומתי לבוא אלייך לעשות בדיקה בשם היסטרוסקופיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מודאגת. לפרופסר אשכנזי. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014לבצע את הפרופיל ההורמונלי בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
חסוי02/04/2014שלום פרופסר אשכנזי.
מתי מומלץ לבוא אלייך לעשות את הבדיקה היסטרוסקופיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014לאחר הוסת ,לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)