מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקותשירלי29/12/2013
שלום
בת 25 מטופלת בפרוטוקול ארוך
בדיקות יום 14 לדקפפטיל:
אסטרדיול:70
פרוגסטרון 1.0
רירית 4.4 זקיקים קטנים בשחלה ימנית שמאלית ציסטה 16
יום 5 לפיוריגון
אסטרדיול:245.5
פרוגסטרון:0.9
רירית:6 תלת שכבתית
שחלה ימנית:13+קטנים
שמאלית:ציסטה 20...
האם הבדיקות תקינות?
למה בצד שמאל עדיין אין זקיקים?זה אומר שגם לא יהיו?
האם התגובה שלי להורמונים היא תקינה?
ולמה הפרוגסטרון ירד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2013את עדיין בתחילת הדרך יש להמשיך בטיפול מבלי להתחש בציסטה בצד שמאל ,כל הסיכוי שזקיקים יופיע גם בצד השמאלי בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון להזרעהדנה29/12/2013
היי, היום זה היום ה10 מתחילת המחזור. הוחלט על הזרעה עם הורמונים. האם יש סיכוי שזה יתבצע כבר לקראת הביוץ הנוכחי או שאפספס עוד חודש?
מתי בדכ מבצעים את ההזרעה ומתי מתחילים לקחת את ההורמונים? זו תהייה הזרעה ראשונה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזמון להזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2013יש ןלבצע בדיקת אולטרסאונד כדי לראות את גודל הזקיק הדומיננטי ובהתאם לגודלו קרוב לודאי שתקבלי את הזריקה ההורמונאלית להשריית הביוץ ובהתאם יבוצעו ההזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה29/12/2013לא עברתי מעולם טיפולי פוריות. לבעלי זרע עם מורפולוגיה 2 ועל כן הטיפול, אצלי הכל בסדר. הרופא נתן לי להחליט האם לקחת הורמונים או לא. מה לדעתך כדאי? במידה וכן עם אילו הורמונים להתחיל? אקקלומין או חזקים יותר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חגית29/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2013הייתי מבצע הזרעות במחזור1-2 טבעיים בסיוע אוביטרל לתזמון הביוץ לקראת ההזרעה,ורק לאחר מכן מתחיל טיפול להשריית הביוץ באמצעות תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות.לאחר פגישה עם הרופא
דנה30/12/2013הוא נתן לי גונל F במינון 50 ואחכ אובירטל לתזמון הביוץ.
1. האם מינון כזה נחשב סביר לאור הנתונים שציינתי בתחילת השאלות?
2. מתי צריך להתחיל את ההזרקה? ולמשך כמה זמן?
3. מה ההבדל בין אקקלומין לגונל F.
אשמח אם תענה על כל שאלותיי. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובות.לאחר פגישה עם הרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/20131.מינון התחליפי סביר
2.יש לתת את הטיפול ל4-5 ימים ולבצע מעקב ולתת את הטיפול בהתאמה אינדיווידואלית בהתאם לתגובה
3שתי התרופות גורמות לגירוי השחלה ולהתפתחות זקיקים במנגנון שונה,לכל אחת מהתרופות יתרונות וחסרונות שצריכות להילקח בחשבון בעת ההחלטה על הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטיןמירי29/12/2013
הייתי ערה 2שעות ו25ד
לפני הבדיקה האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרולקטין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת להתייעץ ולהעזר בכם, רופאיםסוניה28/12/2013
יקרים!
החודש, לאחר חודשיים עם הורמונים והזרעה, החלטנו לתת לגוף לנוח ולנסות ללא הורמונים.
מכיוון שכרגע אינני יודעת מתי יהיה הביוץ החודש, אעזר כמובן במעקב זקיקים ובדיקות דם.
לשאלותיי:
מחזור אחרון ביום שבת 21.12
באיזה יום כדאי לבצע אולטרסאונד ראשון+בדיקת דם?
ביום שיוחלט להזריק אוביטרל, כמה שעות אחרי יש לבצע הזרעה??
האם כדאי אוביטרל כפול??
תודה מראש על שלוש התשובות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבקשת להתייעץ ולהעזר בכם, רופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2013להערכתי כדאי לבצע את בדיקת האולטרסאונד הראשונה בהקדם כדי להעריך את מצב הזקיק המוביל שלך ,כדי לצפות את התאריך המשוער של הביוץ לצורך מתן זריקת האוביטרל.
המלצתי לבצע הזרעות ביומיים העוקבים לזריקת האוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות ו PGDסיגלית28/12/2013
בת 27, ללא ילדים. בשנה האחרונה עברתי 4 הפלות חוזרות בין השבועות 5-7 כאשר בכל ההריונות לא נמצא דופק לעובר. בחודש האחרון עברתי הריון כימי הבטא עלתה ואז ירדה לאחר מס'ימים, אם מחשיבים זאת כהריון אז 5 הריונות סה"כ. אני בעלת שחלות פוליצסטיות ונכנסת להריון ספונטני ללא כדורים. ניסיתי מגוון רחב של טיפולים וכדורים בהריונות ללא הצלחה. בחודש האחרון קיבלי עירוי IVIG במטרה לעלות את הסיכוי להחזקת ההריון. לאחר כל בדיקה אפשרית שביצעתי לא נמצא הגורם להפלות. גם בעלי ביצע מגוון בדיקות שכולן תקינות. מנסיונכם המקצועי האם במקרים כאלה של הפלות חוזרות ללא סיבה משרד הבריאות מאשר PGD? נראה לי שזו האופציה היחידה שנשארה. חשוב לציין שבכל פעם שיש מחזור עם ביוץ אני נכנסת להריון, גם בלי להתכוון. אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות ו PGD - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2013PGD לא יתן פיתרון לבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות חוזרות
סיגלית31/12/2013אז לאיזה כיוון לדעתך כדאי ללכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ח'ו ילד בעל נכויות ...מחפשת תשובה28/12/2013
שלום רב,
האם בטא שלא מכפילה את עצמה (עליה איטית מאוד),
יכולה להביא ללידת ילד בעל נכויות,
או שכלל לא יווצר ילד !?
תודה עבור הכינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שלא מכפילה - אין הריון
טלי28/12/2013בטא שלא מכפילה את עצמה, רוב הסיכויים שההריון אינו תקין ויסתיים בשבועות מוקדמים גג 8 שבועות.
הרופאים אומרים שההפלה זוו הדרך של הטבע שהריון לא תקין יסתיים מוקדם.
בהצלחה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ח'ו ילד בעל נכויות ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2013עלייה בלתי תקינה בביטה מצביעה על האפשרות שמדובר בהריון שלא מתפתח כראוי ולא נותנת אינדיקציה לגבי הילד העתידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר ביוץמור28/12/2013
ערב טוב,
בת 29 , ילדה בת שנתיים מהריון טבעי לאחר חצי שנה
של נסיונות, כרגע חצי שנה מנסה להכנס להריון שני
חודשיים עם מעקב זקיקים ובדיקות גם עם אוביטרל על
ביוץ טבעי , החודש ביום ה12 נראה זקיק 18 מה שבדרכ
קורה ביום ה15-16 , פרוגסטרון קטן מ 0.8, e2 816
לפי הרופא להזריק אוביטרל יום אחרי , הדבר המוזר שקרה ששלושה ימים
לאחר האוביטרל בזמן מתן צואה היה דימום אדום שפסק ישר לאחר מכן למחרת בבוקר הפרשה חומה בהירה ומאז תחושה שכמו לפני ווסת .
רוצה לציין שעברתי אירוע טראומתי לפני שבוע שהיה מלווה בהמון לחץ פחד וחרדות,
האם הגיוני שאקבל מחזור שוב? מה זה יכול להיות?
אודה לתשובה בהקדם
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2013אירוע דימומי כזה כול להתרחש גם בזמן הביוץ ,ומלבד זאת יתכן שמדובר בדמם ממקור צוארי,ולכן אם הוא ממשיך כדאי שתעברי בדיקה גניקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםלוני28/12/2013
שלום,
עברתי שאיבה והוקפאו לי חמישה עוברים לבקשתי, ובלי קשר אני מתכוונת להביא ילד ראשון בחצי שנה הקרובה מאותו זרע של התורם ואת הקפואים לשמור לילד השני אם וכאשר, מן הסתם קצת אחרי גיל 40, כי כרגע אני בת 38. האם זה מספיק מנסיונך או שעליי לשאוב ולהקפיא עוד? ובמידה ואתה חושב שזה לא מספיק נראה לי ששאיבה נוספת והחזרה (ובמקרה הטוב הקפאת השאר ) היא האופציה הכי טובה, אולי אני מפספסת משהו, אבל אשמח לשמוע את דעתך או תיקונך ב"תאוריה" שלי, ולא להסתמך על דיעה של רופא אחד. תודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2013כדאי להקפיא עוד עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהספיר28/12/2013
לקחתח אביטרול ביום שישי וההזרעה ביום ראשון, מתי עושים בדיקת הריון? 14 יום מיום ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/12/201314 יום מהזרקת האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין ויסתי במהלך טיפולי ivfנויה28/12/2013
שלום, אני בת 35 ולפני חודשיים עשיתי טיפול ראשון ב ivf שכשל. בתמיכה של אנדומטרין וזריקות פרוגסטרון. מאז התחילו לי דימומים בין ויסתיים עד כדי כך שביטלו לי ברגע האחרון את החזרת העוברים אתמול כתוצאה מדימום חזק.
הדימום עדיין נמשך ומתחזק. אני מאד לחוצה ולא יודעת לאיזה כיוון לחשוב, ממה זה נובע. זו פעם ראשונה שקורה לי דימום כזה ללא קשר לווסת. לייבת לציין שהווסת שלי סדיר.
אשמל לעצתכם ממה זה יכול לנבוע.
כמו כן לפני שלושה חוד עדית בדיקת פאפ ויצא תקין. האם יכול להיות שלאחר הטיפול שעברתי, התפתח שם משהו גידולי?
תודה רבה מראש
נויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין ויסתי במהלך טיפולי ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2013גידולי זה לא.
צריך יותר נתונים על מנת לענות.
צריך בדיקת הורמונים ביחוד לאסטרוגן ופרוגסטרון ובדיקת אולטרה-סטנד ואחר כך להחליט מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלונבה- דחוףדנה28/12/2013
שלום,
פרוטוקול קצר- נטלתי בטעות 150 מק"ג של אלונבה במקום 100 מק"ג (כפי שרשום בפרוטוקול). משקל גופי 49 ק"ג. האם יש בכך סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלונבה- דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2013אל דאגה ניתן יהיה לאזן זאת בהמשך הטיפול ובכלל אולי זה דווקא המינון הראוי עבורך,אלא עם את עם שחלות פוליציסטיות אז התגובה תהיה יותר עוצמתית,אולם הרופא יוכל בהמשך הטיפול לאזן את התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוברום28/12/2013
אני לאחר טיפול של מונופור, אוביטרל והזרעה. לאחר הזרעה נרות ו2 זריקות אוביטרל.
הטיפול נכשל.
ב3/12 שבועיים לאחר הזרעה קיבלתי מחזור שנמשך כ4 ימים.
לאחר הפסקה של שבוע החל שוב דימום שנמשך עד היום כלומר כמעט שבועיים של דימום בדר"כ בניגוב בלבד אבל דמי מאוד ויומיומי וזה לא נגמר.ממה זה נובע? האם בגלל הטיפול?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוקר טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2013אם לא היית בהריון הרי שהדבר יכול לנבוע מפעילות עודפת של הטיפול העוצמתי שעברת ויתכן עקב קיומה של ציסטה שחלתית בעקבות הטיפול ,יש לפנות לביקורת הרופא המטפל אם הדמם נמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רום28/12/2013איזה בדיקה יכולה לאבחן הימצאות ציסטה?
מה עלי לבקש מהרופא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה
רום29/12/2013ממתינה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממתינה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/12/2013יש לבצע בדיקת אולטרסאונד ובהתאם בדיקת דם ,אם כי כל הסיכויים שהציסטה נמוגה בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתברות לתאומים...לוני28/12/2013
שלום,
קראתי שבהפריות חוץ גופיות וגם בהזרעות תוך רחמיות ישנו סיכוי להריון של תאומים, באיזה תהליך מבין השניים ההסתברות להריון כזה גדולה יותר? אשמח לדעת בגדול אם בכלל יש סטטיסטיקות בנושא, תודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסתברות לתאומים... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2013ההסתברות להריון תאומים בהפריה חוץ גופית גבוה יותר בגלל הנטיה להחזיר יותר מעובר אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןרומי28/12/2013
עשיתי צילום רחם שבו הרחם, חלל הרחם וצוואר הרחם הודגם תקין, החוצרה השמאלית לא הודגם פיזור עקב סיבה לא ידועה, מצריך המשך בירור וחצוצרה ימנית רושם שהודגם פיזור. ניגשתי לרופא מומחה שאמר שיש חצוצרה פתוחה ואפשר להתחיל הורמונים עם הזרעות. האם המלצתו נכונה?. שאלה נוספת התחלתי את הטיפול גונל אף 50 מהיום השלישי למחזור ועד היום ה12 למחזור, כאשר ביום ה11 נצפו ארבעה זקיקים, שניים מצד ימין 16,14 ושניים מצד שמאל 17, 17. האם הגבתי טוב לטיפול?. ושאלה האחרונה הרופא ביקש מימני לקחת אביטרול ביום ה13 למחזור ולקיים יחסים יום אחרי (יום 14 למחזור) וההזרעה תהיה יום אחרי( ביום ה15 למחזור), האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2013בסה"כ הרופא השיג תוצאות מצויינות בטיפול להשריית הביוץ ,וההכוונה הטיפולית שלו נכונה ,לאור העובדה שלפחות חצוצרה אחת פתוחה ותפקודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום לאחר החזרת עובריםרומי28/12/2013
שלום, ביום רביעי 25.12 החזירו לי שלושה עוברים באיכות טובה (אני בת 39) IVF חמישי
העוברים טריים. אתמול יום שישי פתאום בבת אחת עלה לי החום ל- 39 הרופא נתן לי הנחיה לקחת אקמול .החום ירד אחריי בערך שעתיים שלוש ובאמצע הלילה ראיתי שהוא מתחיל שוב לעלות ל- 37.8 ישר לקחתי אקמול. היום בבוקר אני מרגישה בסדר גמור אני חייבת לציין שאין לי כאבי בטן והתכווציות וגם לא היו ,לעומת זאת גם אין כאב גרון/אוזניים .
אין לי מושג מה זה היה!.
השאלה שלי זה מה הסיכוי לגבי ההריון הזה? האם יש סיכוי שזה יתפתח או שברגע שיש חום זה מחסל את הסיכוי?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חום לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/12/2013מוקדם להספיד את הסיכוי להריון,בכל מקרה אם היום יעלה תידרש ביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)