מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוקפאים לאחר גרידהרונית3505/11/2013
שלום,
אני בת 35, יש לי ילדה אחת בת שלוש לאחר הפריה ראשונה שצלחה.יש לי שחלות פוליצסטיות אבל הבעייה העיקרית היא בעלי שכמעט עקר!
מאז הלידה עברתי עוד 5 מחזורים שמתוכם שניים הריונות כימיים.
לאחרונה נכנסתי להריון ע"י מוקפאים בני יומיים (באיכות טובה מאוד).בעקבות עובר שפסק דופק בשבוע 9 נאלצתי לעבור ציטוטק+גרידה/שאיבה בסוף ספטמבר.בביקורת אח"כ אותרה ציסטה בשחלה הימנית.היה לי דימום של יומיים כעבור שבועיים מהגרידה (כנראה קרישי דם שיצאו? נאמר לי אחרי הגרידה שהיו קרישי דם). לפני כשבוע בדקו אותי שני רופאים שונים שאמרו שהציסטה אינינה, ואחד אף טען שהרחם במצב מעולה,שניהם אמרו שאני בביוץ ושאני יכולה לעשות מחזור מוקפאים נוסף ממש במחזור הקרוב ולא לחכות.שני הרופאים בעלי שם אבל בכל המקורות שקראתי הבנתי שיש להמתין לפחות מחזור אחד.מה הסיכונים? האם הסיכון העיקרי הוא שתהיה שוב הפלה? האם ההיפך-הסיכויים גדלים לפי האמונה שאחרי הפלה הגוף פורה יותר? כיצד ייתכן שנאמר לי שניתן לחזור מיד לטיפולים?
אנא תגובתכם המהירה כדי שאוכל לקבל החלטה ממש בקרוב...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים לאחר גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013אני בדרך כלל ממליץ למטופלות שלי להימנע מכניסה להריון בחודש הראשון לאחר ההפלה בין היתר בגלל חוסר האיזון ההורמונלי המלווה את החודש הראשון לאחר ההפלה,שיקומה של רירית הרחם והתאמתה לקליטת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםרוני05/11/2013
ביום ראשון עשיתי בדיקת אולטראסאונד ניצפה זקיק 21 , בדיקת דם אסטרוגן 680, פרוגסטרון 3.9, ההחזרה של עוברים בני 5 ימים נקבעה לחמישי ( ביוץ טבעי), מתי מתרחש הביוץ? והאם תמיכה של אנדומטרין בלבד מספיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013לטעמי החזרת העוברים ביום חמישי מוקדמת מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה וגסטוןנ.05/11/2013
שלום אני בשבוע 7+1 עובר 6 מ״מ עם דופק ברוך ה׳ התחלתי היום גסטון 50 מכיוון שראו המטומה קטנה.. אני עם 4 אנדומטרין ו2 אסטרופם. עד כמה יעילה הזריקה גסטון במקרה של המטומה ואיך זה נספג בדרך כלל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה וגסטון - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/11/2013גסטון לא עיזר בספיגת ההמטומה אלא מעכב התכווצויות הרחם ובכך מפחית את הסכנה להפלה. אם ההמטומה קטנה אז רוב הסיכויים שההריון ישרוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהדנה05/11/2013
מיום החזרת העוברים בתוך כמה ימים מתרחשת ההשרשה (בהנחה שהשגתי השרשה)? שאלה נוספת: בהריון טבעי בתוך כמה ימים מהביוץ מתרחשת ההשרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/11/2013בשני המקרים ההשרשה מתרחשת 5 ימים לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוברום05/11/2013
ערב טוב,
בת 39 אחרי 3 הזרעות, הריון 1 שנפל בשבוע 3 או 4.
יש לי שאלה:
בכל חודש במשך תקופה ארוכה וללא קשר לטיפולים יש לי הכתמות דמיות משבוע לאחר הביוץ למספר ימים ואז זה נפסק ואחרי מספר ימים מגיע מחזור.
קראתי פה על הסיבות שיכולות לגרום לזה אבל הרופא שלי לא מתייחס לזה ברצינות ולא חושב שזה פוגע בסיכוי להריון.
מה דעתכם? האם יש בדיקות מסויימות שעלי לבקש לברור העניין? והאם זה אכן משפיע על כניסה להריון?
בעברי 5 הריונות ו2 לידות תקינות ללא טיפולים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/11/2013כדאי לבצע היסטרוסקופיה-הסתכלות באמצעי אופטי לתוך חלל הרחם, כדי לבדוק אם אין סיבה רחמית לדימום (כמו םוליפ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רום06/11/2013האם קיום פוליפ יכול לגרום לבעיה בכניסה להריון?
ביצעתי צילום רחם לפני מספר חודשים. האם לא היו רואים את הפוליפ בצילום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013צילום רחם תקין אינו ערובה להעדר פוליפ.
נוכחותו של פוליפ יכולה להיות מכשול להשתרשות.
אני תומך בהמלצתו של פרופ׳ משעח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מפסיקים לנסות...אילנה05/11/2013
שלום
אני בת 42 החודש.
בשנה וחצי האחרונות מנסה מדי חודש להיכנס להריון ע"י תזמון ביוץ והזרעה ללא הצלחה.
במקרה הספציפי שלי, שהוא ייחודי למדי, אין תגובה לתרופות מגבירות ביוץ וגם אין הצלחה בטיפולי IVF שנעשו. נאמר לי לנסות רק "טבעי".
FSH אחרון מלפני חצי שנה היה 16.1
מתי למעשה מחליטים שאין טעם להמשיך בנסיונות ההזרעה ומבינים שהביציות כבר לא פוריות ולא יושג הריון טבעי?
אציין שיש לי מחזור סדיר, בריאותי תקינה כיום (בעברי חולת סרטן) ויש לי ילד בן שנתיים וחצי.
אודה לכם על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מפסיקים לנסות... - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/11/2013כדאי גם חבצע HMH שנותן הערכה טובה יותר על הרזרבה השחלתית. כמו כן, אם את מקבלת וסת כל חודש,אז יש סבירות גבוהה שניתן לשאוב ביצית במחזור טבעי עם תמיכה הורמונלית קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולם
אני06/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהרחלי05/11/2013
שלום, אני אמורה לבצע שאיבה ביום שישי הקרוב רציתי לדעת מתי היום האחרון שנוכל לקיים יחסי מין ,האם אפשר מחר (יום רביעי ) כי אני מעוניינת ללכת למקווה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שיר05/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שאיבה - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/11/2013אם אין בעית זרע אז אפשרי לקיים יחסים מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, ואם יש
שיר05/11/2013ואם יש בעיית זרע מתי עדיף לקיים יחסי מין היום או מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שיר06/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם יש בעיה בזרע ?
רחלי06/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם יש בעיה בזרע ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד לא קיבלתי מחזור!!וולא05/11/2013
שלום לכם
אני אחרי טיפול IVF רביעי שנכשל , בטיפול הזה קיבלתי טיפול ארוך קיבלתי מחזור אחרון ב 1/10 ומאז לא קיבלתי עוד פעם,,אני עכשיו באיחור של 10 ימים,, ביצעתי בדיקת דם להריון ,ויצא שלילי!!
מה עלי לעשות ?? מתי אמורה לקבל עוד פעם מחזור?? אני מחכה שאקבל את המחזור כדי להתחיל טיפול חדש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד לא קיבלתי מחזור!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013קרוב לודאי שהאיחור נובע בגלל השפעת הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בחודש אוגוסט קיבלתי את הזריקה
וולא06/11/2013יכול להיות שעדיין הגוף שלי מדוקא ממנה??!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל בחודש אוגוסט קיבלתי את הזריקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013יש אפשרות שרק לאחרונה,השתחררת מהדיכוי ולכן המחזור מעוכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך פרופ' על המענה המהיר
וולא06/11/2013וההסבר הטוב, אין כמוך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטקאני05/11/2013
שלום.
אני שבוע וחצי אחרי הפלה עם ציטוטק בשבוע 9 בגלל הפסקת דופק. עדיין מדממת.
1. מתי אקבל מחזור?
2. מתי מומלץ לנסות שוב להרות? האם צריך להמתין או שאפשר במיידי?
3. מתי נפסק הדימום של ההפלה עצמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013הדמם בעקבול ההפלה עשוי להימשך שבוע ויותר,המחזור הבא עשוי להופיע כעבור כחודש,וניתן לנסות להרות החל מהמחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיות במהלך ההריוןשי05/11/2013
שלום רב
אני בהריון בשבוע 4, עוד לפני ההריון קיבלתי הפניה לבדיקת קרישיות יתר והרופא אמר לבצע למרות ההריון. עכשיו אני בחששות כי לקחו לי 16 מבחנות! האם זה יכול לסכן לי את ההריון?
אני דואגת מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות במהלך ההריון - תגובה
פרופ` דוד בידר06/11/2013לא מסכן את ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה הורמון שאחראי להשרשה של עובר?שירה05/11/2013
ידוע לי שיש איזה הורמון שאחראי להשרשה של עובר וניתן למדוד אותו - מה שם ההורמון שיש לבדוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
a - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2013השתרשות הינה פונקציה של שיתוף פעולה של הרבה הורמונים וגורמי גדילה ולא קיים הורמון אחד המבטא באופן ישיר את סיכויי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומשקל יתר יכול להפריע להשתרשות?
שירה05/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלו לענות לי
תהילה06/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוכלו לענות לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013תזונת יתר והשמנה קשורים במידה רבה בתופעות רפואיות פתולוגיות הן אצל נשים והן אצל גברים.
נערות עם עודף משקל עלולות לסבול מהופעת מחזור מוקדמת,הפרעות במחזור כמו מחזורים מרוחקים ,ואפילו העלמות המחזור.אצל נשים עם שחלות פובליציסטיות עלול להחריף את הסטטוס המטבולי הנלווה,כמו כן גם מצב של שיעור היתר, נשים בגיל הפוריות עלולות לסבול מהעדר ביוץ ,ריבוי הפלות,אי פריון ושיעור הריונות נמוך גם בשימוש בכל הטכנולוגיות הפריון המתקדמות כולל הפריה חוץ גופית.
נשים עם עודף משקל סובלות בעת היותן בהריון יותר מסיבוכי הריון כמו רעלת הריון,סכרת הריונית,שיעור גבוה יותר של ניתוחים קיסריים ותחלואה סביב ולאחר לידתית.
בקרב תינוקות לאימהות עם עודף משקל קיימת תחלואה עוברית גבוה יותר,וגם שיעור גבוה יותר של מומים מולדים במיוחד מומים נוירולוגים.
לעודף משקל השפעה מזיקה על תוצאות הפריה חוץ גופית המתבטאת בשיעור נמוך יותר של ביציות,שיעור גבוה יותר של נשים עם תגובה ירודה, בירידה באיכות הביציות ,שיעור ההפריה איכות העוברים ,שיעור ההריונות,שיעור לידות החי,ושיעור גבוה יותר של הפלות עצמוניות.
מחקר משותף אמריקאי בלגי של אוניברסיטאות דיוק,וליובן שהופיע בשנה זו המתייחס להשפעת השמנת יתר של ההורים על ההורשה הגנטית של הצאצאים הינו מטריד במיוחד
האפקטים הסביבתיים וסגנון החיים של ההורים עלולים להשפיע על בריאות הצאצאים בשינויים אפיגנטים כמו שינוי במטילציה של ה-DNA בעת הרכבת הגנים.
(מטילציה-חיבור של קבוצת מתיל לחלק מהבסיסים המרכיבים את ה-DNA באזור שנקרא promoter ,חיבור באזור זה גורם לכך שחלק מסוים מהגן לא יתורגם לחלבון)
במחקר המדובר נבדק פרופיל המטילציה של ה-DNA של גנים רבים הקשורים לגדילה וההתפתחות אצל תינוקות להורים עם עודף משקל לעומת הורים עם משקל תקין וזאת באמצעות מיצוי ה-DNA של כדוריות דם לבנות מדם חבל הטבור של הילודים ובדיקת פרופיל המטילציה של ה- DNA
מאמר זה היא מצביע על קשר האפשרי בין סגנון החיים והסטטוס הדיאטטי של ההורים לבין שינויים אפשריים בגנים של הגמטות(ביצית וזרע)האחראים לגדילה וההתפתחות התקינה.
מסקנת המאמר שתנאים סביבתיים כמו תזונת יתר ויתר משקל בתקופה של טרום ההתעברות עלולים להשפיע על גנים חשובים בעת היווצרות תא הזרע ,ולגרום לשינויים בפרופיל המטילציה של ה-DNA של גנים אלו.גנים פגומים אלו עלולים להיות מועברים לדור הבא ולגרום למחלות כרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבה והחזרת עובריםמיה05/11/2013
שלום רב,
אני עושה החזרת מוקפאים ע"ב טבעי (רצוף אחרי החזרת טריים). ביום 13 למחזור עדיין לא נראה זקיק מוביל (הבנתי שאחרי IVF המחזור יכול להשתבש מה גם שהמחזורים שלי הם סביב 32 יום) וגם האסטרדיול נמוך בהתאמה - 160. המוזר הוא שהרירית כבר הגיעה ל-11 מ"מ, מה שלהבנתי מצביע על חוסר מתאם עם הפעילות ההורמונלית. בד"כ הרירית שלי נעה בין 10-12 סביב הביוץ.
רציתי לשאול אם זה נורמלי החוסר מתאם הזה ואם הרירית תמשיך להתעבות עוד ועוד עד ההחזרה אם זה עשוי לפגוע בסיכויי הקליטה? אני יודעת שיש עובי מינימלי שמומלץ להחזרה, האם יש גם עובי מקסימלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית עבה והחזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2013בינתיים רירית הרחם שלך נמצאת בטווח הרצוי עד 14 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלת המשך
מיה05/11/2013האם מעל 14 מ"מ מהווה בעיה? כדאי לבטל סבב בגלל זה?
האם לאור הנתונים שציינתי יש צפי שהיא תעבור את הטווח הרצוי? הרי אם עם אסטרדיול נמוך היא גדלה ל-11 מה יהיה כשהוא יתחיל לעלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013יתכן ורירית הרחם הגיעה לשיאה ומאוזנת היטב בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה עוברים טרייםשרית05/11/2013
שמונה ימים אחרי יש לי עיקצוצים בבטן התחתונה וגם עיקצוץ בטבור מזה אומר??? תודה
אחרי החזרה עוברים טריים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2013לא אומר כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלשירה05/11/2013
כרגיל מקבלת אוביטרל לפני הזרעות. ביומיים שלושה אחרונים קצת רגישות לריחות אך לראשונה אני ביום ה 7 מאז לקיחת האוביטרל והיום יש לי בחילות מטורפות שלא יכולה לתפקד, רגישות לריחות התגברה נורא. האם אחרי 7 ימים אחרי אוביטרל לא אמור להירגע קצתהמצב?
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2013המצב הוא בגלל ההשפעות ההורמונליות של הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטןמודאגת05/11/2013
נטלתי נירות אוטרגוסטן 100 פעמיים ביום לנרתיק - אחד בבוקר ואחד בלילה ישר מים הביוץ. עשיתי בדיקת הריון ולצערי אני לא בהריון. אני אמורה להפסיק את התמיכה עכשיו. כמה זמן מרגע הפסקת הנירות אני אמורה לקבל ווסת?
אוטרגוסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2013להפסיק ,תקבלי מחזור תוך יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)