מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאיבה נוספת והקפאה...שאלהלוני10/01/2014
שךום,
ראשית תודה על התגובות המהירות, עברתי שאיבה והקפאת חמישה עוברים לפני חודש ואני לקראת המשך טיפול לשאיבה נוספת, כי אני מעוניינת להקפיא עוד קצת עוברים והשאר ביציות לצורך עתידי, אני בת 39 אותותו ובלי קשר מתחילה בקרוב הזרעות.
השאלה שלי האם יש משמעות לחכות בין שאיבה לשאיבה לעוד מחזור קדימה לדעתך על מנת לקבל תוצאה טובה של שאיבה מקסימלית או שאין לזה משמעות..?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה נוספת והקפאה...שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2014במידה ובעת קבלת המחזור הבדיקה הזו וגרפית אינה מעלה ממצאים חריגים בשחלה,לא צריכה להיות בעיה לבצע טיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדת זרעשרון10/01/2014
האם בהפרדת זרע הסיכוי למומים בעובר גדלים? או לבעיות בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרדת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2014אין לפרוצדורה השפעה על עתיד העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרדת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2014מה זה הפרדת זרע? למטרת בן בת?
אז אין דבר כזה פרט לתשלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יצליח?שירלי10/01/2014
בת 24
5/1 ב5:00 שתי זריקות אוביטרל
ב6/1 שאיבה 5 ביציות הופרו 5 באמצעות icsi
ב9/1 החזרה של שני עוברים "יפים מאוד"
רירית הייתה בבדיקה האחרונה יומיים לפני האוביטרל 7.7
השאלה שלי היא:
האם יש לי סיכוי טוב להריון?האם יש מצב שהרירית ניהייתה
דקה עכשיו?
מתי אוכל לעשותבדיקת הריון ביתית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יצליח? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2014בהתחשב בגילך ומספר העוברים שהוחזרו סיכוייך להרות טובים מאוד,בד״כ הרירית נשמרת היטב גם בשלב שלאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה מתי לבצע בדיקת דםליבי10/01/2014
שלום, ביום שישי לפני שבוע היתה לי החזרת עוברים טריים. מתי אפשר לבצע בדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה מתי לבצע בדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2014ב-19/01
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים לפני ivfליאת10/01/2014
אני בת 39 פרוטוקול אחרון עם גונאל אפ ניכשל בגלל חוסר תגובה של הגוף שלי זקיקים לא גדלו ואסטורדייל נמוך מאוד. עכשיו קיבלתי מחזור שוב וביום ה3 אלה התוצאות Lh 4.3. FSH 5.8. Progesterone 0.67. E2 244.5. האם זה תקין ואוכל להתחיל פרוטוקול לivf ???? הרופא שלי אומר שהאסטרודייל מאוד גבוהה מה זה אומר??? קצת קשה לי לתקשר עם הרופא ואני לא יכולה להחליף רופא כרגע.
ערכים לפני ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2014התנאים ההורמונאלים מאפשרים להתחיל טיפול,רצוי במינון גבוה יחסי של הורמונים כדי להפיק תגובה טובה לאחר הכשלון בטיפול הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היחידות מדידה
בטי11/01/2014מה הן יחידות המדידה שלך של ה E2 ושל הפרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצרלילך09/01/2014
שלום , בעלת רזרבה שחלתית נמוכה.התחלתי פרוטוקול חדש המתחיל במונופור 450 ואחרי 5 ימים צטרוצייד בשילוב עם המונופור.
האם פרוטוקול זה מתאים לבעלות רזרבה שחלתית נמוכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול קצר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2014בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי הזרעהשרון09/01/2014
עברתי היום הזרעה אחר הצהריים ועד עכשיו לא הלכצי לשירותים. עכשיו כשהורדתי את המכנס ראיתי שכל התחתון עם דם יבש בניגוב יש עדיין דם טרי עם מעט גושים קטנטנים... מה לעשות? האם תקין??
דימום אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2014תופעה שכיחה לאחר הזרעה הנגרמת מגירוי של צואר הרחם בעקבות ההזרעה,אם הדימום לא יתחדש אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שקיפות עורפית ודםלי09/01/2014
שלום לרופאים הנכבדים
אני בשבוע ה16+2 לאחר הפרייה מאיקסי בשבוע ה12 עשיתי שקיפות עורפית ויצאה תשובה תקינה פלוס עובי הנוזל 1.5mm נצפה גשר אף את הסיכוי הסטטיסטי לפי גילי 30 וחצי אגב והבדיקה יצא 1:2844 יום לאחר מכן עשיתי את בדיקת הדם של השקיפות העורפית וקיבלתי תוצאה שלפי גילי אמור להיות 1:820 אך יצא לי לפי גילי והבדיקה שביצעתי 1:450 האם זו בדיקה תקינה ?? אני לחוצה בגלל שמדובר בהפריית איקסי והבנתי שיש סיכון רב יותר לתסמונת דאון האם זה נכון והאם התוצאה תקינה ?
תודה רבה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות שקיפות עורפית ודם - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2014אין יותר תסמונת דאון ב ICSI.
אין פרוט בדיקות הדם אך אני משער שהן תקינות אך כשמכניסים את זה לנוסחה זה מה שיצא לך.
אם סקירת המערכות גם בסדר אז לדעתי הכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר עדכון קטן
לי10/01/2014אתמול הייתי בסקירת מערכות שיצאה תקינה לחלוטין הבנתי מתשובתך שלדעתך הכל בסדר ולא היית ממהר לשלוח אותי לבדיקת דיקור מי שפיר ??
תודה על המענה המרגיע והמהיר !!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר עדכון קטן - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2014לא הייתי ממהר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן בין טיפולים...שאלה.לוני09/01/2014
שלום,
אני עושה בקרוב שאיבה שניה לצורך הקפאת עוברים עתידית מתורם זרע ולאחר מכן רוצה להתחיל בטיפולי IUI להבאת ילד ראשון. כמה זמן אחרי השאיבה אוכל להתחיל בטיפולי הפוריות? תודה וברכה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זמן בין טיפולים...שאלה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2014תוכלי להתחיל במחזור העוקב למחזור השאיבה ,בתנאי שלא יוותרו ציסטות לאחר טיפול ה-IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לוני10/01/2014ציסטות מגלים באולטראסאונדים שיהיו כהמשך תהליך, או שאני צריכה לעשות בדיקה מיוחדת לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2014לעשות בדיקה בזמן המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם אחוריאורחת09/01/2014
שלום,
היום באולטראסונד נאמר לי שיש לי רחם אחורי. הכל היה נראה תקין.
האם יש משמעות לכך? האם ישנן תנוחות מועדפות לקיום יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רחם אחורי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2014אין לכך שום משמעות ובשלב זה הייתי ממליץ לקיים יחסים בתנוחה הנראית לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקאורחת09/01/2014
שלום,
באולטראסונד היום נצפה זקיק מוביל 15.5 מ"מ, רירית סדירה בעובי 7 מ"מ.
אמורה לבייץ בימים הקרובים. האם ניתן לומר מתי יתרחש הביוץ?
האם עובי הרירית תקין? האם אמורה להתעבות בימים הקרובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2014לפי הנתונים יש סיכוי שאת יומיים שלושה לפני הביוץ הצפוי,בהחלט קיים סיכוי שהרירית תמשיך להתעבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתאני09/01/2014
האם זרע תקין שמגיע לביצית בביוץ ,נפגשים בתזמון הנכון באופן ודאי
מה האחוזים שתתרחש הפריה של הביצית ע"י הזרע
אני מתכוונת רק לשלב ההפריה האם זה תמיד קורה ??
אני לא מדברת על חלוקת התאים אח"כ וההשתרשות אלא רק על ההפריה עצמה מה הסיכוי שזה קורה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2014לא, זה לא תמיד קורה מסיבות שונות,
והסיכוי לזוג צעיר שמנסה להרות זה קורה ב 45% בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה כללית - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2014לא, זה לא תמיד קורה מסיבות שונות,
והסיכוי לזוג צעיר שמנסה להרות זה קורה ב 45% בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הזרעהאני09/01/2014
שלום, רציתי לדעת בכמה מעלה ההזרעה את הסיכויים לזוג שלכאורה אין שום בעיה? אי פריון משני לא מוסברים?
ברגע שהזרע תקין למה בעצם מפנים להזרעה? האם הסיכוי עולה וכיצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2014לא מעלה את הסיכויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה בעצם מעבירים להזרעות אם
אני12/01/2014זה לא מעלה סיכויים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה בעצם מעבירים להזרעות אם - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2014יש כל מיני גישות של רופאים.
חלק מאמין שטיפול על ידי הורמונים והזרעה יעלה סיכויים להריון.
הזרעה בלבד במחזור טבעי היא מיותרת לדעתי.
אפשרי לנסות גירוי הורמונלי והרעה או בלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא המליץ על זריקות והזרעה
אני13/01/2014השאלה שלי- האם ההזרעה תעלה הסיכויים או שמספיק זריקות ויחסים?
אשמח לחוות דעתך... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא המליץ על זריקות והזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2014כמו שכתבתי, יש רופאים שמאמינים שזה מעלה סיכויים.
אני לא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא המליץ על זריקות והזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2014כלומר, אני בעד זריקות בלי הזרעה.
אבל את צריכה ללכת לפי האני מאמין של הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתכוון שהזרעה במצב של
דנה13/01/2014אי פריון מוסבר אינה מועילה או שבכלל הזרעה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה14/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה בעצם מעבירים להזרעות אם - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2014לא לשכוח שיש גם עלויות להזרעה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר? מה הכוונה עלויות?
אני13/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר? מה הכוונה עלויות? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2014מי שהוא מרוויח מהזרועות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות!! פורום נפלא...
אני14/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולרותם09/01/2014
רציתי לדעת האם כאשר מגיעים להפריה עם מיכל המכיל את מנת הזרע שאאסוף מבנק הזרע לביה"ח הפרטי המטפל, האם יש לטפל בו ? אם כן מה מבצעים לו וגם האם יש השתתפות הקופה לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
פרופ' שחר קול09/01/2014מפשירים הזרע, ממצים זרעים בתנועה ומוסיפים לביציות לשם השגת הפריה.
הקופה משתתפת במתן התחייבות להפריה, ההתחייבות כוללת הטיפול בזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויותדנה09/01/2014
האם קרינון 8% פעם ביום נחשב לנוגד התכווצויות מספק? אשמח להמלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2014כן, מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2014כן, מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)