מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית הרחםאיילת07/11/2013
בטיפול ivf, אתמול נצפתה רירית בעובי 12 ממ והיום 10.5 ממ- הטכנאית טענה שהיא טובה ותלת שכבתית - מה המשמעות של הדבר ומדוע יש נסיגה ברירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013ההבדל הוא בתחום הסטיה בין בודק לבודק,מדובר ברירית איכותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיכה של כלב -דחוף!!!! מישהי יודעת?מירי07/11/2013
אתמול בלילה הכלב של שכנה נשך אותי. הומלץ לי לעשות זריקת טטנוס. אני אחרי החזרת עוברים. האם מותר לעשות זריקת טטנוס בשלב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשיכה של כלב -דחוף!!!! מישהי יודעת? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים לתמיכהלילך07/11/2013
שלום,
האם כאשר יש בעיה עם הגופיף הצהוב לאחר הביוץ והוא אינו עושה עבודתו כראוי, אילו הורמוני תמיכה מומלץ לקחת? הבנתי שקרינון שהוא פרוגסטרון עוזר, מה לגבי אסטרופם או כל הורמון נוסף? וזו במידה והרירית לפני הביוץ הייתה בעובי 9 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים לתמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013תמיכת פרוגסטרון)הרות,ג׳ל,זריקות)מפיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ?אריאלה07/11/2013
יש לי שחלות פוליציסטיות. לאחר זריקות פיוריגון התפתח זקיק 21, ועוד של 16, 15, 14 עם חשש לגירוי יתר הרופאה נתנה הוראה להזריק בשעה 23:00 דקפפטיל וכעבור 36 שעות בשעה 11:00 ביצעתי הזרעה.
עד עכשיו במחזורים של ביוץ עם איקקלומין תמיד הרגשתי כאבים בצד בעת או לפני הביוץ והפעם למעט כאבים עמומים מהתהליך, לא הרגשתי כלום.
האם קיים סיכוי כלשהו שלמרות הכל לא התרחש ביוץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם היה ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013אפשרות זאת קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בסבירות גבוהה?
נינה07/11/2013והאם זה שלא היו כאבי ביוץ למרות דעם איקקלומין היו אומר משהו או לא בהכרח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי שחלתיגלית07/11/2013
רציתי לדעת כאשר מקבלים טיפול הורמונלי לצורך שאיבת ביציות לצורך הקפאה. המטרה של הרופא למיטב הבנתי היא להתאים מינונים כאלה כך שלא יגרם גירוי שחלתי.
בהנחה ומתרחש גירוי שחלתי (בין בפרוטוקול סטנדרטי ובין בפרוטוקול בעל מינון גבוה של הורמונים) האם עצם הגירוי השחלתי כשלעצמו פוגם באיכות הביציות? או שהגירוי השחלתי שייוצר כלל לא פוגע באיכות הביציות שישאבו בסוף ההליך הטיפולי בשאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי שחלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013מטרת הטיפול היא להשיג מספר אופטימלי ולא מקסימלי של ביציות,בכדי לא לגרום לגירוי יתר או בפגיעה נגזרת באיכות הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאהגלית07/11/2013
אני בת 39 וחצי האם יש עדיפות על הקפאת ביציות מופרות על הקפאת ביציות לא מופרות? האם כדאי לחלק זאת כך שחלק מהביציות המוקפאות יהיו לא מופרות וחלק לא כדי להקטין סיכון?
או שאם אני מעדיפה להקפיא רק ביציות לא מופרות אני יכולה ואין כל עדיפות בהקפאת גם ביציות מופרות כדי להגדיל את התועלת במידה ואולי בכל זאת יש יתרון כלשהו לביציות מופרות.
דבר נוסף האם ידוע לכם אם בישראל היו מקרים של הצלחה של הריונות מביציות מוקפאות (לא מופרות). ועד כמה בכלל יש סיכויים כאלה להריונות מביציות מוקפאות (לא מופרות) עפ"י נסיון מהארץ שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקפאה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013סדרי עדיפות טיפוליים בגיל 39
1.החזרת עוברים במחזור הטרי
2.החזרת עוברים במחזור טרי והקפאת חלק מהביציות
3הקפאת עוברים וביציות
4.הקפאה לפחות של 20 ביציות הנותנות בקושי סיכוי הסתברותי להריון בודד אחד.
קיימים עשרות הריונות בארץ מביציות מוקפאות שהופרו לאחר הפשרתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתיתגלית07/11/2013
אני מעוניינת בהקפאת ביציות כדי שלמור אותן לשימוש עתידי. ברצוני שתשיבלי על 2 השאלות הבאות:
1) האם עצם קבלת הטיפול ההורמונלי לצורך הליך הקפאת הביציות, מינון ההורמונים הניכר וכו' עשויה לפגוע במידה כלשהי ברזרבה השחלתית שקיימת אצלי (כלומר אם נשווה את הרזרבה השחלתית לפני ההליך לצורך הקפאת הביציות לעומת הרזרבה השחלתית לאחר ההליך) והאם הטיפול ההורמונלי וכל ההליך שניתן לצורך השאיבה וכו' פוגע במידה כלשהי במאגר הביציות הכללי שיוותר לי בסופו של דבר בגוף?
2) האם בדקו את שאלתי הנ"ל בצורה מדעית? האם ידוע לך אם השוו תוצאות של בדיקות לרזרבה שחלתית ובייחוד amh לפני קבלת הטיפול ההורמונלי וההליך וכו' להקפאת ביציות לעומת תוצאות הבדיקות הנ"ל כולל amh בחודשים שלאחר ביצוע ההליך של הקפאת ביציות? ומה היו התוצאות? היו זהות או שהיה שוני? האם ערכי ה- amh היו זהים או שהיתה ירידה בערכי ה- amh? האם בדקו זאת בצורה של מחקר או כל דרך אחרת כך שניתן לדעת שהתשובה לשאלה מס' 1 לעיל היא וודאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רזרבה שחלתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013הביציות המגויסות בחודש הטיפול באמצעות התרופות להשראת ביוץ לצורך שאיבה בטיפול הפריה ,מגויסות ממאגר מיידי שבכל מרה מתכלה עם הוא לא מנוצל,כפי שקורה מידי חודש בחודשו,מאגר זה אינו משפיע על רמת ה-AMH.
רמת ה-AMH מושפעת מהזקיקים בשחלה עד לשלב הפריאנטרלי(הריזרבההשחלתית הפוטנציאלית),שאינם נתונים להשפעת הורמוני השריית הביוץ(הגונדוטרופינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית07/11/2013
אני בת 39. פרופיל הורמונלי תקין. אין לי בעיות של שחלות פוליציסטיות ולא בעיות אחרות. אני מעוניינת בהקפאת ביציות לשימור פוריות.
השאיפה שלי היא שישאבו ממני כמה שיותר ביציות במחזור טיפול אחד בגלל העליות הניכרות.
מנסיונכם האם הפרוטוקול הקצר הבא הוא סביר ושיגרתי לטיפול של שאיבת ביציות או שהוא שמרני מידיי וזהיר מידיי ורצוי וניתן לאור השאיפה לצאת עם מס' מקסימלי של ביציות לשנותו?
גונל 900 (1op) גונל 450 (1op) מנופור (20 אמפולות),אוביטרל 250 מ"ג (זריקה אחת), צטרוטייד 0.25 (8 אמפולות).
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013על פניו מתקבל הרושם שקיבלת הורמונים בכמות סבירה,אולם בכל מקרה כמות הזריקות היומיות גזורה מהערכת הרזרבה השחלתית שלך ולכן אין בתשובתי אינדיקציה לגבי המינון שנדרש עבורך להפקת מספר אופטימלי של ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום התיעצות לגבי תופעות לוואישני07/11/2013
היי אני בתהליך של החזרת מוקפאים ואני לוקחת כבר 4 ימים אסטרופם 3 פעמים ביום היום התחילו לי תופעות של סחרחורות ממש חזקות ובחילות זה תופעות לוואי של ההורמונים? מה עושים?
שלום התיעצות לגבי תופעות לוואי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013בהחלט התופעות שהזכרת יכולות להיגרם מההורמונים שאת נוטלת,עלייך להיוועץ ברופא שלך לגבי חלופות אפשריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
שני08/11/2013יכול להיות שתופעות לוואי יופיעו אחרי 4 ימים ולא מיד בהתחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תופעות לוואי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל האשה והשרשהדנה06/11/2013
קראתי שגיל האשה קובע את סיכויי ההשרשה. זה הגיוני כאשר איכות הביציות/איכות העוברים הינם בדרגה נמוכה. אך כיצד גיל האישה קובע את סיכויי ההשרשה כאשר החזירו עוברים בדרגה גבוהה, במקרה כזה מה זה משנה גיל האישה?
גיל האשה והשרשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013איכות מורפולוגית של עוברים אינה בהכרח גם איכות גנטית שהינה אחד הגורמים היותר חשובים הקשורים בהשתרשות,למרבה הצער רק שיעור קטן מהעוברים הנוצרים בטיפול בגיל זה הינו בעל תקינות גנטית,וזאת למרות המראה המורפולוגי התקין(עוברים יפים),מאדך גם הרחם וכישוריו ההיסטולוגם,מורפולוגים,ביוכימים,וביולוגיה מוליקולרית,הינם צד חשוב במשוואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות ריטארד.. דחוווף מאודלולה 2606/11/2013
שלום אני בשבוע 9 ו3ימים.. בהריון תאומים ב ivf
ביום ראשון התחילו אצלי הפרשות חומות ודימום.. הלכתי למיון ואמרו לי שהכל בסדר וצריך בתמיכה 3 אינדומטרין ואחד פרוגנובה.. ושאלתי פה וענית לי שאפשר לקחת זריקות ריטארד פעמיים בשבוע.. אתמול הייתי אצל הרופא שלי ואמרתי לו שיש לי דימום וואם הוא יתן לי מרשם של זריקות ריטארד.. הוא אמר שבמקרה כזה הוא הפנה אותי לרופאה להריון בסיכון ושהיא תחליט... והתור הכי קרוב לה ביום ראשון ז"א אחרי שבוע של דימום.. האם זה נורמלי.. אני מפחדת לאבד את העוברים שלי כל הזמן חושבת ומודאגת.. מה לעשות למי לפנות?? מי יכול לתת לי את המרשם.. רופא נשים או שגם רופא משפחה יכול??.. תעזרו לי.. למי לפנות מי יכול לעזור לי אני בכללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא משפחה
שיר07/11/2013לי רופא המשפחה נותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דנה יקרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013עלייך לפנות לרופא הנשים המטפל כדי שיתן הנחיה גם למועדי הזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר בבעיה של רזרבה שחלתית?Mich06/11/2013
שלום רופאים, שמי Mich ואני בת 33 ללא ילדים אך אחרי 2 הפלות יזומות בשל אי התפתחות העובר וכן, 7 הזרעות ו 5 IVF ים.
ראשית, אציין כי בכל הבדיקות שנדרשנו לבצע אני ובעלי כגון: בדיקות הורמונליות ובכלל כולל צילום רחם, בדיקת זרע ו-US אשכים-כולן יצאו תקינים.
ב3 מתוך 5 ה-IVF ים נצפו 4 זקיקים אשר כולם היו ריקים. המינונים של זריקות ההורמונים נעו בין : גונאל אף 300-450 ומנופור 300-150 אך לא חצו את ה-600.
לעומתם, ב-2 הטיפולים הראשונים כמות הזקיקים שנצפו היתה זהה אך נשאבו 2 ביציות שרק אחת הופרתה אך לא נקלטה.
ברצוני לדעת האם התוצאות מעידות על בעיה של רזרבה שחלתית או אולי רגישות לסוג/י התרופות בהם השתמשתי?
האם בדיקת דם לקביעת רמות AMH תועיל?
האם אני יכולה לעשות משהו בכדי להגדיל את סיכויי להרות ?
אשמח אם תוכלו לענות על שאלותי,
Mich* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מדובר בבעיה של רזרבה שחלתית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013בהחלט יתכן שמדובר ברזרבה שחלתית ירודה,בדיקת ה-AMH בהחלט תיתן אינדיקציה ברורה למצב הרזרבה של השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IUIלירת06/11/2013
היי אני בת 39 ולפני הזרעה ראשונה בדיקת דם ביום הרשון של הווסת הראתה FSH 18 האם זה גבוהה מידי??? האם עליי לקחת הורמונים ליצור יותר ביציות??? בגיל 32 ילדתי את בני הבכור
IUI - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013המלצתי לשקול לעבור בהקדם לטיפול הפריה חוץ גופית בהתחשב ברזרבה השחלתית המופחתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרוןאתי06/11/2013
מחזור אחרון התחיל ב 27/10 אתמול קיימתי יחסים עם בעלי
וכשסיימנו היה דם על המגבונים..לא טרי פשוט דם של ניגוב..מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור אחרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013אם ימשך יש להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאים יקרים!-רירית לא סדירה.שירי06/11/2013
אני בת 25 אחרי הפלה בשבוע 13.
כרגע אני כמעט 5 שבועות אחרי ההפלה. סובלת מכאבי בטן ונפיחות מידיי יום.
אתמול בבדיקה-נראה רירית לא סדירה.
ההריון הסתיים בגרידה...האם יתכן שיהיו שאריות אחרי גרידה?
יש לציין כי ההריון הסתיים עקב זיהום במי שפיר. ויש לי חום 37.3
אחרי ההפלה נטלתי פרגליטון במשך כחודש וגלולות.
האם זה יכל להיות הסיבה לרירית שלא סדירה?(בנוסף יש לי אנדמטריויזס)
לטפל בזה עכשיו?או לחכות למחזור?-
אני מאד חוששת כי עברתי הרבה הפלות..וזו היתה הגרידה ה-6 שעברתי בחיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רופאים יקרים!-רירית לא סדירה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013אם הבדיקה לאחר המחזור תצביע על רירית לא סדירה ,ממליץ לבצע בדיקת ביטה ובהתאם היסטרוסקופיה לשלול שאריות שיליה או הידבקויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-ושאלה נוספת
אני06/11/2013אני כמעט 5 שבועות אחרי ההפלה..
האם בעוד 4 ימים לכשאפסיק את הגלולות אני חייבת לקבל מחזור?
כי אחרי ההפלה הקודמת שהיתה בשבוע 12 קיבלתי מחזור רק אחרי חודשיים.
אני מפחדת לחכות כ"כ הרבה זמן עד למחזור...
עם מצב של ספק שאריות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה-ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013אכן את אמורה לקבל מחזור לאחר הפסקת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!-על התרומה מזמנך היקר!
שירי06/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)