מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פריגנובהא01/04/2014
אני לוקחת פריגנובה. יש לי הרגשה של כבדות ועייפות וכל הזמן בא לי לישון. האם יכול
להיות שהתופעה נובעת מפריגינובה או ... הזזת שעון הקיץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריגנובה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014מהפרוגינובה ,ובגלל שהזיזו את השעות יש יותר זמן לתופעה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אין על פרופ' בידר שנון ברמות על
טלי01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר זמן לתופעה ופחות זמן לישון..חח
סוניה02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח הורס...... מלך
שירה02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- יומיים לפני שאיבהענבל01/04/2014
שלום רב,
בת 31.הגעתי לטיפול לאחר שנת ניסיונות להרות. לקראת שאיבה ראשונה לאחר ששתי הזרעות כשלו.
במהלך האבחון התגלו ציסטות מסוג אנדומטריומה וכמו כן בצילום רחם נכתב סקטוסלפינגס בחצוצרה מימין. חצוצרה שמאל תקינה. בהמשך, הנוזל בחצוצרה נראה גם באולטראסאונד אצל רופא מומחה לאולטראסאונד.
מאז, נכשלו שתי הזרעות ואני בדרך להפרייה אבל רופא הפריון שמטפל בי טוען (עפ"י מעקבי זקיקים שביצע) כי יש חודשים שאין נוזל בחצוצרה. בכל אופן הוא בעד שתי הפריות לפני שחושבים על ניתוח לכריתת החצוצרה.
בבדיקה לפני מספר ימים לא נראה נוזל לדבריו. האם ייתכן שהנוזל אכן בא והולך? ואם החודש אין נוזל, אזי סיכויי ההפרייה להצליח גבוהים יותר?
באם אכן קיים נוזל בחצוצרה, האם בכלל יש סיבה להיות אופטימיים שההפריה תצליח? אני לא מצליחה לשמור על אופטימיות בשל הידיעה על הנוזל והמנטרה החוזרת על כך שהנוזל מקטין בחצי את הסיכוי להרות ומגדיל פי שניים סיכויי הפלה...
שאלה נוספת, האם הנוזל בחצוצרה מהווה פקטור להחזרת יותר עוברים? אם כן, כמה כדאי לטעמך להחזיר? לא אכפת לנו שיקלטו תאומים...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה- יומיים לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014עניין הנוזל בחצוצרה והפרעתו להשרשה הוא בויכוח.
יש המצדדים בניתוח החצוצרה הנפוחה בלבד לפני הפריות ויש כאלה שמנסים פעמיים עד שלוש הפריות ואם לא הולך אז ניתוח לכריתת החצוצרה
אצלנו קודם עושים הפריה.
גם בעבר טיפלנו ככה עד שגילינו את עניין החצוצרות הנפוחות.
אם חצוצרה שניה הראית תקינה לא צריך להוציא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך
ענבל01/04/2014אם הבנתי נכון, אז אם הנוזל רק בחצוצרה אחת, אני לא צריכה להתייאש מההפרייה?
אין צורך בניתוח לכריתה?
כמו כן, אודה לתשובתך לגבי מספר העוברים שכדאי להחזיר. האם בגלל הנוזל כדאי להחזיר יותר משניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014להחזיר 2 עוברים.
אם לא תהרי ב3 איפולים כדאי לכרות את החצוצרה עם הנוזל ואם השניה נראית בסדר אז לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרת בלטוציטיםאביבית01/04/2014
עברתי שאיבת ביציות אתמול והוחלט להחזיר לי בלטוציט.
רירית הרחם - 10 מ"מ
מהיום הונחתי לקחת קרינון אחד בבוקר.
למה לא לוקחים גם פרוגינובה ?
האם מומלץ תמיכה מאסיבית יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה והחזרת בלטוציטים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014אותה תמיכה וזה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVFרוני01/04/2014
שלום, הריון מ IVF שבוע 8, כל יומיים בערך יוצא קריש דם זעיר בצבע אדום כהה ואחר כך כאילו כלום לא היה, לא דימום / הכתמות, כלום. מה זה יכול להיות? יש לי בדיקה בהמשך אבל הייתי רוצה לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך שיום כן יום לא יש דבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי
טל02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2014מדובר עדיין בהליך המאיים על ההריון וכל עוד הוא קיים קיימת סכנה מסויימת להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה במידה כזו
רוני02/04/2014ומה במידה ובוצע אולטרסאונד והכל נמצא תקין, יש דופק והכל בסדר ובנוסף הדימום נעלם ? האם עדיין הפלה מאיימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםלישי01/04/2014
שלום, אני אמורה לעבור החזרת מוקפאים לראשונה, רציתי לדעת כמה זמן לוקח סבב זה ומה כולל התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
לישי01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014החזרת מוקפאים יכולה להתבצע במחזור טבעי ואז מחזירים עוברים אחרי הביוץ הטבעי או במחזור תחליפי על ידי תרופות שמחקות את הביוץ.
שני התהליכים הם אותו זמן. לאחר כ 16 יום מהוסת תהיה ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להחזיר גם אחרי?
לישי02/04/2014אם עושים סבב עם פרוגינובה אפשר למשוך את זה יותר מ16 יום? יש עכשיו חגים ויכול להיות שאצטרך להחזיר אחרי 24 יום מהמחזור? האם זה יכול להזיק או להוריד מהסיכויי קליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להחזיר גם אחרי? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014אפשר אם הבדיקות תקינות לפני מתן הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק בגודל 18-20ממשחר01/04/2014
3 שבועות אחרי גרידה (שבוע 11+3 - עובר ללא דופק משבוע 9),
בביקורת אולטרסאונד רחם תקין(+מעט נוזל) נצפה זקיק בגודל 18-20 מ"מ) נאמר לי שבעוד יומיים שלושה אבייץ
1. לפני ההפלה היו לי הפרשות חלבוניות משמעותיות לפני הביוץ.
לפני הערכת הרופא לביוץ היו הפרשות חלבוניות מועטות,
היום, יומיים לאחר הערכת הרופא כבר אין שום הפרשה.
האם זה הגיוני??? האם עדין אבייץ כמו שהוא אמר?
2. יומיים אחרי האולטראסאונד עדין בדיקת ביוץ ביתית לא מראה בעליית ההורמון, האם זה הגיוני??
האם בטוח אבייץ כמו שהרופא אמר תוך יומיים שלושה?
מואד מודאגת רוצה לחזור למסלול פוריות נורמלי כדי לנסות שוב להכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיק בגודל 18-20ממ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014הייתי מציע לא להחשיב את המחזור הראשון לאחר הפלה כמחזור רגיל ,בד"כ יכולה להיות השתהות של הביוץ ,אולם בסיכומו של דבר הביוץ יתרחש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי זה
שחר01/04/2014ההפלה היא הריון ראשון שלי שנקלט בניסיון הראשון
הווסת שלי לפני תמיד היתה סדירה ומדוייקת ומניחה שגם הביוץ.
האם אחרי המחזור הראשון שלאחר ההפלה
הביוץ יחזור להיות סדיר כי רוצה מאוד מיד לנסות ולהרות שוב ולא רוצה לפספס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת לגבי זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014בד"כ במחזור הראשון לאחר הפלה הביוץ עלול להיות לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצרהאני01/04/2014
שלום, האם בהריון מותר להשתמש בקרם גוף המכיל אלכוהול או עדיף להימנע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה קצרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014ניתן ,היות הוכמות הזהירה של האלכוהול המצויה בקרם מתנדבת ואינה נספגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אוביטרל***01/04/2014
אשמח לשמוע חוו"ד / הסבר
במשך שלושה ימים בדיקות ...
ביום 31/3 בדיקות אחרונות
Estradiol (E2) Urgent
531
Progesterone Urgent
3.9
שחלה 18
עובי רירית 9
ב- 31/3 התבקשתי לעשות זריקה בשעה 16:00
ב- 1/4 לעשות הזרעה
אני יודעת שאת הזריקה עושים ורק כעבור 24 או 36 שעות עושים הזרעה.
האם ההזרעה מיותרת?
האם כדאי לעשות גם מחר?
האם זה בסדר?
אשמח לשמוע הסבר ואת סיכוי ההצלחה ...(אגב, טיפול 2)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014הכול תקין ובסדר ,כדאי לבצע גם מחר הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפא.דידי01/04/2014
יום 12 לווסת (אחרי החזרת טריים שכשלה, וקבלת דקא לביוץ לפני שאיבה, שהשפיע חזק מאד)
בדר"כ הרירית שלי טובה מאד. 9-12
הפעם, בבדיקה ביום 11 לוסת (אתמול):
זקיק 11 +קטנים
רירית 4.5 (גם בטיפולים ארוכים עם דכא יומיומי לא הגעתי לרירית נמוכה כל כך.)
פרוג' 0.4 E2 -250.
1. האם יש מקום לדאגה? ההורמונים יכולים לפגוע בתפקוד לטווח רחוק? כמו ברירית למשל?
או שאולי הגוף עדיין נתון להשפעת הדיכוי הקודם מהדקא?
2. הוסת האחרונה שלי היתה קשה באופן חריג ועם דימום רב לאורך 6 ימים (בד"כ 3) וחולשה שהביאה לעילפון. האם יש קשר בין זה לבין הרירית הדקה שנוצרה?
3. במקרה כזה עדיף לא להחזיר את המוקפא או שהרירית יכולה עוד להפתיע? אני לא מקבלת כלום.
תודה מכל הלב על הסבלנות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני החזרת מוקפא. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014הערכתי היא שאת עדיין בהשפעת הדיכוי מהמחזור הקודם,קרוב לודאי שההליך ההורמונלי ואיתו רירית הרחם התאוששו בטווח הקרוב-ןלהמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע אולטרסאונד?אלמונית01/04/2014
אני בתחילת הריון לאחר החזרת עוברים טריים. תאריך שאיבה:10.3. תאריך החזרה: 12.3. באיזה שבוע אני ? מתי יש לבצע אולטרסאונד ומתי ניתן לראות דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובנ לאלמונית עד שיענו לך..
לולי01/04/2014את מחשבת את תאריך הווסת שלך כביכול זה תאריך השאיבה + שבועיים זאת אומרת 24.2 ואת נמצאת בשבוע 5
דופק ניתן לראות בין השבועות 6-8 שיהיה בהצלחה!
דרך אגב,אצל דודה שלי ראו דופק כמעט בשבוע 10 ..
אז שיהיה המון בהצלחה !
מקווה מאוד שעזרתי לך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי לבצע אולטרסאונד? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014שבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרה~*~01/04/2014
אני לפני החזרה. 4 אסטרופם ביום כבר שלושה שבועות. ולמשך השבוע נזה במדבקות אוורל. הרירית לא מגיבה טוב( 5ממ).
בכל אופן,, ההחזרה שבוע הבא וביקשו ממני להתחיל אוטרוגסטן 3 ימים לפני ההחזרה
ואני צריכה עפי החישוב לקבל ווסת עד ההחזרה. במידה ומופיע דימום ווסתי לפני תחילת השימוש באוטרוגסטן , בוטל מחזור טיפול זה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014הטיפול האסטרופם דוחה, בדרך כלל את הביוץ.
אם יש לך וסת סדיר היה צריך לנסות להחזיר עוברים במחזור טבעי ולראות איך גודלת הרירית.
ערב הטיפול הוסת שלך לא תגיע לפי היישובים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אנטיביוטיחלי31/03/2014
ערב טוב,
אני מטופלת IVF+PGD סבב שני, בפרוטוקול ארוך הכולל דקאפפטיל 0.1 מ"ג ופרגובריס אמפולה ליום.
נמצאה אצל בעלי דלקת באוזן בגינה הוא נוטל ציפרוקסין ופוסידין למשך חודש
האם נטילת אנטיביוטיקה יכולה לפגוע באיכות הזרע לאור העובדה שאנחנו מבצעים אבחון טרום השרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול אנטיביוטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014הסיכוי לפגיעה באיכות הזרע בעקבות נטילת האנטיביוטיקה הינו קטן ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ואציטון בהריוןאלה31/03/2014
שלום האם מותר למרוח לק בהריון? האם יש סכנה בשימוש באציטון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לק ואציטון בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014חשיפה חוזרת לאציטון (המשמש לביצוע מניקור)אינה בריאה להרה, אולם עשיית מניקור פעםבמספר שבועות עם חלונות אוורור פתוחים לא יקרה דבר,לסיכום הפעולה מותרת בתנאים שהוצגו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - לק בהריון
חסוי01/04/2014אז אסור להוריד לק באמצעות אציטון ולשים לק בהריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי לק האם גם צריך בחלונות פתוחים?
חסוי01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי לק האם גם צריך בחלונות פתוחים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2014כדאי בחלון פתוח לא לנשום את אדי האצטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF - אחרי שאיבהמרים31/03/2014
שלום !
אתמול ביצענו שאיבה (בפעם הראשונה ומאז יש לי מעיין לחץ בבטן התחתונה
והיא גם טיפה נפוחה מעיין תחושה לא נוחה
האם זה משהו שצריך לבדוק או שזה נורמלי?
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - אחרי שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014זוהי תוצאה בעקבות בשאיבה והגירוי השחלתי.
בזמן ההחזרה הרופא שלך צריך לבדוק אותך ולהסביר לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי31/03/2014
לד"ר שלום
לאחר IVF .שאיבה 17/2/14 .החזרה 19/2/14 .
הושג הריון תאומים. נכון לאתמול 30/3/14 -פער ניכר בין 2 התאומים. אחד נראה תקין עם דופק ומתאים לשבוע 8+1 . השני הדגים דופק אך תואם בגודלו שבוע 6+3 . נאמר לי כי כנראה הקטן לא תקין. מהיום בפעם ראשונה בהריון הכתמות חומות עם מעט התכווציות בטן -האם ייתכן כי הקטן פרש ואילו סימני הפרישה שלו ? האם יש צורך להבדק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014בהחלט יתכן והעובר הקטן יותר הפסיק את התפתחותו וההכתמות הינן כתגובה לכך -יש צורך להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)