מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשירית17/07/2013
שלום,
שבוע 10.
אכלתי חתיכת בשר וגיליתי תוך כדי אכילה שישנו חלק בבשר שאינו מבושל...כמובן שבאותו רגע הפסקתי לאכול אך אני חוששת שאולי אכלתי חלקים מהבשר שהיו לא מבושלים
זה היה בישול ביתי ולא במסעדה וכו'....
יכול להזיק?
תודה וסליחה על ההיסטריה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט - נור - דימום קלמיכל17/07/2013
שלום לרופאים,
התחלתי לקחת פרימולוט-נור אתמול לשם דחית מחזור עקב טיסה, המחזור צפוי היה להתקבל ביום שבת הקרוב.
מאז יש לי דימום/הכתמה קלה מאוד . האם המשמעות שהמחזור הקדים ? האם להפסיק לקחת הכדורים ?
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרימולוט - נור - דימום קל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013לקיחת הפרימולוט נור בשלב כל כך מאוחר הינה בבחינת ברכה לבטלה ,היא לא תעכב את המחזור,הפסיקי את הלקיחה כי את משבשת עוד יותר את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי החזרה שלא נקלטהשני17/07/2013
כמה זמן אחרי החזרה בה העובר לא נקלט/השתרש, אני אמורה לקבלת מחזור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת אחרי החזרה שכשלה
שני17/07/2013לקחת אוביטרל ביום ראשון 30.6.2013 וביצעתי החזרה ביום ראשון שבוע לאחר מכן
7.7.2013.
היום (יום רביעי) עשיתי בדיקה ביתית בבוקר ויצא שלילי.
סביר להניח שאם היה היריון הבדיקה היתה מראה את זה כבר בשלב זה נכון?
מאחר ולא היה כלום- וככל הנראה אין היריון אז מתי אני אמורה לקבל ווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחזור אחרי החזרה שלא נקלטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013
12-14 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לערוך בדיקת הריון?אורית זיו17/07/2013
הזרקתי אוביטרל ביום חמישי 4/7/13 בסביבות 15:30.
עשו לי הזרעה בשישי ב-15:00 ובשבת בסביבות 11:00.
הרופא אמר שאם לא אקבל מחזור עד שבת שבועיים לאחר מכן (20/7/13 ) יש לערוך בדיקת הריון.
כמה שאלות מטה בפורום ציין פרופ' אשכנזי שהמחזור אמור להגיע 14 יום מהזרקת האוביטרל (במקרה שלי שבועיים מיום חמישי).
האם אוכל לערוך בדיקה בחמישי או בשישי בבוקר (בדיקה ביתית עם מקלון שתן) וזה כבר יתפוס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי לערוך בדיקת הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013האפשרות לבצע בדיקת הריון במועד שציינת אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופסור אשכנזי
אורית17/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירןמרים17/07/2013
שלום רב,
ביום א' האחרון הייתה לי החזרה של 3 עוברים טריים , יפים בהתאם להגדרת הרופא.
בזמן הליך ההחזרה הרופא ראה שרירן קטן, ואמר שזה לא מפריע וכו' וכו'.
מה זה אומר שרירן? אך שעד כה אף אחד לציין שראה שרירן? או שלא היה לי דבר כזה ופשוט הוא הופיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרירן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013חשוב שתשאלי את הרופא על מיקום השרירן ,וגודלו כדי שנוכל להתייחס על השפעתו האפשרית על ההליך שעברת.
שרירן הינו גידול שפיר של רקמת השריר של הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרהשירלי17/07/2013
שלום,
ביום א' הוחזרו 2 עוברים 1 שרד 8 מתוך 8 תאים השני שרד 50% שניהם הוחזרו....
אני לוקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום+אנדומטרין 3 פעמים ביום*2+זריקות פרוגסטרון 500 מ"גפעמיים בשבוע...
מאתמול בערב התחילו לי כאבים בבטן תתחתונה...
מה זה אומר?
והאם יש סיכויי ששתי העוברים יקלטו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013בהחלט קיים סיכוי להריון,ואפילו השתרשות כפולה,הכאבים הם בהחלט חלק מתגובת הרחם להליך ההורמונלי שאת עוברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםאני17/07/2013
האם הריונות כימיים יכולים לקרות בגלל רזרבה שחלתית נמוכה? או איכות הביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013בד"כ רזרבה שחלתי נמוכה ואיכות ביציות ירודה הולכת עם גיל מתקדם,המהווה פקטור דומיננתי בשיעור ההפלות מכל סוג -ויתכן שזה עונה במידה מסויימת לשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר אשכנזי
אני17/07/2013אני בת 37
עם שני ילדים מהריון תאומים ספונטני בגיל 30
FSH 22 מגיל 34 וחצי
AMH 0.22
עברתי 5 הריונות כימים בשנה וחצי האחרונות....
האם גם אצלי זה קורה בגלל גיל ורזרבה שחלתית נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לד"ר אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013הפרוגנוזה של גיל צעיר מ-37 ורזרבה שחלתית נמוכה אמור להיות טוב,ולכן לאירועים שלך יש לחפש רקע אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לומר שמעבר ל-IVF יעיל יותרמיכל17/07/2013
מאשר הזרעה? כי יש לי חברה שבגיל 44 אחרי טיפולים, נקלטו היא ובעלה באופן ספונטני.
כך שניתן לגשת גם להזרעה, בין לבין IVF? להעלאת הסיכויים,
או אין טעם? כי אם הגעתי ל-IVF (בגיל מבוגר), אין לי מה לנסות אפילו הזרעה בחודש הפסקה נניח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ניתן לומר שמעבר ל-IVF יעיל יותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013בשלב שאת מצויה כדאי להתמקד בהפריה החוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להצלחהרינה16/07/2013
במשך הטיפול היו 6-7 זקיקים , ב 2.7.2013 הייתה שאיבה אבל נמצאו 3 ביציות. האם זה יכול להיות זקיקים ריקים או פספסנו חלק מהם?
עוד שאלה: התפתח עובר אחד ביום השלישי היה בדרגה 4
האם יש סיכוי להצלחה?
היום 15.7, 14 יום לאחר השאיבה יש כאבי גב ואין מחזור האם זה מעיד על סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי להצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013תמיד כשמחזירים עובר קיים סיכוי להריון,אמנם תוצאות הטיפול במחזור הנוכחי אינן אופטימליות ,אולם אם לא תהרי ניתן יהייה להסיק מסקנות ולבצע מקצה שיפורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטוןירדן16/07/2013
שלום
אני בשבוע 10 עם תאומים אחרי הפרייה חוץ גופית.
היו לי דימומים כשבוע וחצי בין השבועות 5.5 עד 7. קיבלתי עד היום זריקת גסטון 100 ליום. היום ביקרתי אצל הרופא והכל בסדר:)
הרופא הנחה אותי להפסיק עם הזריקות ולקחת אוטרגוסטון 200 שלוש פעמים ביום ומדבקת אבורל פעם ביומיים.
קראתי שהשימוש והספיגה דרך הפה פחות טובה בהריון, אבל השימוש בנרות הן סיוט עבורי... האם אפשרי לבלוע שני כדורים ובלילה להחדיר אחד?
אשמח לקבל המלצותיכם .
תודה,
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטרגוסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013הייתי ממליץ לך לנהוג לפי הוראות הרופא המטפל שלך,את מועדי הלקיחה את יכולה לפזר כראות עינייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכהאיילת16/07/2013
שלום לרופאים,
בשבוע 10+3 לאחר IVF.
רופא הנשים שלי אמר לי להמשיך עם התמיכה עד לסוף השבוע (מקבלת 2 קרינון ו4 פרוגינובה ביום).
האם הפסקת התמיכה צריכה להיות בבת אחת או בהדרגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013בשבוע שאת מצויה אין בעיה גם להפסיק באופן מיידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי גסטוןעדן16/07/2013
רציתי לשאול לגבי גסטון:
אם אני לוקחת 50 מ"ג אבל לא כל יום אלא כל יומיים, ביום שלמחרת שלא לקחתי האם הגוף לא "יחשוב" שאין לו מספיק פרוגסטרון פתאום?
כי ביום אחד הגוף מקבל הרבה פרוגסטרון , וביום השני הגוף כמעט ולא מקבל. האם זה לא יכול לגרום לגוף לדימום בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי גסטון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013אין מקום לדאגה ,מדובר בטיפול תמיכתי המיועד לספק תוספת פרוגסטרון והוא ניתן ברמות סופרפיסיולוגיות המכסות את מירווח הזמן שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתרום16/07/2013
שלום רב,
בת 38 בסבב טיפול שני.מונופור 187 כ5 ימים, אוביטרול והזרעה. כרגע 8 ימים לאחר הזרעה.
אין בעיות זרע, רזרבה גבולית ולכן התחלתי בטיפול.
בעברי 4 הריונות ללא טיפולים.
שאלתי היא כזאת: ללא קשר לטיפולים שרק התחלתי בחודשיים האחרונים, מחזור סדיר כל 28 יום בול. אבל כל חודש כשבוע לפני המחזור יש לי דימומים קלים בעיקר בניגוב למשך מס' ימים ואז הפסקה של יומיים ואז מגיע היום ה 28 והמחזור הרגיל שגם הוא כשישיה ימים.
מה גם שמאז שהתחלתי את הטיפולים ואני ביום השלישי למחזור עושה בדיקות דם וניתן לראות שזה אכן המחזור הרגיל.
ממה יכול לנבוע הדימום של לפני המחזור? האם זה יכול להעיד על בעיה מסויימת שקשורה לאי הפריון שלי?
והאם היום אחרי 8 ימים בלבד מההזרעה התחיל דימום זה מעיד על אי הצלחת הטיפול שוב?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013ישנן סיבות אורגניות וסיבות הורמונליות לדימום טרום מחזורי ,ואכן המקרה שלך מחייב התייחסות היות והתופעה יכולה להיות קשורה בקושי להכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשאול
רום17/07/2013שלום רב,
תודה על תשובתך.
בהמשך לתשובה ברצוני לשאול שאלה נוספת:
עברתי צילום רחם שיצא תקין ובדיקות פרופיל הורמונלי שהיה תקין.
איזה בדיקות נוספות היית ממליץ לי לעשות בנושא הדימום טרום מחזור? זה מופיע קבוע לפני מחזור כבר כמה שנים.
והאם היום 8 ימים לאחר הזרעה והתחיל דימום כזה זה מעיד על הזרעה שניכשלה?
או שיש עוד סיכוי (בדיקת דם ניקבעה לי ליןם ב' הקרוב).
חשוב לי מאוד לדעת איזה בדיקות לבקש מהרופא בעיקר כי קראתי כי זה יכול להעיד על סרטן וסיבוכים אחרים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה, קצת לחוצה.תודה
רום17/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה.תודה
רום18/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חייבת לשאול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2013הבדיקות הרחוונטיות -היסטרוסקופיה,מעקב רמות פרוגסטרון בימים 4,7,11 לאחר הביוץ,דימת רירית להתאמה היסטולוגית ליום המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רחל19/07/2013תודה על התשובה.
האם לדעתך כדאי להפסיק את הטיפולים להרות ולבצע את הבדיקות או שניתן לעשות במקביל?
האם צילום רחם לא אמור להחליף את הבדיקות הללו או את חלקן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2013הערכתי היא שהרופא שלך יבצע את הדברים תוך כדי הטיפול,צילום הרחם עומד בפני עצמו ולא מיועד להחליף את שאר הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי ביוץדנה16/07/2013
שלום, ביום חמישי האחרון הייתי בצילום רחם,ביום למחרת בלילה,יום שישי,הזרקתי אוביטרל וביום ראשון הזרעה טבעית ללא הורמונים.היום,יום שלישי,יומיים אחרי ההזרעה הבחנתי במעט דימום בנרתיק. על מה זה יכול להעיד? זה שכיח? אני נורא מוטרדת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013יתכן והדימום הוא בעקבות פציעה הנגרמת ע"י הקטטר במעבר דרך צוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בתודה מראש
דנה17/07/2013אחרי צילום הרחם, ביום חמישי שבוע שעבר, היה לי מעט דימום ואחרי שעה הפסיק. ביום ההזרעה,יום ראשון האחרון היה לי מעט מאוד דימום מיד אחרי ההזרעה והפסיק. אתמול בערב כמעט שבוע אחרי הצילום ויומיים אחרי ההזרעה,הבחנתי במס' טיפות בנרתיק והיום קצת הפרשה חומה. האם זה יכול להיות השתרשות או שזה מוקדם מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה בתודה מראש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013מוקדם מדי להשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומין והנקהשני16/07/2013
האם אפשר לקחת איקוקלומין בעת הנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקוקלומין והנקה -נא תשובתכם
שני17/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איקוקלומין והנקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013לא היות ומדובר בתכשיר הורמונלי העובר דרך החלב לעובר בעת ההנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)