מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קולפוסקופיה ופאפ ההבדליםרונית01/04/2014
שלום רב-אני בת 37 נשואה ללא ילדים.לפני כחמישה חודשים החל לי דימום רב שהפסיק והמשיך לאחרונה.בדיקת פאפס שעשיתי חזרה תקינה אך נשלחתי בשל הדימומים לעשות קולפוסקופיה,וכרגע אני מחכה לתשובה אך נמסר לי במעמד הסדיקה שזה כנראה וירוס הפפילומה.כמה שאלות:
1 באתר של קופת חולים מופיע לי שעבתר ישוב פאפס ולא קולפסקופיה האם הם נקראים אותו דבר?
2 האם הדבר משליך על ניסיון להריון שלי ומה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפוסקופיה ופאפ ההבדלים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014קולפו סקופיה זוהי בדיקת מואר הרחם בהגדלה
שבו רואים במכשיר הקולפוסקופ היטב את צואר הרחם ושינויים שונים שמהם אפשר לקחת דגימה לבדיקה בעוד שמשטח צוואר הרחם בודק רק תאים שנשרו המואר ותעלת הצואר, ולכן זו בדיקה פחות מהימנה מאשר קולפו סקופיה.
לגבי הריון ולידה אין משמעות ולא יפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
רונית02/04/2014תודה.והאם כשאני בודקת את הבדיקה שעשיתי באתר קופת החולים שלי זה נקרא אותו דבר PAP SMEAR כי זה מה שכתוב שעשיתי למרות שעשיתי קולפוסקופיה.האם הם נקראים מבחינת מינוחי הבדיקות אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014לא.
הסברתי לך שפאפ זה משטח בלבד וקו לפרוסקופיה זה בדיקה על ידי מיקרוסקופ.
שני דברים שונים והקולפוסקופיה קובעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירי01/04/2014
האם החסימה בחצוצה יכולה להיות
סרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת חצוצרותולדה01/04/2014
שלום עברתי ניתוח כריתת חצוצרות מאז עברה שנה וחצי והחודש לא קבלתי מחזור מה זה אומר?...כי להריון אני לא יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת חצוצרות
ולדה01/04/2014כי להריון אני לא יכולה להכנס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת חצוצרות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014לא אומר כלום.
צריך לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים, הזרעה ווסתa01/04/2014
זריקת הגונאל ניתנה לפני 12 יום, אוביטרל לפני 11 יום והזרעה לפני 9 ימים, היום ראיתי על הנייר טואלט מעין הפרשות שקופות בשילוב חום עדין מאוד (רק בנייר).
האם יש מצב שהמחזור הקדים במקום יום ב הבא? מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי זה גם קרה????
a01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה דחוףףףף
דנה02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הורמונים, הזרעה ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2014הפרשה כזו אין בה כדי לשלול או להצביע על הריון ,יש להמתין עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי- יכול להיות
דנה02/04/2014שהמחזור יקדים בצורה כזו דרסטית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חנית02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב, בבקשה תשובה
דנה03/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה שוב, בבקשה תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/04/2014האפשרות בהחלט קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 9 ימים לאחר הזרעה- האםדנה01/04/2014
אמינה הדיקת הריון ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תלוי
טלי01/04/2014אם התשובה יצאה חיובית - השאלה אם אחרי ההזרעה הזרקת זריקה שתשפיע אולי על התוצאות.
אם לא הזרקת והתשובה חיובית - כנראה שכן
אם התשובה שלילית - זה עדיין לא אומר כלום כי זה מוקדם. תחכי לבדיקת דם הכי אמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הזרקתי,תשובה שלילית,אחכה בסבלנות
דנה01/04/2014למרות שאני בלחץ מטורףףף. האם יש מצב שהמחזור מקדים בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהורד01/04/2014
עשיתי שאיבה ולא היתה הפריה. יש לי מוקפאים משאיבה שעשיתי לפני חודש.האם אפשר להחזיר אותם החודש או שעדיף לחכות לחודש הבא שהגוף יהיה נקי מהורמונים ? יש בעיה להחזיר מוקפאים בסבב הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2014בהחלט ניתן להחזיר אותם החודש ולנצל כבר את ההליך הטיפולי שממילא עברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מצב לתאומים?בת 3801/04/2014
שלום רב,
לאחר השתלה של שני עוברים:
בטא בבדיקת דם ראשונה - 141
בטא בבדיקת דם שנייה- 678
האם יש מצב לתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב לתאומים? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/201499% יחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידראני01/04/2014
אני מנצלת שאתה עונה בדקות אלו
מה דעתך על ההשלכות של דקאפפטיל כמבייץ
שאבו לי אתמול 15 בציות יש 8 עוברים אנחנו מהבלתי מוסברים
האם להחזיר מחר או שהדקא מאוד מפריע לקליטת העוברים בבקשה דעתך חשובה לי .
ועל איזה תמיכה אתה ממליץ במצב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014יש להחזיר עוברים כרגיל ביום 3 אל צריכה להיות תמיכה גדולה של פרוגסטרון, למשל גסטון אחד כל יום לשריר וכדורי אוטרוגסטן של 100
300x3 כל 6 שעות לנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ....מלךך
אני02/04/2014אני אחרי החזרה של 2 עוברים .....הרופא התעקש שאנדומטרין 1*3 ..
יספיקו כי גם נתנו לי אוביטרל אחרי השאיבה..מה אעשה
האם אוכל להחליף את האוטרוגסטון כפי שהצעת באנדומטרין ?
האם אתה ממליץ על בדיקת דם לפרוגסטרון אחרי ההחזרה ?ומתי
במידה והערכים נמוכים אדרוש גסטון.
רבבבב תודות פרופ' יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ....מלךך - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014אני מקווה שהתמיכה תעזור.הייתי לוקח 4 אנדומטרין וגסטון, אפשרי ככה.
לא צריך לבדוק רמת פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לוותר על הגסטון ולהוסיף
אני02/04/2014יותר אנדומטרין ?
מה אתה מעדיף אנדומטרין או אוטרוגסטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואלת כי
אני02/04/2014זה סבב 4 בסבב 3 נקלט הריון לא השתמשנו בדקא כמבייץ
הבטא התחילה נמוכה 58 אבל הכפילה יפה כל יומיים 240 , 500
אבל הפרוגסטרון היה נמוך 34 ..עלה קצת 42 ואז ירד 32 ובסוף הפלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לוותר על הגסטון ולהוסיף - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2014תמשיכי גסטון ואנדומטרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער יום לפני החזרהאני01/04/2014
בצבע ללא אמוניה האם מזיק או יכול להפריע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער יום לפני החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014לא יזיק ולא יפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריגנובהא01/04/2014
אני לוקחת פריגנובה. יש לי הרגשה של כבדות ועייפות וכל הזמן בא לי לישון. האם יכול
להיות שהתופעה נובעת מפריגינובה או ... הזזת שעון הקיץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריגנובה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014מהפרוגינובה ,ובגלל שהזיזו את השעות יש יותר זמן לתופעה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אין על פרופ' בידר שנון ברמות על
טלי01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר זמן לתופעה ופחות זמן לישון..חח
סוניה02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח הורס...... מלך
שירה02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- יומיים לפני שאיבהענבל01/04/2014
שלום רב,
בת 31.הגעתי לטיפול לאחר שנת ניסיונות להרות. לקראת שאיבה ראשונה לאחר ששתי הזרעות כשלו.
במהלך האבחון התגלו ציסטות מסוג אנדומטריומה וכמו כן בצילום רחם נכתב סקטוסלפינגס בחצוצרה מימין. חצוצרה שמאל תקינה. בהמשך, הנוזל בחצוצרה נראה גם באולטראסאונד אצל רופא מומחה לאולטראסאונד.
מאז, נכשלו שתי הזרעות ואני בדרך להפרייה אבל רופא הפריון שמטפל בי טוען (עפ"י מעקבי זקיקים שביצע) כי יש חודשים שאין נוזל בחצוצרה. בכל אופן הוא בעד שתי הפריות לפני שחושבים על ניתוח לכריתת החצוצרה.
בבדיקה לפני מספר ימים לא נראה נוזל לדבריו. האם ייתכן שהנוזל אכן בא והולך? ואם החודש אין נוזל, אזי סיכויי ההפרייה להצליח גבוהים יותר?
באם אכן קיים נוזל בחצוצרה, האם בכלל יש סיבה להיות אופטימיים שההפריה תצליח? אני לא מצליחה לשמור על אופטימיות בשל הידיעה על הנוזל והמנטרה החוזרת על כך שהנוזל מקטין בחצי את הסיכוי להרות ומגדיל פי שניים סיכויי הפלה...
שאלה נוספת, האם הנוזל בחצוצרה מהווה פקטור להחזרת יותר עוברים? אם כן, כמה כדאי לטעמך להחזיר? לא אכפת לנו שיקלטו תאומים...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה- יומיים לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014עניין הנוזל בחצוצרה והפרעתו להשרשה הוא בויכוח.
יש המצדדים בניתוח החצוצרה הנפוחה בלבד לפני הפריות ויש כאלה שמנסים פעמיים עד שלוש הפריות ואם לא הולך אז ניתוח לכריתת החצוצרה
אצלנו קודם עושים הפריה.
גם בעבר טיפלנו ככה עד שגילינו את עניין החצוצרות הנפוחות.
אם חצוצרה שניה הראית תקינה לא צריך להוציא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך
ענבל01/04/2014אם הבנתי נכון, אז אם הנוזל רק בחצוצרה אחת, אני לא צריכה להתייאש מההפרייה?
אין צורך בניתוח לכריתה?
כמו כן, אודה לתשובתך לגבי מספר העוברים שכדאי להחזיר. האם בגלל הנוזל כדאי להחזיר יותר משניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014להחזיר 2 עוברים.
אם לא תהרי ב3 איפולים כדאי לכרות את החצוצרה עם הנוזל ואם השניה נראית בסדר אז לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרת בלטוציטיםאביבית01/04/2014
עברתי שאיבת ביציות אתמול והוחלט להחזיר לי בלטוציט.
רירית הרחם - 10 מ"מ
מהיום הונחתי לקחת קרינון אחד בבוקר.
למה לא לוקחים גם פרוגינובה ?
האם מומלץ תמיכה מאסיבית יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה והחזרת בלטוציטים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/04/2014אותה תמיכה וזה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVFרוני01/04/2014
שלום, הריון מ IVF שבוע 8, כל יומיים בערך יוצא קריש דם זעיר בצבע אדום כהה ואחר כך כאילו כלום לא היה, לא דימום / הכתמות, כלום. מה זה יכול להיות? יש לי בדיקה בהמשך אבל הייתי רוצה לדעת מה יכולות להיות הסיבות לכך שיום כן יום לא יש דבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי
טל02/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/04/2014מדובר עדיין בהליך המאיים על ההריון וכל עוד הוא קיים קיימת סכנה מסויימת להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה במידה כזו
רוני02/04/2014ומה במידה ובוצע אולטרסאונד והכל נמצא תקין, יש דופק והכל בסדר ובנוסף הדימום נעלם ? האם עדיין הפלה מאיימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםלישי01/04/2014
שלום, אני אמורה לעבור החזרת מוקפאים לראשונה, רציתי לדעת כמה זמן לוקח סבב זה ומה כולל התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
לישי01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014החזרת מוקפאים יכולה להתבצע במחזור טבעי ואז מחזירים עוברים אחרי הביוץ הטבעי או במחזור תחליפי על ידי תרופות שמחקות את הביוץ.
שני התהליכים הם אותו זמן. לאחר כ 16 יום מהוסת תהיה ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להחזיר גם אחרי?
לישי02/04/2014אם עושים סבב עם פרוגינובה אפשר למשוך את זה יותר מ16 יום? יש עכשיו חגים ויכול להיות שאצטרך להחזיר אחרי 24 יום מהמחזור? האם זה יכול להזיק או להוריד מהסיכויי קליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להחזיר גם אחרי? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2014אפשר אם הבדיקות תקינות לפני מתן הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק בגודל 18-20ממשחר01/04/2014
3 שבועות אחרי גרידה (שבוע 11+3 - עובר ללא דופק משבוע 9),
בביקורת אולטרסאונד רחם תקין(+מעט נוזל) נצפה זקיק בגודל 18-20 מ"מ) נאמר לי שבעוד יומיים שלושה אבייץ
1. לפני ההפלה היו לי הפרשות חלבוניות משמעותיות לפני הביוץ.
לפני הערכת הרופא לביוץ היו הפרשות חלבוניות מועטות,
היום, יומיים לאחר הערכת הרופא כבר אין שום הפרשה.
האם זה הגיוני??? האם עדין אבייץ כמו שהוא אמר?
2. יומיים אחרי האולטראסאונד עדין בדיקת ביוץ ביתית לא מראה בעליית ההורמון, האם זה הגיוני??
האם בטוח אבייץ כמו שהרופא אמר תוך יומיים שלושה?
מואד מודאגת רוצה לחזור למסלול פוריות נורמלי כדי לנסות שוב להכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיק בגודל 18-20ממ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014הייתי מציע לא להחשיב את המחזור הראשון לאחר הפלה כמחזור רגיל ,בד"כ יכולה להיות השתהות של הביוץ ,אולם בסיכומו של דבר הביוץ יתרחש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי זה
שחר01/04/2014ההפלה היא הריון ראשון שלי שנקלט בניסיון הראשון
הווסת שלי לפני תמיד היתה סדירה ומדוייקת ומניחה שגם הביוץ.
האם אחרי המחזור הראשון שלאחר ההפלה
הביוץ יחזור להיות סדיר כי רוצה מאוד מיד לנסות ולהרות שוב ולא רוצה לפספס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת לגבי זה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2014בד"כ במחזור הראשון לאחר הפלה הביוץ עלול להיות לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)