מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקפיפטיל יומי ומחזורשי לי01/11/2013
שבת שלום,
מזריקה מיום שישי שעבר ולמחרת הגיע מחזור שלא נגמר.
החל מהיום השלישי למחזור לוקחת 3 פרוגינובה.
האם זאת תופעה מוכרת?
זה אמור להסתיים? החשש שלי שבעקבות הדימום הבלתי נפסק הרירית לא תתעבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפיפטיל יומי ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013אם הכל בסדר הדמם צריך להפסק תוך יום יומיים בעקבות לקיחת הפרוגינובה,בנידה והדמם ימשך יהיה צורך לבצע בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות בדיקותשירלי01/11/2013
שלום
התחלתי טיפול שלישי של החזרת מוקפאים
מיום 4 למחזור שתי אסטרופם ונר אחד אסטרדיול
תשובות מהיום-היום ה13 למחזור
רירית 4.5
אסטרדיול:3128
פרוגסטרון:0.9
בטיפול שעבר התחלתי אסטרופם ואת הנרות אסטרדיול מהיום ה3 למחזור ועשיתי
בדיקות ביום ה8 למחזור והתשובות היו:
רירית 8
אסטרדיול:10163
פרוגסטרון:1.6
השאלה שלי היא איך יכול להיות שפעם שעברה אותו טיפול ופחות ימים
והרירית הייתה עבה והפעם יותר ימים עם התרופות והרירית כל כך דקה?
יכול להיות שהיא הייתה עבה יותר לפני כמה ימים וניהייתה עכשיו דקה?
אין לי כוח לחכות עכשיו לחודש הבא מייאש!!
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013הייתי מנסה לבדוק בעוד שלושה ימים אם התוצאה משתפרת ופועל בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירלי01/11/2013אני שוקלת לעבור לרופא אחר וחשבתי עלייך.
איך אני מתאמת אלייך תור?
והכי חשוב לי במהלך הטיפול אפשר ליצור איתך קשר טלפוני לשאלות או שהכל
מתנהל דרך המזכירות שלך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013ניתן להתקשר אלי בכל עת בטלפון המופיע תחת שמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013ניתן להתקשר אלי בכל עת בטלפון המופיע תחת שמי באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר אוביטרלגלית01/11/2013
היי שמי גלית,
אני 13 יום לאחר החזרת עוברים, וכתמיכה אני מקבלת גם אוטרוגסטן פעמיים ביום וגם אוביטרל כל מספר ימים.
אוביטרל אחרון ביום שני 28/10.
היום ערכי בטא 14, אסטרדיול 4261 ופרוגסטרון מעל 190.
מה זה אומר? האם זה חיובי רק בגלל האוביטרל או שעדיין יש סיכוי להיריון ???
מחכה לתשובתכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא לאחר אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013יש להניח שמדובר בתוצאה הנובעת מזריקת האוביטרל,לכן יש לחזור על הבדיקה בטווח של יומיים שלושה ללא מתן זריקת אוביטרל נוספת ולראות אם אכן ישנה עלייה ריאלית בביטה שעשויה להצביע על התהוות הריון בטיפול הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 50זהבה01/11/2013
שלום,
אני בת 50 בריאה בדרך כלל רווקה
מאוד מעוניינת להביא ילד בכל דרך אפשרית,
כבר מיואשת ומאוד מעוניינת בזה..
אשמח לכל תגובה ותשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק תרומת ביצית בגיל הזה
טלי01/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק תרומת ביצית בגיל הזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013בגיל זה הטיפול הייעודי הינו בתרומת ביציות ,לא קיימת אלטרנטיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
זהבה01/11/2013איך מתחילים בתהליך כזה?
למי ניתן לפנות?
האם ממליץ על מקום מסוים?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/11/2013עלייך לפנות לרופאים שידועים כמומחים לתרומת ביציות. לא ברור גם אם יש לך בן זוג כי אם לא אני ממליץ לפנות לבנק הזרע ״סופרם״ בתל אביב כי הוא בנק הזרע היחיד שמבצע יותר מ-40 בדיקות גנטיות בתורמי הזרע-בדיקה חיונית דוקא במקרים של גם תרומת זרע וגם תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תרומת ביצית בגיל הזה - תגובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/11/2013מסכים לחלוטין. בגיל זה האפשרות להשגת הריון היא בתרומת ביציות. יש גם לדעת שקופות החולים תומכות בטיפול רק עד גיל 51 ובישראל מותר הטיפול בכלל עד גיל 54.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
זהבה02/11/2013תודה על התשובה המהירה
אשמח לדעת דרך איפה ניתן לבצע תרומת ביצית? והאם יש מקום אשר נותן מענה לטיפול מהתחלה ועד הסוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2013את יכולה לפנות לאחד מרופאי הפורום לצורך הטיפול הייעודי
זהבה02/11/2013אשמח להתחיל את ההליך מול אחד מרופאי הפורום רק חשוב לציין שאצטרך גם תרומת ביצית וגם תרומת זרע..
האם זה רופא מסוים שמתעסק ב2 התרומות כאן?
או שכל אחד מהרופאים תומך בהליך כזה של 2 התרומות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
זהבה02/11/2013אפשר לקבל קצת פרטים על הפרויקט הזה בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי - הכי טוב זו פגישה עם רופא
טלי02/11/2013את יכולה להיכנס לפורום תרומת ביצית ולקרוא מעט שאלות בנושא, לחפש באינטרנט מידע על הנושא, שיבהיר לך במה מדובר.
אבל הכי נכון יהיה לקבוע פגישה עם רופא ולהיפגש פנים מול פנים מול רופא שיסביר לך על התהליך.
בגדול, עלות התהליך נע בסביבות 30,000 ₪.
את בוחרת זרע מבנק הזרע, תורמת ביצית (מאפיינים כלליים מאוד), עוברת תהליך של הכנה לקראת החזרת עוברים - באמצעות כדורים. ואז במועד המתאים מחזירים לך עובר אחד או שניים. זה בגדול.
תקבעי פגישה ושם יסבירו לך יותר מפורט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזהבה אשמח לעזור לך בכל שתיצטרכי
שרית02/11/2013אני עברתי ת.ביצית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על פרופ' בידר
שרית02/11/2013מטופלת שלו !!וכל הצוות כאן טוב מאוד אבל לא מכירה אישית בהצחה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
זהבה02/11/2013שרית אשמח לדעת..
קודם בהצלחה
האם עברת גם תרומת ביצית וגם זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עברתי גם ת.זרע הכי נכון לך
שרית08/11/2013לפנות למרפאה והן מקסימום ופרופ' בידר איש מיוחד !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר03/11/201310 שנות פעילות, יחס אישי ומחירים יותר זולים.
הטיפול על ידנו ללא התערבות אנשי עסקים.
ההסבר דורש פגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי זהבה
קרן03/11/2013אני עברתי תהליך דומה של תומרת ביצית +זרע וברוך השם היום בשבוע 17....
אם תרצי, רשמי את המייל שלך ואצור איתך קשר ואסביר לך את כל התהליך בשמחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםאני01/11/2013
שלום רב לכל הרופאים,
10 ימים לאחר החזרה- יצא שלילי בבדיקת הריון... לצערי יש גם כאבי בטן.
אני מניחה שהחודש אבצע החזרה בתקווה שהמוקפאים ישרדו. מה הסיכויים של מוקפאים שהוקפאו יומיים אחרי שאיבה והיו בני 4 תאים?
השאלה מבחינת סיכויי הפשרה וסיכויים להשתרשות?
כמה ימים לאחר הביוץ מומלץ להחזירם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/11/2013מסר לי רקע ופרטים כגון כמה טיפולים עברת, מה איכות העוברים וכו׳. עם זאת ניתן לומר שאם העוברים הוקפאו הרי יש לה יח שאיכותם היתה טובה. באשר להמזררה: היות והעוברים היו בני יומיים כשהוקפאו- יש חהפשירם ולהחזירם יומיים אחרי הביוץ. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה- אני לא
אני01/11/2013יודעת מה איכות העוברים- רק יודעת שהם היו בני יומיים ובעלי 4 תאים.
עברתי שאיבה והחזרה אחת...
מקווה שהעוברים ישרדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפולמירב01/11/2013
שלום.
היום (יום שישי) הייתי אמורה להתחיל טיפול ivf איקסי. לבוא לאולטרסאונד ראשון והדרכת אחות.
אולם בבוקר התקשרו לומר לי שעד שלא אעשה היסטרוסקופיה ובעלי יעשה הקפאת זרע לא ניתן להתחיל טיפול.
ואני מבולבלת.
הרי כתבת לי פעם שעברה שאם אינני רוצה לעשות היסטרוסקופיה אז זכותי שלא לעשות. (אי הפריון שלנו הוא בשל חסרים בכרומוזום y ווריקוצלה).
בנוסף, אנו אכן מתכוונים להקפיא זרע אך מדוע זה צריך למנוע את תחילת הטיפול? (לבעלי יש זרע! אמנם רק כ3 מליון).
אני חשה סתירה וחוסר ביטחון בכל הנוגע לתהליך אותו אני עוברת.
קיבלתי מחזור ביום חמישי ב4 בבוקר. יש לי מחזור של 6 ימים. האם אוכל להתחיל טיפול ביום ראשון או שזה כבר מאוחר מידי??!
תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת טיפול - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/11/2013טלי את פונה לרופא מסוים אבל לא נקבת בשמו או בשמך. אענה לך באופן כללי. כל טיפול ובכללו טיפולי פוריות מחייבים דיון עם המטופלים, הסברים והחלטה משותפת על מה שמוצע לעשות ומה שמחליטים ביחד. עליך או נם לפנות לרופא המטפל ולערוך את הדיון בשאלת ההיסטריסקופיה-איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה רוצה להיכנס להריוןסיון31/10/2013
יש לי 3 ילדים ואני רוצה עוד הריון יש לי רירית העובי 3.5 ואני כל הזמן עם דימומים
1. הרופא נתן לי פרוגינובה 2 כדורים ביום ועדין הרירית דקה וממשיכה לדמם ואז הוא הכפיל לי את הכמות ל 4 כדורים ביום האם זה נורמלי? קצת מלחיץ אותי לקחת 4 ביום,
2. איזה עובי צריכה להיות רירית נורמלית?
3. האם הדימומים נובעים מזה שהרירית דקה?
4. האם אפשר להיכנס להריון שהרירית דקה? (יש לציין ש 3 ההריונות היו בצורה טבעית)
אשמח לקבל תשובה לכל השאלות אני קצת בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית דקה רוצה להיכנס להריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013הדימום ורירית דקה למרות הטיפול ההורמונלי מחייבים בירור וביצוע היסטרוסקופיה על מנת לשלול גורמים ברחם הפוגעים בהתפתחות הרירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה צד ימין לאחר ivfנויה31/10/2013
שלום, היום עברתי החזרת 2 עוברים, לאחר דקפפטיל, ואני בתמיכה של פרוגסטרון ואנדומטרין. לפני שלושה ימים היתה שאיבה. מהצהרים כבר מרגישה כאב בבטן תחתונה בצד ימין בלבד. היות ועברתי הריון מחוץ לרחם בעבר, אני חוששת מאד שמדובר שוב באותו סיפור. למרות שרק היום עברתי החזרה. האם זה כבר יכול להעיד על השתרשות בחצוצרה הימנית? או שזה פשוט כאב מסוג אחר, זה מרגיש לי אותו כאב כמו שהרגשתי אז שחוויתי את ההריון החוץ רחמי. אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין, ואולי אף להרגיע, כי יש לי עכשיו שבועיים לעבור עם ההרגשה הזו :)) תודה מראש, נויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה צד ימין לאחר ivf - תגובה
פרופ' שלמה משיח31/10/2013אני יכול להרגיעך שאין סיכוי שהריון תחוץ לרחם יגרום לכאבים יומיים לאחר החזרת העטברים לרחם. יותר סביר שהכאבים בגלל שאיבת הביציות מהשחלה. בכל מקרה, אם הכאבים חזקים-כדאי לפנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נויה01/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת E2 ביוץ בטיפול הורמונלידנה31/10/2013
מה טווח ערכי הביוץ אסטרדיול בטיפול הורמונלי gnrh והשיית ביוץ? מה המשמעות של ערך מעל 4500?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת E2 ביוץ בטיפול הורמונלי - תגובה
פרופ' שלמה משיח31/10/2013ערך מעל 4500 מעיד על תגובה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורוולא31/10/2013
שלום לכם רופאים יקרים
אני חודש אחרי כישלון בהפריה חוץ גופית, ב 1/10 קיבלתי מחזור לאחר הפריה והפעם היה לי מחזור ארוך כמשך 10, אבל בדרך כלל המחזור שלי רק 5 ימים, והשאלה שלי:האם אם ארך המחזור אני אמורה לקבל עוד פעם אחרי 27 יום כרגיל? או שזה משתנה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור במחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013אורך המחזור יכול להשתבש לאחר מחזור טיפולי במיוחד אם נעשה שימוש בתרופות דיכוי מסוג הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אמורה לקבל עוד פעם מחזור
וולא01/11/2013אם המחזור שלי הוא 27 יום, אמור לאחר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי אמורה לקבל עוד פעם מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013במידה וישנו עיכוב מעבר ל7-10 ימים כדאי לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופ' אשכנזי בעצם אני
וולא01/11/2013באיחור כבר 6 ימים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 בהריוןקארין31/10/2013
שלום לכם,
מה בערך אמורה להיות רמת ה E2 בשבוע 5?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
E2 בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013לרמת ה-E2 בהיון בשבוע 5 אין כל חשיבות,בכל מקרה הערכים נעים בין1000-2000 פיקומול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הזקיק לאחר הביוץרעות31/10/2013
שאלה כללית. לאחר ביוץ היכן נמצא הזקיק (יותר נכון הגופיף הצהוב לאחר הביוץ)? האם נשאר בשחלה כל התקופה עד המחזור (או בזמן הריון עד שאין בו צורך).. האם תמיד נשאר בשחלה או במקומות אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי הזקיק לאחר הביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013לאחר הביוץ נוצר הגופיף הצהוב המספק את הצרכים ההורמונלים לצורך השתרשות במידה ומתרחשת השתתרשות הגופיף הצהוב הופך לגופיף הריון המספק עד שבוע 7 את הצרכים ההורמונלים לעובר המתהווה והמשתרש ברחם לאחר תקופה זו השיליה נוטלת את התפקיד ההורמונלי.
במידה ולא מתרחש הריון הגופיף הצהוב נמוג ונעלם לקראת קבלת המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא השאלה שלי
רעות01/11/2013השאלה שלי הייתה אחרת, רציתי לדעת היכן הגופיף הצהוב נמצא בכל הזמן הזה? האם אחרי הביוץ ואחריו נשאר בשחלה או שעובר לחצוצרה או כל מקום אחר? היכן מיקומו אם למשל יש הפרייה בין העובר לביצית? בקיצור היכן פיזית יהיה?
זו לא השאלה שלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013הגופיף הצהוב מצוי בכל תקופת פעילות בשחלה גם עם הכניסה להריון בעת הפיכתו לגופיף הריוני המפריש את הורמוני ההריון בשלב ראשון עד שהשיליה תופסת את מקומו בהפרשת ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגופיף והריון כימי
יודעת02/11/2013האם ייתכן שאחרי הריון כימי הגופיף נשאר בשחלה והפך לצ'יסטה שאינה נעלמת כבר שנה?
גופיף והריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2013הכל אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה וכאב לא עוברמירב31/10/2013
שלום,
לראשונה הזרעה עם גונל ואוביטרל.
ב US אחרון היו שני זקיקים מובילים בשחלה ימנית.
אתמול בוצעה הזרעה ולא היה כל כאב, היום בוצעה הזרעה נוספת בבוקר ונסעתי לעבודה (עובדת בישיבה) וכשעתיים אחרי כן החלו כאבים בבטן תחתונה ממש מציקים איזור שחלה ימנית. כבר עוד מעט ערב והכאב נמשך ולא מפסיק וממש מתקשה לשבת בכיסא. מה זה יכול להיות ומתי אמור לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה וכאב לא עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013זה קורה לעיתים לאחר הזרעה וחולף בטיפול אנלגטי כעבור מספר שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית- מיואשתשני31/10/2013
שלום רב, עברתי 6 טיפולי IVF והזרעה אחד. יש לי 7 עוברים מוקפאים. ולאור גרידות שעברתי בעבר ורירית שלא עולה על 6.3 החלטנו לעשות טיפול ולהקפיא עוברים לאחר מכן ננסה לעבות רירית עם ויאגרה וויטמין E (אגב עשינו פיפל ולא עזר).
הבעיה היא שמכל מחזור טיפול יוצא מעט מעוד עוברים להקפאה במקסימום 5 והעוברים עוד לפני ביופסיה כך שלמעשה אני אף פעם לא יודעת באמת כמה יש . מנסיון קודם מכל 5 עוברים שעוברים ביופסיה יוצאים 1-2 תקינים אם בכלל אחוז נמוך ביותר. (למשל במחזור האחרון שאבו 15 ביציות והופרו רק 6).
בגלל הנתונים הנמוכים של הרירית החלטנו לא להחזיר עד שתהיה רירית ממש יפה. הרירית שלי יא גם לא סדירה בחלקים מסוימים היא פחות מ- 6 אפילו.
השאלה שלי היא מה כדאי לעשות? שאיבה והקפאה עכשיו יכולה לקחת לי מלא זמן עד שיהיו הרבה עוברים מאידך, מה הסיכויים שלי להחזרה תוך כדי טיפול עם רירית כזו?
האם העובדה שהרירית אינה אחידה הופכת את החזרת העוברים למורכבת יותר הכוונה לכך שצריך לכוון אותם בדיוק לחלק ה"עבה" של הרירית?
האם הסיכויי להריון מהזרעה גבוה יותר מהפריה בנסיבות אלה או שאותו הדבר?
מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב הרירית שלי במחזור הטיפול הראשון
שני31/10/2013היתה 7.7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענו לך
רעות31/10/2013נסי לאכול סלק מבושל במים רותחים, אני אוכלת מעט כל יום מתחילת המחזור. אולי גם לך יעשה נפלאות. בלעדיו הרירית שלי הייתה 5 ואיתו עולה ל 10 פלוס. את תראי שינוי כבר במעקבים. נסי בכל זאת מווסת הקרובה.. בלי קשר לטיפול הקונבנציונלי.
עד שיענו לך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/11/2013כדאי לבחון באלו תנאים רירית הרחם מגיבה בצורה הטובה ביותר ,לעיתים הדבר מתרחש במחזור טבעי,ניתן לשקול הוספת אספירין ,ולאחר נסיון וטעייה לבחור את המחזור עם הרירית האופטימלית לצורך החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ אשכנזיאופטימית31/10/2013
היי, מטופלת ותיקה שלך ולכן סומכת על הידע שלך. חיה בארצות הברית בהריון שני מהפריה חוץ גופית כרגע בשבוע 15. יש לי נפיחות בבטן העליונה במרכז הבטן בצד השמאלי שלי (ממש צמוד לפס השיער האמצעי של הבטן בערך באזור הקיבה). הרופא שלי פה אמר שזה משהו שכיח שזה שריר שמתפצל בעקבות ההריון ויש כאלו שאף מרגישות כאב בהמשך. האם התופעה מוכרת לך? כרגע זה רק נפוח ולא ממש מפריע אבל ניסיתי למצוא על זה מידע ולא מצאתי כלום חשבתי אולי אתה תוכל לשפוך לי קצת אור על הנושא... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013זוהי תופעה הקרויה Diastasis recti - התופעה(הידועה גם כהפרדת בטן) היא הפרעה מוגדרת המתבטאת בהפרדת שריר Rectus לשני חצאים ימניות ושמאליים. בדרך כלל שני צידיו של השריר מתחברים ב-Linea alba על קו האמצע של הגוף. זוהי למעשה מצב קוסמטי ללא תחלואה או תמותה.
המרחק בין הצד הימיני והשמאל של שרירי abdominis מתהווה על ידי המתיחה של Linea alba שמחברת בין שני האזורים.
דאטיזיס -הפרדה כזו של שריר זה מתרחשת בעיקר בשתי אוכלוסיות: תינוקות ונשים בהריון.
בנשים בהריון או לאחר לידה , הפגם נגרם על ידי המתיחה של Rectus abdominis על ידי הרחם הגדל. התופעה נפוצה יותר בנשים ולדניות בשל אפיזודות חוזרות ונשנות של מתיחת השריר. כאשר הפגם מופיע במהלך הריון, ניתן ךזהותאת הרחם בולט דרך דופן הבטן מתחת לעור.
נשים עם הריונות מעל גיל 35נוטות יותר לפתח diastasis recti במיוחד שמשקלושל ילד גבוה, בהריון מרובה עוברים.סיבה נוספות להתפתחות התופעה ניתן לייחס לתרגילי בטן מוגזמים בשליש הראשון של הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, יש לי עוד שאלה קטנה
אופטימית01/11/2013האם זה אמור להשפיע על ההריון שלי בהמשך? האם זה הופך למגבלה? איך אני צריכה להנהג עכשיו. אני בסך הכל בשבוע 15, בעברי אין לידה מסובכת כלל וההריון הנוכחי הוא יחיד גם כן. אתה חושב שזה יכול להישאר כנזק גם אחרי הלידה או יכול להפריע להריון נוסף אחרי? מטבעי אני מאוד רזה ויש לי הטן ממש גדולה הפעם האם זה יכול להיות מזה? תודה רבה על היחס והתשובה
תודה על התשובה, יש לי עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/11/2013קרוב לודאי שלא יהיה מורך בכל התערבות,הסיכוי גבוה שאחרי הלידה השרירים יתאחו,בכל מקרה כדאי להיוועץ ברופא לגבי תמיכה ?מחוך?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)