מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקותלילך24/12/2013
שלום
בת 26
נמצאת באמצע פרוטוקול ארוך לקחתי גלולות
כרגע אני ביום ה15 לזריקת דקפפטיל עשיתי בדיקות:
שחלה ימנית:קטנים
שמאלית:ציסטה 16
רירית:4.4
השאלה:האם זה בסדר שיש ציסטה?האם יכול להפריע לטיפול?
2.הרירית שלי בדרך כלל דקה...אמורה להתחיל פיוריגון האם הוא יעבה לי את הרירית
או שיש צורך לתת כדורים בנוסף לזריקות שיעשו את העבודה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2013הציסטה לא תפריע וההורמונים יעבו את הרירית ואין צורך בתוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2013לפי עובי הרירית את נמצאת בדיכוי מספיק לאחר לקיחת הדקפפטיל,לציסטה של 16 מ"מ אין כל משמעות ,להערכתי את יכולה להתחיל בטיפול ,ועם העלייה ברמת האסטרוגן והתפתחות הזקיקים גם הרירית תתעבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון ריטארד ורירית דקהלי24/12/2013
שלום,
בת 29, שחלות פוליציסטיות. אמא לילדה בת 4. הריון שני הסתיים בגרידה כי לעובר הפסיק הדופק. 2 ההריונות היו טבעיים. מנסה להיכנס להריון מזה שנה לאחר ההפלה.
במהלך השנה עברתי ניתוח להסרת שארית מהגרידה וניתוח להסרת הידבקות קלה.
ביצעתי הזרעה לאחר פוריגון 50 במשך 8 ימים.
ב 11/12 הזרקת אוביטרל ב 8:00 בבוקר.
ב 12/12 ביצוע הזרעה ב 21:00.
ב 15/12 זריקת פרוגסטרון ריטארד 250 לתמיכה.
ב 20/12 זריקת פרוגסטרון נוספת 250 לתמיכה.
אתמול 23/12 ביצעתי בדיקת דם להריון שיצאה שלילית. ובבדיקת אולטרסאונד אמרו שהרירית דקה- כ- 6 מ"מ. (הרירית בהזרעה הייתה 8 מ"מ).
הפרוגסטרון לא היה אמור לעזור לתמוך ברירית?
מתי אמורה לפוג ההשפעה של הפרוגסטרון ולהגיע הוסת?
אשמח בנוסף לחוות דעתכם איזה בירור/בדיקה לעשות כדי להבין מדוע יש קושי להרות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון ריטארד ורירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/12/2013הוסת תופיע עם תפוגת ההשפעה של הפרוגסטרון ריטרד האחרון שהוזרק(כשבוע),מאפייני רירית הרחם ועוביה רילוונטים בעת הזרקת האוביטרל ,לאחר מכן הרירית מתכנסת ועוביה פוחת בשלב הסקריטורי לאחר הביוץ,הייתי ממליץ לך לבצע צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתיאדוה23/12/2013
שלום, יש לי שחלות פוליציסטיות ובסבב טיפולי IVF שני.
מתואם לי שאיבה ליום רביעי הקרוב,
התוצאות של הבדיקות היום קצת מלחיצות אותי:
אסטרדיול - 12,600 (קפיצה מ 8400 מאתמול)
ופרוגסטרון 2.9
הבטן שלי נפוחה ממש מזקיקים... וחוששת מגירוי יתר.
האם המצב הזה תקין לשחלות פוליציסטיות?
והאם כדאי להמשיך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר שחלתי - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2013כן, זה מצב של גירוי יתר שחלתי ואם קיבלת אוביטרל זה בהחלט יכול לגרום לתסמונת.
בדרך כלל נותנים דקפפטיל כדי למנוע הסיבוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאורלי23/12/2013
שלום רב
עברתי שאיבה 1 לפני חודש אך לא התקיימה החזרה מסיבות שלא קשורות לפעולה.
בחודש זה לא קיבלתי שום טיפול הורמונלי כלשהו.
עשיתי לפני מס' ימים מעקב ב.דם לביוץ ואודה לפירוש התוצאות.
אני מבינה שהיה ביוץ אך האם התשובות תקינות?
האם רמת E2 לא נמוכה מידי ב-2 התוצאות?
אציין שאני בת 38 עם רזרבה נמוכה לפי בדיקת AMH .
האם התוצאות יכולות להיות מושפעות מהטיפול ההורמונלי שלפני השאיבה?
האם זה מבשר משהו לא טוב לגבי ההמשך..?
מוטרדת מאד ואשמח להסבר
יום 17 למחזור-
LH-12.2 , E2-245, PROG-3.7
יום 21 למחזור-
LH-4.1, E2-316, PROG-41.2
ביוץ שלי בד"כ קורה ביום 11-12.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2013היה ביוץ.
כנראה היה ביוץ ביום 15 אך היות ולא עשית מעקב מסודר אי אפשר להגיד בדיוק על איזה זקיק ואיזה ערכים קרה הביוץ.
לרמת ההורמונים ביום 17 זה כבר לא חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרת עובריםלוני23/12/2013
תודה, אני ממקדת את השאלה ומזכירה שאני בת 38 וחצי, רווקה, והקפאתי כשבעה עוברים מתרומת זרע לפני מספר ימים, וחשבתי לעשות מחזור נוסף בעוד חודשיים של שאיבה לצורך הקפאת עוברים, כדי להגדיל את סיכויי להתעבר אחרי גיל 40. כאמור אני מגיעה למסקנה שכדאי לי להעשות לפחות ילד ראשון בקרוב,זוגיות לא ניראית באופק וחבל על הזמן. אני מתכננת להיכנס להריון בתחילת ספטמבר ואילך ואלוהים גדול. קראתי, ואם הבנתי נכון, שניתן לעשות שאיבת ביציות ואח"כ מיד להחזיר עוברים , ושאת העוברים ה"רזרביים" אם נשארים, מקפיאים ממילא. אם הדבר נכון, אז אולי במקום להתחיל מחזור שאיבה נוסף לצורך הקפאה בעוד חודשיים ואחרי חצי שנה להתחיל עם הזרעות בתחילת ספטמבר, אולי שווה לי כבר לעשות שאיבת ביציות וישר להחזיר עוברים להקפיא את מה שישאר, יותר נכון לקוות שישאר מה להקפיא? האם זו מחשבה ריאלית, במידה והבנתי את האפשרויות? האם זה נכון לעשות? אני יודעת שמבחינה כלכלית החזרת עוברים לא ממומנת והזרעות כן, אבל זה לא תכנית יותר קצרה ופשוטה לגוף? אשמח לשמוע דעתך המוזכלתף תודה וברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה והחזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2013הקפאת עוברים יותר טובה מהקפאת ביציות.
אני חושב שמהקפאת ביציות לא יצא לך כלום.
ממליץ לך להקדים לנסות להרות ולעשות הזרעות כיום ולא לחכות אם כבר החלטת להרות.
לפני כן את יכולה לעשות סבב של הקפאת עוברים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצערי שוב אין הריון, אנחנו רוצים לסוניה23/12/2013
לנסות ivf טבעי, כלומר ביצית וזרע טריים.
מה עליינו לעשות??
ביולי השנה, אחרי הריון ספונטני ציטוטק בשבוע 7 בגלל הריון שלא התפתח-שק ללא
קוטב עוברי .
פעמיים אחרונות נסיונות עם הורמונים: חודש גונאל אף +2 הזרעות ובחודש האחרון מנופיור והזרעה 1.
החלטנו לנסות הפריה.
מחזור אחרון החל בשבת האחרונה 21.12.
1. האם כדאי לנסות עוד חודש ללא הורמונים, רק אוביטרל, מעקב זקיקים והזרעות?
2.אם מתחיליםIVF האם אפשר כבר החודש ומה עליי לעשות החודש או בחודש הבא??
3.היכן כדאי לבצע את התהליך?
בבקשה ענו על שלוש השאלות!!
תודה רבה על זמנכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי שוב אין הריון, אנחנו רוצים ל - תגובה
פרופ' שלמה משיח23/12/2013מכיון שקופ״ח וגם מבחינת ההגיון הרפואי רצוי לקבל עוד מיזור של זריקות והזרעות ורק אח״כ לעבור להפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכררונית23/12/2013
שבוע 24+5 היום בבדיקת העמסת סוכר 50 , יצא 144
האם נחשב ללא תקין? מה הסיכוי שב-100 יהיה תקין? מה לעשות בינתיים, להוריד בכלל מתוק או להפחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העמסת סוכר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013בדיקת הסקר הראשונה מלמדת שיש הפרעה במטבוליזם הסוכר וכדי להצביע על עומק הבעיה יש לבצע העמסה מליאה של 100 גרם סוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהא23/12/2013
שלום, אני בשבוע 32.
בבדיקת שתן התקבל
ERYTHROCYTES-U STRIP 10 /µl.
NITRITE- U STRIP POS
אין לי כאבים או צריבה, וכל שאר התוצאות תקינות.
האם זה בהכרח אומר שיש חיידק או שזה יכול לנבוע גם ממשהו אחר? (התרבית עוד לא מוכנה)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013הסיכוי שזה על רקע דחקתי היא הסבירה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקאת התעברות ..לוני23/12/2013
שלום,
אני בת 38 וחצי,רווקה, עברתי אתמול שאיבת ביציות והקפיאו לי שישה עוברים ממנת זרע,במטרה שאם לא אמצא בן זוג בשנתיים הקרובות אחזיר אותם. לפני שאני עוברת שאיבה נוספת, כדי להגדיל את סיכויי, אני מתחילה לחשוב בכוון של להתעבר בשנה הקרובה, ואני רוצה לדעת מה עדיף לי מבחינת סיכויי ההצלחה להריון, ומבחינת הטיפולים, כי אני מעדיפה כמה שפחות טיפולים "אגרסיביים" לגוף, וכמובן משיקולי כלכלה....
האם להחזיר עוברים שהקפאתי, האם להתחיל בהזרעות תוך רחמיות או האם לשאוב להפריה חוץ גופית? אשמח לתשובה שתבהיר לי קצת את העניינים בשלב הזה, תודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקאת התעברות .. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013מבחינת הסיכויים להרות עש מקום להתחיל בהזרעות עם זרע תורם,האפשרות האחרת היא לבצע הפריה חוץ גופית ולהחזיר עוברים בתהליך הטרי,והאפשרות האחרונה מבחינת פוטנציאל ההצלחה היא החזרת מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות ורירית דקהקרן23/12/2013
היי,
אני בת 37 ולפני שנה וכמה חודשים עברתי הפלה נדחית בשבוע ה10-> גרידה.
לאחר שחיכיתי מחזור נכנסתי להריון אך ההריון לא היה תקין- היה רק שק הריון בלבד ללא עובר-> ציטוטק.
חודש לאחר הציטוטק עשו לי US כמה ימים לפני הביוץ והרירית הייתה 8, אבל מאז לא הצלחתי להכנס להריון תקין. כל ההריונות נפלו מאד מוקדם( מאז 2 הפלות טבעיות ו3 הריונות כימיים ואני לא יודעת באיזה שלב נעצרו ההריונות כשהיתה הפלה טבעית).
בצעתי את כל הבדיקות האפשריות לגבי סיבת ההפלות והכל יצא תקין לגמרי.
לפני כחצי שנה גיליתי במקרה שהרירית שלי לא בסדר ומאז התחלנו לעקוב אחריה וגיליתי שביום ביוץ הרירית שלי בין 6-ל6.5 .
האם ההפלות והכימיים הם בגלל הרירית שהיא דקה מידי?
הרופא שלי טוען שהגרידה כנראה "הרסה " לי את הרירית ונתן לי progyluton לעיבוי הרירית.
האם עם רירית 6 לא ניתן להכנס להריון תקין?
האם הנזק לרירית הוא בלתי הפיך?( עברה שנה וחצי מאז הגרידה) אין סיכוי שהרירית תתאושש?
האם יש הצלחות לprogyluton?
אני די מבואסת ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלות חוזרות ורירית דקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013רירית של 6 מ״מ הינה תת אופטימלית ויתכן שאינה מספקת את כל הנדרש להשתרשות ולהתפתחות הריון תקין ,חכן יש לבצע כל מאמץ להעצים ולשפר את זרימת הדם חרירית (מתן אספירין,ויטמין E,מרחיבי כלי דם,ביצוע פיפל,העמסת תכשירי אסטרוגן בדרך הנרתיק והפה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריומהשלי23/12/2013
שלום,
רציתי לדעת כיצד הפריה לעיתים יכולה לעקוף אנדומטריומה שבשחלה? אשמח למעט פרטים להבין את זה כיצד זה עשוי לקרות בפועל, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטריומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013התהליך להשריית ביוץ אינו מתחשב באנדומטרין מה אלא בנתוני הגיל והרזרבה השחלתיים,לעיתים במצב זה עדיף פרוטוקול ארוך המשיג איזון אופטימלי,בעת שאיבת הביציות יש לתת כיסוי אנטיביוטי,ולבצע שאיבת זקיקים באופן שעוקף את האנדומטריומה,ומבלי לעבור דרכה,ההחזרה היא באותו אופן,לעיתים יש לשקול מתן תכשיר נוגד התכווצויות רחם השכיחים יותר במצב של אנדומטריוזיס,יש להוסיף תמיכה הורמונלית עוצמתית על מנת להתגבר על חסרים הורמונלים מסויימים במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומרת התוצאהמירי23/12/2013
עדיתי ב.דם
והtshיצאה 0.98
האם זה תקין?אונמוך מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה אומרת התוצאה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013התוצאה נמוכה מאוד ואופיינית למצב של תת תפקוד בלוטת יותרת המוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מירי23/12/2013איך זה משפיע על הפוריות?
האם זה אומר שהבלוטת התריס לא מתפקדת?
האם אתה יכול להסביר לי במילים פשוטות יותר על המצב שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
נ.23/12/2013תזמיני תור לאנדוקרינולוג הוא יטפל בך עם כדורים חודש חודשיים המספר מתייצב, להיריון תקין המספר צריך להיות בין 1-1.25 , יש לי את אותו הסיפור אני עם כדורים ובדיקות מדי חודשיים למעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובלי
מירי23/12/2013זה אין סיכוי להריון ?האם בגלל זה כל הטיפולים שלי
עד עכשיו נכשלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירילה אני ארגיע אותך ואומר לך
נ.23/12/2013שאני הייתי בהיריון עם מספר לא יציב בכלל של בלוטת התריס והגדילו לי מינון של כדורים והיא התייצבה אומנם ההיריון פסק בשבוע 8 לא קשור לזה אבל עדיין, כמובן שהיה לי מספר כמו שלך בגדר הנורמה לא משהו מטורף, בקיצור תפסת את זה בזמן תטפלי בזה ובעזרת ה׳ הכל יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013מצב זה יכול להיות קשור רק לקוד השחלה ולעיתים גם לשאר הבלוטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהעמית23/12/2013
בוקר טוב לכם,
רציתי לדעת כמה זמן אחרי הפסקת נטילת פרובה אמור להגיע המחזור?
אני כבר שבוע אחרי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוברה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013את נמצאת בגבולות הזמן המקובל ,אם לא תקבלי וסת פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7 + 0 ללא דופקרוצהממש23/12/2013
היי,
אתמול עשיתי בדיקת אולטרסאונד אחרי IVF .
שבוע 7 + 0 .
ראו שק "יפה" אבל ללא דופק.(בדיקה ראשונה)
שאלה אופטימית - יש עוד סיכוי ? הבטא התחילה נמוך (37) אבל הוכפלה יפה כל יומיים פי 2.5 (אולי ההשתרשות היתה קצת מאוחרת?)
במידה ואני עושה גרידה - מתי ניתן לחזור לטיפולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 7 + 0 ללא דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013הממצאים מחשידים בכוון של הפלה נדחית ,בכל מקרה בצעי ביקורת אולטרסאונד חוזרת ליתר בטחון,ניתן לחזור לטיפול במחזור המופיע חודש לאחר הגרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה מהיום
רוצהממש26/12/2013תודה על התשובה,
היום מתוכננת בדיקת אוךטרסאונד נוספת, בנוסף הרופאה שלחה אותי לבדיקת בטא:
ביום שני ( אחרי שבראשון לא ראו דופק) היתה 6665 ואילו היום 7880 .
הבנתי שגם "בהריון תקין" רואים דופק רק אחרי בטא 10000, האם די בבקידת הדם מהיום כדי להכריע שההריון לא תקין ויש לבצע גרידה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה מהיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/12/2013מה שקובע בשלב זה של ההריון אינן בדיקות הביטה אלא בדיקת האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי איקוקלומיןשני23/12/2013
קיבלתי הנחיות לקחת איקוקלומין משני עד שישי לגבי שבת לא נתנו לי הנחיות ולא ידעתי מה לעשות כי היה שבת ואין עם מי לדבר .. אז לקחתי איקוקלומין גם בשבת שזה כבר היום השישי. אני יודעת שלוקחים את הכדורים רק 5 ימים האם זה נורא שלקחתי יותר?? יש חזה משמעות בכלל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות לגבי איקוקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2013ללקיחה של יום נוסף לא תהיה השפעה מהותית,יש רק לבחון את ההשפעה על רירית הרחם ,ולפי הצורך להוסיף תכשיר הורמונלי לעיבוי הרירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקוקולומין ורירית
שני25/12/2013רציתי לדעת האם לאיקוקולומין יש השפעה על הרירית גם במחזור העוקב או רק במחזור הנוכחי בו לוקחים את הכדורים., כי נראה לי שבמחזור הזה זה כבר אבוד לי עם הרירית.
כדורי אסטרופם לא מועילים פיפל לא עזר כ"כ מה עוד אפשר לנסות ויטמין אי וויאגרה ?
האם יש הצלחות עם הויאגרה או שזה משהו שנוי במחלוקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איקוקולומין ורירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2013לאיקכלומין לא תהיה השפעה במחזור העוקב,כאמור כאשר אין ברירה רצוי להשתמש בכל אמצעי העשוי לשפר את הרירית כולל ויאגרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)