מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנדומטרין לפני ביוץבלה23/12/2013
אני בטיפול IVF ראשון כשההחזרה מתוכננת ליום שלישי (כלומר ביוץ יום ראשון).
לפי הוראות הרופא ביום שבת בבוקר הזרקתי אוביטרל ונאמר לי להתחיל להחדיר נרות אנדומטרין ביום ראשון בערב (לאחר הביוץ). עשיתי טעות ולקחת אנדומטרין בשבת בערב (כלומר לפנ הביוץ).
האם זו עלולה להיות בעיה?
הרופא אמר לי שאפשר שקול להקדים את ההחזרה ליום שני בגלל הטעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין לפני ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר23/12/2013לא קרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקדמת מועד ההחזרה ביום בגלל הטעות
בלה23/12/2013תודה על התגובה המהירה!
האם יש יתרון בלבצע את ההחזרה היום, יום שני, במקום מחר לפי התכנית המקורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהעמל23/12/2013
היי
אני אחרי החזרת 2 עוברים מופשרים שהרופא הגדיר אותם מצויינים
אני 8הימים אחרי ולא מרגישה שום תופעה , רק קצת נפיחות בחזה
האם זה מעיד על כשלון הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013אין לסמוך על תסמינים כאלו או אחרים כמדד להצלחה או לא ,תמשיכי בטיפול ותקווי לטוב-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נס, רוצה נס עכשיו ! בטא איטית ...מחפשת תשובה22/12/2013
השתלה מ'ס 8 - תרומת בצית - ב'ה נקלטתי.
בטא ראשונה = 51
בטא שניה בדקתי רק **לאחר 5 (!) ימים** והתוצאה = 98
האם יש סיכוי להתפתחות תקינה ?
כמובן שממשיכה עם קלקסן ואספירין + הורמונים.
מבקשת משאר הבנות לא לתת את דעתן, אלא אם יש לכן עידוד ומכירות ניסים שכאלו ...
מבקשת תשובה מרופא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נס, רוצה נס עכשיו ! בטא איטית ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013לדאבוני ערך הביטה לאחר חמישה ימים מהביטה הראשונה אינו עומד בציפיות להריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהדנה22/12/2013
. תוך כמה זמן צפוי להגיע וסת לאחר נטילת פרוגינובה 3 פעמים ביום ושני קרינון ליום (סבב החזרת מוקפאים)?
בנוסף- האם ניתן להתחיל מחזור טיפול נוסף ישר עם קבלת הוסת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/12/2013בהפסקת התרופות הוסת יגיע בין 3 ל 7 ימים.
אפשר מיד להתחיל בטיפול חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםורד22/12/2013
עוברים שהוקפאו ביום 1 בשיטת הויטיפיקציה.כמה סיכויים יש להם לשרוד הפשרה ?8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013סיכוי של 80-90%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות אך..דנה22/12/2013
שלום פרופסור, בת 40, לאחר 3 טיפולי הפרייה: טיפול ראשון בטא חיובית- הריון כימי, טיפול שני בטא חיובית אך נמוכה ולכן ייתכן שזה מקדם של האוביטרל והפרייה שלישית הריון עד שבוע 8 עד להפסקת ההריון לאחר אולטראסאונד עם ממצאים לא תקינים. מה דעתך על כך שיש לי הריונות/קליטת הריון אך אין התפתחות עד כה? מה יכולות להיות הסיבות? ומה ניתן לעשות? אילו בדיקות אני יכולה לעשות בכדי לבדוק מדוע זה קורה? מה דעתך כיצד להכין את עצמי לטיפול הבא על מנת לנסות למקסם את הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריונות אך.. - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/12/2013שאלותיך מצריכות כתיבה של ספר לימוד גדול. מציע שתפני למומחה פיריון כדי שילמד את המקרה שלך ויציע לך ברור והסברים מקיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאני12322/12/2013
שלום, ב 27.11 קיבלתי זריקת אוביטרל וב 29.11 ביצענו הזרעה ראשונה. ב 18.12 כאשר הוסת לא הגיעה עשיתי שתי בדיקות הריון ביתיות שיצאו חיוביות. יום למחרת התחיל לי דימום חזק עם כאבים חזקים. הייתי מבולבלת וניגשתי לרופא שנתן לי הפניה לבדיקת בטא. היום 22.12 עשיתי בדיקת בטא שתוצאתה היתה 11. כעת אני לא יודעת איך להיתייחס לזה, מחזור או הריון שלא צלח. אם מחזור אז מחר צריכה לקחת אקקלומין. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/12/2013יש סבירות גבוהה שהיה הריון וניגמר. נקווה שבפעם הבאה יצליח יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי איקקלומין?
אני12322/12/2013מחר יום חמישי לדימום. האם לקחת איקקלומין או לוותר על החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ולגבי איקקלומין? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013בהחלט יכולה להתחיל מחזור חדש בתנאי שבדיקת האולטרסאונד תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבדיקותסימי22/12/2013
היי, שאיבה ב5\12 החזרה ב 8\12
בדיקות מהבוקר
ביטא 214
E2 - 1930
PRO - 232
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבדיקות - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/12/2013ניראה תקין אבל מציע לחזור על הבדיקה כעבור יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםספי22/12/2013
יש לי בעיה והיא שאני עד עכשיו לא יודעת מה הסיבה שאני לא נכנסת להריון , אני מאוד מודאגת ובמטח וחושבת הרבה וכל זמן בלחץ, האם בחיים לא יהיה לי ילדים, אני בת 29 ובעלי בן 30 , 3 שנים מנסה לכנס להריון, עשיתי בדיקת הורמונים וצילום רחם ובדיקת באב ובדיקת שד והכל תקין , ובעלי עשה בדיקת זרע וגם יצא תקין, עשיתי הפריה חוץ גופית שלוש פעמים ולא נקלט, האם עדיין יש בדיקות צריך לעשות אותם ??אני מבקשת המלצה על פרופ ותיק וידע מה הבעיה שלנו ונדע למה העוברים שלי לא נקלטו ברגע שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013המלצתי היא לפנות לחוות דעת רפואית נוספת כדי לבחון את כל ההיבטים של המקרה באופן מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקת זרע והמלצהטעמי22/12/2013
שלום ...
אנחנו זוג שאחרי שנה וחצי נסיונות להריון ללא הצלחה , עשינו כל הבדיקות והכל תקין אצלי , אבל התברר בעית זרע אצל בעלי עשה כמה בדיקות זרע וכמעט אותם תוצאות מורפולוגיה אפס ושללו חשש לוירקולציה ועכשיו הוא ממשיך לעשות עוד בדיקות לבירור הבעיה שלו , במקביל התחלנו בחודש מאי לעשות השבחות השבחה ראשונה נכנסתי להריון לצערי עברתי הפלה בשבוע 6 אחרי גרידה ועד עכשיו הגענו להשבחה רביעית ללא הצלחה ,השאלה שלי האם כדאי לנסות עוד השבחות או לעבור ל- IVF ? ואיפה אנחנו עומדים יש סיכוי להביא ילד לעולם במצב שלנו או הבעיה שלנו חמורה ?
בדיקת בעלי האחרונה -
abstinence 4
viscosity hight
ph 8
count 26
tot.count 111.8
motility I 40
grade 2
MORPHOLOGY
normal 0%
borderline 0%
amorphous 96%
round 4%
יש לציין שרואת הנשים שלי אומרת שאחרי ההשבחה בדיקת הזרע אצל בעלי טוב ויש לנו 18 מליון שזה מספיק מה דעתך ותודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקת זרע והמלצה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/12/2013יצא 0% צורות נורמליות ואת זה יש לברר וכדאי להיבדק אצל מומחה בפיריון הגבר.
בסך הכל יש הריונות מזרע כפי שציינת בבדיקה.
בכל מקרה בטיפולי הפריה אפשר להגיד האם באמת יש בעיה בזרע, וזה הטיפול שאת צריכה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצובשירה22/12/2013
איזה עצוב זה להיות בלי ילדים :(
הלוואי שבקרוב כולנו נצליח כבר, בעזרת השם!
תודה לרופאים המצויינים שיש לנו בארץ וכולם מרוכזים כאן בפורום הזה ועונים כאן בפורום המלאכי הזה! מלאכים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי רק טיפול ראשון ואני כבר
שירה22/12/2013עצובה ומיואשת אז מה יגידו הבנות שכבר הרבה זמן עוברות את זה. מורידה את הכובע בפניכן. בעזרת השם כולנו נצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהילה תהיי חזקה צריך
נ.22/12/2013לקחת הכל בחשבון בטיפולים.. יהיה בסדר בעזרת ה׳ זה לא פשוט כלל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תהילה תהיי חזקה צריך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013תודה על המילים החמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהילה
רונית23/12/2013היי תהילה, מבינה את העצב שלך. תהיי חזקה הדרך מתארכת לעיתים אבל בטוחה שעם נחישות והתמדה תחבקי בקרוב ביותר פרי בטן.
אני אחרי 4 שנים של טיפולים.....ניסים קורים!
יש לך מזל כי בפורום הזה תקבלי תשובות לכל השאלות שהיו ויהיו לך אי פעם, בצורה הכי מקצועית והכי סבלנית שיש.
מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאותירון22/12/2013
תוצאות בדיקת זרע שעשיתי:
צבע תקין
צמיגות תקינה
המנעות 3 ימים
נפח 3.5 מ"ל
סה"כ תאים: 420*10 בחזקת 6
סה"כ למ"ל: 120*1 בחזקת 6
אחרי 1 שעה 75%
אחרי 4 שעות 70%
תנועה: מהיר 45%, בינוני 20%, איטי 5%
צורות פתולוגיות: ראש: 50%, זנב: 10%, צוואר: 10%
who gold book 1999
כמה תאים תקינים זה נחשב ? ומה דעתכם על הבדיקה, יש לי וריקוצלה, האם יש צורך עדיין בהלוספרם למרות התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013בדיקת הזרע תקינה לחלוטין,בדיקת הלוספרם בודקת שברים ב-DNA של הזרע ללא קשר לממצאי הבדיקה ,פגיעות הנגרמות בין היתר בגלל גורמים סביבתיים כמו השמנה עישון ,טמפרטורה גבוה ,אלכוהול,תרופות ,חומרים מזיקים ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה תקין
ירון23/12/2013כמה תאים תקינים יש באחוזים? זה לא רשום
כמה תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013מדובר ב-30% תאים תקינים -שזה בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 51 וכעבור 5 ימים בטא 98 ...מחפשת תשובה22/12/2013
תאריך 17.12.2013 : בטא 51
תאריך 22.12.2013 : בטא 98
האם תקין ?? תרגיעו אותי בבקשה. תרומת בצית.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי - לא תקין
טלי22/12/2013אין פה הכפלה של הבטא.
היום היא היתה צריכה לעבור את ה - 200 במידה וזה היה תקין.
מחזיקה לך אצבעות בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 51 וכעבור 5 ימים בטא 98 ... - תגובה
פרופ` דוד בידר23/12/2013לא תקין.
צריכה להמשיך בבדיקה ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליכנרת22/12/2013
שלום,
אני בת 38, עשיתי פרופיל הורמונלי ביום הרביעי של המחזור, וזה התוצאות:
ESTRADIOL 299
TESTOSTERONE TOTAL<0.9
SHBG 92.8
H-PROGESTERONE 17 1.86
FREE ANDROGEN INDEX לא ניתן לחישוב
TSH 1.76
LH 6.00
FSH 4.90
PROLACTIN 155.2
DHEA SULPHATE 1.76
רציתי לדעת האם תקין, אני לקראת הפרייה או טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/12/2013סך הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירי22/12/2013
שאלתי שאלה בקשר לדימומים כשבוע עד8ימים
איחרי ההזרעה וענו לי כאן בפורום כי יכול להיות שזה אי ספיקה של
הגופיף הצהוב ושעליי לעשות בדיקת פרוגסטרון
עשיתי היום בדיקה 9יום אחרי ההזרעה
והתוצאה של הפרוגסטרון הייתה 13.9
האם זה באמת מצביע על אי ספיקה של הגופיף הצהוב
האם זה אומר משהו ומסביר את סיבת הדימומים שיש לי
בכמה ימים אחרי ההזרעה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מירי23/12/2013לא ענו לי
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013האפשרות הזו סבירה בנסיבות המקרה והתוצאה ההורמונלית
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)