מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא ראשונה 390 האם יש סיכויתמר07/04/2014
לתאומים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
מישהי07/04/2014מכירה מישהי שהבטא הראשונה שלה הייתה 100 והיום היא בהריון עם תאומים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נטע!!!בהצלחה בע"ה בדופק
תמר07/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה! אמן! גם לך!
מישהי07/04/2014המשך הריון קל, עגול ומשעמם (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא ראשונה 390 האם יש סיכוי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014אם ז נעשה כעבור 12 יום מההחזסרה -בהחלט קיים סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בשדייםאנונימית07/04/2014
בת 27,סובלת משחלות פוליציסיטיות,מנסה להרות מזה שנה וחצי.הוסת האחרונ ה במניפולציות דופסטון(פעם שישית שאני נוטלת)- היתה קצרה מהרגיל-3 ימים במקום 8 ימים,5 ימים אחרי סיום הוסת שדיים עדיין מאוד רגישים למגע+חום שחר גבוה.אתמול ביצעתי בדיקת הריון ביתית שלילית (לציין בדיקת כרורג שד לפני חודש כהכנה לטיפולים- תקינה)
מה יכולה להיות הסיבה לכך?האם יש טעם לבצע בדיקץ הריון בדם?האם ייתכן שלמרות הוסת מדובר בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות בשדיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014תחושת הגודש תפחת ,אם הבדיקה שלילית וקיבלת מחזור הסיכוי שאת בהריון אפסי.בשלב זה המשיכי לפי התכנית של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חזקים כבר יומייםבת 3807/04/2014
שלום רב,
אני נמצאת בתחילת השבוע הרביעי להריון
ביום שישי 4.4.2014 - התחיל לי טיפה של דימום והתכווצויות קלות בבטן ,
ביום שבת 5.4- אחרי שתן יצא לי שאריות עדינות של דימום
ביום ראשון 6.4- עשיתי בדיקת דם התוצאות יצאו בסדר גמור, יותר מאוחר התחילו לי כאבי בטן כמו של מחזור
אבל ממש חזקים, דימום עדין לאחר שתן,
היום יום שני 7.4- מהצהריים שוב התחילו לי כאבי בטן חזקים, ולאחר כל שתן שאני מנקה יש לי כמו מחזור אבל לא מחזור חזק כמו שיש לי רגיל,
מה זה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
בת 3807/04/2014השעה 6:20 אחר הצהריים,
היה לי שוב שתן ובמהלך השתן יצא מלא דם עם גושים
אני בטוחה ב-99% שזאת הייתה הפלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014בחלט יתכן שההריון הזה עלול להסתיים בהפלה ,על הרופא לשקול מעבר למעקב אחרי רמות הביטה על טיפול תמיכתי מסיבי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
בת 3808/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה הריוןעדי07/04/2014
שלום,
אני בת 27 בריאה, מחזור סדיר אפשר להגיד בין 31-33 ימים
מזהה ביוץ ביו"מ 20-21, וכבר מנסים חצי שנה להיקלט להריון ו... כלום.
יש לציין שאחרי הטבילה במיקווה אנחנו מקיימים יחסים יום כן יום לא וכשיש ביוץ אז כל יום.
אני מאוד מאוד מחכה ומצפה וכבר מתחילה להתייאש,
אני מרגישה שאני חיה בחצי שנה הזו רק בשביל זה וכל היום חושבת רק על זה..
מה עליי לעשות?
יש לך אולי איזו עצה בשבילי?
אשמח לתשובות ודעות גם מהבנות כאן.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי
מנסה07/04/2014חצי שנה זה לא הרבה זמן בגילך, יחד עם זאת בגלל שאת מזהה ביוצים ואתם מכסים. כן הייתי מבקשת הפניה לפרופיל הורמונלי לך ובדיקת זרע לו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רוצה הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014רצוי לציין שאם מדובר בהריון ראשון הרי שמותר להמתין עד שנה,בכל מקרה רצוי לבצע בדיקת פרוגסטרון שבעה ימים לאחר הביוץ ,ובמקביל שבן הזוג יבצע בדיקת זרע כדי לא להחמיץ בעיה קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה
דנה08/04/2014תודה על התשובה המהירה,
מה זה בדיקת פרוסטוגון?
ומה היא אמורה לבדוק?
ובקשר לבדיקת זרע.. אפשר להוציא הפנייה מרופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה
מנסה08/04/2014פרוגסטרון הוא הורמון שעולה / אמור לעלות לאחר הביוץ, בודקים אותו באמצעות בדיקת דם, שבוע לאחר הביוץ.
לגבי בדיקת הזרע, אין אפשר לקבל הפניה מרופא משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2014בדיקת פרוגסטרון הנעשית כ-7 ימים לאחר הביוץ המשוער מבטאת את התקינות ההורמונלית של הביוץ.
ניתן לבקש בדיקת זרע מרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלי07/04/2014
שלום פרופ',
1. האם גלולות יכולות לפגוע באיכות ביציות / זקיקים , בייצור שלהם, ובכלל לשבש
הורמונים ?
2. כמה זמן לפני שאיבה כדאי להתחיל גלולות ?
3. האם מותר גלולות + DHEA ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014הגלולות לא פוגעות באיכות הביציות ,בטיפולי פריון הם ניתנים ליצור את התנאים והתזמון הרצוי לטיפול המתוכנן,שילוב של שני התכשירים אינו בעייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדהשולה07/04/2014
שלום, אני אמורה לעבור הפריה והרופא שלי אמר שאני צריכה לעבור לפני ועדה. השאלה שלי היא אם אני מחליטה לעשות את זה פרטי באסותא או במדיקל סנטר ודרך קליניקה של רופא פרטי האם אני גם צריכה לעבור ועדה לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופת חולים
מנסה07/04/2014הוא כנראה התכוון לאישור של הקופה לטיפול. קופות החולים מממנות חלק ניכר מעלות הטיפול גם במקומות הפרטיים. אל תדאגי. לרוב הפניה מבוצעת ע״י הרופא / ביה״ח בו מבצעים הטיפול. בהצלחה
ועדה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014בכל מקרה על הרופא למלא טפסים לועדה והאישור הוא בדרך כלל מהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PP13- חלבון שילייתיאורחת07/04/2014
שלום,
האם הבדיקה עדיין קיימת? האם מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת PP13- חלבון שילייתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014הבדיקה נעשית אולם יש לברר איזו מעבדה מבצעת זאת ,יש לה ערך מוסף בניבוי רעלת הריון כבר בשלב מוקדם של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקר - אחוז הביציות שהפרייתן מצליחהיובל07/04/2014
רופאים יקרים, התוכלו לספר מה אחוז ההצלחה הידוע לכם בהפריית ביציות חוץ גופית באינסמינציה רגילה (ללא ICSI)?
גיל 35 אין בעיות פוריות, גם לא אצל הגבר, יש אפשרות להריון ספונטני אך אסור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקר - אחוז הביציות שהפרייתן מצליחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014שיעור הפריה צפוי כ-60% מהביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, מעודד, אז מה עלי לעשות?
יובל08/04/2014ישנן דרכים רבות לחשב אחוזי הצלחה בהפריה חוץ גופית (הריונות, לידות, לידות בריאים, עוברים, ביציות, זקיקים, הצלחה במקום שאחרים נכשלו ועוד).
מה שמעניין אותי הוא מספר העוברים הכולל ואיכותם (הפריה רגילה ללא ICSI) כתוצאה ממחזור טיפול IVF.
שאלתי היא, במי תלוי עיקר ההצלחה, האם ברופא או במעבדה? למה? או, מה תלוי בכל אחד מהם?
האם נכון לומר שלרופא השפעה מכרעת על גיוס זקיקים לגודל המתאים, הבשלתם וכך כם לתוצאות השאיבה, ואילו למעבדה השפעה קריטית על תוצאת ההפריות (הפריה רגילה ללא ICSI)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וואו, מעודד, אז מה עלי לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/04/2014שיעורי ההצלחה של טיפולי הפריה חוץ גופית נאמדים ב– 15%-30% למחזור טיפול. תוצאות אלו מושפעות מהמקרה האינדיווידואלי ,הרקע לבעיית אי פוריות, מיומנותו וכישוריו של היחידה להפריה חוץ גופית וגורמים הנוגעים הן לאישה ולבעל של הזוג המטופל,בין הגורמים האלו הינם גיל האישה, איכות הביציות ותאי הזרע, משך האי-פוריות, בריאות הרחם ומיומנות הרופא המומחה המטפל.
גיל האישה מהווה את אחד הגורמים המכריעים (לנשים בגילאים 35 ומטה, סיכויים גבוהים יותר),הרקע לאי פוריות, האיזון ההורמונלי של האישה דבר המסייע בהפקת ביציות בשלות ואיכותיות, ובהשרשת העובר ברחם ,תגובת האישה לתרופות הניתנות במהלך הטיפול ,מספר הביציות המופרות,ומספר העוברים המוחזרים לרחם. אחד הגורמים המרכזיים המשפיעים על סיכויי ההצלחה, הינו מידת הניסיון והמקצועיות של הרופא והמוסד בו ניתן הטיפול,דבר זה משליך על כל התוצאות שפרטטת (מספר ביציות,הפיות,עוברים ,איכות עוברים ,בלסטציסטים,תוצאות ICSI וכו.
לכן בחרי את הרופא והמוסד שבו את מבצעת את הטיפול לאחר שיקול דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכבוד דוד בידר בבקשהיעל07/04/2014
בת 29 אמא לילדה בת 1.9 הריון טבעי מקיום יחסים.
פנינו לטיפול הפריה - נשאבו 11 ביציות והופרו 8 במצב טוב מאוד.
החזרה של עובר טרי אחד - נכשל
החזרה של 2 מוקפאים - לאחר עלייה בביטא התאפסה .
ביום שני לפני שבוע בדיוק בוצעה החזרה שלישית של 2 עוברים.
מאתמול כאבי ראש וכאבים כמו מחזור.
אנא עזרתך !! האם הטיפול נכשל למרות שרק עוד שבוע יש לבצע בטא?
ממה נובע הכאבים הללו??
אשמח לייעוץ והכוונה!!
תודה על עבודתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכבוד דוד בידר בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2014זה יכול להיות מהתרופות שאת לוקחת וזה לא מצביע בהכרח על כשלון.
יש להיעזר בסבלנות עד הבדיקה.
לפי ההיסטוריה שלך את תהיה בהריון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתשירה07/04/2014
בשבוע 11+6 זה בסדר לעשות שקיפות עורפית עם תאומים?
זה וגינאלי או בטני?
תודה-רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד איזה שבוע ניתן לעשות
שירה07/04/2014עד איזה שבוע ניתן לעשות שקיפות עורפית עם תאומים?
עד איזה שבוע ניתן לעשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014השבוע בהחלט מתאים גם להריון תאומים וניתן לבצע זאת בדרך אבדומינלית וגם וגינלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותאני07/04/2014
שלום,
אני פוליציסטית לאחר טיפול IVF, שבוע 10 פלוס 5
הפסקתי תמיכה של אנדומטרין לפי חמישה ימים (בהוראת הרופא)
אתמול בערב הופיע לי החתמה חומה, מאוד נלחצתי כיוון שבהריון הקודם שלי הייתה לי היפרדות שליה משבוע 6 עם דימום קשה.
בלילה הייתי אצל הרופא שאמר שהכל תקין ואין דימום פנימי ושאני ארגע.
כמובן שזה בקשה גדולה מדי ? (איך אפשר אחרי שנה של טיפולים והריון יקר כל כך)
השאלה שלי, ממה נובעת הפרשה זאת, לא קיבלתי תשובה ברורה מהרופא
והאם באמת אפשר להיות רגועה שהכל בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014מתקבל הרושם שהכול תקין ,במיוחד לאחר הביקורת שביצעת אצל הרופא המטפל,לעיתים קיימים כלי דם בצואר הרחם העלולים לדמם בצורה זעירה ולהטעות כאילו מדובר בדמם ממקור ההריון או הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בפרוגסטרוןנויה07/04/2014
האם אפשרי לדעת על אי קיום הריון על פי ירידה בפרוגסטרון- כלומר, אם ביום 21 פרוגסטרון 50 זה בסדר, אבל אחרי יומיים פרוגסטרון יורד ל- 40, זה בוודאות מצביע על זה שאין הריון?
להבנתי פרוגסטרון לא אמור לרדת משמעותית אם העובר נקלט, האם אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה בפרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014לא הייתי מבסס הבחנה על סמך השינוי כלפי מטה של הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר להסיק מהיעדר ההריון...נויה07/04/2014
אני כבר חצי שנה במעקב זקיקים ו3 חודשים מהם עם איקקלומין ואוביטרל.
המחזור קצר 23-24 ימים, והשלב הלוטאלי קצר.
האם יש דרך לדעת או סבירות כלשהי, להסיק שכלל לא היה מפגש זרע ביצית או שהבעיה היא בקליטה?
בעברי שני הריונות תקינים, אבל הם היו כשהייתי בת 28 ו- 30 ועכשיו אני בת 39. בזמנו גם המחזור היה כל 27-28 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעברי להפריות
מנסה07/04/2014חבל על הזמן שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכולה לעבור להפריות
נויה07/04/2014בעלי לא מוכן לשמוע אפילו על הזרעות. בגלל שיש לנו כבר שני ילדים. אז אני די בחוסר אונים. לא יכולה להכריח אותו לעשות טיפולים. אם לא היה לי ילדים ברור שהייתי עושה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתם בדיקות ?
מנסה07/04/2014שניכם התבגרתם מאז. האם ביצעת פרופיל הורמונלי והוא בדיקת זרע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ביצעתי. הוא לא
נויה07/04/2014פרופיל הורמונלי תקין.
הוא לא מוכן להיבדק- כי ממילא הוא לא מוכן להזרעות, אז מה זה משנה? כדי לדעת שבגלל זה לא הולך?
ברור שהזדקנו ובזה האשמה. מתסכל מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה אפשר להסיק מהיעדר ההריון... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014מתקבל הרושם שהמרכיב העיקרי בקושי להרות נובע מהגיל.במידה וצילום הרחם תקין גם אם קיים מפגש בין הזרע והביצית ואפילו הפריה ,לא בהכרח מתרחשת השתרשותבנוכחות עוברים באיכות גנטית ומורפולוגית ירודה ,ולעיתים נדרש יותר זמן כדי להרות.בכל מקרה יש לפעול לפי פרוטוקול ידוע מראש הכולל בשלב ראשון טיפול להשריית ביוץ והזרעות ובשלב שני הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתונים לפני הזרעהמיקה07/04/2014
שלום רב,
הנתונים שלי בבוקר יום ראשון שעבר היו:
אסטרדיול 1591
LH 69.2
פרוגסטרון 5.4
הרופא לא שלח אותי למעקב זקיקים כי טען ש "אין צורך". כמו כן ללא אוביטרל.
הוא שלח אותי להזרעה יום למחרת (יום שני בבוקר).
1. האם מניסיונכם נתונים אלו מראים על ביוץ ואם כן האם היה טעם לגשת יום למחרת להזרעה או שהתפספס ?
2. במקביל ביצעתי בדיקות ביוץ בעזרת מקלונים מיוחדים וראיתי שחלון הביוץ הגיע ואז בבוקר ההזרעה התוצאה היתה שלילית כלומר הביוץ כבר התרחש. האם עדיין יש סיכוי שהביצית נשארה ו"המתינה" עד רגע ההזרעה?
תודה רבה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נתונים לפני הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014הסיכוי שהתזמון שלך היה מצלח הינו גדול,חזקה על הרופא שלך שהוא מכיר את תגובתך היטב ונתן לך את ההנחיה הראויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהחסוי07/04/2014
שלום ד"ר,
אני בהריון מIVF עשיתי שאיבה ב-9.3 והחזרה ב-14.3 מתי אני אמורה לעשות בדיקת דופק? ובאיזה שבוע אני אמורה להיות עכשיו?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ד"ר תענה לי
חסוי07/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה בינתיים
מנסה07/04/2014עד שיענו. מועד ו.א משוערך שלך הוא 23/2 (14 יום לפני השאיבה). את בשבוע 6 + 2. יכולה כבר ללכת לראות דופק. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מנסה! אשמח לתגובתו גם של הרופא
חסוי07/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/04/2014בצעי זאת ביום ה השבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! זה אומר שאני כבר בשבוע 7?
חסוי08/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה!!! זה אומר שאני כבר בשבוע 7? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/04/2014מסיימת שבוע 6 ולקראת שבוע 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר!
חסוי08/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)