מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה ביתיתשירלי09/11/2013
שלום
אני אחרי החזרה של עוברים מוקפאים
רציתי לדעת אני יודעת שבדיקה ביתית לא הכי
אמינה אבל אחרי כמה זמן הבדיקה יכולה להראות היריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/201312-14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להריון?אמא09/11/2013
שלום רב רופאים יקרים
אני בת 45. יש לי 2 בנות מטיפולי IVF.
אני משתוקקת לילד/ה שלישי.
איני רוצה להיכנס שוב לIVF(עם אישור של הקופה או בלעדיו)
האם יש סיכוי להריון מהזרעה בסיוע הורמונלי של זריקות?
האם יכול להיווצר מצב של הריון מרובה עוברים?
בברכה ובתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי להריון? - תגובה
פרופ' שחר קול09/11/2013הסיכוי קטן מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית?
אמא09/11/2013תודה רבה לך ד"ר על התייחסותך
אזי אני מניחה שכדאי לחשוב על תרומת ביצית.
בכמה מגבירים הסיכויים להריון באמצעות תרומה?
ומה הזמן הממוצע הלוקח להיכנס להריון או בכמה נסיונות?
תודות
שבוע מבורך ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרומת ביצית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2013בסיכוי להריון מתרומת ביציות בגילך הינו בין 30-40% לכל מחזור טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרהשיר09/11/2013
שלום רב
בתאריך 31.10 עברתי החזרת מוקפאים ( בני 3 ימים)
ביום ה 6 להחזרה היה מעט דם על התחתון ( בערב), למחרת דיברתי עם המחלקה ונאמר לי להגיע לבדיקת דם .
את בדיקת הדם עשיתי ביום ה8 , הפרוגסטרון היה נמוך ולכן החליפו לי את התמיכה לגסטון ( לפני זה היה אוטרוגוסטן 900 מג ביום). בנוסף יצא בטא 12 ( והאחות אמרה שזה גבולי).
היום אני ביום 9 להחזרה ולמרות שהחליפו לי את התמיכה עדיין אני רואה מעט דם על התחתון או בניגוב
בנוסף במחלקה נאמר לי להגיע לבדיקת בטא ביום ה 14, מדוע לא אמרו לי להגיע ביום ה12 ? (מאחר ולא הייתה שאיבה, במהלך הסבב קיבלתי רק אסטרופם ואוטרוגוסטן, ואין תרופה שיכולה להשפיע על הבטא, וביום ה14 זה כבר התאריך שאמור להגיע המחזור)
האם מומלץ לדבר שוב עם המחלקה?
האם אני יכולה לבצע בדיקת בטא בקופת חולים כבר ביום ה12?
האם הדם שאני רואה מצביע על בואו של המחזור?
ממה יכולים לנבוע הדימומים ?
תודה מראש
וסליחה על האורך אני מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שיר10/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2013ללא ספק את יכולה להקדים ולבצע ביטה ביום ה-12,יתכן והדמם נבע מתמיכה הורמונלית לא יעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, יש לי שאלה נוספת
שיר11/11/2013פעם קודמת שביצעתי בדיקת דם התוצאות היו:
HCG-12
PROG -22
E2- 571
היום(יום 11 להחזרה) ביצעתי שוב בדיקת דם ויצא HCG-68
ועכשיו יש לסירוגין הפרשות חומות
האחות אמרה שעדיין אי אפשר לדעת בוודאות אלא צריך לחכות 14 יום מההחזרה
האם זה נכון ולא ניתן לדעת בוודאות??
או שאני כבר בהריון??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה, יש לי שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2013מתקבל הרושם שאת בהריון,יתכן ויש מקום להתחיל טיפול תמיכתי נוסף בזריקות פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמור09/11/2013
שלום
1.כמה זמן אחרי הוסת
עושים צילום רחם?
2.הבנתי שאסור לקיים יחסים
למה? וכמה ימים לפני?
3.עשיתי צילום רחם לפני כ5
שנים לאחר מכן היו הריונות
1 הריון תאומים לידה קיסרית
1 הריון לידה רגילה
עכשיו לא מצליחה להרות
הרופא אמר לעשות שוב פעם צילום רחם
האם זה באמת כזה נחוץ ?
הרי בעבר הכל היה בסדר אז למה צריך שוב לעשות?
אשמח לשמוע את דעתכם
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מור10/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2013רצוי לבצע צילום רחם לפני הביוץ,ולהימנע מיחסי מין כדי שלא תימצאי בהריון בזמן הצילום,לאור עברך כולל הניתוח שעברת קיימת הצדקה בביצוע צילום הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות וסרטןענבל09/11/2013
בוקר טוב,
מהן ההשלכות של טיפולים הורמונליים במקרה שלמטופלת הסטוריה משפחתית מקרבה ראשונה של סרטן שד ממאיר (לא על בסיס גנטי) וכמו כן - המטופלת סובלת (בין השאר) מאנדומטריוזיס דרגה 4? האם במקרה מעין זה לא עדיף ראשית לנסות מחזור טיבעי? (אציין כי הפרמטרים ההורמונליים תקינים לחלוטין וכמותם אף הרזרבה השחלתית וכן - עסקינן במטופלת בת 41).
תודה, שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי טבעי
טלי09/11/2013לגבי ההשלכות מרבית הרופאים אומרים שאין השלכות.
אבל תראי, בגילאים כאלו, מאוד קשה להיכנס להריון בלי טיפול, תנסי כמה מחזורים טבעי בלי זריקות ואם את רואה שלא הולך (אל תשכחי שגם בנות צעירות לא מייד נקלטות) תעברי לטיפולים.
בגילאים כאלו כל חודש משמעותי. אל תבזבזי זמן.
גם אם הפרמטרים שלך טובים, זה לא אומר שהאיכות של הביציות היא כמו של צעירות.
אין מה לעשות הגיל אצלנו משמעותי מבחינת הביציות, האיכותיות ביותר הן כשאנחנו צעירות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVMענבל07/11/2013
שלום רב,
אודה לכם אם תסבירו לי על שיטת ה- IVM.
כמו כן - האם שיטה זו עשוייה להתאים במצב בו, לדוגמה - שואבים 10 ביציות ומתוכן 6 בשלות. האם את 4 הביציות הנותרות ניתן להבשיל בתנאי מעבדה?
תודה רבה, ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד אודה לכם על תשובה. שבוע טוב!
ענבל09/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהיה אסירת תודה על תשובה
ענבל12/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אהיה אסירת תודה על תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/11/2013בהבשלה חוץ גופית של ביציות (IVM) נעשית שאיבה של ביציות לא בשלות מזקיקים קטנים הנמצאים בשחלה במשך כל החודש, הבשלת של ביציות אלו נעשית במעבדה. שיטה זו מונעת את הצורך בגירוי הורמונלי. הצלחה בשיטה זו הינה כ-30% למחזור טיפול, אחוזים הנמוכים מטיפול במחזור הפריה חוץ גופית רגיל הכולל טיפול בהורמונים
השיטה מומלצת לנשים עם שחלות פוליציסטיות, מחזורים לא סדירים, נשים עם סיכון גבוה לגירוי יתר שחלתי או נשים אשר סבלו מגירוי יתר שחלתי בטיפולים,לנשים החוששות מנטילת הורמונים או נשים אשר להן הוראת נגד לשימוש בהורמונים ,לנשים חולות סרטן המעוניינות בשימור פוריות טרם הבשלה חוץ גופית מאפשרת להתחיל טיפול ייעודי בטווח זמן קצר.
למרות החששות לעליה בשיעור המומים אצל תינוקות שנולדו בשיטה זו ,מרבית העבודות המחקריות לא מצאו סיכון מוגבר למומים או הפרעות כרומוזומליות בקרב הילדים שנולדו לאחר טיפול בשיטה זו לעומת השיטה הקונוונציונלית.
בתנאי הטיפול שתיארת אין מקום להבשלה חוץ גופית של הביציות שלא הופרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מקרב לב פרופ' אשכנזי
ענבל12/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונדלולה 2607/11/2013
שלום
אני בשבוע 9+4 בהריון תאומים.. לפני כמה ימים ירד לי דימום ועכשין נעלם.. עשיתי צילום אולטראסאונד פעמיים מאז שירד דימום ואמרו לי ששניהם בסדר גמור ועם דופק.. אבל יש הפרש של יום אחד בין העוברים בפעם האחרונה שעשיתי אמרו לי שאחד 9+2 והשני 9+1.. האם זה בסדר??
ועוד שאלה בקשר לדופק אני רואה שיש חלק מהבנות רושמות מספר הדופק.. מה זה אומר?? האם צריך להקשיב לדופק ולספור אותו?? תמיד מודדים לי גודלם ורואים שיש להם דופק ואומרים לי שהכל תקין האםיש משהו מדיג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטראסאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013הכל תקין אצלך ,בגדר הנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנצהשי לי07/11/2013
ערב טוב,
אני מתעתדת לעבור תרומת ביצית ושמעתי על כך שיש אפשרות לבצע הנצה בביצית התורמת וכך להשיג סיכויים גבוהים יותר.
א. מהי הנצה?
ב. האם הנצה באמת משפרת את סיכויי הקליטה?
ג. האם אתה כרופאים מבצעים תהליך כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013לעוברים שמקורם מתרומת ביציות לא נדרשת הנצה ,היות וגיל התורמות צעיר ,איכות ביציותיהן מירבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMHאילנה07/11/2013
שלום
האם יש חשיבות לזמן במחזור בו עושים את הבדיקה?
מתי מומלץ לעשות אותה מהבחינה הזו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת AMH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013ניתן לבצע את הבדיקה בכל עת,אפילו תוך לקיחת גלולות למניעת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא07/11/2013
שלום, אני בשבוע 26. נסעתי באוטובוס והיו בדרך מהמורות וקפיצות. האם יש סיכוי שזה יזיק להריון או עובר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013הסיכוי אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי07/11/2013
שלום בת32
מיאשת מנסה להיכנס להריון בעבר הריון תאומים מטיפול זריקות
פיוריגון ואוביטרל והזרעה שהלך די מהר
עוד הריון טבעי שנגמר בהפלה
והריון אחרון מטיפול באיקקלומין בפעם ה1נקלט
עכשיו מנסים שוב זרע תקין איקקלומין אוביטרל והזרעה
כבר טיפול 4נכשל
עכשיו קיבלתי תשובה בטא קטן מ2
פרוגסטרון 13.4 אני בתמיכה של קרינון
בגלל הכתמות מוקדמות שממגיעות לאחר 7ימים אחרי הזרעה
עד לקבלת המחזור אחרי קרינון זה נעלם .
תמיד מתפתחים זקיקים יפים אבל זה לא מצליח
האם כדאי להמשיך לעוד טיפול באיקקלומין ?מה אתם מציעים?
מאוד מפלדת מהריון תאומים בגלל זה מפחת מזריקות?האם זאת הברירה
היחידה שלי?
תודהמראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
מירי07/11/2013למה הפרוגסטרון כזה נמוך
14יום אחרי ההזרעה
הפרוגסטרון 13.4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013ההמלצה לעבור לטיפול מבוקר עם זריקות לאחר ביצוע צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מירי07/11/2013עשיתי בעבר צילום רחם
לעשות שוב?
מה ההבדל בין איקקלומין לזריקות עם יש זקיקים
וזה לא משפיע על הרירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילום היה תקין
מירי07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצילום היה תקין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013אז לעבור לטיפול בזריקות המקצרים את הדרך להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה לאחר IVF עם דימומיםעומר07/11/2013
שלום ד"ר אני שבועים וחצי אחרי הפלה טבעית. מדממת מזה כמעט שלושה שבועות שהייתה רגיעה וביומיים האחרונים נהיה ממש חזק יותר ובצבע אדום בהיר כמו של מחזור רגיל. עברתי אולטרסאונד שאומר שהכול נקי אבל זה לא מוזר שהדימום עד עכשיו? זה הגיוני שזה מחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה לאחר IVF עם דימומים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013בהחלט סביר שמדובר במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה לרופאים היקריםאני07/11/2013
שמקדישים מזמנם כדי לענות ולייעץ!!!
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום מספר 1 !!! אין כמוכם!
שיר07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה לרופאים היקרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PCO ללא כל תסמין תואם?שרה07/11/2013
שלום רב.
אנו בטיפולי IVF בגלל בעיית זרע (א-ספרמיה).
אני מפתחת באופן קבוע מס' גדול של זקיקים וOHSS בדרגות שונות.
אין לי אף אחד מכל התסמינים של PCO. לא שמנה, (50ק"ג) לא שעירה, וסת סדיר כמו שעון, ללא אקנה. וכו'.
מיד כשאני פותחת בזה, הרופאים שואלים: ויש לך ווסת כל חודש? בטוח?
ומגדירים אותי עם PCO.
למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
PCO ללא כל תסמין תואם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013מציאותה של שחלה פוליציסטית יכולה להיות כממצא בודד,ואדרבא בגל העובדה שאת רזה הסכנה לגירוי יתר שחלתי מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה להסבר קטן, למה כוונתך במילים
שרה10/11/2013"מציאותה של שחלה פוליציסטית" - זה משהו שרואים בUS?
וכן, מהי הדרך הטובה למניעת גירוי יתר אצלי? מינונים נמוכים יצרו תופעה של ריבוי מחד, ואיכות ירודה מאד מאידך... מתוך 25 ביציות, 2 הפריות שלא המשיכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה להסבר קטן, למה כוונתך במילים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2013ניתן להגדיר שחלה פוליציסטית לפי המראה באולטרסאונד,ובאשר לפרוטוקול הטיפול,חייב להתקיים איזון עדין בין מידת הגירוי לדיכוי כדי להפיק הליך אופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ברחםשירלי07/11/2013
שלום
אני בת 25
ילדה בת שנתיים וחצי מטיפול ivf
אני אחרי 3 טיפולים של החזרת מוקפאים שלא הצליחו..
כרגע לא נשארו מוקפאים ואני אמורה להתחיל טיפול ivf חדש-אגב טיפולים
עקב בעיית זרע...
השאלה היא אם לפני שמתחילים טיפול לא כדאי לעשות היסטרוסקופיה
על מנת לראות שאין איזה שהיא בעיה ברחם שבגללה העוברים לא ניקלטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2013בהחלט מומלץ לבצע היסטרוסקופיה לאחר שלושה כשלונות לאחר החזרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)