מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יכול להיות ביוץ ?מחכה 2906/11/2013
עשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון ביום שישי האחרון והיה 1.3 , אני משתמשת במקלות ביוץ וביום שבת המקל הראה שיש ביוץ. האם יכול להיות? מדובר ביום ה 22 האם יכול להיות הריון שיקלט? מה מותר ומה אסור לי לעשות עד שאני אדע בוודאות? תודה רבה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יכול להיות ביוץ ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013בהחלט עש אפשרות לביוץ מאוחר,אין עלייך ממגבלות התנהגות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוממתי יחשב איחור במחזור?
מחכה 2907/11/2013ממועד הביוץ + 14 יום או מהמחזור המקורי שלי? (מחזור היה ב 11.10 כלורמ מה 14 זה איחור או לחילופין בגלל הביוץ ב22 לחודש האיחור יהיה רק ב 28 לחודש) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שממועד הביוץ
אני07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וממתי יחשב איחור במחזור? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013איחור נחשב ל-14 יום לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה ואי קבלת מחזורmikey06/11/2013
שלום
רציתי לדעת לגבי הפסקת תמיכה וקבלת מחזור
עשיתי החודש הזרעה עם הורמונים והיו שני זקיקים
יום שישי עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית והפסקתי את התמיכה
בינתיים עוד לא קיבלתי מחזור ואין סימנים לבואו וגם אני עם חום גבוה של 37.1
רציתי לדעת כמה זמן אחרי ההפסקה של התמיכה אמור להגיע מחזור והאם יש סיכוי בכל זאת להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת תמיכה ואי קבלת מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013מתקבל הרושם שאת לא בהריון,והוסת צפויה להגיע תוך שלושה ימים מהפסקת התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרחלי06/11/2013
שלום לרופאים , ביום שישי הקרוב אני אמורה לעבור שאיבה ובגלל שאני שומרת נידה אני יכולה לקיים יחסים היום (לא קיימנו יחסים שבועיים) .
האם אתם ממליצים לקיים היום או להמתין למתן זרע ביום שישי ביום השאיבה
יש לציין שאיכות הזרע של בעלי היא לא תקינה .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013אין מניעה מקיום יחסים במיוחד אם לא קיימתם שבועיים,אם קיימת בעית זרע ממילא יבוצעICSI על מנת להשיג הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארחי 3 הריונות כימיים בדיקת קריוטיפאביבית06/11/2013
שלום וברכה,
בת 42 מנסה להיכנס להריון פרופיל הורמונלי FSH 6.8 צילום רחם והיסטרוסקופיה תקינים.
לאחר 3 הריונות כימיים שניקלטתו בצורה טיבעית ללא עזרה הורמונלית, נשלחתי לבצע בדיקת קריוטיפ לבירור הפלות, נמצא אצלי מוזאיקה 10% של תסמונת טרנר
ב-45 מטאפוזות קריוטיפ תקין 46XX וב-5 מטאפזות 45X
אני ממש מבולבלת מאיפה זה בא לי אני רוצה לציין שאני גבוהה ומפותחת ואין לי שום סמן חיצוני של התסמונת מלבד עקמת קלה וקיפוזיס קל.
הרופאה הגנטיקאית אמרה לי שהריון עלול לסכן את חיי האם זה נכון?
מה זה אומר 10% קריוטיפ והיכן זה מתבטא?
בנוסף יש לי קרישיות יתר מסוג פאקטור 5 ליידן הטרוזיגוטי.
מה דעתך על המקרה שלי? מה היית מציע לי לעשות? והאם יש לי עדיין סיכוי? ובאמת עד כמה הריון מסוכן?
אודה מאוד לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארחי 3 הריונות כימיים בדיקת קריוטיפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013יש לפנות ליחידה להפריה חוץ גופית כדי לשקול את מכלול הנתונים-מצב בריאות,אפשרות לבצע PGD,,וכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה קטנהנ.06/11/2013
שלום אני שבוע 7+2 עם עובר 6 מ״מ ודופק ברוך ה׳ ברצוני לדעת אם מותר לנסוע נסיעות ארוכות מדי יום עם המטומה ? אני במנוחה כל היום אך בערב חייבת לנסוע כמה שעות לצורך עבודה.. האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה
נ.06/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המטומה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013אין מניעה כל עוד הדבר אינו כרוך הטלטולים רבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות לפני ווסתגלי06/11/2013
שלום,
יש לי צ'יסטה עכורה בשחלה הרבה זמן ולא נעלמת ובמקביל יש לי הכתמות כשלושה ימים לפני הווסת. איך ניתן לדעת האם ההכתמות הם בעקבות הציסטה העכורה או בעקבות פרוגסטרון נמוך?
אציין שלאחרונה נתנו לי קרינון וזה פתר את הבעיה, הדימום מגיע מייד במועדו ללא הכתמות קודמות.
אז עדיין לא הבנתי אם זה קשור לפרוגסטרון נמוך או לציסטה העכורה. מהי השערתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכתמות לפני ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013הציסטה העכורה יכולה להיות אנדומטריומה ובמצב זה תיתכן אי ספיקה של הגופיף הצהוב המתבטא בדמם טרום מחזורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשל לתשובתך
גלי06/11/2013אתה בעצם אומר שהאנדומטריומה גורמת לאי ספיקה של הגופיף הצהוב?
האם קרינון אכן מטפל בבעיה שהיא גורמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשל לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לא הבנתי את תשובתך
גלי06/11/2013סליחה, לא הבנתי, אכן לגבי מה? אכן לגבי זה שהאנדו' גורמת לאי ספיקה של הגופיף? או אכן לגבי שהקרינון מטפל בבעיה שהיא יוצרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין אין דופק...נעם06/11/2013
IVF ראשון, אחרי החזרת שני בלסטוציסטים ("בינוניים") ב7/10, עשיתי עכשיו אולטראסאונד ראשון, אחרי בטאות מעולות:
יום עשירי - 249
יום 13 - 900
יום 17 - 6400
הייתי *בטוחה* שהיום אני הולכת לראות דופק משובח 2X ובמקום זה הנה מה שמופיע בדו"ח אולטרסאונד:
"שק הריון 15*20 מ"מ, שק חלמון הודגם, בספק רקמה עוברית, ללא דופק עדיין"
יש מקום לתקווה, או שכדאי כבר להתכונן לתסריט הרע...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין אין דופק... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013מתקבל הרושם שישנה בעיה עם העובר,הייתי ממליץ לבצע בדיקת אולטרסאונד חוזרת בעוד שלושה ימים כדי לקבל החלטה סופית על גורת ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך...
נעם06/11/2013ביחידה שלי הזמינו אותי לבדיקה נוספת רק בעוד 12 (!) יום. האם זה מכיוון שהם מניחים שעד אז כבר תהיה הפלה טבעית?
ועוד שאלה: בהנחה שבאמת לא מדובר בהריון תקין, תוך כמה זמן הגוף אמור להיות מוכן לנסות ולהחזיר עובר מוקפא, או לחילופין, להתחיל סבב חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה והמשך... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013הייתי ממליץ להמתין עד לאחר ההפלה עד שערכי הביטה התאפסו,ולהמתין מחזור אחד עד לשובך לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH שאלה חשובה לי מאודקרן06/11/2013
שלום,
רציתי לדעת האם צ'יסטה בשחלה יכולה כעבור זמן של כשנה לגרום לירידה ברזרבה שחלתית הקיימת?
לפני כשנה ביצעתי בדיקות ל FSH למשך חודשיים ובשניהם היה FSH 3.5. עשיתי מעקב זקיקים והיה זקיק מוביל בשחלה שמאלית. ואז ניסיתי פעם אחת להיכנס להריון בחודש זה והיה הריון כימי לפי תוצאות בטא שנעלם לבד בשבוע 4 ואחריו , לאחר סיום הווסת ביצעתי אולטראסאונד ונמצאה צ'יסטה בשחלה בגודל 17 מ"מ שניצפתה כחשודה לאנדומטריומה וכבר כשנה איננה נעלמת וגודלת בביוץ ל 22 מ"מ ואז בסיום ווסת קטנה שוב ל 17 מ"מ.
מאז לא ניסיתי שוב להרות אך כעבור מספר חודשים עשיתי שוב פרופיל הורמונלי לקראת ניסיון נסוף להרות ופתאום התגלה שה FSH קפץ ל 10. מאז בכדי להיות בטוחה שזו התוצאה עשיתי שוב בדיקות והתגלה שה FSH ביום 2 למחזור הוא 9 וביום 4 למחזור הוא 10 פלוס. האם ייתכן ש FSH כל כך נמוך של 3.5 יעלה תוך מספר חודשים לכמעט 10? האם ייתכן שהצ'יסטה גרמה לירידה ברזרבה השחלתית? אם כן כיצד צ'יסטה כזו יכולה להיגרם מהריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
FSH שאלה חשובה לי מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013האפשרות במקרה הזה ששני סיבות גרמו לשינוי -האנדומטריוזיס הפעיל ,והגיל,יחד עם זאת הייתי ממליץ כדי לדעת בוודאות לבצע בדיקת AMH הנותנת תשובה הטובה ביותר למצב הרזרבה השחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להסבר קצר
קרן06/11/2013תודה רבה. אודה לך אם תסביר לי בקצרה כיצד האנדומטריומה שבשחלה יכולה להשפיע על הרזרבה השחלתית? הם היא פוגעת באיכות של מאגר הביציות שנותר? האםהיא גורמת לחלק מהביציות שנותרו להיהרס ורק חלק נשארות טובות? אשמח לדעת כיצד זה מתבטא בערך, תודה מראש על הסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעותרונית06/11/2013
שותף להורות שאנו רוצים להביא יחד ילד לעולם הקפיא זרע עבורי שאעבור הזרעות. בבנק אמרו שכל מנה שנתן ממנה הופקו 4 קשיות עם 11 מיליון ו 56% מהיר.
מה זה אומר? שזה לפני ההקפאה? לא הסבירו כלום מעבר וגם לא הבנתי מה קורה אחרי שמפשירים את זה, האם נשארת רק חצי כמות ממה שהיה?
מה דעתכם בנושא? האם זה נחשב טוב או שאחרי ההפשרה זה יהיה רק חצי נאמר 6 מיליון, זה לא מעט מידיי?
בנוסף, יש לו וריקוצלה דרגה 2 והם אמרו שזה לא מעניין ומתעלמים מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013בד"כ כמות הזרע שהוקפא בכל קשיתעשויה להספיק להזרעה,כמובן שמדובר במורפולוגיה בתחום הנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםאיילת06/11/2013
בסבב ראשון ivf, יום 12 למחזור, רירית בעובי 11 ממ- האם תקין? מהי רירית עבה מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013תקין כל עוד לא חצה את ה14-15 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק בגודל 28איילת06/11/2013
האם זקיק בגודל 28 ממ הוא בהכרח ציסטה?
זקיק בגודל 28 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013סיכוי סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלאני06/11/2013
האם לאוביטרל יש תפקיד נוסף מלבד תזמון הביוץ?
אם נקיים יחסים בימים המתאימים ללא אוביטרל, או לחילופין עם אוביטרל הסיכוי להריון יהיה שווה או שעצם היותו "הורמון הריון" מעלה את הסיכוי להיקלטות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013הורמון זה שומר על פעילותו של הגופיף הצהוב ומגרה אותו לייצר את שני הורמוני המין הנשיים, אסטרוגן ופרוגסטרון, השומרים על רירית הרחם, מניעים את מחזור הווסת וחיוניים להפריית הביצית וההתפתחות המוקדמת של העובר.כל זאת בנוסף לתזמון הביוץ הרצוי על מנת להרות בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד- אך מבחינת סיכויי היקלטות הוא
אני06/11/2013מעלה את הסיכוי?
בחודש עם אוביטרל ובחודש ללא אוביטרל אותו הסיכוי (בהנחה שבשניהם מקיימים יחסים באותם הימים)??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לי
אני07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חידוד- אך מבחינת סיכויי היקלטות הוא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013הכוונת הביוץ ,קיום היחסים במועד מדויק יוצר,וחיזוק הגופיף הצהוב ותגובת הרירת משפרים את הפרוגנוזה להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בדוגלס בטיפול ivfאיילת06/11/2013
שלום רב,
מה המשמעות של נוזל בכמות בינונית בדוגלס באמצע טיפול ivf? אציין כי נותרו לי מספר ימים לשאיבה.
האם מעיד על כשלון הסבב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוזל בדוגלס בטיפול ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013אם לא מדובר בביוץ מוקדם הרי שיתכן והדבר נובע מהתגובה ההורמונלית,או מרקע אגני אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק 25עמית06/11/2013
בוקר טוב,
אני יום לפני שאיבה ואתמול בא.ס נצפה זקיק בגודל 25 האם זה תקין? הבנתי שיש סיכוי שיהפוך לציסטה??
עוד שאלה קטנה, האם ניתן לצבוע שער יומיים אחרי החזרה?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיק 25 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/11/2013יתכן ואת צודקת ומדובר בהתהוות ציסטה שחלתית,אין בעיה לצבוע את השיער עם צבע שאינו עלול להזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאחר 6 ימי הזרקותשלי06/11/2013
לפני שבוע קיבלתי דימום והתחלתי ישר בזריקות...
היום בבוקר (6 ימים אחרי) קיבלתי מחזור.
מה זה אומר? מה לעשות? אני צריכה כבר מחר לעשות בדיקות מעקב זקיקים ובדיקות דם...... מה המשמעות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאחר 6 ימי הזרקות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/11/2013בלי בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון לא נוכל להגיד מה קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)