מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיה ומחזורקרן30/12/2013
לאחר היסטרוסקופיה (הכל תקין).
האם צפויה לקבל את המחזור הבא, בהתאם ללוחות הזמנים הרגילים , או שההיסטרוסקופיה עשויה לשנות במשהו את הלו"ז? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013יש לצפות למחזור במועד הצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?דנה30/12/2013
האם מותר לעשות בדיקת אולטראסאונד שד בזמן טיפולי הפוריות? עשיתי בדיקה לפני שהתחלתי את הטיפולים אך כעט הגיע הזמן לבדיקה שוב ואני בטיפולים. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה לעשות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013אין הוראת נגד לביצוע בזמן טיפול,אולם יש לקחת בחשבון את ההשפעות ההורמונליות על השד בזמן טיפול פריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין איזון מאז ההורמוניםשירה30/12/2013
שלום.
יש לי צ'יסטה של 20 מ"מ בשחלה כבר זמן מה שלא הפריעה עד כה לאיזון ההורמונלי וכל הבדיקות היו תקינות מספר פעמים במעקבים הפרופיל היה מאה אחוז ותקין אך מאז שנתנו לי חודש אחד של הורמונים (פרגובריס) הצ'יסטה גדלה ל 28 מ"מ בחודש אחד והפרופיל ההורמונלי השתנה ולא מתאזן כבר חודשיים-שלושה ללא הורמונים וזה הפרופיל שיוצא, אני חוששת מאוד שהפרופיל התקין לא יחזור והמצב שלי לא טוב לקליטת הריון , הפרוג' גבוהה פתאום וגם האסטרדיול, בבקשה עזרו לי, מה עושים במצב כזה:
E2 280 pmol/L
Progesterone 4.2 nmol/L
FSH 7.1 mIU/mL
LH 4 mIU/mL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין איזון מאז ההורמונים - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/12/2013ציסטה בדרך כלל אינה פוגעת בפרופיל ההורמונלי. את הבדיקות צריך לשייך לימי המחזור. מציע לפנות לרופא המטפל והוא בודאי זיוכל ללרשן את התוצאות. בכל מקרה הן ניראות די תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה מהירה! תודהסוניה30/12/2013
ביום שבת 21.12 וסת.
היום, יום עשירי למחזור תוצאות ב.דם:
E-2 536 pmol/L
פרוגסטרון קטן מ-2.
במעקב זקיקים שחלה ימנית זקיק 16 מ"מ
עובי רירית 6 מ"מ ללא נוזל בדוגלס.
שאלות:
1. מתי לדעתכם כדאי להזריק אוביטרל??? יום ושעה.
2.מתי לבצע הזרעות??- יום ושעה.
3.האם יש צורך באולטרסאונד נוסף+ בדיקת דם ומתי כדאי??
4. בשבת האחרונה בלילה קיום יחסים- האם ההמלצה היא לקיים יחסים היום שוב, במידה והזרעה ביום חמישי??
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה מהירה! תודה - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/12/2013הביוץ עדיין לא מידי. כדאי מאד מחר לבצע בדיקות נוספות ולתת איביטרל רק כאשר הזקיק בסביבות 20 ובהתאם לכוון את היחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהשחר30/12/2013
שלום רב לרופאים!
קודם כל תודה רבה על היחס וההשקעה שלכם!!!
אני עוד מעט בת 24 מנסה שנה להכנס להריון.
אובחנתי כפוליציסטית, וכמו כן סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס (מטופלת ביותירקס),.
עד היום עברתי 3 טיפולים שכשלו, 1 באיקקלומין ויחסים, 2 נוספים ע"י הזרקת פיורגון , תמיכה אוטרוגסטן, והזרעות, ובשלושתם ניתן אוביטרל.
בשני הטיפולים הראשונים סבלתי מציסטות (66X9 בראשון, 35X30 בשנייה) שטופלו ע"י לקיחת גלולות.
כמו כן כנראה וגם עכשיו יש לי ציסטה, היא מורגשת ומכאיבה לי, אך יהיה ניתן לבדוק זאת רק כשאתחיל טיפול חדש (כשאקבל).
אני חייבת לציין שבשני הטיפולים האחרונים לא הרגשתי כי התקיים ביוץ כלל, לא היו כאבי בטן כפי שהיו לי בטיפול הראשון.
אני מרגישה כי משהו פשוט לא בסדר, ובמחלקה שלי לא כל כך מפרטים על כל שלב ושלב ובכלל.
יכול באמת להיות שלא התבצע ביוץ למרות האוביטרל?
מאיזו סיבה מופיעות בכל טיפול וטיפול ציסטות?
יכול להיות שיש עוד בדיקות שעליי לבצע פרט לבדיקות הורמונליות?
האם כדאי כבר לשקול לעבור לIVF?
אשמח לתשובתכם..תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2013קודם כל אם לא מסבירים לך ואת לא מבינה מה קורה כדאי לך לעבור לטיפולים במקום שמסבירים.
הציסטות הן תוצאה של גירויי השחלות והן תעלמנה.
כדאי לך לעבור לטיפולי זריקות של הורמונים,אך תטפלי במקום שמסבירים לך טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה..
שחר31/12/2013תודה רבה!! אני באמת צריכה לשקול זאת...
ובנוסף אני כבר מטופלת בזריקות הורמונים - בשני ההזרעות האחרונות שלי ובכל זאת יש ציסטות...
יש איזושהי בדיקה שכדאי לי לבצע?
(אני אובחנתי אך ורק ע"י בדיקת דם ולא בוצעה שום בדיקה אחרת...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2014בטיפולי הורמונים המעקב נעשה על ידי אולטרה-סאונד ובדיקות דם.
הציסטות שנוצרות תעלמנה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקויות ברחם וסיכויים להריון תקיןקארין30/12/2013
שלום רב,
בת 35 אמא לשני בנים שנולדו בלידות טבעיות הריונות תקינים, הריון אחרון לפני כשש שנים.
בשנה וחצי האחרונות אנו מנסים להביא ילד נוסף, אך לצערי, נתקלים בקושי, בהתחלה לקח לנו זמן של כחצי שנה להיקלט ואז היו שרשרת של הריונות לא תקינים, חודש ינואר כימי, חודש פברואר נקלטתי אך בשבוע 7 היה עובר קטן מדי עם דופק איטי ובשבוע 8 הדופק פסק, עברתי הפלה טבעית ובסוף כחודש וחצי אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שאריות, חודש יולי עוד פעם הריון כימי ובחודש אוגוסט נקלטתי להריון שהיה תקין כולל שקיפות עורפית בשבוע 12 אך בשבוע 14 בביקורת שגרתית, העובר היה תואם אמנם לשבוע אך ללא דופק וראו בבית חולים איזור דימום בשיליה :(. בזמן הגרידה הרופא התרשם שיש לי מחיצה ברחם כי היה לו קשה להגיע לאיזורים שונים, הופניתי להיסטרוסקופיה אבחנתית ואכן נצפו הידבקויות ברחם ועליי לעבור כעת היסטרוסקופיה ניתוחית בשנית.
שאלותיי הן:
האם ייתכןוההידבקויות הן כתוצאה מההפלה הראשונה וההיסטרוסקופיה הניתוחית שעברתי להוצאת שאריות? ואם כן האם ההפלה האחרונה נבעה מההדבקויות? ולכן העובר איבד דופק והפסיק התפתחותו?:(
מה הסיכויים שאצליח להיקלט ולעבור הריון תקין לאחר הסרת ההידבקויות בהיסטרוסקופיה הניתוחית? ואם אכן אצליח להיקלט האם זה ייחשב כהריון בסיכון עקב ההיסטוריה שלי?
תודה רבה,
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקויות ברחם וסיכויים להריון תקין - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/12/2013ההידבקויות קשורות , קרוב לודאי, להריון בו היתה שארית. עצתי שתיל י למי שמתמחה בניתוחים היסטרוסקופיים על מנת שיבחון בקפדנות את המקרה ובזהירות יחליט אם את. ריכה עוד היסטרוסקופיה. ריבוי ניתוחים עלול חהזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים ב - IVFאביבית30/12/2013
יש לי 3 בנים.משתוקקת לבת.אני מתכננת לבצע PGD ע"מ לקבוע את מין העובר.
מהם הסיכונים בתהליך ?
הבנתי שניתן לעשות בקייב או בקפריסין.
האם יש אפשרות לבצע שאיבת ביציות בישראל (באופן פרטי) ולנייד עוברים טריים שיבצעו בהם את הבדיקה בקייב או בקפריסין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכונים ב - IVF - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/12/2013הנושא של PGD בחו״ל הוא מורכב ובעיתי. כדאי שתקבעי עם מומחה לוריות שועסק בכך והוא יעמיד בפניך את כל האפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני30/12/2013
שלום רב
אני בשבוע 4 + 5 ימים. החזרת מוקפאים הייתה לפני 17 ימים.
מתי אפשר לבדוק דופק?
מה אפשר לבדוק לפני דופק ומתי?
האם ערך של פרוגסטרון 32.74 nmol/L תקין? כדאי לבקש עוד תמיכה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/12/2013דופק ניתן לראות כמעט בודאות בשבוע 6,5 או 7. הפרוגסטרון נמוך במקצת וכדאי חהגדיל את מינון האנדומטרין או האוטרוגסטאן שאת לוקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות- אני נוטלת 3
אני30/12/2013אנדומטרין ביום. האם 4 יעזרו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דםקרן30/12/2013
שלום רב,
שבוע 9 להריון.
בבדיקת דם שבוצעה היום נשלחה לי הודעת סמס לפיה
תוצאת הקרישה שלי היא 0.97 ועל כן יש לפנות למעקב.
אשמח להסבר - מה הבעיה בתוצאה הנ"ל והאם יש לה משמעות כלשהי מבחינת ההריון.
תודה על עזרתכם
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
קרן30/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרישת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013מתקבל הרושם שאינדקס בקרישיות שלך בגבול התקין והסביר שאינו מצריך בשלב זה כל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהשירלי30/12/2013
אז זה אומר שלא הזרקתי טוב עד עכשיו?
יכול להיות שבגלל זה התגובה לא הייתנ טובה??
האם גם את הדקפפטיל להזריק באותו מקום??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2013כל עוד הזרקת תת עורית ההשפעה עשויה להיות זהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליקרן30/12/2013
שלום,
בת 37 ללא ילדים, אלה תוצאות פרופיל הורמונלי שבוצעו ביום 2 לווסת,
בבקשה אמרו לי אם הוא תקין או שיקיימת בעיה שכדאי לבדוק וכיצד לבדוק,
TSH 1.6 mIU/L
Estradiol 273 pmol/L
Progesterone 4.1 nmol/L
FSH 7.5 mIU/mL
LH 4.3 mIU/mL
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול30/12/2013תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הערכים גבוהים
קרן31/12/2013סליחה אבל אני רואה שהערכים של האסטרדיול והפרוגסטרון גבוהים, דבר שאולי עלול לגרום לבעיה בהקלטות להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי לבירור ראשונידנה30/12/2013
רופאים יקרים,
אין בעיה ברקע. מחזור לא ממש סדיר (בין 28 ל35 ויותר)
מנסים כבר 3 שנים להרות.
עשיתי בדיקה ביום ה3 לווסת, להלן התוצאות:
PROLACTIN - 520
PROGESTRONE-1.1
ESTRDIOL-206
TSH-1.9
FSH-3.6
LH-5.4
TESTOSTE מ1.5
מה לא תקין אם בכלל? ומה זה מצריך לעשות כדי להיקלט?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי לבירור ראשוני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2013הפרופיל ההורמונלי תקין -יש לפנות למומחה פריון לצורך הכוונה ראשונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקריטריונים למספר העוברים המוחזריםתמי30/12/2013
שלום,
רציתי לדעת צה הקריטריונים למספר העוברים המוחזרים, בהנחה ויש למשל 6 עוברים יפים.
אני בת 39 עם ילד בן שנתיים.
מה השיקולים שלכם, כרופאים, בהמלצה על מס' המוחזרים (ידוע לי שגם נדרשת הכמה של בעלי ושלי בנושא).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקריטריונים למספר העוברים המוחזרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2013מתוך דף העמדה של האיגוד הגנקולוגי
הסיכוי להיריון, ולהיריון מרובה עוברים בשיטות הפריה חוץ-גופיות ושיטות הפריה חלופיות גדל ככל שעולה מספר קדם
העוברים המוחזרים ("קדם עובר" – מרגע ההפריה ועד שבוע לאחר ההפריה). היריון מרובה עוברים כרוך בלידות
מוקדמות ובפגות על כל סיכוניה. כאשר מתפתח היריון מרובה עוברים קיימת האפשרות להמליץ על דילול כאמצעי
לשפר את תוחלת ההיריון, אך פעולה זו כרוכה בסיכון לאורך כל ההיריו.ן לכן, הגבלת מספר קדם העוברים המוחזרים
עשויה להפחית את שיעור ההריונות מרובי העוברים, בלי לפגוע כמעט בסיכויי ההיריון.
אשר על כן עמדתנו היא:
1. מספר קדם העוברים המומלץ להחזרה בשלושת הטיפולים הראשונים הינו עד שניים בכל טיפו.ל
2. במטופלת שגילה 30 שנים או פחות ואשר יש לה עוברים איכותיים, יוחזר קדם עובר אחד בטיפול הראשון (לא כולל
מקרים של אזוספרמיה לא חסימתית ואבחון גנטי טרום השרשתי). במידה ולא הושג הריון ניתן להחזיר עד שני קדם
עוברים בשני הטיפולים הבאים.
3. בנסיבות הבאות ניתן לשקול החזרה של מספר קדם עוברים הגדול משניי : ם
א. לאחר שלושה טיפולי הפריה חוץ גופית בהם הוחזרו עד שני קדם עוברים ללא השגת הריו.ן
ב. בגיל אישה מעל 35 שנים, אחרי 2 החזרות של קדם עוברים ללא הריון.
ג. בגיל האישה מעל 40 שנים, החל מהחזרה ראשונה.
4. בכל מקרה לא יעלה מספר קדם העוברים המוחזרים לרחם על . 4
5. העלייה משניים לארבעה קדם עוברים צריכה להתבצע באופן הדרגת.י
6. בתרומת ביצית מספר קדם העוברים המוחזרים יקבע בהתאם לגיל התורמ . ת
7. בהחזרת קדם עוברים מופשרים יש לנהוג כנ"ל, בתוספת של קדם עובר אחד בכל הקטגוריות.
8. לצורך חישוב מספר המחזורים שעברה המטופלת יחשבו המחזורים של החזרת קדם עוברים טריים ומחזורים עם
החזרת קדם עוברים מופשרים באותו אופן.
9. אישה שהרתה לאחר מספר טיפולי הפריה חוץ גופית, במחזור הטיפול שלאחר הלידה יוחזרו מספר קדם העוברים
הדומה לזה שבו היא הרתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןאני30/12/2013
שלום רב
אני בשבוע 4 + 5 ימים. החזרת מוקפאים הייתה לפני 17 ימים.
מתי אפשר לבדוק דופק?
מה אפשר לבדוק לפני דופק ומתי?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי...
אני30/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון - תגובה
פרופ' שחר קול30/12/2013עוד 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר גרידהנ.30/12/2013
שלום אני שישה שבועות לאחר גרידה שבוע שמיני עם הכתמות חומות ושחורות כבר שבועיים אין מחזור מה שמדאיג אותי אלו הכאבים סביב שתי השחלות כמו כאב של צ׳יסטה למרות שבu.s הרחם היה תקין וטוב. למה המחזור לא מופיע? האם משהו השתבש עקב הגרידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נ.30/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2013שיבוש במחזור הוסת בהעדר סיבה אחרת שכיח לאחר הריון והפלה ,יחד עם זאת כדאי לבצע ביקורת רפואית כדי לודא שהכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)